| UFO - 25.03.2009 | |
|
+66myśliwyl piogor PoPo forex loko Jones Laik Jastrząb Małolat karnak gumbas Prezes franco analizator professor ból i cierpienie goldmar SYS TRADER Pan Nikt Liber GRIZZLI Abaci Zahary Ezet Diablo Edith radko Kazik Ed antykatofob ricopi Dave Akwila Kapitan Solo SzFagier rydzo El Secator fabularasa malec Cris Damian kydo rabe Franz filip barany dafnia www mobar Kozoyeb ojro Awa dead_eye EX kamikaze cameleon north-south Reser tarzan melex259 inwestor betonowe_buty nomad kLeszcz andrzej1217 1bawara SYLWESTER IronFX chudy mis 70 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
professor
Liczba postów : 4166 Registration date : 07/01/2009
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:40 | |
| - mylogi napisał:
- infinan napisał:
- na pc09 dzisiaj bedzie pogrom,
statystyczny gracz z pc09 gra przeciwko trendowi wiec dzisiajszy dzien o bedzie demolka (statystycznie oczywiscie) Kozo,
dobra podratuje stastystyki naszych. dolicz moj system w PC do ekipy. nick Magnum44. caly czas jest gra 1 koniem, moze bedzie dzis awans do top 30 ? L od rana
dla jasnosci rachunek nie jest moj, system tak geronimo- Twoja kolej na wyznania! | |
|
| |
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:40 | |
| - mylogi napisał:
dobra podratuje stastystyki naszych. dolicz moj system w PC do ekipy. nick Magnum44. caly czas jest gra 1 koniem, moze bedzie dzis awans do top 30 ? L od rana
dla jasnosci rachunek nie jest moj, system tak widzisz mylogi, ja bym Cie podziwial za odwage jakbyś na początku powiedział jaki nick, a teraz jak akurat dobrze poszło i podajesz to raczej bym okreslił na clever marketing | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:41 | |
| - north-south napisał:
- kaczor napisał:
- kLeszcz napisał:
- north-south napisał:
- kLeszcz napisał:
- wyszli z bollingera
To powinni wkrótce wrócic powinni nioe oszukuj przeciez widac ze to jzu nigdy nie spadnie,trzeba smialo kupowac akcje i fundusze w 2002 tez odbilo i wtedy duzo luzi nie zdazylo wiec teraz trzeba sie spieszyc,Dobzre o tym wiesz ale nie mwoisz bo sie bosiz ze inni cie przegonia Sporo żółci ostanio w tym co piszesz Pamiętaj bez zasady " Don't worry be m happy tu sie nie przetrwa pamiętasz co kilka dni temu ci pisałem? Po ile mam L? Dla mie to nie był problem bo własnie wóciło do tej ceny a bawet coś dołożyło Najważniejsze byc cierpliwym i zapoemiec o dziennej grze zapomnieć o dziennej grze? w soboty i w niedziele nie gramy - i z tego żyję |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:41 | |
| - north-south napisał:
- kaczor napisał:
- kLeszcz napisał:
- north-south napisał:
- kLeszcz napisał:
- wyszli z bollingera
To powinni wkrótce wrócic powinni nioe oszukuj przeciez widac ze to jzu nigdy nie spadnie,trzeba smialo kupowac akcje i fundusze w 2002 tez odbilo i wtedy duzo luzi nie zdazylo wiec teraz trzeba sie spieszyc,Dobzre o tym wiesz ale nie mwoisz bo sie bosiz ze inni cie przegonia Sporo żółci ostanio w tym co piszesz Pamiętaj bez zasady " Don't worry be m happy tu sie nie przetrwa pamiętasz co kilka dni temu ci pisałem? Po ile mam L? Dla mie to nie był problem bo własnie wóciło do tej ceny a bawet coś dołożyło Najważniejsze byc cierpliwym i zapoemiec o dziennej grze hm o ile tarzan ma sie czym chwalic bo dobrze przewidzial ruch to robienie bohaterstwa z dopuszczenia do takiej straty to chyba jaja. |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:42 | |
| Kopexik w końcu drgnął Ale do 70 jeszcze daleko, hehe... Kto nie wziął w dołku tanich akcji ten gapa. | |
|
| |
Liber GRIZZLI Abaci
Liczba postów : 2472 Age : 113 Registration date : 27/11/2008
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:43 | |
| - olaf napisał:
- no i mój Gant też ładnie idzie od paru sesji, wybicie powyżej 14,50 zł otwiera drogę do niebios
Jaki on Twój? Raczej Antkowiaka... Chyba, że masz więcej akcji niż Antkowiak... | |
|
| |
Jastrząb
Liczba postów : 5236 Age : 61 Location : Waldenburg Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:44 | |
| | |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:49 | |
| - infinan napisał:
- mylogi napisał:
dla jasnosci rachunek nie jest moj, system tak widzisz mylogi, ja bym Cie podziwial za odwage jakbyś na początku powiedział jaki nick, a teraz jak akurat dobrze poszło i podajesz to raczej bym okreslił na clever marketing wszyscy tu gracie zeby wygrac konkurs, my nie mielismy takego zalozenia. zalozenie bylo jedno grac automatem przez caly konkurs 1 koniem i uzyskac jak najmniejsze odchylenie od systemu w metasie. pewnie jest to jedyny rachunek w PC grajacy 1 koniem. wiec zadnych efektow marketingowych mialo nie byc. poprostu test taki. geronimo, zapodawaj nicka! | |
|
| |
Amator1 Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:50 | |
| |
|
| |
Laik
Liczba postów : 1762 Location : Małopolska Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:50 | |
| Czolem all
Sesja marzenie. W 3 razy przesuwalem stopy i nawet przez chwile nie cofneli do nich. Ruch wyjatkowo silny i obroty rekordowe. LOP powoli ale rosnie tylko baza caly czas na minusie a to zawsze sygnalizuje ostrzeznie dla mnie. Zobaczymy jak zakoncza Stany bo z nimi nigdy nic nie wiadomo. Dane mieli duzo lepsze ale jak zawsze to kwestia prognoz i interpretacji. | |
|
| |
Amator1 Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:53 | |
| Baza na minusie bo to te dywidendy czerwcowe:) |
|
| |
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:53 | |
| geronimo, vannesa dzisiaj wyrwie Cie z kapci. szukaj wysoko na liście | |
|
| |
rydzo
Liczba postów : 3027 Age : 39 Registration date : 07/07/2008
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:57 | |
| - Laik napisał:
- Czolem all
Sesja marzenie. W 3 razy przesuwalem stopy i nawet przez chwile nie cofneli do nich. Ruch wyjatkowo silny i obroty rekordowe. LOP powoli ale rosnie tylko baza caly czas na minusie a to zawsze sygnalizuje ostrzeznie dla mnie. Zobaczymy jak zakoncza Stany bo z nimi nigdy nic nie wiadomo. Dane mieli duzo lepsze ale jak zawsze to kwestia prognoz i interpretacji. Kiedy Wy sie nauczycie, ze baza uwzglednia dywidendy. A seria czerwcowa charakteryzuje sie najwieksza liczba wyplacanych dywidend ... Sama TPS placi 1,50zl i chyba wlasnie w tym terminie ... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:57 | |
| a ja na s z fix, i nie wiem czy się czy |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 16:58 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:00 | |
| - karnak napisał:
no gorne ograniczenie kanalu jest jutro zobaczymy |
|
| |
antykatofob
Liczba postów : 971 Registration date : 01/07/2008
| |
| |
Laik
Liczba postów : 1762 Location : Małopolska Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:03 | |
| - rydzo napisał:
- Laik napisał:
- Czolem all
Sesja marzenie. W 3 razy przesuwalem stopy i nawet przez chwile nie cofneli do nich. Ruch wyjatkowo silny i obroty rekordowe. LOP powoli ale rosnie tylko baza caly czas na minusie a to zawsze sygnalizuje ostrzeznie dla mnie. Zobaczymy jak zakoncza Stany bo z nimi nigdy nic nie wiadomo. Dane mieli duzo lepsze ale jak zawsze to kwestia prognoz i interpretacji. Kiedy Wy sie nauczycie, ze baza uwzglednia dywidendy. A seria czerwcowa charakteryzuje sie najwieksza liczba wyplacanych dywidend ...
Sama TPS placi 1,50zl i chyba wlasnie w tym terminie ... Pewnie masz racje. Przyznam sie, ze czasy kiedy liczylem wplyw dywidendow na poziom samego indeksu to juz historia. Zreszta obecnie przy takiej jezdzie indeksu i niewiedzy na temat innych spolek (czy placa czy nie) to strata czasu dla mnie. | |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:04 | |
| sluchajcie!
slabo poszlo glosowanie nad zlotem. Rabe zapropnowal ze zorganizuje cos gorach na teraz. Mam propozycje zeby organizowac co kwartal spotkania. Maj-sierpien-listopad-luty otarte zloty sierpien nad morzem lub jeziorami zorganizuje Bogdan listopad w warszawie ja sie podejmuje przyjedza ten co chce. 4 okazje rocznie kazdy sie ze 2 razy gdzies wbije
co Wy na to?
trzeba cos ruszyc bo szkoda swieckiej nowej tradycji zeby zdechla | |
|
| |
Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5909 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:04 | |
| - karnak napisał:
...i stąd RGR - tak, jak to mi "się widziało"? Z silnym wsparciem w postaci chmury. Pozdrawiam | |
|
| |
karnak
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:12 | |
| - kaczor napisał:
- karnak napisał:
no gorne ograniczenie kanalu jest jutro zobaczymy Też jestem ciekawy ale raczej odbicie od ograniczenia. | |
|
| |
bara ba Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:13 | |
| kurcze jestem -delikatnie mowiąc - zdziwiona. chcialam właśnie zacytowac moj forecast odnosnie hossy nieustajacej z dn. 20.02.2009 r., ktory tak trafnie nadalam tegoz dnia. Znany zresztą tu na forum. Ale sie zdziwilam. przegladnąlam pare stron z tego dnia i PRZEPOWIEDNI (jedynej tu od wielu tygodni prawdziwej) NIE MA. nie jestem aż tak prozna zeby przeszukiwac ten dzien strona po stronie, ale czyzby istniala tutaj cenzura? zostałam wycieta? nie pasowałam w repetycyjny styl naszego (?) forum o bessie nieustajacej, ktory każe widziec każde UP w tym kontekscie (tj. spadnie najpózniej po 3 dniach, jak nie po 3 dniach to po tygodniu, no moze jeszcze 10 dni i bedzie takie ........ dalej juz znamy). i kto pierwszy w tej mantrze ? kaczorek (niestety).
jeszcze raz zawiadamiam - nie przeczytalem zadnej ksiazki o AT i sadzac po podgladaniu tak licznych przykladow, jest to byc moze absolutnie przeciwskazane. i tak też sądzę.
b. mi przykro, ze sie tak gremialnie (to slowo jest dosc na miejscu, niestety; choc jest kilka przykladow, ze sa tu tez profis) mylicie. tak bylo w trakcie bessy, TAK jest co gorsza TERAZ. przykro jest mi rowniez dlatego, ze jeszcze sie tym kierowalem, tj. tutajszym gonieniem za dolkiem i - obecnie znacznie, ale to znacznie mniej - gonieniem za gorką. choc i tak pewnosc siebie i podpieranie sie dowolnie AT i specyficzna frazeologią wprowadzalo mnie po czesci w blad (tym razem jak wspomnialem w mniejszej czesci).
chlopaki, z pewnoscia wiemy sami ktorzy, nie popisaliscie sie w czasie tego rajdu. czas uderzyc sie w pierś. w duzym stopniu wazna czesc forum jest antywskaznikiem, tu znów niestety, zwlaszcza dla ich depo.
sorry, za gorzkie slowa. mysle jednak, ze moze sie na cos przydadzą. spojrzmy jeszcze raz krytycznie na to co robimy. od szczegolu do OGÓŁU. Gdzie knocę, gdzie tkwi bląd? pytajmy sie o to kazdego dnia, z autopsji wiemy, ze wtedy zaistnieje szansa. |
|
| |
malec
Liczba postów : 2077 Registration date : 14/12/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:14 | |
| Takiej jazdy nie przewidziałem . zresztą nie miałem czasu. zostałem z akcjami . najwyżej mi zjedzą dzisiejszy zysk. pewien cykor już jest. polnord tylko 3% zlecenie się samo zrealizowało a mogło być 8. ( ale 500 pln tyż dobre na nim). człowiek sie chyba rozpaskudził przez ostatni tydzień | |
|
| |
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| |
| |
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:28 | |
| stany chyba luka zatrzymała |
|
| |
bara ba Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:30 | |
| i dla jasnosci. moze jutro spadnie, choc nie sadze, ze znaczaco, mamy do czynienia z duzym, WAZNYM RUCHEM. majzcym swojego POTEZNEGO opiekuna (na calym swiecie) - SILNE LAPSKA. to nie byla gra pod roliczenie. to jest gra o duze dlugoterminowe profity. to jest dosc asgresywne zajmowanie pozycji.
tj OGOL, a czy rejka jutro przekreca po 27 pkt. czy po jutrze - to to jest fakt trzeciorzedowy, moze nawet czwartorzedowy.
nie zmieniajmy pozycji w lewo i prawo. wlasnie dzisiaj dotknalem pod nieobecnosc essss za 1617, po telef. korekcie z 1597, zobaczywszy sile ruch z rana (prawie brak spadku). i wiecie co? pewnie nie jest to za madry ruch. zawsze mowie fjutowcy to ADHD w pelnej krasie, a ja zwlaszcza. probóje to leczyc, trzymajac raczki pod dupskiem, ale co rusz sie wymykają. q.a mac. |
|
| |
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:34 | |
| - kaczor napisał:
- north-south napisał:
- kaczor napisał:
- kLeszcz napisał:
- north-south napisał:
- kLeszcz napisał:
- wyszli z bollingera
To powinni wkrótce wrócic powinni nioe oszukuj przeciez widac ze to jzu nigdy nie spadnie,trzeba smialo kupowac akcje i fundusze w 2002 tez odbilo i wtedy duzo luzi nie zdazylo wiec teraz trzeba sie spieszyc,Dobzre o tym wiesz ale nie mwoisz bo sie bosiz ze inni cie przegonia Sporo żółci ostanio w tym co piszesz Pamiętaj bez zasady " Don't worry be m happy tu sie nie przetrwa pamiętasz co kilka dni temu ci pisałem? Po ile mam L? Dla mie to nie był problem bo własnie wóciło do tej ceny a bawet coś dołożyło Najważniejsze byc cierpliwym i zapoemiec o dziennej grze hm o ile tarzan ma sie czym chwalic bo dobrze przewidzial ruch to robienie bohaterstwa z dopuszczenia do takiej straty to chyba jaja. wcale nie mam się czym chwalić, nie jestem 100% strzelcem żeby trafiać, czasami bładzę (2500) podobnie jak inni i mam wrażenie, że to inni oznacza wszyscy. Oczywiście jest znacznie przyjemniej gdy idzie zgodnie z oczekiwaniami niż czasami pod prąd. I oby tych przypadków było jak najwięcej czego wszystkim jak i sobie życzę. Miło, że zmieniasz sposób wymiany poglądów. Pzdr | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:41 | |
| - mylogi napisał:
- sluchajcie!
slabo poszlo glosowanie nad zlotem. Rabe zapropnowal ze zorganizuje cos gorach na teraz. Mam propozycje zeby organizowac co kwartal spotkania. Maj-sierpien-listopad-luty otarte zloty sierpien nad morzem lub jeziorami zorganizuje Bogdan listopad w warszawie ja sie podejmuje przyjedza ten co chce. 4 okazje rocznie kazdy sie ze 2 razy gdzies wbije
co Wy na to?
trzeba cos ruszyc bo szkoda swieckiej nowej tradycji zeby zdechla jestem chetny na spotkanie, kiedykolwiek i gdziekolwiek |
|
| |
karnak
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 Sro 25 Mar 2009, 17:42 | |
| Chociaż 1645 albo 1668 też możliwe ( Fibo) | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 25.03.2009 | |
| |
|