| UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta | |
|
+26crus Damian Liber GRIZZLI Abaci Cris Brok HIOB kydo Janusz BORowik busia Sempik EURO Jones Kozoyeb Poffcernacy IronFX Jastrząb rabe przemak Prezes fabularasa inwestor chudy mis dafnia Rmir SzFagier 30 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
SzFagier Admin
Liczba postów : 5190 Registration date : 27/08/2007
| Temat: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Pią 14 Lis 2008, 14:17 | |
| propozycje miejsce termin i ekwipunek
Ostatnio zmieniony przez SzFagier dnia Pon 17 Lis 2008, 18:13, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Pią 14 Lis 2008, 14:20 | |
| http://www.jawita.pl/index_pl.html | |
|
| |
dafnia
Liczba postów : 3542 Age : 53 Location : Wa Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Pią 14 Lis 2008, 15:07 | |
| jawita mi się wstępnie podoba. A czy termin można by tak dopasować, żeby administracja mogła i była obecna (to dodaje zlotowi splendoru ). Musielibyście wtedy podać wasze preferencje. Acha- i zanim zaczniemy coś wybierać warto zastanowić się, czy środek Polski i łatwy dojazd to jedyne kryteria jakie mamy. Np może jeszcze jakieś granice cenowe (zwykle nie było to drogie), warunki spania i chlania, przekonania polityczne gospodarzy itp | |
|
| |
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Pią 14 Lis 2008, 15:21 | |
| - dafnia napisał:
- jawita mi się wstępnie podoba. A czy termin można by tak dopasować, żeby administracja mogła i była obecna (to dodaje zlotowi splendoru ). Musielibyście wtedy podać wasze preferencje.
dla mnie najpewniej odpada okres polowa stycznia-polowa kwietnia co do 'centralnosci' - niekoniecznie geometryczny srodek kraju, jak ktos juz chyba wspomnial, rozsądnie jest zeby bylo np. blisko 'gierkowki' optowalbym za kwota zblizona do UZI(I) czyli rzedu 200pln | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Pią 14 Lis 2008, 15:44 | |
| mysle ze trzeba od razu zaznaczyc zeby propozycje byly z czworokata : Poznan - Łodz - Wawa - Torun - bo co do lokalizacji to chyba panuje wzgledna zgoda. Co do terminow - to chyba ferie nie maja znaczenia, bo i tak są w róznych okresach dla poszczegolnych wojewodztw.. Propozycja Kutna mi sie podoba, bo to rzeczywscie prawie srodek . Moze Kozo znajdzie cos fajnego.. Moja propozycja to : http://www.kuzniahotel.pl/ |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Pią 14 Lis 2008, 17:39 | |
| Witam! Kto w Kutnie nie był, Ten życia nie zna
SORRY
Ostatnio zmieniony przez inwestor dnia Wto 18 Lis 2008, 20:45, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Pią 14 Lis 2008, 20:43 | |
| aa.. i jeszcze jedno co do ceny.. sluchajcie, nie popadajmy w skrajnosc. Spotykamy sie raz na pol roku i naprawde 100 czy 200 zl nie powinno stanowic jakies duzej roznicy. Zarabiamy/tracimy dziennie znacznie wiecej wiec raz na pół roku mozna sobie jakas nagrode wyplacic. Uwazam, ze mozemy przeznaczyc te 400-500 zl na takie spotkanie wzamian na lepsze warunki i przede wszytkim wygode spotkania. Wezcie pod uwage ze tym razem (ze wzgl na lokalizacje) moze byc znacznie wiecej osob. Wiec i jakas sala konferencyjna by sie przydala, i net.. no i dobry bar :-)) |
|
| |
fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Nie 16 Lis 2008, 18:29 | |
| http://www.hotel-skorzecin.pl/index.htm | |
|
| |
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Pon 17 Lis 2008, 19:50 | |
| http://www.ciechocinek.pl/wizytowki/targon/index.htm | |
|
| |
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 61 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Pon 17 Lis 2008, 21:32 | |
| Jak bedzie w okilicy centrumu, to ja bym bardzo chetnie sie zjawil! A ta Jawita to super, wrecz rzut kuflem od domu | |
|
| |
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Pon 17 Lis 2008, 22:17 | |
| - Bogdan napisał:
- mysle ze trzeba od razu zaznaczyc zeby propozycje byly z czworokata :
Poznan - Łodz - Wawa - Torun - bo co do lokalizacji to chyba panuje wzgledna zgoda. Co do terminow - to chyba ferie nie maja znaczenia, bo i tak są w róznych okresach dla poszczegolnych wojewodztw.. Propozycja Kutna mi sie podoba, bo to rzeczywscie prawie srodek . Moze Kozo znajdzie cos fajnego.. Moja propozycja to : http://www.kuzniahotel.pl/ Gdyby Ciechocinek nie wypalił, Kutno jest znakomitym miejscem na nasze spotkanie. I można przyjechać pociągiem, z Bykiem na czele. Popieram!!! | |
|
| |
rabe
Liczba postów : 1329 Location : Zielona Góra Registration date : 08/11/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Wto 18 Lis 2008, 08:45 | |
| jestem za wcielenie takiego systemu głosowania: - zaliczyłeś 2 zloty - 3 głosy - zaliczyłeś 1 zlot - 2 głosy - dziewice zlotowe - 1 głos
Jako były kierownik imprezy, wiem że znowu będzie problem z krzykaczami którzy głosują, a później rezygnują i nie wpłacają. Osoby które już były, wg. mnie cieszą się większym zaufaniem i nie będą robić "z gęby cholewy" !Ja jestem ZA takim rozwiązaniem! | |
|
| |
przemak
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Wto 18 Lis 2008, 09:16 | |
| - rabe napisał:
- Ja jestem ZA takim rozwiązaniem!
Zgadzam sie. Jak bedzie w miare niedaleko i bede mial czas, to bede, jak nie to nie... Trudno | |
|
| |
Jastrząb
Liczba postów : 5236 Age : 61 Location : Waldenburg Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Wto 18 Lis 2008, 09:21 | |
| Myślę żeby każdy chętny wpisał swój akces uczestnictwa, żeby wiedzieć mniej więcej ilu chętnych będzie. Od tego zależeć będzie dalsze poszukiwanie miejsca spotkania.Inny ośrodek dla np. 30 osób, a inny dla 50 - 70. Ja szacuje że będzie nas 25 -40 szt. Ale różnie bywa, może być niespodzianka jak miejsce zlotu przypasuje większej liczbie Ufoków. | |
|
| |
przemak
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Wto 18 Lis 2008, 09:26 | |
| - Jastrząb napisał:
- różnie bywa, może być niespodzianka jak miejsce zlotu przypasuje większej liczbie Ufoków.
Srodek Polski - to ja bede. | |
|
| |
Jastrząb
Liczba postów : 5236 Age : 61 Location : Waldenburg Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Wto 18 Lis 2008, 09:35 | |
| Ja osobiscie pojadę tam gdzie większość wybierze. Mogą być nawet Ustrzyki. Chęć spotkania się jest większa niż " obiektywne trudnośći". Czasu jest tyle, że kazdy zdoła sobie wolne i środki pieniężne załatwić. A z samej grzeczności do innych koleżanek i kolegów nie wypada powoływać się na odległość i czas. Kto był na poprzednich zlotach to wie że warto się spotkać. Pozdrawiam ! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Wto 18 Lis 2008, 11:07 | |
| dokladnie Jastrzab. Jak bedzie wiecej osob to musi byc i jakas sala konf. A ze warto - to wiem. Mysle ze tym razem bedzie ok 40 osob |
|
| |
rabe
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Wto 18 Lis 2008, 11:23 | |
| Może BOGATYNIA lub HEL, mi pasuje wszędzie. Mogę być kierownikiem tych ośrodków:) | |
|
| |
przemak
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Wto 18 Lis 2008, 12:03 | |
| - Jastrząb napisał:
- Ja osobiscie pojadę tam gdzie większość wybierze. Mogą być nawet Ustrzyki.
Chęć spotkania się jest większa niż " obiektywne trudnośći". Czasu jest tyle, że kazdy zdoła sobie wolne i środki pieniężne załatwić. A z samej grzeczności do innych koleżanek i kolegów nie wypada powoływać się na odległość i czas. Kto był na poprzednich zlotach to wie że warto się spotkać. Pozdrawiam ! Oczywiscie obiektywnie masz racje. Bardzo bym chcial sie spotkac, wiadomo. Jednak musze (w zasadzie sam sobie) wyznaczyc warunki brzegowe, bo mam ostatnio olbrzymie ograniczenia czasowe. W sumie rzeczywiscie odleglosc nie jest istotna, wazniejszy jest czas. Z drugiej strony bliskosc dziala mobilizujaco | |
|
| |
przemak
| |
| |
dafnia
Liczba postów : 3542 Age : 53 Location : Wa Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Sro 19 Lis 2008, 08:13 | |
| To jeszcze zanim zaczniemy wstępnie zbierać chętnych, terminy i ośrodki warto kilkakrotnie krzyknąć o tym na forum głównym - że zaczynamy organizować III zlot - no wiecie, żeby nie było, że wielu osobom ta informacja uciekła. Może admini mogliby np przez tydzień coś większą czcionką na początku każdego dnia napisać, a potem już normalną (małą) aż do zlotu powtarzać informację. Poprzednio zabrakło nam chyba też trochę"szumu" wokół zlotu... ps propozycja haseł reklamowych dla administracji: "Inny Ufok pomógł Ci inaczej spojrzeć na rynek, a Ty: - zarobiłeś i chciałbyś osobiście wyściskać dobroczyńcę? - wtopiłeś i chciałbyś osobiście napluć mu na buty? Nie wahaj się - jedź na III UFOzlot!" No - nie mam weny, ale coś takiego. Co wy na to? A administracja? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Sro 19 Lis 2008, 08:18 | |
| - dafnia napisał:
- - wtopiłeś i chciałbyś osobiście napluć mu na buty?
Nie wahaj się - jedź na III UFOzlot! zajebiste )) mozna tez: " poznaj tych co zabrali Twoim dzieciom posag - jedz na III UFOzlot" |
|
| |
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Sro 19 Lis 2008, 08:19 | |
| - Bogdan napisał:
- dafnia napisał:
- - wtopiłeś i chciałbyś osobiście napluć mu na buty?
Nie wahaj się - jedź na III UFOzlot! zajebiste )) mozna tez: " poznaj tych co zabrali Twoim dzieciom posag - jedz na III UFOzlot" done | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Sro 19 Lis 2008, 12:37 | |
| - przemak napisał:
Srodek Polski - to ja bede. Właśnie - środek Polski to dobry pomysł. Bardzo chętnie przyjadę na taki zlot. |
|
| |
rabe
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Sro 19 Lis 2008, 12:43 | |
| dobra meta
www.treskov.pl
Blisko A2, na samym jej końcu w okolicach Nowy Tomyśl i Wolsztyn. Myślę, że w okolicach 500zł byłaby naprawdę fajowa imprezka. | |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Wto 25 Lis 2008, 09:51 | |
| - rabe napisał:
- dobra meta
www.treskov.pl
Blisko A2, na samym jej końcu w okolicach Nowy Tomyśl i Wolsztyn. Myślę, że w okolicach 500zł byłaby naprawdę fajowa imprezka. rabe, zalatw ze kazdy bedzie miec w pokoju taka pane jak jest tam na jednym ze zdjec z tancow a wchodzimy w ciemna za podwojna stawke III zlot to chyba za granica ? Zbiorka w centralnej Polsce czyli warszawa okecie , bedzie wszystkim pasowac! | |
|
| |
Poffcernacy
Liczba postów : 367 Age : 52 Location : Poznań Registration date : 17/01/2008
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Wto 25 Lis 2008, 10:04 | |
| - rabe napisał:
- dobra meta
www.treskov.pl
Blisko A2, na samym jej końcu w okolicach Nowy Tomyśl i Wolsztyn. Myślę, że w okolicach 500zł byłaby naprawdę fajowa imprezka. O ja pierd... kto to narysował :O :O :O sto lat bym próbował i by mi tak nie wyszło. Parę kilometrów na północ od Strykowa nad tym samym jeziorem jest uroczy pałacyk PAN-u w Sapowicach - wada - żarcie we własnym zakresie. | |
|
| |
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Czw 27 Lis 2008, 13:36 | |
| no to kurwa kiedy ten zlot ? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Czw 27 Lis 2008, 14:03 | |
| - infinan napisał:
- no to kurwa kiedy ten zlot ?
Infinan, jeśli mieszkasz w Łodzi, to możemy we dwóch się zlecieć. Jak inni się dowiedzą, to może też się zlecą. Możemy nawet jakieś prezentacje zrobić, omówić wykresy na wielkim ekranie, bowiem mam zaprzyjaźnioną salę wykładową w centrum miasta, z rzutnikiem podłączanym do laptopa. Czekam na odzew. |
|
| |
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta Czw 27 Lis 2008, 15:31 | |
| i że niby ja mam to nadzorować | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFOZLOT III - czyli UZIII tra ta ta | |
| |
|