Liczba postów : 17502 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Sob 17 Wrz 2016, 21:01
zibi napisał:
kamikaze napisał:
Oglądam telewizję białoruską. Właśnie podali, że Chińczycy budujący park przemysłowy na Białorusi pracują niezwykle szybko, prawie dwa razy szybciej niż to wcześniej planowano.
A u nas KOVEC nie dał rady autostrady A2 wybudować...
Liczba postów : 6268 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Sob 17 Wrz 2016, 21:17
dex napisał:
W sumie to nie odejdę tak całkiem bez pożegnania. Jesteście super i dużo sie od was nauczyłem. Nie jestem w stanie nic dodać do tego co zostało powiedziane. Pozdrawiam wszystkich, bez wyjątku i życzę udanego handlu!
jeśli chodzi o ustytuowanie w przestrzeni to nie ma znaczenia.
tak wogóle nieważne co powiedziałeś, nieważne co ci powiedziano, istotne to co niewypowiedziane.
"Życie to wodospad Jesteśmy tymi w rzece Kolejny raz po upadku
Płynąc poprzez pustkę Słyszymy słowo Zatracamy siebie Ale czy znajdujemy prawdę?
Ponieważ jesteśmy tymi, którzy chcą grać Zawsze chcecie iść Ale nigdy nie zostać
I jesteśmy tymi, którzy chcą wybierać Zawsze chcecie grać Ale nigdy nie przegrać
Anteny na niebie Kiedy pozbędziesz się przyziemnych myśli Uwolnisz swoje życie
Życie jest wodospadem Pijemy z tej rzeki Potem odwracamy się i otaczamy murami
Płynąc poprzez pustkę Słyszymy słowo Zatracamy siebie Ale czy znajdujemy prawdę?"
Liczba postów : 6268 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Sob 17 Wrz 2016, 21:44
MICHU napisał:
Ufoki
Jaką najczęściej kwotą za pkt gracie na daxie? Ja przyjąłem że spokojnie 200zł, a nawet 400zł. Ale bardzo możliwe, że 1000 zł za pkt. To w takim razie 7,9 mnożymy razy 2,5 = ca 20. I w miesiącu wychodzi 80. Żadne to piniądze..
A jak gram tylko na korekty jak już wszystko widać + lecące wielokrotnie stopy = odrabiam i stoję w miejscu.
A jak gram bez stopów pozostaje uśrednianie = wzrost ryzyka = konieczność zmniejszenia rozmiaru pozycji i lewaru oraz następuje spadek rentowności w czasie.
Grajcie dalej tak jak gracie to powodzenia i gratulacje. Bo szynszyla nie jest na powietrze. A jednocześnie zdania nie zmienię. Zatem czas to pieniądz.
no ja na daxie to 0,43zł za punkt.
generał to po 0,1 lota czyli 4,3 ale uśredniał sporo thorgal chyba 4,3 zł lub 8,6zł/pkt opcjoner to brał nawet 5 kontr czyli 21 zł/pkt realista może nieco więcej, 42zł/pkt a argos to chyba na dema konkursowe na daxie się przerzucił. trejder betonowy to dużo transakcji i dobiera sporo ale dopiero wraz z kapitałem,
ciężko byłoby się doliczyć jakiś astronomicznych punktów, prędzej by wychodziła średnia ze maximum 20zł za punkt, a nie 1000zł. chyba że jacyś nieujawnieni krezusi są na forum
także miszka, twoje wymyślone sumypunktów na miliony i gówniane pretensje to jak pretensje do ślimaków(fxu) że nie latają w przestworzach.
ps a nawet jakby ktoś cuś zarobi na forexie mniej lub więcej, to co cię to k**wa interesuje żebyś te procenty mógł naliczać innym od transakcji i razy 10 mnożyć czy co, jak jakiś pojebany żyd.
Ostatnio zmieniony przez PINGWIN (Z MADAGASKARU) dnia Sob 17 Wrz 2016, 21:51, w całości zmieniany 3 razy
Liczba postów : 73679 Age : 37 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Sob 17 Wrz 2016, 21:45
PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
frater napisał:
czarną stronę już odbiliśmy terytorialnie z nawiązką, teraz trzeba czerwoną odbić z nawiązką.
Dziwi mnie pewien paradox: dlaczemu w naszej stolicy z jednej strony upamiętnia się to wydarzenie (Muranów - pociąg z krzyżami itp) a z drugiej zostawia się wywalone w kosmos cmentarze upamiętniające śmierć pierdolonych kacapów z czerwonymi gwiazdami? Na Ochocie bodajże jest taki duży cmentarz sowiecki, nie pamiętam jak się nazywa ta ulica. Przecież to jakiś absurd jest. Powinni jeszcze hitlerowcom pomniki nastawiać w takim razie.
Te kacapskie cmentarze to powinni z glebą zrównać i zaorać w całej Polsce bo tego sporo jest. Czerwone gwiazdy a ludzie im znicze kładą - za co qrwa, za to że nas mordowali? Przecież to CHORE jest!
A w niektórych małych miejscowościach to jeszcze zostały komunistyczne nazwy ulic jak np. 22.lipca, Dzierżyńskiego itp. Nikomu się nie spieszy by to pozmieniać.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Sob 17 Wrz 2016, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
Liczba postów : 27931 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Sob 17 Wrz 2016, 21:52
Pingwin
To jest jak z interpretacją np wiersza.
2 różnych uczniów może na temat tego samego wiersza napisać skrajnie różne od siebie recenzje. Treść teledysku bardzo dobrze oddaje przesłanie płynące z tego utworu, odzwierciedla stan ducha autora tekstu bądź postrzeganie przez niego otoczenia i świata oraz wyraża się na temat ludzkiej natury.
1.Czasami Nasz los jest dziełem przypadku a czasami jesteśmy zależni od innych. W obu przypadkach nie mamy wpływu na bieg zdarzeń.
2.Uniwersalne prawo człowieka to prawo do wolności i swobody wyrażania własnego zdania.
3.Autor ceni sobie to prawo lecz ze szczyptą szaleństwa i dreszczykiem emocji wynikającymi z przypadku.
4. Nasze relacje z bliskimi i kontakty z otoczeniem wymagają od Nas dodatkowych kompromisów.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Sob 17 Wrz 2016, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
Jakim prawem w teoretycznie wolnej i niepodległej Polsce takie coś w ogóle ma prawo istnieć?
MASAKRA
Rozpierdolic to w pizdu
Równie dobrze możnaby hitlerowcom cmentarzyk odjebać - tym których zabili np. powstańcy albo ukraińskim zbrodniarzom z Wołynia.
Kto normalny wierzy w takie brednie o altruistycznych "wybawicielach" ze wschodu? Przecież to bajka dla idiotów jest. Kacapy mordowali nas tak samo jak i Szwaby a my im pomniki stawiamy.
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Sob 17 Wrz 2016, 22:09
Słuchajcie, to co Legia ostatnio odpierdala to jest poniżej dna Nie oglądałem nawet tych meczy ale widziałem wyniki - deklasacja totalna, trzecia od końca z najgorszych drużyn w Extraklasie.
Śląsk też pizdy same aczkolwiek trochę lepiej. A kibole Legii nienawidzą kieleckiej "qrwy" Korony tymczasem ta "qrwa" dużo lepiej się ma
Rozwiązać w pizdu taką drużynę, zatrudnić zupełnie nowych piłkarzy bo od kasy im się w dupach poprzewracało.
6:0 w pizdę z BVB trampkarze jebani, do I ligii ich wrzucić bo tylko wstyda przynoszą Polsce.
Powinno być tak, że jeśli nie ma wyniqw to dostają tylko minimum głodowe jakieś 2k na miesiąc a dopiero gdy będą wyniki to więcej to by wtedy trawę żarli żeby strzelić a nie w czasie meczu selfie na fb strzelać sobie
Jakim prawem w teoretycznie wolnej i niepodległej Polsce takie coś w ogóle ma prawo istnieć?
MASAKRA
Rozpierdolic to w pizdu
Równie dobrze możnaby hitlerowcom cmentarzyk odjebać - tym których zabili np. powstańcy albo ukraińskim zbrodniarzom z Wołynia.
Kto normalny wierzy w takie brednie o altruistycznych "wybawicielach" ze wschodu? Przecież to bajka dla idiotów jest. Kacapy mordowali nas tak samo jak i Szwaby a my im pomniki stawiamy.
No coś nasze forumowe ruskiepieski cicho przy tej strasznej rocznicy ....sztamy hitlera z stalinem. najpierw tych na dole rozliczmy są najbliżej na tvp1dobry dokument teraz
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Sob 17 Wrz 2016, 22:38
PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
MICHU napisał:
Ufoki
Jaką najczęściej kwotą za pkt gracie na daxie? Ja przyjąłem że spokojnie 200zł, a nawet 400zł. Ale bardzo możliwe, że 1000 zł za pkt. To w takim razie 7,9 mnożymy razy 2,5 = ca 20. I w miesiącu wychodzi 80. Żadne to piniądze..
A jak gram tylko na korekty jak już wszystko widać + lecące wielokrotnie stopy = odrabiam i stoję w miejscu.
A jak gram bez stopów pozostaje uśrednianie = wzrost ryzyka = konieczność zmniejszenia rozmiaru pozycji i lewaru oraz następuje spadek rentowności w czasie.
Grajcie dalej tak jak gracie to powodzenia i gratulacje. Bo szynszyla nie jest na powietrze. A jednocześnie zdania nie zmienię. Zatem czas to pieniądz.
no ja na daxie to 0,43zł za punkt.
generał to po 0,1 lota czyli 4,3 ale uśredniał sporo thorgal chyba 4,3 zł lub 8,6zł/pkt opcjoner to brał nawet 5 kontr czyli 21 zł/pkt realista może nieco więcej, 42zł/pkt a argos to chyba na dema konkursowe na daxie się przerzucił. trejder betonowy to dużo transakcji i dobiera sporo ale dopiero wraz z kapitałem,
ciężko byłoby się doliczyć jakiś astronomicznych punktów, prędzej by wychodziła średnia ze maximum 20zł za punkt, a nie 1000zł. chyba że jacyś nieujawnieni krezusi są na forum
także miszka, twoje wymyślone sumypunktów na miliony i gówniane pretensje to jak pretensje do ślimaków(fxu) że nie latają w przestworzach.
ps a nawet jakby ktoś cuś zarobi na forexie mniej lub więcej, to co cię to k**wa interesuje żebyś te procenty mógł naliczać innym od transakcji i razy 10 mnożyć czy co, jak jakiś pojebany żyd.
A jeszcze zapomniałeś o Myśliwym. 50 koników to 500 - 1000 zł per punkt. Ale masz rację co mnie to obchodzi jako sponsora. A jak nie wiesz o czym mówisz to nie podnoś głosu w dyskusji.
Kiedyś u pewnego mieszkańca Kobylnicy, który nie miał na chleb i pożyczał od sąsiadów znaleziono zaszyte w poduszce 400k. "Nawet jakby ktoś zarobił... " Po co ta maska. Przyjdź do mnie to ci pożycze szklankę cukru.
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Sob 17 Wrz 2016, 22:52
W Oszołomie byłem dziś -pierdolec totalny, wiara zaqpy robiła jakby z tydzień zamknięte sklepy miały być słyszałem jak kobity układające na półkach mówiły do siebie, że pierdolca idzie dziś dostać nie wyrobimy się do rana itp. Dlatego dobra nazwa sklepu - same oszołomy tam qpują. Browary rzemieślnicze w tym Dr Brew się pojawiły po 6-7 zyla! [normalnie w osiedlówce 9-10] to w pół godziny zniknęły
Ponad 30 kas otwartych a i tak trzeba się było je**ć w kolejce; jakaś ogólna masakra.
Nie było nic specjalnego na promocji to sam sobie delikatną zrobiłem: zważyłem 4 brzoskwinie, nakleiłem cenę i cichaczem dołożyłem do woreczka piątą - oczywiście nikt się nie kapnął chociaż jedno coś musi być w promocji jeśli nie oficjalnej to w "nieoficjalnej"; niewiele a cieszy. Będzie brzoskwinka na krzywusa jutro.
już sie nie boi Drangetty zaraz go z Watykanem ustawią
zawał , zawał , bajpasy , zawał , piach w trzy dni
Szkoła frankfurcka wiecznie żywa w imię Marksa pod patronatem Bilderbergów , a ty szaraku zapierdalaj hehe najlepszy jest wirus Zika wyodrebiny w 1947roku teraz jest wlasnością Rokefelerów hehe ale jak na posiedzedzeniu ONZ w1996r Roki powiedział że ludzi jest za dużo....
Ostatnio zmieniony przez Małolat dnia Sob 17 Wrz 2016, 23:06, w całości zmieniany 2 razy
Liczba postów : 11290 Age : 32 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 00:07
OpCjOnEr napisał:
Nie mam telewizji, youdupa i cda to moja telewizja.
przecież Murzyni też mają smartfony bo sam naocznie widziałem.
Gates jest już nazywany drugim Mengele ,razem z Rumsfeldem i Clintonowa kase robią na transhumanizmie... kase robią teraz na genetyce i genomie, nowe komorki i pokemony to tylko narzedzie, wlasciciel CNBC juz w reklamach szuka krolików doswiadczalnycj niby na wizyte na marsa im głupszy jesteś tym tym lepiej złodzieju
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 00:19
Małolat napisał:
OpCjOnEr napisał:
Gates jest już nazywany drugim Mengele ,razem z Rumsfeldem i Clintonowa kase robią na transhumanizmie... kase robią teraz na genetyce i genomie, nowe komorki i pokemony to tylko narzedzie, wlasciciel CNBC juz w reklamach szuka krolików doswiadczalnycj niby na wizyte na marsa im głupszy jesteś tym tym lepiej złodzieju
Coś Ty. Pewnej księgowej czyszczącej zapisami księgowymi 100 % majątku obrotowego z firmy wydmuszki nic nie przebije I po co?
I tak już przewalone.
Stopniowanie przymiotnika Głupi.
Głupi...Głupszy...Najgłupszy....Chytry Babsztyl z Radomia. [/quote]
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 00:24
MICHU napisał:
Małolat napisał:
OpCjOnEr napisał:
Coś Ty. Pewnej księgowej czyszczącej zapisami księgowymi 100 % majątku obrotowego z firmy wydmuszki nic nie przebije I po co?
I tak już przewalone.
Głupi...Głupszy...Najgłupszy....Chytry Babsztyl z Radomia.
[/quote] a ktoś tego appla pomuje choć wejscia na słuchawki nie ma hyhy jak Muchy Twoje binokle..
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 00:32
Od zawsze lubiłem elektroniczne brzmienia a Detroit i minimal (z którego się wywodzi) jakoś tak mi w ucho wpada. Dyletant powie, że to jest w qłko to samo ale nie jest właśnie...
Podstawowym elementem jest metrum 4/4. Mimo uproszczeń nie jest to muzyka nieskomplikowana i prosta lecz dużo bardziej złożona, gdyż uwaga słuchacza skupia się na drobnych niuansach dźwiękowych, które są podstawą tego gatunku[1].
Klasycy gatunq: Jeff Mills, Neil Landstrumm, Cristian Vogel, Andree Michelle - główna wytwórnia TRESOR Berlin, niektóre vinyle sprzed 20-30 lat są dziś na wagę złota dla kolekcjonerów w pojedynczych egzemplarzach
Na Love Parade sporo tego grali ale cały czas gatunek można rzec się rozwija.
Pamiętam gdy miałem kilka lat w pierwszych klasach podstawówki jeszcze to usłyszałem Kraftwerk, Jean Michelle Jarre a później się zaczął berliński nurt minimalu, techno i rave`u lata 90s to właściwie tylko tego słuchałem. Zajebiście mi się to podobało, po prostu rozjebywało system w cztery dupy w przeciwieństwie do pedalskiego Depeche Mode czy innego shitu w tamtych czasach rozwijającego się równolegle disco gówno polo
Później poznałem trance ale to głównie z wytwórni Dragonfly Records (nieistniejącej dziś) takie psychodelie w stylu Hallucinogen, Man with no name, Shakta, Paul Oakenfold, Astral Projection itp styl Goa trance ogólnie to to też zajebiste było takie ćpuńskie w chooy.
Oddzielna bajka to the prodigy bo to hgw jak to zakwalifikować ni to industrial ni to techno ni rave ale klasyka jakby nie patrzeć.
nowa jakość brzmienia zupełnie, rozjebała mnie nawet pierwsza płyta miałem kiedyś zgrane wszystkie single z remixami
mogę się nawet przyznać, że przez parę miesięcy byłem prodigy-maniakiem do tego stopnia, że nawet qpiłem i z dwa razy przeczytałem biografię czwórki ćpunów z Essex hahahaa
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 00:38
Małolat napisał:
MICHU napisał:
Małolat napisał:
OpCjOnEr napisał:
I tak już przewalone.
a ktoś tego appla pomuje choć wejscia na słuchawki nie ma hyhy jak Muchy Twoje binokle.. [/quote]
Wychodzi na to, że kupiłem sobie najdroższe binokle na świecie.
MASAKRA
Rozpierdolic to w pizdu
Stalin jako jedyny uwolnił Pomorze wschodnie i Mazury od Krzyżaków. Nikt nie był w stanie tego zrobić przez kilkaset lat.
Ostatnio zmieniony przez ból i cierpienie dnia Nie 18 Wrz 2016, 00:49, w całości zmieniany 1 raz
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 00:45
MICHU napisał:
Małolat napisał:
MICHU napisał:
Małolat napisał:
OpCjOnEr napisał:
I tak już przewalone.
a ktoś tego appla pomuje choć wejscia na słuchawki nie ma hyhy jak Muchy Twoje binokle..
Wychodzi na to, że kupiłem sobie najdroższe binokle na świecie. [/quote]
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 00:45
Były kiedyś trzy grupy: albo się słuchało electro i wszystkiego co pochodne albo się słuchało metalu [metal w sumie też bywał czasem fajny aczkolwiek nie miałem fisia na jego punkcie; sporadycznie jakiś thrash albo death tak dla odmiany: Metallica, Slayer, Cannibal Corpse] albo się słuchało PEDALSTWA [czyli wszystkiego innego]
Oczywiście najgorzej było być w grupie słuchającej pedalstwa - tego chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć Jak ktoś wyskakiwał z kasetami East17 albo New kids on the block to qrwa masakra była pośmiewisko totalne.
MASAKRA
Rozpierdolic to w pizdu
Stalin jako jedyny uwolnił Pomorze wschodnie i Mazury od Krzyżaków. Nikt nie był w stanie tego zrobić przez kilkaset lat.
Tyle że zrobił to dla własnego interesu a nie dla dobra Polski to niech u siebie ma cmentarze i pomniki a nie u nas. Zresztą to Gruzin był tak jak Mylogishvili.
Liczba postów : 2641 Location : HIOB Registration date : 25/01/2008
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 00:54
OpCjOnEr napisał:
Były kiedyś trzy grupy: albo się słuchało electro i wszystkiego co pochodne albo się słuchało metalu [metal w sumie też bywał czasem fajny aczkolwiek nie miałem fisia na jego punkcie; sporadycznie jakiś thrash albo death tak dla odmiany: Metallica, Slayer, Cannibal Corpse] albo się słuchało PEDALSTWA [czyli wszystkiego innego]
Oczywiście najgorzej było być w grupie słuchającej pedalstwa - tego chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć Jak ktoś wyskakiwał z kasetami East17 albo New kids on the block to qrwa masakra była pośmiewisko totalne.
albo Kelly Family
Ja nie jestem w stanie sluchać radia poziom prowadzących audycji gówniarzy jest denny mają dziadowski akcent i na niczym sie nie znają
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 01:05
W ogóle nie slucham tych wspolczesnych piosenek Te Michowe to jakieś gówna, pierwszy raz to widziałem Dziś wyszukałem na jutubie Le Freak i tego sobie posluchalem
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 01:06
I got a poison!
I got a remedy!
I got a pulsating rhytmical remedy!
jaka pogoda w Essex?
Cytat :
Wales, certainly in the more central and Southern parts, it'll be a fine dry day Good deal of sunshine to begin with clouding over somewhat later on. But for Scotland, Northern Ireland and and Wales, certainly in the more central and Southern parts.........
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 01:09
ból i cierpienie napisał:
W ogóle nie slucham tych wspolczesnych piosenek Te Michowe to jakieś gówna, pierwszy raz to widziałem Dziś wyszukałem na jutubie Le Freak i tego sobie posluchalem
Ja słucham tylko radia internetowego ShoutCast wg nurtu muzy jaka mnie interesi; zwykłego radia nie da się słuchać ze względu na nawałnicę zajebanych reklam. To jest jakiś horror z tymi reklamami - powinna być jedna reklama na dobę a nie 50 na godzinę.Radia typu RMF czy bZdet to w sumie nadają jakieś piosenki w przerwie między niekończącym się blokiem reklam mówiących ci jakie pampersy masz qpić, jakie tabletki, jaki środek na zaparcie, co do żarcia, w co masz się ubrać, jaki telefon, jaki operator, jaka taryfa i dyktujących twoje życie od A do Z - to CHORE jest i dlatego od paru lat przestałem słuchać zwykłego radia. No i puszczam sobie a to minimal a to trance a to czasem też chillout zależy jaki mam nastrój.
Liczba postów : 20972 Age : 104 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 01:16
A ja jestem poważnym człowiekiem i słucham muzyki poważnej.
Znowu gotuje się w Syrii. Amerykanie "omyłkowo" zbombardowali pozycje wojsk Assada - zginęło co najmniej 80 żołnierzy. Po zaatakowaniu wojsk syryjskich pod Deir ez-Zor Państwo Islamskie natychmiast ruszyło do kontrofensywy.
Rosjanie zwołali pilne posiedzenie RB ONZ oraz oskarżyli wprost USA, iż "wspiera terrorystów IS".
Temat: Re: UFO 17 18 09 2016 r. Weekend Nie 18 Wrz 2016, 01:22
thorgall napisał:
A ja jestem poważnym człowiekiem i słucham muzyki poważnej.
Znowu gotuje się w Syrii. Amerykanie "omyłkowo" zbombardowali pozycje wojsk Assada - zginęło co najmniej 80 żołnierzy. Po zaatakowaniu wojsk syryjskich pod Deir ez-Zor Państwo Islamskie natychmiast ruszyło do kontrofensywy.
Rosjanie zwołali pilne posiedzenie RB ONZ oraz oskarżyli wprost USA, iż "wspiera terrorystów IS".