Liczba postów : 17502 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO 09 - 10 07 2016 r. Weekend Nie 10 Lip 2016, 21:35
delphia napisał:
no i cóż Francuzom pozwolono na wyeliminowanie najważniejszego gracza Portugalii. Prawdopodobnie zerwane wiązadła po tym wejściu a sędzia nawet faulu nie zagwizdał
o ile dobrze pamiętam to jakiś czas temu żabojady weszli do MŚ dzięki ręce
Liczba postów : 15012 Age : 45 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 09 - 10 07 2016 r. Weekend Nie 10 Lip 2016, 21:39
mariner napisał:
delphia napisał:
no i cóż Francuzom pozwolono na wyeliminowanie najważniejszego gracza Portugalii. Prawdopodobnie zerwane wiązadła po tym wejściu a sędzia nawet faulu nie zagwizdał
o ile dobrze pamiętam to jakiś czas temu żabojady weszli do MŚ dzięki ręce
Liczba postów : 7861 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO 09 - 10 07 2016 r. Weekend Nie 10 Lip 2016, 22:14
kaczor napisał:
mariner napisał:
Osły napisał:
PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
mariner napisał:
zachodnie żydowskie koncerny są tak wqrwione że nie mogą w Rosji wprowadzić "demokracji" i nie mogą Rosji wykupić za przysłowiowego dolara że przystąpiły do totalnego oczerniania i prowokowania Rosji PIS się poddał tej narracji i pierdoli głupoty
jestem zażenowany postawą naszych władz po słowach Obamy ale też i zdrajcy Tuska
mają szczęście że jestem nikim ważnym i tylko mogę sobie popierdolić w necie
zapewne z zachodnimi koncernami masz rację, tzn rosyjscy, żydorosyjscy oligarchowie oraz petersburdzko-kgbowski klan władzy wygrali walkę o złoża surowców w kraju.
no ale co to nas k**wa polaków obchodzi.
kolego mariner, i nie sprecyzowałeś ZA CO KOCHASZ ROSJĘ? :
cenisz władze rosyjskie za odwieczny zamordyzm i gnojenie i alkoholizowanie własnego ludu, wybijanie własnych żołnierzy i w czasie a po 2 wśw mordownie własnych kalekich weteranów. cenisz strzelanie przez nkwd w potylicę, lubisz jak jeden kraj tj rosja napada na drugie, lubisz rosję bo jest wrogo nastawiona do polaków, inicjowała rozbiory, i tłumiła polskie powstania narodowe. odpowiada ci mentalność rosyjskiego człowieka, a twój ideał to homosovietitus, czy zwyczajnie: pisałeś w podstawówce wypracowanie za co kocham rosję i ci tak zostało, a potem byłeś w towarzystwie przyjaźni polsko-radzieckiej, podkochiwałeś się w rudej nauczycielce od rosyjskiego, polubiłeś literaturę rosyjską, zostałeś prawosławny, zakochałeś się w rosjance, wyjechałeś na staż do moskwy, zwerbował cię wywiad, dał paszport i pozwoilił ci pływać po świecie (cokolwiek pod pokładem).
bo kurde jak to wytłumaczyć inaczej taki posrany rusofilizm.
brawo PINGWIN za realizm - tak to wyglada - niestety ja tez sie lapie na (naiwnym) sentymencie do prostego zwyklego Rosjanina , traktuje go jak brata słowianina bo mamy wiele wspolnego ale przeciez nie moze byc prosty rosjanin dobry a Rosja -caly kraj zly bo przeciez przez cale wieki nas gnebili rosjanie i skad oni brali tych mordecow i katow ?? to taki sam unik jak ten ze Niemcy sa dobrzy a źli byli Naziści
gdyby Rosjanie byli dobrzy to Stalin nie mialby kim sie wysługiwać i nie bedziemy tutaj roztrząsać ze sa moze tylko głupi , ze nie wszyscy sa źli a co mnie to huj obchodzi gdy dobrzy siedza cicho a źli mordowali nas cale wieki fakty sa takie jak napisal Pingwin
jak pisałem jestem z Podlasia a to blisko do Białorusi a caryca Katarzyna była Rosjanką ??? a Lenin był Rosjaninem a NKWD było rosyjskie czy żydowskie ??? a kto i jak witał wojska sowieckie w 1939 na Podlasiu
Pingwin jest ............(edith) d...... wytworem propagandy żydowskiej i nic tu panie nie zmienisz
Tak k**wa a August II Mocny byl Niemcem i co z tego? W Katyniu rosyjscy zolnierze z radoscia strzelali do POlakow a nei zadni Zydzi. Gwalcili i palili Prage tez zwykli Rosjanie, wiec skoncz juz z tym pierdoleniem. Najwiekszym morderca byl Stalin a on nic wspolnego z zydostwem podobnie jak Beria nie mial. Niezle trzeba miec pusty leb zeby wszystko zwalac na zydow, za chwile powiesz ze zydzi sie sami zlosliwie w Oswiecimiu spalili zeby Polske oczernic.
Zgadzam się z kaczorem. Z całej reszty wyłazi pospolity, prymitywny wręcz nacjonalizm, a nie żaden patriotyzm. Ogólnie wasza koncepcja dobra i zła jest z dupy, bo to jest koncepcja ja/my jesteśmy dobrzy a ty/wy jesteście źli. Wygodnie myśleć że "to wina innych, że jestem gorszy niż mógłbym być". Zwykła żałosna projekcja.
To nie ludzie są dobrzy/źli tylko idee i czyny.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Nie 10 Lip 2016, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g