Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

zespol napiecia przedrozliczeniowego

Go down 
+5
Kozoyeb
SzFagier
thorgall
busia
tarzan
9 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Reser

Liczba postów : 110962
Registration date : 30/08/2007

zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 11:43

KRT napisał:
OpCjoNeR napisał:
KRT napisał:
OpCjoNeR napisał:
olaf napisał:
OpCjoNeR napisał:
Olaf, ty jesteś stuknięty.
Powiedz mi skąd u ciebie taka nienawiść do pedałów?
Czy czasem nie przeczysz sam sobie? Chodzisz do kościoła to pewnie i wyznajesz Dekalog a tam jedno z przykazań mówi "traktuj bliźniego swego jak siebie samego" a jak to się ma do twojego stosunq do gejów?

kościół nie toleruje homosekualizmu... Każdy człowiek ma prawo do nawrócenia sie ze złej drogi. Nię potępiam samych ludzi, ale ich zachowania, które jak wiadomo są demoralizujące.

Ale takie praktyki występują wśród wielu zwierząt więc jest to naturalne o ile stanowi mniejszość.
Zresztą ja nie rozumiem co przeszkadza kościołowi że ktoś się pedali? Co im do tego? Wścibiają nosa nie tam gdzie powinni.

Kościół nie toleruje pedałów bo woli młodych chłopców - a to jakoś mniej wg nich pedalsko wygląda Laughing

Ale przyznasz, że to jedna wielka hipokryzja?
Działalność kościołów opiera się na jebanej hipokryzji i nieracjonalnych dogmatach. Masz wyłączyć myślenie i przyjąć na wiarę, że TAK JEST I KONIEC bo tak się komuś objawiło (bo pewnie za dużo wyjarał) albo duch mu podpowiedział (bo za dużo absyntu wychlał).

Załóżmy jest raj na Ziemi pojawia sie Adam - nie myśli jak u diabła sie tam znalazł - wiec sobie popierdala w tym raju sra gdzie popadnie pływa i cieszy sie życiem - Bóg patrzy i myśli - cholera coś mu jest za dobrze no to zajebał Adamowi żebro i stworzył Ewe -
Adam rano sie budzi patrzy a to kobieta - i znów nie pyta skąd u licha ona sie pojawiła, dlaczego ktos mu podpieprzył żebro, spoko dla niego to normalka
Pewnego dnia Ewa sobie idzie widzi gadającego węża - ja pierdole ten waż gada - co tam Ewa sie sie tym nie przejmuje, te absurdy można mnożyć ale ludzie wierzą i to jest najważniejsze - bo przecież łatwiej jest na sercu że nie skończy sie tak że robale go wpierdolą i nic nie ma po śmierci - lepiej myslec ze trafi sie do raju. Laughing
Można być najgorsza mendą cos jak kulty ale jak sie chodzi do kościoła i taki sam grzesznik ci grzechy odpuści to wszystko jest ok - więc ja rozumiem religie tak - moge byc największym skurwysynem ale jak juz bede stary to będe chodził do Kościoła wspomagał go i w ten sposób trafie do nieba.

Do tego dodaj nakaz wyrzekania się różnych dóbr i przyjemności: sex tylko dla prokreacji, bogactwo niepotrzebne, kościół najchętniej by z ludzi ascetów i nędzarzy zrobił tylko niestety już nie te czasy. Ale sami to w luxusach opływają sqrwiele.
A zbsurdy są. Np. spytaj kogoś czy wierzy w duchy? Większość ci nie odpowie że nie. A w Ducha Świętego, do którego się modlą katolicy - większość tak.
Duch taki co straszy w kształcie prześcieradła to też duch i tamto duch - albo się wierzy albo nie Laughing
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 11:44

Widzę, że twoja stopka o religii niektórych zaczęła koleć w oko.
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 11:46

OpCjoNeR napisał:

cały czas - dlatego nie zmieniam Laughing
popaprańcy religijni juz tak mają dobryżart
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 12:02

KRT napisał:
OpCjoNeR napisał:

Olaf to by najchętniej gejów na stosach palił a później się modlił w kościele - typowy katolik-hipokryta.
Powrót do góry Go down
tarzan
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior

Liczba postów : 11681
Registration date : 16/09/2007

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 12:12

z Waszą oceną KRK zupełnie się zgadzam; podobnie jest z wieloma Kościołami;
to jest po prostu jedno wielkie oszustwo, które musi upaść, jeżeli Bóg istnieje.
Upadł socjalizm, pada usa, padną i czarni.

Jednak myślę, że Bóg istnieje, ciekawie napisał wczoraj Rio, pierwszy argument wyciąłem, bo mnie nie przekonuje, ale pozostałe wg mnie są OK
Rio napisał:

Drugi argument jest natury teologicznej.
Argument teologiczny mówi, że od początku stworzenia wszechświat
stanowi tak niesamowity projekt, że musiał zostać zaprojektowany przez
inteligentnego, Boskiego projektanta. Na przykład gdyby Ziemia
znajdowała się o kilkaset kilometrów bliżej lub dalej Słońca, nie
byłoby na niej tyle życia, co teraz. Gdyby nasza atmosfera różniła się
nieznacznie składem, wszystkie stworzenia na Ziemi wyginęłyby. Szansa
wytworzenia jednej cząsteczki białka jest jedna na 10243 (czyli 10 z
243 zerami). Pojedyncza komórka mieści w sobie miliony cząsteczek
białka.

Trzecim logicznym argumentem na istnienie Boga jest
argument kosmologiczny. Nie ma skutku bez przyczyny. Ostatecznie musi
istnieć coś, co nie miało żadnych przyczyn, by mogły zaistnieć inne
rzeczy, które posiadają jakąś przyczynę swojego istnienia. Tą samoistną
przyczyną jest Bóg. Czwarty argument nosi nazwę argumentu moralnego. W
każdej kulturze w historii istniała jakaś forma prawa. Każdy z nas ma
wrodzone poczucie tego, co złe i dobre. Zabójstwo, kłamstwo, kradzież
czy niemoralność są prawie wszędzie odrzucone. Skąd mamy to poczucie
dobra i zła, jeśli nie od Boga?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 12:12

Mysle ze olaf sam jest pedalem i tak bardzo sie sam siebie brzydzi ze chce sie oczyscic poprzez ataki na innych gejow What a Face
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 12:13

OpCjoNeR napisał:
KRT napisał:
OpCjoNeR napisał:

Olaf to by najchętniej gejów na stosach palił a później się modlił w kościele - typowy katolik-hipokryta.

Ciekawe że ludzie tak bardzo obnoszą sie ze swoją religijnością - miłują Boga tak naprawdę najczęściej w życiu codziennym są niezłymi gnojami - po latach doszedłem do wniosku że trzeba sie strzec takich ludzi - bo ten kto w swoim życiu nie krzywdził drugiego tak naprawdę nie musi sie niczego obawiać bo niby dlaczego ma trafić do piekła. Dlaczego religia ma wskazywać kto jest dobry a kto zły ??
Np taki kulty skorzystał co kaczor opublikował ale samemu juz nie chce sie dzielic - czy to nie jest hipokryzja?? - przeciez ma do mnie fonty o religijnosc więc jak mniemam zapierdala do Kościoła i sie modli a przeciez napisane jest w Bibli że trzeba sie dzielic - dochodzimy do prostego wniosku że wykorzystujmy religie tylko do własnej korzyści - bo i tak pedofil w czarnej sukience nam nasze grzechy odpuści
Powrót do góry Go down
tarzan
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 12:17

kaczor napisał:
Mysle ze olaf sam jest pedalem i tak bardzo sie sam siebie brzydzi ze chce sie oczyscic poprzez ataki na innych gejow What a Face
kaczor nie przesadzaj; nie osądzaj jak nie wiesz;
zresztą myśleć sobie możesz, ale jak już to piszesz to... .
Olaf jest mocno wierzącym człowiekiem, ale nie zbadał historii KRK i to jest powód, że niestety jest w ciemności w niewiedzy
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 12:22

tarzan napisał:
kaczor napisał:
Olaf jest mocno wierzącym człowiekiem, ale nie zbadał historii KRK i to jest powód, że niestety jest w ciemności w niewiedzy

ale nieraz tak było że ci co najwięcej krzyczeli ze Gejów trzeba niszczyć i liczy sie tylko rodzina i kościół - ta hipokryzje bardzo sprytnie obnażył Larry Flint demaskując tych pseudo moralistów.
Powrót do góry Go down
tarzan
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 12:22

KRT napisał:
OpCjoNeR napisał:
KRT napisał:
OpCjoNeR napisał:

Ciekawe że ludzie tak bardzo obnoszą sie ze swoją religijnością - miłują Boga tak naprawdę najczęściej w życiu codziennym są niezłymi gnojami - po latach doszedłem do wniosku że trzeba sie strzec takich ludzi - bo ten kto w swoim życiu nie krzywdził drugiego tak naprawdę nie musi sie niczego obawiać bo niby dlaczego ma trafić do piekła. Dlaczego religia ma wskazywać kto jest dobry a kto zły ??
Np taki kulty skorzystał co kaczor opublikował ale samemu juz nie chce sie dzielic - czy to nie jest hipokryzja?? - przeciez ma do mnie fonty o religijnosc więc jak mniemam zapierdala do Kościoła i sie modli a przeciez napisane jest w Bibli że trzeba sie dzielic - dochodzimy do prostego wniosku że wykorzystujmy religie tylko do własnej korzyści - bo i tak pedofil w czarnej sukience nam nasze grzechy odpuści
piekło
odpusty
to są wymysły KRK dla kasy i z powodu kasy myślę, że upadnie;
tymbardziej, że ponoć wyciągnęli kasiurkę z sejfów na giełdy, coby zarobić bo ofiary coraz mniejsze.
Myślę, że ich starsi Bracia w wierze załatwią na cacy na giełdach; ponoć sprzedali aktywa w papierach w połowie zeszłego roku i zainwestowali w towary Smile ;
i ropka pierdyknęłą ze 150 na 40, aż się sam zdziwiłem, ja tam wolę trzymać z Żydkami jeżeli chodzi o finanse
Powrót do góry Go down
tarzan
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 12:24

KRT napisał:
tarzan napisał:
kaczor napisał:

ale nieraz tak było że ci co najwięcej krzyczeli ze Gejów trzeba niszczyć i liczy sie tylko rodzina i kościół - ta hipokryzje bardzo sprytnie obnażył Larry Flint demaskując tych pseudo moralistów.
to prawda, ale dla mnie to jest wielkie oskarżenie i potrzebne są dowody;
sama psychologia nie jest dowodem, a podejrzeniem czymś prawdopodobnym, ale nie 100%
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 12:31

tarzan napisał:
KRT napisał:
tarzan napisał:
kaczor napisał:

to prawda, ale dla mnie to jest wielkie oskarżenie i potrzebne są dowody;
sama psychologia nie jest dowodem, a podejrzeniem czymś prawdopodobnym, ale nie 100%

oskarżenia trzeba brac z przymrużeniem oka w końcu to forum - tylko szkoda że niektórzy tylko biorą a nic nie dają - wiadomo o kogo mi chodzi Very Happy
a co do Olafa sam sie nakręca i prowokuje dyskusje czasem zreszta to jest potrzebne bo jak sie jest ustawionym to po co te same rysunki kłótnie o pare pkt jak wiadomo że ty czy ja nie zmienimy zdania na temat rynku bo ktoś coś tam pisze, tylko leszcze latają jak im wiatr zagra - bez planu nie ma co szukać miejsca na rynku bo wyzeruje sie rachunek w tydzień.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 12:46

tarzan napisał:
kaczor napisał:
coz dla mnie bycie gejem to nic zlego a jego wiara jest plytka i powierzchowna co pokazuja ataki na zydow i inne narodowosci>JPII tak chyba nie nauczal?Mali faszysci zasluguja na pogarde i tyle
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 19:31

kaczor napisał:
tarzan napisał:
kaczor napisał:
coz dla mnie bycie gejem to nic zlego a jego wiara jest plytka i powierzchowna co pokazuja ataki na zydow i inne narodowosci>JPII tak chyba nie nauczal?Mali faszysci zasluguja na pogarde i tyle

OLAF MAŁY FASZYSTA
dobryżart dobryżart
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 EmptyPią 20 Mar 2009, 19:37

On jest w ogóle pojebany - niby udaje, że ma wiedzę z fizyki w tym również z kwantowej (chociaż w niektórych momentach bredzi) a zaprzecza teorii ewolucji powołując sie na kreacjonizm. wariat
Taka wybiórczość jest żenująco śmieszna.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: zespol napiecia przedrozliczeniowego   zespol napiecia przedrozliczeniowego - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

zespol napiecia przedrozliczeniowego
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Uniwersytet Futures i Opcji  :: Hyde Park-
Skocz do: