| UFO - 25.03.2009 | |
|
+66myśliwyl piogor PoPo forex loko Jones Laik Jastrząb Małolat karnak gumbas Prezes franco analizator professor ból i cierpienie goldmar SYS TRADER Pan Nikt Liber GRIZZLI Abaci Zahary Ezet Diablo Edith radko Kazik Ed antykatofob ricopi Dave Akwila Kapitan Solo SzFagier rydzo El Secator fabularasa malec Cris Damian kydo rabe Franz filip barany dafnia www mobar Kozoyeb ojro Awa dead_eye EX kamikaze cameleon north-south Reser tarzan melex259 inwestor betonowe_buty nomad kLeszcz andrzej1217 1bawara SYLWESTER IronFX chudy mis 70 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 09:50 | |
| - lolek napisał:
- OPcjoner obejrzyj sobie cały 2h film - tam masz odpowiedź (wojna, zrzut chemikaliów, wirusy w szczepionkach, eksperymenty na ludziach, obozy internowania). Jeśli nie zaakceptujesz nowych regulacji to nie dostaniesz pracy itp.
Ale to jeszcze się nie dzieje. Tzn. wojny są, o zrzutach chemikaliów nie słyszałem (z wyjątkiem stref gdzie jest wojna). Wirusy w szczepionkach? Jakoś od szczepień jeszcze nie umarłem ani nikt kogo znam a o experymentach na ludziach to od czasu gestapo też nie słyszałem. Chociaż jest plotka, że epidemia cholery w Zimbabwe nie jest całkiem przypadkowa. | |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| |
| |
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 09:51 | |
| DZISiaj sporo danych. mam nadzieje, ze je "dobrze podrasowali" | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 09:53 | |
| powinna się ruda małpa ruszyć |
|
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 09:53 | |
| misiowa projekcja | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 09:54 | |
| - Benny Drukarnia napisał:
- lolek napisał:
- OPcjoner obejrzyj sobie cały 2h film - tam masz odpowiedź (wojna, zrzut chemikaliów, wirusy w szczepionkach, eksperymenty na ludziach, obozy internowania). Jeśli nie zaakceptujesz nowych regulacji to nie dostaniesz pracy itp.
Ale to jeszcze się nie dzieje. Tzn. wojny są, o zrzutach chemikaliów nie słyszałem (z wyjątkiem stref gdzie jest wojna). Wirusy w szczepionkach? Jakoś od szczepień jeszcze nie umarłem ani nikt kogo znam a o experymentach na ludziach to od czasu gestapo też nie słyszałem. Chociaż jest plotka, że epidemia cholery w Zimbabwe nie jest całkiem przypadkowa. no nie jest.jak ludzie zyja w syfie to beda chorowac,nie trzeba dawac zadnych bakterii z zewnatrz ani wirusow |
|
| |
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 09:54 | |
- lolek napisał:
Ale to jeszcze się nie dzieje. Tzn. wojny są, o zrzutach chemikaliów nie słyszałem (z wyjątkiem stref gdzie jest wojna). Wirusy w szczepionkach? Jakoś od szczepień jeszcze nie umarłem ani nikt kogo znam a o experymentach na ludziach to od czasu gestapo też nie słyszałem. Chociaż jest plotka, że epidemia cholery w Zimbabwe nie jest całkiem przypadkowa. W temacie: Painful Deceptions - jeden z pierwszych filmów o zamachach z 11 września 911 In Plane Site - pierwszy przetłumaczony na polski film o 11 września The Revolution Will Not Be Televised - film a nieudanej akcji CIA obalenia rządu Wenezueli Zeitgeist - o fałszywym świecie w którym przyszło nam żyć Captive Minds - o tym jak łatwo jest manipulować umysłem człowieka Endgame - Blueprint For Global Enslavement - Czarna wizja przyszłości w/g Alexa Jonesa Terrorstorm historia terroryzmu sponsorowanego przez rządy Orwell Rolls In His Grave - o tym jak medialne korporacje monopolizują "prawdę" Money As Debt - film który wyjaśni ci skąd się biorą pieniądze Loose Change - kolejny (bodajże najbardziej znany) o 11 września Martial Law - Rise of the Police State - USA krajem policyjnym Esoteric Agenda - ezoteryka, symbolizm używany przez wielkich tego świata Zeitgeist Addendum - co rządzi światem i co z tego wynika Five Steps to Tyranny - jak powstaje tyrania Money, Banking and the Federal Reserve - Pieniądze, Bankowość i Rezerwa Federalna Gaza The Killing Zone - Gaza Strefa Śmierci. Brytyjski film z 2003 r. The Obama Deception - Alex Jones: Obama - Wielkie Oszustwo System 09 - Cykl dokumentów TVP (4 odc.) | |
|
| |
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 09:55 | |
- lolek napisał:
Ale to jeszcze się nie dzieje. Tzn. wojny są, o zrzutach chemikaliów nie słyszałem (z wyjątkiem stref gdzie jest wojna). Wirusy w szczepionkach? Jakoś od szczepień jeszcze nie umarłem ani nikt kogo znam a o experymentach na ludziach to od czasu gestapo też nie słyszałem. Chociaż jest plotka, że epidemia cholery w Zimbabwe nie jest całkiem przypadkowa. szczepionka to w pewnym sensie probka wirusa | |
|
| |
dafnia
Liczba postów : 3542 Age : 53 Location : Wa Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 09:56 | |
- lolek napisał:
Ale to jeszcze się nie dzieje. Tzn. wojny są, o zrzutach chemikaliów nie słyszałem (z wyjątkiem stref gdzie jest wojna). Wirusy w szczepionkach? Jakoś od szczepień jeszcze nie umarłem ani nikt kogo znam a o experymentach na ludziach to od czasu gestapo też nie słyszałem. Chociaż jest plotka, że epidemia cholery w Zimbabwe nie jest całkiem przypadkowa. Nie mam pojęcia o czym rozmawiacie, ale eksperymenty medyczne na ludziach nadal aktualne w komunistycznej Korei. Z Chinami nie wiadomo, ale obozy pracy mają wypasione. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 09:58 | |
| - EX napisał:
- Benny Drukarnia napisał:
- lolek napisał:
Ale to jeszcze się nie dzieje. Tzn. wojny są, o zrzutach chemikaliów nie słyszałem (z wyjątkiem stref gdzie jest wojna). Wirusy w szczepionkach? Jakoś od szczepień jeszcze nie umarłem ani nikt kogo znam a o experymentach na ludziach to od czasu gestapo też nie słyszałem. Chociaż jest plotka, że epidemia cholery w Zimbabwe nie jest całkiem przypadkowa. W temacie: Painful Deceptions - jeden z pierwszych filmów o zamachach z 11 września 911 In Plane Site - pierwszy przetłumaczony na polski film o 11 września The Revolution Will Not Be Televised - film a nieudanej akcji CIA obalenia rządu Wenezueli Zeitgeist - o fałszywym świecie w którym przyszło nam żyć Captive Minds - o tym jak łatwo jest manipulować umysłem człowieka Endgame - Blueprint For Global Enslavement - Czarna wizja przyszłości w/g Alexa Jonesa Terrorstorm historia terroryzmu sponsorowanego przez rządy Orwell Rolls In His Grave - o tym jak medialne korporacje monopolizują "prawdę" Money As Debt - film który wyjaśni ci skąd się biorą pieniądze Loose Change - kolejny (bodajże najbardziej znany) o 11 września Martial Law - Rise of the Police State - USA krajem policyjnym Esoteric Agenda - ezoteryka, symbolizm używany przez wielkich tego świata Zeitgeist Addendum - co rządzi światem i co z tego wynika Five Steps to Tyranny - jak powstaje tyrania Money, Banking and the Federal Reserve - Pieniądze, Bankowość i Rezerwa Federalna Gaza The Killing Zone - Gaza Strefa Śmierci. Brytyjski film z 2003 r. The Obama Deception - Alex Jones: Obama - Wielkie Oszustwo System 09 - Cykl dokumentów TVP (4 odc.) Ten przedostatni to chyba nowy, nie słyszałem o tym. | |
|
| |
andrzej1217
Liczba postów : 3866 Age : 62 Registration date : 10/10/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 09:59 | |
| RPP obniży dziś stopy - do najniższego poziomu w historii ?
Choć praktycznie wszystkie dane z gospodarki przemawiają za głębokim luzowaniem polityki pieniężnej, to - zdaniem analityków - Rada Polityki Pieniężnej raczej będzie obawiać się odważnego ruch. Ich zdaniem, stale obecna obawa o kurs złotego spowoduje, że Rada zdecyduje się na redukcję o 25 pb.
Wszyscy z jedenastu ankietowanych przez agencję ISB ekonomistów oczekują poluzowania obecnie obowiązujących parametrów polityki pieniężnej w marcu o 25 pb, ponieważ stabilizacja na rynku walutowym pozbawi jastrzębią frakcję rady głównego argumentu czyli obaw o deprecjację złotego.
- Na posiedzeniu Rady niewątpliwie rozegra się dyskusja pomiędzy zwolennikami obniżek stóp, a przeciwnikami takiego ruchu, wskazującymi na słabego złotego i wysoki poziom zmienności na rynku walutowym. Większość członków Rady zapewne uważa, iż sam poziom stóp procentowych nie ma obecnie kluczowego znaczenia dla notowań złotego, jednak wolą uniknąć dawania rynkowi pretekstu do silniejszej przeceny polskiej waluty - powiedział główny ekonomista X-Trade Brokers Przemysław Kwiecień.
Zdaniem analityka, jastrzębie mają jednak argument w postaci znacznego wzrostu PPI w lutym. Mimo wszystko jednak poziom stóp procentowych jest obecnie wysoki w zestawieniu z bardzo słabymi perspektywami polskiej gospodarki w kolejnych kilku kwartałach i obniżka o 25 bp może być więc - według niego - odebrana jako pewien rodzaj kompromisu.
- Jeśli jednak Rada nie zmieni stóp, nie będzie to dużym zaskoczeniem i może oznaczać, że członkowie Rady chcą obniżać stopy o 25 pb co dwa miesiące - asekuruje się Kwiecień. | |
|
| |
kydo Trader na medal
Liczba postów : 11220 Age : 55 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:00 | |
| bedzie sraczka jak to opcjoner powiada sraka praptaka | |
|
| |
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:00 | |
| wqwia mnie to zdjecie Bernanke | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:02 | |
| - dafnia napisał:
- Benny Drukarnia napisał:
- lolek napisał:
Ale to jeszcze się nie dzieje. Tzn. wojny są, o zrzutach chemikaliów nie słyszałem (z wyjątkiem stref gdzie jest wojna). Wirusy w szczepionkach? Jakoś od szczepień jeszcze nie umarłem ani nikt kogo znam a o experymentach na ludziach to od czasu gestapo też nie słyszałem. Chociaż jest plotka, że epidemia cholery w Zimbabwe nie jest całkiem przypadkowa. Nie mam pojęcia o czym rozmawiacie, ale eksperymenty medyczne na ludziach nadal aktualne w komunistycznej Korei. Z Chinami nie wiadomo, ale obozy pracy mają wypasione. A zapomniałem o tym zadupiu. Tam to już w ogóle z głodu zdychają. | |
|
| |
malec
Liczba postów : 2077 Registration date : 14/12/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:04 | |
| jednak polnord sie wybil . kupiłem na dt 3-4% pieszo nie chodzi. | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:05 | |
| Od soboty mam urlopik. Czeka mnie dużo latania, mam jednak nadzieję że ilość udanych startów i lądowań będzie jednakowa... Zostaję zapakowany w esy na sp500. Ciekawe jaką będę miał minę po powrocie? Szeroki uśmiech czy też oczy jak spodki i pełno w gaciach, hehe... Złoto trzymane przez jakiś czas jako zabezpieczenie wartości dolarów na rachunku zamknąłem. Jeżeli nastąpią spadki, jak tego oczekuję, to banki centralne mogą zacząć ratować budżety i upłynniać swe rezerwy. A kto ma najwięcej złota? USA, hehe... | |
|
| |
dafnia
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:06 | |
| - kamikaze napisał:
- Od soboty mam urlopik. Czeka mnie dużo latania, mam jednak nadzieję że ilość udanych startów i lądowań będzie jednakowa...
Zostaję zapakowany w esy na sp500. Ciekawe jaką będę miał minę po powrocie? Szeroki uśmiech czy też oczy jak spodki i pełno w gaciach, hehe... Złoto trzymane przez jakiś czas jako zabezpieczenie wartości dolarów na rachunku zamknąłem. Jeżeli nastąpią spadki, jak tego oczekuję, to banki centralne mogą zacząć ratować budżety i upłynniać swe rezerwy. A kto ma najwięcej złota? USA, hehe... Na czym latasz? | |
|
| |
malec
Liczba postów : 2077 Registration date : 14/12/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:07 | |
| inc przebil magiczne 1pln- teraz jego pora chyba. | |
|
| |
| |
| |
EX
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:16 | |
Ten przedostatni to chyba nowy, nie słyszałem o tym. | |
|
| |
| |
| |
EX
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:17 | |
Ten przedostatni to chyba nowy, nie słyszałem o tym. Też nie widziałem. | |
|
| |
fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:18 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=oV2EtGWxOBs | |
|
| |
lolek Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:23 | |
| OPCJONER, część tych rzeczy dzieje się od pocz XX w. (np. sterylizacja w USA , gdy kobieta miała chore genetycznie dzieci lub psychicznie; wynalazek AIDS itp.) Obecnie w USA i dalej tworzone jest państwo policyjne, 3 mln. inwigilatorów społecznych (nowa forma STASI?), a Swiatowy Rząd ma powstać do 2020 roku. W ENDGAME Alexa Jonsa jest wyrażnie zaznaczone: ta grupa establishmentu nie potrzebuje pieniędzy, bo je ma - oni chcą nieograniczonej władzy nawet kosztem naszej planety. A jak to się ma do tego co się dzieje na giełdzie? Tak, że jest to silna grupa WALL STREET: Rotschild, Rockefeller, Bernake, Soros, prezes Benz-Chrysler i inni. Pozdrawiam |
|
| |
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:28 | |
| Credit Suisse AM zapowiedział, że w drugim kwartale wchodzi na rynek polskich akcji. http://wyborcza.pl/1,82244,6417144,Zagraniczni_inwestorzy_wyjmuja_Polske_z_koszyka.html najlepszym lekiem na kryzys jest prawda | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:29 | |
| - mobar napisał:
- Credit Suisse AM zapowiedział, że w drugim kwartale wchodzi na rynek polskich akcji.
z krótką sprzedażą naturalnie | |
|
| |
SYLWESTER
Liczba postów : 10585 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:31 | |
| Prezes BofA Kenneth D. Lewis powiedział w wywiadzie dla "Los Angeles Times", że chce rozpocząć spłatę otrzymanych 45 mld USD rządowej pomocy już w przyszłym miesiącu, i zwrócić pozostałą sumę, gdy tylko ustabilizuje się system finansowy w USA. Dodał, że może to nastąpić w IV kw. tego roku. ...Pomoc finansowa od amerykańskiego rządu nie jest za darmo - Bank of America płaci za nią 2,85 mld USD rocznie w dywidendach. http://www.pb.pl/Print.aspx?ArticleID=1db5f413-0ee6-415e-be5e-ebc9a2166e8e JAK JESZCZE CITI i AIG oddadzą to ..... | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:31 | |
| - lolek napisał:
- OPCJONER, część tych rzeczy dzieje się od pocz XX w. (np. sterylizacja w USA , gdy kobieta miała chore genetycznie dzieci lub psychicznie; wynalazek AIDS itp.) Obecnie w USA i dalej tworzone jest państwo policyjne, 3 mln. inwigilatorów społecznych (nowa forma STASI?), a Swiatowy Rząd ma powstać do 2020 roku. W ENDGAME Alexa Jonsa jest wyrażnie zaznaczone: ta grupa establishmentu nie potrzebuje pieniędzy, bo je ma - oni chcą nieograniczonej władzy nawet kosztem naszej planety. A jak to się ma do tego co się dzieje na giełdzie? Tak, że jest to silna grupa WALL STREET: Rotschild, Rockefeller, Bernake, Soros, prezes Benz-Chrysler i inni. Pozdrawiam
, AIDS jest wynalazkiem? Tzn. sztucznie skonstruowany wirus? | |
|
| |
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:33 | |
| baran poszedl na rynek po doping czyli marchewke bo sie zmeczyl chlopina tym porannym naganianiem | |
|
| |
dafnia
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 10:35 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 | |
| |
|