| UFO - 23.01.2009 | |
|
+49barany Jones Ziommmm resor Psiqta Ezet szakal forex ojro antykatofob Małolat melex259 Dave tarzan kamikaze myśliwyl Aligator mikrob praktyk Kozoyeb zibi rydzo Albin nomad dead_eye filip Awa lam3r3k rabe fabularasa cameleon gumbas kLeszcz mobar loko kiwi Diablo betonowe_buty SYLWESTER Prezes dafnia sinuee andrzej1217 Damian inwestor 1bawara Rmir Reser SzFagier 53 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
andrzej1217
Liczba postów : 3866 Age : 62 Registration date : 10/10/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:01 | |
| 13:57
23.1.Warszawa (PAP) - Agencja ratingowa Fitch umieściła ratingi PKN Orlen na liście obserwacyjnej ze wskazaniem negatywnym - poinformowała agencja w piątek w komunikacie.
Podjęte przez Fitch działania odzwierciedlają niepewność związaną z wpływem przeszacowania zapasów i słabnącym złotym na wyniki koncernu w czwartym kwartale 2008 roku.(PAP) | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:02 | |
| - anduril napisał:
- krt napisał:
- anduril napisał:
- krt napisał:
- OpCjoNeR napisał:
- Albo niech zniosą celibat ale jednocześnie pozostanie zakaz zawierania małżeństw skoro się boją dziedziczenia. Niech se klechy mogą oficjalnie ruchać i wtedy przynajmniej ta hipokryzja i te zboczenia może znikną.
Niemożliwe do przeprowadzenia - ludzie by na to sie nie zgodzili Ja raz musiałem byc na ślubie w Kościele - podchodzi do mnie kretyn i mówi "Bóg zapłac " to mu odpowiadam niech ci płaci, a jakas kretynka obok mnie powiedziała że bluźnie i że w Biblii pisze że trzeba dac księdzu - no nie przekonasz, debile W Niemczech był rozwiązany ten problem były kasetki i kazdy wpłacał ile chciał bez przymusu, nowością dla mnie było wtedy że jeden Niemiec dał 10marek i wziął sobie resztę 9 marek - no rewela dla mnie W Niemczech jest podatek kościelny, więc jest z czego utrzymać kościół. A kasetki u nas też są, poszukaj dobrze. EDIT: Aha, i plus jest taki, że hipokryzja znika - nikt się z lenistwa za katolika nie podaje, bo musiałby płacić podatek. ta kasetki sa chyba dodatkowe Ale to sa grosze prawdziwe kase robią na czym innym ale nie staram sie juz przekonywać bo po co . A w Niemczech są podstawowe? Generalnie nie zamierzam się z Tobą sprzeczać, że cały KK jest święty i bez skazy. Nie lubię tylko jak się powtarza obiegowe, bezsensowne opinie, albo bluzga na tych którzy nie zasłużyli, bo wygodniej jest uogólnić.
A propos wklejek - myślisz, że lepiej niż info o gwałcicielu i pedofilu w sutannie "sprzedałaby się" w mediach informacja o księdzu, który jest uczciwy i robi to co do niego należy? I do tego jeździ gratem, a nie nissanem? ale KRT juz taki jest narzeka na wszsytko taki tetryk tyle tylko ze 30 latek ma , a co będzie jak będzie miał 70 kto z nim wytrzyma no chyba tylko dobry ksiądz z powołania |
|
| |
forex UFOTrader Senior
Liczba postów : 5321 Location : Kraków Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:03 | |
| - MENEL napisał:
- dość tych hiobowych wieści coś optymistycznego
ING podniósł cenę docelową KGHM do 138 zł 12.5.Warszawa (PAP) - ING podniósł cenę docelową dla akcji KGHM o 12 proc., do 138 zł - poinformowała agencja Bloomberg. W piątek na zamknięciu za papiery KGHM płacono 105,20 zł. (PAP Tia, a taki hit z polowy pazdziernika 2007 pamietacie: - Cytat :
- Deutsche Bank podniósł cenę docelową dla akcji KGHM Polska Miedź o 36 proc., do 177 zł.
Przeciez na akcjach nie mozna stracic. | |
|
| |
antykatofob
Liczba postów : 971 Registration date : 01/07/2008
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:04 | |
| - MENEL napisał:
- anduril napisał:
- krt napisał:
- anduril napisał:
- krt napisał:
- OpCjoNeR napisał:
- Albo niech zniosą celibat ale jednocześnie pozostanie zakaz zawierania małżeństw skoro się boją dziedziczenia. Niech se klechy mogą oficjalnie ruchać i wtedy przynajmniej ta hipokryzja i te zboczenia może znikną.
Niemożliwe do przeprowadzenia - ludzie by na to sie nie zgodzili Ja raz musiałem byc na ślubie w Kościele - podchodzi do mnie kretyn i mówi "Bóg zapłac " to mu odpowiadam niech ci płaci, a jakas kretynka obok mnie powiedziała że bluźnie i że w Biblii pisze że trzeba dac księdzu - no nie przekonasz, debile W Niemczech był rozwiązany ten problem były kasetki i kazdy wpłacał ile chciał bez przymusu, nowością dla mnie było wtedy że jeden Niemiec dał 10marek i wziął sobie resztę 9 marek - no rewela dla mnie W Niemczech jest podatek kościelny, więc jest z czego utrzymać kościół. A kasetki u nas też są, poszukaj dobrze. EDIT: Aha, i plus jest taki, że hipokryzja znika - nikt się z lenistwa za katolika nie podaje, bo musiałby płacić podatek. ta kasetki sa chyba dodatkowe Ale to sa grosze prawdziwe kase robią na czym innym ale nie staram sie juz przekonywać bo po co . A w Niemczech są podstawowe? Generalnie nie zamierzam się z Tobą sprzeczać, że cały KK jest święty i bez skazy. Nie lubię tylko jak się powtarza obiegowe, bezsensowne opinie, albo bluzga na tych którzy nie zasłużyli, bo wygodniej jest uogólnić. A propos wklejek - myślisz, że lepiej niż info o gwałcicielu i pedofilu w sutannie "sprzedałaby się" w mediach informacja o księdzu, który jest uczciwy i robi to co do niego należy? I do tego jeździ gratem, a nie nissanem? ale KRT juz taki jest narzeka na wszsytko taki tetryk tyle tylko ze 30 latek ma , a co będzie jak będzie miał 70 kto z nim wytrzyma no chyba tylko dobry ksiądz z powołania Właśnie dlatego, że go szanuję, chcę go powstrzymać przed głoszeniem komunałów, bo to nie przystoi | |
|
| |
andrzej1217
Liczba postów : 3866 Age : 62 Registration date : 10/10/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:05 | |
| - myśliwyl napisał:
- powrót do L po 49 !!!!!
czekam na stopki 39 , 37 , 35 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:06 | |
| Straty na zapasach PKN Orlen w IV kw. '08 mogą sięgnąć 2,3 mld złPAP - Biznes
21.1.Warszawa (PAP) - Straty na zapasach PKN Orlen w czwartym kwartale zeszłego roku mogły sięgnąć 2,3 mld zł - podał w środowym raporcie Wood&Company, powołując się na dane ze spółki. "Wyniki PKN Orlen w czwartym kwartale okażą się prawdopodobnie znacząco gorsze niż zakładaliśmy na początku grudnia i spowodują, że za cały zeszły rok koncern pokaże stratę netto. Według informacji ze spółki, straty na zapasach w czwartym kwartale mogą sięgnąć 2,3 mld zł, ponad dwa razy więcej niż zakładane przez nas wcześniej 930 mln zł" - poinformował Wood&Company.
"O dalsze 1,8 mld zł wyniki pogorszą się po dostosowaniu do wyceny rynkowej zadłużenia PKN Orlen denominowanego w walucie obcej" - napisano w raporcie.
W efekcie raportowana strata netto koncernu za 2008 rok wyniesie 1,2 mld zł.
Po trzech kwartałach tego roku grupa PKN Orlen miała 2,39 mln zł zysku netto, 2,72 mld zł zysku operacyjnego oraz 63,09 mld zł przychodów. (PAP)
pr/ morb/ gor/
nie wiem czy to było ale |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:14 | |
| - anduril napisał:
- krt napisał:
- anduril napisał:
- krt napisał:
- OpCjoNeR napisał:
Niemożliwe do przeprowadzenia - ludzie by na to sie nie zgodzili Ja raz musiałem byc na ślubie w Kościele - podchodzi do mnie kretyn i mówi "Bóg zapłac " to mu odpowiadam niech ci płaci, a jakas kretynka obok mnie powiedziała że bluźnie i że w Biblii pisze że trzeba dac księdzu - no nie przekonasz, debile W Niemczech był rozwiązany ten problem były kasetki i kazdy wpłacał ile chciał bez przymusu, nowością dla mnie było wtedy że jeden Niemiec dał 10marek i wziął sobie resztę 9 marek - no rewela dla mnie W Niemczech jest podatek kościelny, więc jest z czego utrzymać kościół. A kasetki u nas też są, poszukaj dobrze. EDIT: Aha, i plus jest taki, że hipokryzja znika - nikt się z lenistwa za katolika nie podaje, bo musiałby płacić podatek. ta kasetki sa chyba dodatkowe Ale to sa grosze prawdziwe kase robią na czym innym ale nie staram sie juz przekonywać bo po co . A w Niemczech są podstawowe? Generalnie nie zamierzam się z Tobą sprzeczać, że cały KK jest święty i bez skazy. Nie lubię tylko jak się powtarza obiegowe, bezsensowne opinie, albo bluzga na tych którzy nie zasłużyli, bo wygodniej jest uogólnić.
A propos wklejek - myślisz, że lepiej niż info o gwałcicielu i pedofilu w sutannie "sprzedałaby się" w mediach informacja o księdzu, który jest uczciwy i robi to co do niego należy? I do tego jeździ gratem, a nie nissanem? Jak juz wspominałem dla mnie ksiądz z powołaniem to wykastrowany ksiądz, skromny, nie musi wcale pomagac innym ale muszę widziec że jego wiara jest szczera - takiego nie znalazłem za to widze księży którzy mówią mi co mam robic jak postępować a jak sie temu sprzeciwiasz to otoczenie cie do tego zmusi - tego oczywiście niema w dużych miastach ale w małych miasteczkach czy wsiach to jest nagminne . Złego słowa bym na księzy nie powiedział gdyby nie ta pazernosc odzyskują ziemie łatwo i przyjemnie - ja o odzyskaniu swojej ojcowizny moge zapomnieć . następna sprawa podatki - wg prawa podobno jesteśmy wszyscy równi to czemu sa grupy uprzywilejowane - napewno mi odpowiesz bo tak jest - a ja sie temu sprzeciwiam, tak samo sie sprzeciwiam wcześniejszym emeryturom dla nauczycieli mundurowi i wiele innych zawodów. Cała ta wiara dla mnie to ściema ale ludzie muszą w cos wierzyc no bo swiadomosc że po śmierci nic nie ma jest przygnębiające nie ?? | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31099 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:16 | |
| Czy pamięta jeszcze ktoś hossę? To były dobre dzieje normalnie | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:17 | |
| | |
|
| |
dafnia
Liczba postów : 3542 Age : 53 Location : Wa Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:19 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:20 | |
| - krt napisał:
- anduril napisał:
- krt napisał:
- anduril napisał:
- krt napisał:
- OpCjoNeR napisał:
A propos wklejek - myślisz, że lepiej niż info o gwałcicielu i pedofilu w sutannie "sprzedałaby się" w mediach informacja o księdzu, który jest uczciwy i robi to co do niego należy? I do tego jeździ gratem, a nie nissanem? Jak juz wspominałem dla mnie ksiądz z powołaniem to wykastrowany ksiądz, skromny, nie musi wcale pomagac innym ale muszę widziec że jego wiara jest szczera - takiego nie znalazłem za to widze księży którzy mówią mi co mam robic jak postępować a jak sie temu sprzeciwiasz to otoczenie cie do tego zmusi - tego oczywiście niema w dużych miastach ale w małych miasteczkach czy wsiach to jest nagminne . Złego słowa bym na księzy nie powiedział gdyby nie ta pazernosc odzyskują ziemie łatwo i przyjemnie - ja o odzyskaniu swojej ojcowizny moge zapomnieć . następna sprawa podatki - wg prawa podobno jesteśmy wszyscy równi to czemu sa grupy uprzywilejowane - napewno mi odpowiesz bo tak jest - a ja sie temu sprzeciwiam, tak samo sie sprzeciwiam wcześniejszym emeryturom dla nauczycieli mundurowi i wiele innych zawodów.
Cała ta wiara dla mnie to ściema ale ludzie muszą w cos wierzyc no bo swiadomosc że po śmierci nic nie ma jest przygnębiające nie ?? jeśli chodzi o równość podatkową to nie zapominaj o lekarzach i adwokatach, to jest dopiero niesprawiedliwośc społeczna | |
|
| |
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:27 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:27 | |
|
|
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:30 | |
| syn do ojca
-tato dlaczego ja mam dwa guziki a Ty cztery w spodniach
- bo ja mam większego ptaszka jak dorośniesz też będziesz miał cztery
- mijają księdza w sutannie , syn się odzywa
- Tato ten to dopiero musi mieć ptaka |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:34 | |
| - MENEL napisał:
a w sejmie badali ? | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:36 | |
| widełki na 1501 - idzie to jak przecinak | |
|
| |
szakal
Liczba postów : 1080 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:38 | |
| witam magiczna 50 zrobiona | |
|
| |
SYLWESTER
Liczba postów : 10585 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:39 | |
| Dożynki w pełni ( zamykanie wczorajszych krótkich bez depo )
w Yankach też będą DOŻYNKI więc .... ? | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:40 | |
| | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:40 | |
| to juz idzie siłą rozpędu coraz większe dziury w zleceniach | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:41 | |
| Uwaga: Jeśli masz ochotę dołączyc do stada rogaczy, to nie zapomnij załadować eL Ewentualnie możesz nam podesłać swoją żonę/dziewczynę. | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:41 | |
| - MENEL napisał:
to też zła wiadomość wiecej bydła więcej mleka i tak są limity wyśrubowane, więcej wołowiny przesież Kacap teraz jej już nie je, póżniej spadek cen ,niezadowolenie społeczne, następny Leeper, zwiekszony ruch sex biznesie , zgwałcone prostytuutki,nowe wybory parlamentarne itd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: pozdrowienia Pią 23 Sty 2009, 14:43 | |
| - andrzej1217 napisał:
- myśliwyl napisał:
czekam na stopki 39 , 37 , 35 i co doczekałeś się ? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:43 | |
| - zibi napisał:
- MENEL napisał:
to też zła wiadomość wiecej bydła więcej mleka i tak są limity wyśrubowane, więcej wołowiny przesież Kacap teraz jej już nie je, póżniej spadek cen ,niezadowolenie społeczne, następny Leeper, zwiekszony ruch sex biznesie , zgwałcone prostytuutki,nowe wybory parlamentarne itd. ale Pogłowie trzody chlewnej w listopadzie zmniejszyło się o 19,2 proc. rdr PAP - Biznes 23 Sty 2009, 14:19
23.1.Warszawa (PAP) - W końcu listopada 2008 r. pogłowie trzody chlewnej liczyło 14.242,3 tys. sztuk, co oznacza spadek o 19,2 proc. w porównaniu z analogicznym okresem 2007 roku - podał GUS. (PAP) map/ jtt/ |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:44 | |
| - krt napisał:
- widełki na 1501 - idzie to jak przecinak
i pomyśleć, że dzisiaj zebrałem +16 punktów na longach. Jestem cholernym łapaczem dołków |
|
| |
rydzo
Liczba postów : 3027 Age : 39 Registration date : 07/07/2008
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:44 | |
| - tomekxl napisał:
- andrzej1217 napisał:
- myśliwyl napisał:
czekam na stopki 39 , 37 , 35 i co doczekałeś się ? Łapacze dołków bardzo pomagają aby trend był kontynuowany ... | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 Pią 23 Sty 2009, 14:45 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 23.01.2009 | |
| |
|