| UFO - 04.05.2009 | |
|
+71zibi delphia Awa ból i cierpienie kydo MedKit* Got mit Uns dead_eye malec specjalista Lennon foo fishemade Akwila sinuee Ziommmm Psiqta karnak betonowe_buty peter melex259 ricopi franco weteran PINGWIN (Z MADAGASKARU) mosa loko Liber GRIZZLI Abaci Zahary SzFagier andrzej IronFX Damian antykatofob petgry przemak ojro Jones andrzej1217 filip rydzo Cris Dave Reser irc north-south tarzan praktyk forex gumbas Pan Nikt Małolat Aligator thorgall inwestor Diablo cameleon Kazik Prezes szakal fabularasa marlon rabe www barany kLeszcz SYLWESTER Ezet Kozoyeb chudy mis 75 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:01 | |
| Czy dzisiaj w końcu zaczniemy rosnąć? Stoimy i stoimy. | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:03 | |
| - przemak napisał:
Wyczytalem w ksiazkach o zywieniu, ze gdyby historie gatunku ludzkiego skrocic do jednej doby, to czas spozywania weglowodanow (czyli uprawy zboz) wynosilby piec minut. To zdecydowanie za malo dla ewolucji. Weglowodany sa potrzebne w minimalnych ilosciach, a nie jako podstawa wyzywienia jak w tych piramidach. To sa komunistyczne piramidy, zeby miesa nie jesc, tylko chleb i ziemniaki. Ile lat jemy ziemniaki? Piecset... Gdzie sa witaminy, w weglowodanach? Policzcie, ile kalorii spozywacie a ile spalacie. Jak sie odejmie cala podstawe tej idiotycznej piramidy, to jeszcze bedzie za duzo przy trybie zycia 99% z nas. Do tego jeszcze pamietam porady, zeby przy wysilku kupic sobie pulsometr zeby nie przekraczac tetna... Owszem, do spalenia tluszczu w ogolnosci tak, ale w ogole to sa porady w stylu zeby bez pulsometra nie wychodzic na spacer, a na rower to w ogole, bo mozna umrzec z wysilku. Najwiekszym zagrozeniem dla naszego pokolenia obecnie nadal sa choroby ukladu krazenia a nie rak (pomijam raka i inne choroby z powodu jarania szlugow, bo to inna sprawa, wiadomo co trzeba robic, zeby sie ich ustrzec), a adidas to zostal wplatany chyba przypadkiem.
OK, do hyde-parku To nie są komunistyczne piramidy bo zostały opracowane za Oceanem i to już dawno temu. To może przemak zaświeć przykładem i powiedz czy sam wyeliminowałeś z diety wszelkie zboża? | |
|
| |
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:03 | |
| - north-south napisał:
- Do Chudy miś
Jak na tym forum pisze się o żarciu - nie ma reakcji Jak prowadzi się wojny religijne - nie ma reakcji Jak porusza się wiele tematów nie dotyczących giełdy np polityka - nie ma reakcji A jak dwóch forumowiczów prowadzi dyskusję o grze i robią zakład ( co robią tu wszyscy a czego własnie ma dotyczyc to forum) to jest reakcje Chudy misiu czy napewno to jest uniwersytet futures i opcji? Wiem że teraz troche miski sa odchudzone i jest stres ale nie dajmy się zwariować Powiedz co tu wolno ? zle mnie zrozumiales dokladnie chodzi mi o to , co napisales: zeby temat dlugoterminowej prognozy (zakladu) jako interesujacy i na temat nie zginal w watku glownym, ktory okresowo bywa zasmiecany. osobna zakladka pozwoli sledzic losy bez koniecznosci przebijania sie przez 100 postow - wszystko ladnie zebrane w 1 miejscu kozo i mylogi zalozyli ostanio nowe zakladki gdzie raportuja wyniki swoich strategii odnosnie odchudzonych misiow - jesli ta czesc zostala zrozumiana, ze sie czepiam bo siedze na S , to i tu jest odwrotnie: siedze na L1775 (choc powod do frustracji tez sie ew. znajdzie, mam za malo bo sie pomylilem) frustracja, owszem wynika z faktu przewagi postow mocno nie na temat,jak wspomnialem wyzej najpierw przeoczylem a potem bylo za pozno | |
|
| |
north-south
Liczba postów : 4986 Registration date : 04/02/2009
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:05 | |
| - KRT napisał:
- kaczor napisał:
- north-south napisał:
- Do Chudy miś
Jak na tym forum pisze się o żarciu - nie ma reakcji Jak prowadzi się wojny religijne - nie ma reakcji Jak porusza się wiele tematów nie dotyczących giełdy np polityka - nie ma reakcji A jak dwóch forumowiczów prowadzi dyskusję o grze i robią zakład ( co robią tu wszyscy a czego własnie ma dotyczyc to forum) to jest reakcje Chudy misiu czy napewno to jest uniwersytet futures i opcji? Wiem że teraz troche miski sa odchudzone i jest stres ale nie dajmy się zwariować Powiedz co tu wolno ? chudy mis ironizowal,ale widze to jednak zbyt trudne dla niektorych:D Sysqr dostał pałą na wiecu w czasach komuny i tak jakos zostało dziwisz się że kiedyś że pytałem się czy była komenda " daj głos"? Z kaczorem mam n apieńklu ale on przynajmiej ma jakąś osobowośc i potreafi mysleć samodzielnie A ty jak ten pies co biegnie za karawaną i tylklo szczekac umie by przypodobać się swemu panu Człowieku nie błaznuja ale troche wasnej godności miej | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:08 | |
| - north-south napisał:
- KRT napisał:
- kaczor napisał:
- north-south napisał:
- Do Chudy miś
Jak na tym forum pisze się o żarciu - nie ma reakcji Jak prowadzi się wojny religijne - nie ma reakcji Jak porusza się wiele tematów nie dotyczących giełdy np polityka - nie ma reakcji A jak dwóch forumowiczów prowadzi dyskusję o grze i robią zakład ( co robią tu wszyscy a czego własnie ma dotyczyc to forum) to jest reakcje Chudy misiu czy napewno to jest uniwersytet futures i opcji? Wiem że teraz troche miski sa odchudzone i jest stres ale nie dajmy się zwariować Powiedz co tu wolno ? chudy mis ironizowal,ale widze to jednak zbyt trudne dla niektorych:D Sysqr dostał pałą na wiecu w czasach komuny i tak jakos zostało dziwisz się że kiedyś że pytałem się czy była komenda " daj głos"? Z kaczorem mam n apieńklu ale on przynajmiej ma jakąś osobowośc i potreafi mysleć samodzielnie A ty jak ten pies co biegnie za karawaną i tylklo szczekac umie by przypodobać się swemu panu Człowieku nie błaznuja ale troche wasnej godności miej nie - ja jestem pamiętliwy i sobie zapamiętałem z tym daj głos dlatego dla mnie to ty jestes zwykłe ścierwo - dupa a nie inwestor drugi raz ten tekst juz nieśmieszy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:09 | |
| - WORLD MONEY napisał:
- kaczor napisał:
- na kablu idzie trojeczka kto nei ma s ten przegral zycie.Skonczyli chyba cala duza korekte na dziennych
mialem od rana K na USD/PLN,teraz wyszedłem, i zastanawiam sie właśnie nad tym co mówiłeś w piatek jeszcze poczekam z tym GBP, zobacze co stany zrobią |
|
| |
north-south
Liczba postów : 4986 Registration date : 04/02/2009
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:09 | |
| - chudy mis napisał:
- north-south napisał:
- Do Chudy miś
Jak na tym forum pisze się o żarciu - nie ma reakcji Jak prowadzi się wojny religijne - nie ma reakcji Jak porusza się wiele tematów nie dotyczących giełdy np polityka - nie ma reakcji A jak dwóch forumowiczów prowadzi dyskusję o grze i robią zakład ( co robią tu wszyscy a czego własnie ma dotyczyc to forum) to jest reakcje Chudy misiu czy napewno to jest uniwersytet futures i opcji? Wiem że teraz troche miski sa odchudzone i jest stres ale nie dajmy się zwariować Powiedz co tu wolno ? zle mnie zrozumiales
dokladnie chodzi mi o to , co napisales: zeby temat dlugoterminowej prognozy (zakladu) jako interesujacy i na temat nie zginal w watku glownym, ktory okresowo bywa zasmiecany. osobna zakladka pozwoli sledzic losy bez koniecznosci przebijania sie przez 100 postow - wszystko ladnie zebrane w 1 miejscu
kozo i mylogi zalozyli ostanio nowe zakladki gdzie raportuja wyniki swoich strategii
odnosnie odchudzonych misiow - jesli ta czesc zostala zrozumiana, ze sie czepiam bo siedze na S , to i tu jest odwrotnie: siedze na L1775 (choc powod do frustracji tez sie ew. znajdzie, mam za malo bo sie pomylilem) frustracja, owszem wynika z faktu przewagi postow mocno nie na temat,jak wspomnialem wyzej najpierw przeoczylem a potem bylo za pozno Rzeczywiście źle zrozumiałem My wiecej tu pisać nie będziemy o tym Dlatego teamt chwilowo jest zamkniety Jeszcze 2-3 posty ( zamkniecie pozycji) i temat skonczony Czy więc jest sesns zakłądac nowy wątek skoro temat nie będzie dalej rozwijany? Nie chcę mnożyc tematów Ale jak będzie taka potrzeba to ząłorzymy | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:10 | |
| Stany dziś pewnie skończą na +4% i jutro rano kolejna luka up. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:10 | |
| - kaczor napisał:
Dlatego ja jadam glownie mieso przede wszystkim wieprzowe bo wolowina troche twardawa jest.Poanadto kurczak,indyk,ryby.Suche wedliny,krakwoska sucha,roznego rodzaju salami.Z weglowowodanow to makarony glownie,pieczywa nie jadam bo tam dopiero jest szajsu Czyli na śniadanie mięcho, na obiad mięso i na kolację mięcho? A na śniadania i kolacje z czym je jesz skoro nie jesz chleba? | |
|
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:12 | |
| MICHU walczysz coś na walutach |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:13 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- kaczor napisał:
Dlatego ja jadam glownie mieso przede wszystkim wieprzowe bo wolowina troche twardawa jest.Poanadto kurczak,indyk,ryby.Suche wedliny,krakwoska sucha,roznego rodzaju salami.Z weglowowodanow to makarony glownie,pieczywa nie jadam bo tam dopiero jest szajsu Czyli na śniadanie mięcho, na obiad mięso i na kolację mięcho? A na śniadania i kolacje z czym je jesz skoro nie jesz chleba? no mleka tez duzo pijam i tam tez sa weglowodany,ja raczej pieczywa nie lubie i ziemniakow a tak to jadam normalnie ale juz skonczmy temat bo chudy mis ma racje |
|
| |
andrzej1217
Liczba postów : 3866 Age : 62 Registration date : 10/10/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:13 | |
|
4.5.Warszawa (PAP) - W ciągu kilku najbliższych tygodni analitycy oczekują wzrostu amerykańskich indeksów. Standard & Poor's 500 może dojść w okolice 1.000 punktów, a Dow Jones i Nasdaq mogą w tym okresie osiągnąć odpowiednio 9.000 i 2.000 punktów. Później spodziewany jest powrót średnioterminowej tendencji spadkowej.
"W dłuższej perspektywie zakładam, że na indeksie S&P 500 dojdziemy w okolice 1.000 punktów, może to być poziom pomiędzy 950 a 1.030 punktów. Na tym poziomie zakończy się dwufalowy impuls wzrostowy i na rynek powróci średnioterminowa tendencja spadkowa" - powiedział PAP Przemysław Smoliński, analityk DM PKO BP.
Analityk zauważył, że w przypadku S&P 500 od trzech sesji testowane jest lokalne maksimum z połowy kwietnia znajdujące się na poziomie 880 punktów.
"Sytuacja nie jest do końca rozstrzygnięta, ale w obecnej chwili, wydaje się, że nie będzie powrotu spadków. Możliwy jest jedynie krótkoterminowy ruch horyzontalny maksymalnie w okolice 830 punktów" - powiedział.
Smoliński spodziewa się, że po kilkutygodniowych wzrostach nastąpi powrót spadków, ale nie będą to silne spadki.
"W obecnej chwili nie przewiduję zejścia wartości S&P 500 poniżej minimów z marca. Wydaje się, że będzie to spadek w okolice 800-870 punktów" - powiedział.
"Aby zostały przełamane marcowe minima, musiałoby napłynąć na rynek dużo złych informacji" - dodał.
Analityk przewiduje analogiczny scenariusz dla indeksów Dow Jones i Nasdaq.
| |
|
| |
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 61 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:14 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- To nie są komunistyczne piramidy bo zostały opracowane za Oceanem i to już dawno temu.
To może przemak zaświeć przykładem i powiedz czy sam wyeliminowałeś z diety wszelkie zboża? E tam, sa rozne teorie, Atkinsa na przyklad, tez zza oceanu. Ja sie tym zagadnieniem interesuje od dosc dawna, to nie jest tak, ze nagle cos sobie wymyslam. Mam znajomych nie jedzacych weglowodanow i bardzo chwalacych sobie taki rodzaj diety - nie ma zadnych problemow z odchudzaniem sie na przyklad, bo nie chce sie jesc. Niestety przystosowanie organizmu do niejedzenia weglowodanow (to znaczy do zmniejszonego i stalego poziomu cukru we krwi) to parodniowy potworny bol glowy... ale potem juz z gorki. Ja weglowodany oczywiscie jem, i to w duzych ilosciach, bo je lubie ale i spalam - sa wprawdzie teorie o sporcie wytrzymalosciowym bez weglowodanow, ale praktyki jakos brak | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:15 | |
| - kaczor napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kaczor napisał:
Dlatego ja jadam glownie mieso przede wszystkim wieprzowe bo wolowina troche twardawa jest.Poanadto kurczak,indyk,ryby.Suche wedliny,krakwoska sucha,roznego rodzaju salami.Z weglowowodanow to makarony glownie,pieczywa nie jadam bo tam dopiero jest szajsu Czyli na śniadanie mięcho, na obiad mięso i na kolację mięcho? A na śniadania i kolacje z czym je jesz skoro nie jesz chleba? no mleka tez duzo pijam i tam tez sa weglowodany,ja raczej pieczywa nie lubie i ziemniakow a tak to jadam normalnie ale juz skonczmy temat bo chudy mis ma racje A mleko jest ohydne i właśnie mleko jest niezdrowe. Który gatunek ssaka spożywa mleko innego ssaka? .... Tylko my i to jest normalne? | |
|
| |
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:16 | |
| - north-south napisał:
Rzeczywiście źle zrozumiałem My wiecej tu pisać nie będziemy o tym Dlatego teamt chwilowo jest zamkniety Jeszcze 2-3 posty ( zamkniecie pozycji) i temat skonczony Czy więc jest sesns zakłądac nowy wątek skoro temat nie będzie dalej rozwijany? Nie chcę mnożyc tematów Ale jak będzie taka potrzeba to ząłorzymy zrobcie jak uwazacie, Wasza inicjatywa = Wasza sprawa organizacji, ja tylko podpowiadam | |
|
| |
irc
Liczba postów : 529 Registration date : 20/06/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:16 | |
| Hej ho, hej ho, na widły by się szło! | |
|
| |
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:17 | |
| - LEW TROCKI napisał:
- Najbliższy oddział pocztowy odległy był od Janówki o 23 kilometry, kolej zaś - o przeszło 35 kilometrów. Daleko więc było do władzy, do sklepów, do centrów miejskich, a jeszcze dalej do wielkich historycznych wydarzeń. Życie regulowane było wyłącznie rytmem prac rolniczych. Wszystko poza tem wydawało się obojętne. Wszystko poza cenami na światowej giełdzie zbożowej. Gazet i czasopism w tych czasach na wsi nie otrzymywano: zjawiły się dopiero później, kiedy byłem uczniem szkoły realnej. Listy otrzymywano rzadko, przez okazję. Częstokroć sąsiad, który zabrał w Bobryńcu list, nosił go tydzień albo dwa w kieszeni. " Otrzymanie listu było przeżyciem, nadejście depeszy " katastrofą.
XIX wiek | |
|
| |
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
| http://wp.tv/i,Rebel,catid,8055,klip.html?ticaid=67f77 | |
|
| |
Gość Gość
| - OpCjOnEr napisał:
- kaczor napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kaczor napisał:
Dlatego ja jadam glownie mieso przede wszystkim wieprzowe bo wolowina troche twardawa jest.Poanadto kurczak,indyk,ryby.Suche wedliny,krakwoska sucha,roznego rodzaju salami.Z weglowowodanow to makarony glownie,pieczywa nie jadam bo tam dopiero jest szajsu Czyli na śniadanie mięcho, na obiad mięso i na kolację mięcho? A na śniadania i kolacje z czym je jesz skoro nie jesz chleba? no mleka tez duzo pijam i tam tez sa weglowodany,ja raczej pieczywa nie lubie i ziemniakow a tak to jadam normalnie ale juz skonczmy temat bo chudy mis ma racje A mleko jest ohydne i właśnie mleko jest niezdrowe. Który gatunek ssaka spożywa mleko innego ssaka? .... Tylko my i to jest normalne? mnie właśnie śmieszy jak ludzie psom i kotom daja mleko do miski |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| jeszcze w temacie Sysrq nie wnosisz nic do furum żadnej techniki oprocz wklejania wiadomości ogólnie dostępnych, ciekawe że tak zamilkłes wtrakcie bessy gdzies tak od 3500 jakos wtedy nie pisałes o trendzie więc i moze masz racje że podpinam sie do kaczora bo w zasadzie to ja nie mam ztąba nic do pogadania - choc pamiętam że masz firme i ztego żyjesz więc tak fajnie jest sobie popieprzyć o pierdołach | |
|
| |
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:18 | |
| - irc napisał:
- Hej ho, hej ho, na widły by się szło!
Cicho siedź, bo goście są na eS. Siiiiiiii. | |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:18 | |
| Zastanawiam sie z Bigfutem ? ( konkurs na kasie BFC challenge)
a. konczymy ten BFC i zostajemy przy grze 1 koniem b. zaczynamy nowy 3 miesieczny challenge c. kontynujemy obecny challenge do nastepnego PC | |
|
| |
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
| Temat: Cris Pon 04 Maj 2009, 15:19 | |
| Jutro rzeczywiście może być luka up, ale końcówka dnia może już nie być tak pozytywna jak dziś. | |
|
| |
ricopi
Liczba postów : 30 Registration date : 22/03/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:20 | |
| - barany napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- barany napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- barany napisał:
Lekarze nie są zbyt inteligentni i wciskają ludziom bzdury, jak chcesz tak żyć, to żyj ale nie wciskaj kitu innym. To samo tyczy się opcjonera. To dotyczy konkretnie śląskich lekarzy. Śląsk to chyba najbardziej zatruta część Polski, tam średnia życia ogólna w populacji jest najniższa więc również wśród lekarzy. Zresztą lekarz to stresujący zawód.
A ciekawe jaka będzie średnia życia trejderów UFO Słyszałem, że w Ameryce jest jeszcze większa dysproporcja, ale nie podam dokładnych danych. Jak chcesz to poszukaj. Jest wiele zawodów skracających średnią długość życia, makrele z Ulicy Ścian też często na zawały padają. Nie tylko lekarze stanowią taką grupę. I bynajmniej nie z powodu odżywiania się tak jest a z racji stresu i wykonwywanej pracy, zachwianie rytmu dobowego (praca na dyżurach) itp. To nie ma nic wspólnego z odżywianiem. Na dyżurach nocnych pracuje może 5-10% lekarzy. Jaki stres widzisz w wypisywaniu recept? Ich krótsze życie to skutek łykania lekarstw i przestrzegania głupich zasad, które wymyślają. Typu nie jedz masła bo ma cholesterol. Barany podoba mi sie twoje podejscie do spraw zdrowotnych i zywieniowych a dla wszystkich ktorzy tutaj dyskutuja na ten temat podaje namiar na forum gdzie jest bardzo duzo kompetentnych wypowiedzi i wiadomosci w tym temacie http://www.szczesliwastrona.rew.pl/forum/ | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:20 | |
| - WORLD MONEY napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kaczor napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kaczor napisał:
Dlatego ja jadam glownie mieso przede wszystkim wieprzowe bo wolowina troche twardawa jest.Poanadto kurczak,indyk,ryby.Suche wedliny,krakwoska sucha,roznego rodzaju salami.Z weglowowodanow to makarony glownie,pieczywa nie jadam bo tam dopiero jest szajsu Czyli na śniadanie mięcho, na obiad mięso i na kolację mięcho? A na śniadania i kolacje z czym je jesz skoro nie jesz chleba? no mleka tez duzo pijam i tam tez sa weglowodany,ja raczej pieczywa nie lubie i ziemniakow a tak to jadam normalnie ale juz skonczmy temat bo chudy mis ma racje A mleko jest ohydne i właśnie mleko jest niezdrowe. Który gatunek ssaka spożywa mleko innego ssaka? .... Tylko my i to jest normalne? mnie właśnie śmieszy jak ludzie psom i kotom daja mleko do miski No to jest parodia, ja nigdy nie dawałem, zresztą on nawet nie chciał. | |
|
| |
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:21 | |
| - Mylogi napisał:
- Zastanawiam sie z Bigfutem ? ( konkurs na kasie BFC challenge)
a. konczymy ten BFC i zostajemy przy grze 1 koniem b. zaczynamy nowy 3 miesieczny challenge c. kontynujemy obecny challenge do nastepnego PC Zróbmy ankietę. | |
|
| |
Prezes
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:23 | |
| Kto ma teraz najlepszą górkę? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:23 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- WORLD MONEY napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kaczor napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kaczor napisał:
Dlatego ja jadam glownie mieso przede wszystkim wieprzowe bo wolowina troche twardawa jest.Poanadto kurczak,indyk,ryby.Suche wedliny,krakwoska sucha,roznego rodzaju salami.Z weglowowodanow to makarony glownie,pieczywa nie jadam bo tam dopiero jest szajsu Czyli na śniadanie mięcho, na obiad mięso i na kolację mięcho? A na śniadania i kolacje z czym je jesz skoro nie jesz chleba? no mleka tez duzo pijam i tam tez sa weglowodany,ja raczej pieczywa nie lubie i ziemniakow a tak to jadam normalnie ale juz skonczmy temat bo chudy mis ma racje A mleko jest ohydne i właśnie mleko jest niezdrowe. Który gatunek ssaka spożywa mleko innego ssaka? .... Tylko my i to jest normalne? mnie właśnie śmieszy jak ludzie psom i kotom daja mleko do miski No to jest parodia, ja nigdy nie dawałem, zresztą on nawet nie chciał. tak jak pisałeś, mleko kończy się w momencie odstawienia cycka |
|
| |
Prezes
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 15:26 | |
| A 1945, co to pisałem wczoraj, coraz bliżej. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 | |
| |
|
| |
| UFO - 04.05.2009 | |
|