Liczba postów : 11294 Age : 32 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:09
Ezet napisał:
Kiedy UFO zdechnie?
Niestety pijacki eksperyment ojców założycieli mianowaniem na admina krula julina sie nie powiódł... zaraz dawe wyjdzie i powie ze formuła UFO sie wyczerpała heheh , a "dobrej zmiany"brak
Liczba postów : 18727 Age : 39 Location : Barany Trading Room Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:10
mariner napisał:
frater napisał:
Osły napisał:
MICHU napisał:
Za co te nowe esemesy ?
Nikogo nie obrazalem.
"Pies na smyczy" "Zrobimy Ci dziecko" Albo "Bedziesz Tatusiem"
Nic jeszcze o tym nie wiem i dopiero sie dowiedzialem. To cudownie.
nie wiedziales ze jesteś w ciąży ?? chyba sciemniasz
Mógł Mu Mariner coś zmajstrować Ciągle tego chooya gdzieś albo w kogoś wbija to mógł w końcu trafić na Michową dupę i to nie przypadkiem bo Michu bez przerwy na forum przesiaduje i na okrętkę pier**l#i
jestem ciekaw kiedy cie Userzy UFO rozszyfrują prowadzisz kajet z wpisami co kto i gdzie ???? dużo wiesz i pamiętasz noo ciekawe ale się nie wpierdalam- niech każdy cię sam oceni powodzenia w zapiskach
to czlowiek bez twarzy z Illinois moze to jakis agent Clintonowej (Sorosa ? )i zwalcza Cie bo popierasz Trumpa ? ?
nie wiem ? nie bede palcem pokazywał ale jak zakręcę tym habitem .....
Liczba postów : 27935 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:14
mariner napisał:
frater napisał:
Osły napisał:
MICHU napisał:
Za co te nowe esemesy ?
Nikogo nie obrazalem.
"Pies na smyczy" "Zrobimy Ci dziecko" Albo "Bedziesz Tatusiem"
Nic jeszcze o tym nie wiem i dopiero sie dowiedzialem. To cudownie.
nie wiedziales ze jesteś w ciąży ?? chyba sciemniasz
Mógł Mu Mariner coś zmajstrować Ciągle tego chooya gdzieś albo w kogoś wbija to mógł w końcu trafić na Michową dupę i to nie przypadkiem bo Michu bez przerwy na forum przesiaduje i na okrętkę pier**l#i
jestem ciekaw kiedy cie Userzy UFO rozszyfrują prowadzisz kajet z wpisami co kto i gdzie ???? dużo wiesz i pamiętasz noo ciekawe ale się nie wpierdalam- niech każdy cię sam oceni powodzenia w zapiskach
Zlote mysli slawnych ludzi warto zapisywac dla potomnych.
Liczba postów : 20973 Age : 104 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:15
delphia napisał:
doszło do tego że chłop chłopa to już std. Teraz trzeba czegoś mocniejszego. I dopóki ktoś tak się bawi w domu jego sprawa problem w tym że próbuje się z tego robić wrażenie że to właściwie norma. Rzućcie okiem na taki TV Show
Liczba postów : 7861 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:17
delphia napisał:
doszło do tego że chłop chłopa to już std. Teraz trzeba czegoś mocniejszego. I dopóki ktoś tak się bawi w domu jego sprawa problem w tym że próbuje się z tego robić wrażenie że to właściwie norma. Rzućcie okiem na taki TV Show
Jeśli ci to nie pasuje, to po co to delphia propagujesz? Myślisz że jak to sie rozprzestrzenia? Tak samo jak Justin Bieber, wszyscy obrzucają błotem by poczuć sie lepszymi.
Może pogadajmy o czymś co jest warte uwagi?
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Sro 25 Maj 2016, 22:42, w całości zmieniany 2 razy
Liczba postów : 12319 Registration date : 30/09/2007
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:20
Małolat napisał:
Ezet napisał:
Kiedy UFO zdechnie?
Niestety pijacki eksperyment ojców założycieli mianowaniem na admina krula julina sie nie powiódł... zaraz dawe wyjdzie i powie ze formuła UFO sie wyczerpała heheh , a "dobrej zmiany"brak
chooy im w dupę A takie fajne forum było kiedyś prawdziwa wolność słowa a nie jak teraz jakieś poprawnie politycznie pedalskie gówno
Liczba postów : 17502 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:28
Ezet napisał:
Małolat napisał:
Ezet napisał:
Kiedy UFO zdechnie?
chooy im w dupę A takie fajne forum było kiedyś prawdziwa wolność słowa a nie jak teraz jakieś poprawnie politycznie pedalskie gówno
aha no to jeszcze raz spierdalaj frajerska pało wypad z baru
Liczba postów : 1434 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:37
mariner napisał:
Ezet napisał:
Małolat napisał:
Ezet napisał:
Kiedy UFO zdechnie?
Liczba postów : 17502 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:40
Zygmunt de Bill napisał:
mariner napisał:
Ezet napisał:
Małolat napisał:
Ezet napisał:
Kiedy UFO zdechnie?
Jeszcze komuś brakuje wolności słowa ?
sorry Zygmunt ale pi*da Ezet nie wie o czy pisze kto jest tu poprawnie polityczny niech wymieni
Liczba postów : 27935 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:58
MICHU napisał:
mariner napisał:
i nagle cisza frater obmyśla tekst który mnie ośmieszy aby tylko ukryć fakt że prowadzi teczki dla każdego usera
Z cyklu....slawne cytaty slawnych ludzi z przeznaczeniem dla potomnych.
"i nagle cisza frater obmyśla tekst który mnie ośmieszy aby tylko ukryć fakt że prowadzi teczki dla każdego usera"
Recenzja.
"i nagle cisza / tu dostojnie przerwal / frater obmyśla tekst który mnie ośmieszy / zaliczyl mocne DD na eSkach chociaz mial na tacy podane to dla odreagowania trzeba szkalowac / aby tylko ukryć fakt że prowadzi teczki dla każdego usera" / taki lotny umysl a nie odróznia przyczyny od skutku, falszuje fakty aby ukryc swoja wine, wyraza postawe, która nosi znamiona tzw efektu wyparcia /
Liczba postów : 1698 Age : 36 Location : OCist Szczyrzyc! Willow Springs/Illinois! Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 22:59
mariner napisał:
i nagle cisza frater obmyśla tekst który mnie ośmieszy aby tylko ukryć fakt że prowadzi teczki dla każdego usera
Mariner, Ty się sam ośmieszasz, ja Ci niepotrzebny! Cóż, jak myśmy o giełdzie myśleli to Ty razem z Indianą z PPRem żeście kolaborowali i to Ci już zostało bo tow. Indiana się przechrzcił, najpierw na UWola a teraz na PiSowca! Ale meches zawsze będzie mechesem!
Liczba postów : 9414 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 23:41
REALISTA napisał:
po tej merytorycznej dyskusji doszliście do tego, że trzeba brać SS czy L ?
... Ja zostaje przy S! Liczę że poziom 2094-2100 to na razie wszystko na S&Pinie. Nie czuje się komfortowo bo miałem pozycje na plus ale jak dałem swobodę zyskom żeby rosły no to mam minus ale za to zgodnie z naukami klasyków.........i teoretyków.
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Liczba postów : 15019 Age : 45 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 23:53
dziadek napisał:
REALISTA napisał:
... Ja zostaje przy S! Liczę że poziom 2094-2100 to na razie wszystko na S&Pinie. Nie czuje się komfortowo bo miałem pozycje na plus ale jak dałem swobodę zyskom żeby rosły no to mam minus ale za to zgodnie z naukami klasyków.........i teoretyków.
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Sro 25 Maj 2016, 23:57
dex napisał:
Ale rynek wymiótł graczy na UFO.
ostatnia konsola dała po dupie o akcjachnie powiem.... dobrze że to hobby bo soros i buch bartoszewskiego nie pomaga hehe walutydo złotówki "techniczicznie" moga ładnie wybić
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Czw 26 Maj 2016, 00:04
dziadek napisał:
REALISTA napisał:
Teraz zgodnie z naukami klasyków powinieneś ciąć szybko straty, a jak zamkniesz krótkie to się sapina spierdoli. Wtedy trzeba uzbierać na nowe depo i w międzyczasie przeczytać jakieś następne wybitne dzieło ...
Liczba postów : 7861 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Czw 26 Maj 2016, 00:04
Małolat napisał:
dex napisał:
ostatnia konsola dała po dupie o akcjachnie powiem.... dobrze że to hobby bo soros i buch bartoszewskiego nie pomaga hehe walutydo złotówki "techniczicznie" moga ładnie wybić
Fakt, narazie na fw20 to niewiele sie dzieje. Gram pod 23xx na fw20, 3.5x na usdpln oraz $6x na ropie. Trudno jednak powiedzieć w jakim terminie, w lutym pisałem ze TP na początku maja ale idzie to zdecydowanie wolniej niż przypuszczałem.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Czw 26 Maj 2016, 00:09, w całości zmieniany 2 razy
Liczba postów : 630 Registration date : 22/11/2012
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Czw 26 Maj 2016, 00:08
dziadek napisał:
REALISTA napisał:
Klasycy mówią także coś o stopach, a teoretycy o cięciu strat czy jakoś tak ... Ale po prawdzie nie chcą się realizować formacje cenowe, są prawie zanegowane.
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Czw 26 Maj 2016, 00:16
BP napisał:
dziadek napisał:
REALISTA napisał:
Klasycy mówią także coś o stopach, a teoretycy o cięciu strat czy jakoś tak ... Ale po prawdzie nie chcą się realizować formacje cenowe, są prawie zanegowane.
Liczba postów : 9414 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Czw 26 Maj 2016, 00:17
Zygmunt de Bill napisał:
dziadek napisał:
REALISTA napisał:
Teraz zgodnie z naukami klasyków powinieneś ciąć szybko straty, a jak zamkniesz krótkie to się sapina spierdoli. Wtedy trzeba uzbierać na nowe depo i w międzyczasie przeczytać jakieś następne wybitne dzieło ...
... Nigdy S&Pina nie dojdzie tam gdzie mnie się depo kończy Co do poczytania to ja już przeczytałem wszystko, mówiąc o teoretykach również siebie miałem na myśli Jestem jak ornitolog - wiem wszystko o ptakach tylko latać nie umiem
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Czw 26 Maj 2016, 00:19
dex napisał:
Małolat napisał:
dex napisał:
Fakt, narazie na fw20 to niewiele sie dzieje. Gram pod 23xx na fw20, 3.5x na usdpln oraz $6x na ropie. Trudno jednak powiedzieć w jakim terminie, w lutym pisałem ze TP na początku maja ale idzie to zdecydowanie wolniej niż przypuszczałem.
odkąd jestem na rynu tak ciężkiego rynku na FW nie widzialem ... ale takie życie...
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Czw 26 Maj 2016, 00:22
dziadek napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
dziadek napisał:
REALISTA napisał:
... Nigdy S&Pina nie dojdzie tam gdzie mnie się depo kończy Co do poczytania to ja już przeczytałem wszystko, mówiąc o teoretykach również siebie miałem na myśli Jestem jak ornitolog - wiem wszystko o ptakach tylko latać nie umiem
Jesteś jak rewers Micha. On potrafi latać (jak MJ), tylko depozytu nie ma wcale.
Liczba postów : 630 Registration date : 22/11/2012
Temat: Re: UFO 25 05 2016 r. Czw 26 Maj 2016, 00:23
Zygmunt de Bill napisał:
BP napisał:
dziadek napisał:
REALISTA napisał:
BP pozdrawia
A jednak UFO nie umarło !
Pzdr
BP wdzięczna za miłe słowo, ale nie ma pod ręką defibrylatora.