Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 29.09.2007 Nie 30 Wrz 2007, 23:12 | |
| - kamikaze napisał:
- To może być ciekawy tydzień. Ja w każdym razie twardo trzymam S i czekam na 3500. Wtedy zdecyduję, czy dalej trzymać pozycję, czy ją zamknąć i wrócić do day-tradingu.
Jaros z Parkietu przewiduje trudny tydzień dla byków i mam nadzieję, że się nie myli. Kto wie, może nawet zarobię na moich eskach? Według mnie może Ci się udać. |
|
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 29.09.2007 Nie 30 Wrz 2007, 23:13 | |
| - geronimo napisał:
- No właśnie ten kasperski sam nie wie czego chce każe aktualizować a póżniej mówi że nie.Może coś się unormuje.
powinnismy to pisac w FAQ bo troche smiecimy nie mam Kasp. konsultowalem sie z REXem, ktory pisal ze serwer KAV dziala..., wspomnial ze moze ostanio nie dogralo poprawnie o teraz sie kaszani. da sie usunac stare pliki i dograc od zera jeszcze raz ? | |
|
Goś? Gość
| Temat: Re: UFO - 29.09.2007 Nie 30 Wrz 2007, 23:14 | |
| - chudy mis napisał:
- geronimo napisał:
- No właśnie ten kasperski sam nie wie czego chce każe aktualizować a póżniej mówi że nie.Może coś się unormuje.
powinnismy to pisac w FAQ bo troche smiecimy nie mam Kasp. konsultowalem sie z REXem, ktory pisal ze serwer KAV dziala..., wspomnial ze moze ostanio nie dogralo poprawnie o teraz sie kaszani. da sie usunac stare pliki i dograc od zera jeszcze raz ? sprobuj jutro bedzie nowa data i po problemie |
|
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 29.09.2007 | |
| |
|