| UFO - 31.10.2008 | |
|
+48MedKit* pantraks loko rydzo petgry Ziommmm kydo andrzej1217 Pan Nikt cameleon Małolat Cris Edith Laik gumbas Dave Poffcernacy dd BORowik mobar kLeszcz Jastrząb praktyk Franz Kozoyeb Marek goldmar SYS TRADER forex Lennon Reser tarzan antykatofob filip fabularasa Prezes busia rabe Jones Damian jj dafnia www inwestor kamikaze 1bawara SYLWESTER Rmir chudy mis 52 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
| Temat: Cris Pią 31 Paź 2008, 21:05 | |
| - franco napisał:
- to nie będzie wypaśnych S w poniedziałek
Dlaczego? Spadli w stanach? Ps. Wypasione to bedą we wtorek lub środę. | |
|
| |
ender Gość
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:07 | |
| Kaczor. Jeżdżę czymś z takim momentem. Nokianów nie jeździłem, ale powtarzam zdanie o Goodyear'ach. Żadnych Contin, Dunl, Miche, o wynalazkach nie wspominając. No, opcjonalnie Pirelli.
Zdanie, subiektywne. Choć, wypraktykowane.
Pozdrawiam. |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:07 | |
| - Ezet napisał:
- OpCjoNeR napisał:
- alef zero napisał:
- spreedy na surowce są zawsze duże, akurat na ropie jest relatywnie mały, a trendy silne i wyraźne, ostanio się tylko tak porobiło, takie strzały to żadkość, hardcore to kakao albo ryż
Gwoli ścisłości to spready a nie "spreedy". spread oznacza "rozpiętość, szerokość" itp a słowa spreed to nie mogę znaleźć w słownikach (czy w ogóle jest takowe ) dżizass sejw ass - włatcy móch Chodzi o to, że to się inaczej wymawia: spread [spre:d] spreed [sprid] (cokolwiek to oznacza bo nie wiem co) To na podobnej zasadzie zaczep laskę np. na Florydzie i zagadaj do niej: - Excuse me, where is the nearest bitch in the area? zamiast: - Excuse me, where is the nearest beach in the area? Jak ci zamaluje plaskacza to od razu zapomnisz o dysleksji | |
|
| |
gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:09 | |
| Jones Nie dyskutuję juz z tobą, bo wbrew oczywistym faktom chcesz mi udowodnić, że jestem kiepski gościo, a tu wychodzi, że to ty stchórzyłeś z eSkami i się teraz pocieszasz. Myślałem, że jesteś wspaniałomyślny i chyba się pomyliłem. Mimo to życzę ci sukcesów. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:11 | |
| re ender dzieki
O jakis link mi sie wkleil ale szybko zniknie
http://rapidshare.com/files/159432171/Mark_Douglas_-_The_Disciplined_Trader.pdf.html |
|
| |
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:12 | |
| - foo napisał:
- Właśnie pracuje nad jakimś prostym MM dla mojej nowej strategii gry.
Chiałbym zapytać w jaki sposób liczycie dopuszczalne zaangazowanie kapitału w futy?
Czy bierzecie pod uwagę depozyt zabezpieczany przez KDPW, czy może ten który blokuje BM? Bo na przykład z doświadczenia wiem, że bossa pobiera depo w wysokości 140% tego podanego przez KDPW. tyle ile blokuje DM | |
|
| |
Cris
| Temat: Cris Pią 31 Paź 2008, 21:13 | |
| Dj tygodniowa przykryta w całości. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:14 | |
| mysle ze warto poczekac do konca wyborow w usa jakies smierdzące opinie sie pojawiaja ze busz odwolal czesc wojsk z iraku do siebie bo spodziewa sie zadymy jak ewentualnie wygra |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:15 | |
| - OpCjoNeR napisał:
- Ezet napisał:
- OpCjoNeR napisał:
- alef zero napisał:
- spreedy na surowce są zawsze duże, akurat na ropie jest relatywnie mały, a trendy silne i wyraźne, ostanio się tylko tak porobiło, takie strzały to żadkość, hardcore to kakao albo ryż
Gwoli ścisłości to spready a nie "spreedy". spread oznacza "rozpiętość, szerokość" itp a słowa spreed to nie mogę znaleźć w słownikach (czy w ogóle jest takowe ) dżizass sejw ass - włatcy móch Chodzi o to, że to się inaczej wymawia: spread [spre:d] spreed [sprid] (cokolwiek to oznacza bo nie wiem co)
To na podobnej zasadzie zaczep laskę np. na Florydzie i zagadaj do niej: - Excuse me, where is the nearest bitch in the area? zamiast: - Excuse me, where is the nearest beach in the area?
Jak ci zamaluje plaskacza to od razu zapomnisz o dysleksji Also. Where is this shit? Where is that sheet? I had a voyage on the sheep. Should be. I had a voyage on the ship. | |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:19 | |
| - Damian napisał:
- kulty napisał:
- sp500 ładnie leci ale uwaga na Jadzie
A na tvp2 Milowicz tańczy na lodzie, chyba interes mu nie poszedł bo z niego to świeżo upieczony deweloper. Wychudł chłop. no wiesz, sukcesu w deweleloperce nie odniesie tak jak w "show biznesie" przez łóżko, trzeba coś więcej
ale desperacja i nacisk na kasiorę u tego czlowieka zalamuje mnie Ja tam do niego nic nie mam a z deweloperką to źle się wstrzelił. Aktorem jest ok. | |
|
| |
Cris
| Temat: Cris Pią 31 Paź 2008, 21:20 | |
| Wielu czeka na odwrót, a stany numer wywiną i zrobią jeszcze raz taką białą jak we wtorek. | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:21 | |
| - Ezet napisał:
- OpCjoNeR napisał:
- Ezet napisał:
- OpCjoNeR napisał:
- alef zero napisał:
Gwoli ścisłości to spready a nie "spreedy". spread oznacza "rozpiętość, szerokość" itp a słowa spreed to nie mogę znaleźć w słownikach (czy w ogóle jest takowe ) dżizass sejw ass - włatcy móch Chodzi o to, że to się inaczej wymawia: spread [spre:d] spreed [sprid] (cokolwiek to oznacza bo nie wiem co)
To na podobnej zasadzie zaczep laskę np. na Florydzie i zagadaj do niej: - Excuse me, where is the nearest bitch in the area? zamiast: - Excuse me, where is the nearest beach in the area?
Jak ci zamaluje plaskacza to od razu zapomnisz o dysleksji Also. Where is this shit? Where is that sheet?
I had a voyage on the sheep.
Should be.
I had a voyage on the ship. No np Przejażdżka na owcy to mi się dziwnie z zoofilią kojarzy ale niech będzie. Podobnie można dodać 2 zbliżone słowa: bear - miś, nosić, znosić, przynosić beer - wiadomo | |
|
| |
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:22 | |
| - gość napisał:
- Jones
Nie dyskutuję juz z tobą, bo wbrew oczywistym faktom chcesz mi udowodnić, że jestem kiepski gościo, a tu wychodzi, że to ty stchórzyłeś z eSkami i się teraz pocieszasz. Myślałem, że jesteś wspaniałomyślny i chyba się pomyliłem. Mimo to życzę ci sukcesów. TAK dzisiaj stchórzyłem z S z paru powodów co ja poradzę że taki kiepski jestem uczę się cały czas i mam nadzieje doszlifować warsztat Pozdrawiam | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:22 | |
| widze tu jakies zabawy ze słówkami.. przeczytajcie sobie na głos to : She sells seashells by the seashore. The shells she sells are surely seashells. So if she sells shells on the seashore, I'm sure she sells seashore shells. |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:25 | |
| Co to znaczy? Krosno wartość rynkowa 1zł Wartość księgowa na jedną akcję 7,08zł Rozwodniona wartość księgowa na jedną akcję 0,00zł??? Po dzisiejszym raporcie półrocznym
Dzisiaj jakiś TFI lub OFE się pozbywał chyba i to jeszcze nie koniec moim zdaniem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:26 | |
| - Cris napisał:
- Wielu czeka na odwrót, a stany numer wywiną i zrobią jeszcze raz taką białą jak we wtorek.
najpierw niech dokoncza korekte, a moze juz nic nie musza |
|
| |
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 Pią 31 Paź 2008, 21:26 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 31.10.2008 | |
| |