| UFO - 04.05.2009 | |
|
+71zibi delphia Awa ból i cierpienie kydo MedKit* Got mit Uns dead_eye malec specjalista Lennon foo fishemade Akwila sinuee Ziommmm Psiqta karnak betonowe_buty peter melex259 ricopi franco weteran PINGWIN (Z MADAGASKARU) mosa loko Liber GRIZZLI Abaci Zahary SzFagier andrzej IronFX Damian antykatofob petgry przemak ojro Jones andrzej1217 filip rydzo Cris Dave Reser irc north-south tarzan praktyk forex gumbas Pan Nikt Małolat Aligator thorgall inwestor Diablo cameleon Kazik Prezes szakal fabularasa marlon rabe www barany kLeszcz SYLWESTER Ezet Kozoyeb chudy mis 75 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:19 | |
| - Lennon napisał:
Jesli mozna wiedziec, kto z kieronictwa jest za mozliwoscia pisania dla gości? tylko za siebie: ja tylko za siebie: przeciwko dla niezorientowanych fioletowym wpisal sie SzFagier
Ostatnio zmieniony przez chudy mis dnia Pon 04 Maj 2009, 21:21, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
north-south
Liczba postów : 4986 Registration date : 04/02/2009
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:19 | |
| O widzę że coś się dzeje niedobrego Kaczora nie będę komentował bo po tym co on napisał też bym się wstydził i prosił o zamknięcie konta by wypłynąć pod inną postacią Możemy prawić sobie rózne przyjemności ale wszystko ma swoje granice Michu przejżyj sobie historię mojej i kaczora postów i nie pisz że on sie tylko broni Bo że to nieprawda to nie tylko ja tak twierdzę
Co do pdwójnego szczytu o którym pisaem ( a ktoś mi to przypomina ) to tam nie pamietam bym pisał by brać S Dziś tez pisałem że jezeli LOP zacznie spadać to zastanowię się by zredukowc pozycję Ale ani słowa o pozycji S
I na konec powtórze to co zawsze pisałem i będe pisał W tej grze nie ma nic pewnego Jeżeli AKA pyta się co robić to najlepsze co można doradzić to " Graj z trędem" i zdobywaj doświadczenie a może troche zarobisz To najlepsza rada I tak naprawde na koniec Przyłanczam się do apelu "by kaczor wrócił i starał się dobrze żyć z innymi Kaczor pamiętaj tu nie ma ciemnego ludu który wszystko kupi To że prosiłeś o wykasowanie tego co było dziś niesławnie pisane przmawia na twój plus | |
|
| |
Lennon
Liczba postów : 761 Location : Here there and everywhere Registration date : 12/05/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:21 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- chudy mis napisał:
- Lennon napisał:
- chudy mis napisał:
- anduril napisał:
- chudy mis napisał:
- anduril napisał:
HOWGH. Albo umożliwić ignorowanie gości. jak wspominalem, nie ma takiej mozliwosci technicznej i nie zalezy to od adminow Całkowicie zablokować gości też się nie da? No to kaszana, rzeczywiście zablokowac gosci calkowicie sie da acz decyzja administracji jest to zawieszone why? zablokujcie i z głowy... sprawa absolutnie nie jest prosta
https://ufoforum.forumotion.com/ankiety-userow-f14/zamykanie-ufo-dla-gosci-t885.htm
https://ufoforum.forumotion.com/komunikaty-adminow-f6/kto-bedzie-pisa-na-ufo-t456.htm Zamykanie dla gości nie ma i tak większego sensu bo utworzenie konta trwa kilka minut - można to zrobić, wejść jako nowy zalogowany, naubliżać komu trzeba a później wymyślić sobie inny login i konto zostawić... czy ja wiem, komu się chce tworzyc co chwilę nowy adres pocztowy? Zalogowanego idzie wrzucić do foes... | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| |
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:23 | |
| - WORLD MONEY napisał:
- KRT napisał:
- WORLD MONEY napisał:
- WORLD MONEY napisał:
- Coś EURO po dupie dostaje
w złym momecie to powiedziałem ale co masz na mysli euro do której waluty? usd, tylko nie chodzi mi o cały dzień tylko ostatnie kilkadziesiąt minut no ale nic sie nie dzieje dalej siedze na S | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:23 | |
| - north-south napisał:
- O widzę że coś się dzeje niedobrego Kaczora nie będę komentował bo po tym co on napisał też bym się wstydził i prosił o zamknięcie konta by wypłynąć pod inną postacią Możemy prawić sobie rózne przyjemności ale wszystko ma swoje granice
Michu przejżyj sobie historię mojej i kaczora postów i nie pisz że on sie tylko broni Bo że to nieprawda to nie tylko ja tak twierdzę
Co do pdwójnego szczytu o którym pisaem ( a ktoś mi to przypomina ) to tam nie pamietam bym pisał by brać S Dziś tez pisałem że jezeli LOP zacznie spadać to zastanowię się by zredukowc pozycję Ale ani słowa o pozycji S
I na konec powtórze to co zawsze pisałem i będe pisał W tej grze nie ma nic pewnego Jeżeli AKA pyta się co robić to najlepsze co można doradzić to " Graj z trędem" i zdobywaj doświadczenie a może troche zarobisz To najlepsza rada I tak naprawde na koniec Przyłanczam się do apelu "by kaczor wrócił i starał się dobrze żyć z innymi Kaczor pamiętaj tu nie ma ciemnego ludu który wszystko kupi To że prosiłeś o wykasowanie tego co było dziś niesławnie pisane przmawia na twój plus Co to jest AKA? i trENdem a nie trĘdem | |
|
| |
north-south
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:24 | |
| - fishemade napisał:
- nie powinno do tego dojść
wygrał Olaf, barbóra i spece od klasycznych formacji
szkoda Pisząc to co napisałes nie obraiłeś Olafa Barbórkiale siebie | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:25 | |
| - Lennon napisał:
czy ja wiem, komu się chce tworzyc co chwilę nowy adres pocztowy? Zalogowanego idzie wrzucić do foes... Przecież nie co chwilę, raz na jakiś czas. Zresztą czy nie da rady rejestrować wielu kont na ten sam adres? Poza tym login można sobie zmieniać w ramach jednego konta i mieć np 3: jedno "normalne", drugie "trollowe" trzecie "debilne" a nawet pisać sam do siebie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:26 | |
| - KRT napisał:
- WORLD MONEY napisał:
- KRT napisał:
- WORLD MONEY napisał:
- WORLD MONEY napisał:
w złym momecie to powiedziałem ale co masz na mysli euro do której waluty? usd, tylko nie chodzi mi o cały dzień tylko ostatnie kilkadziesiąt minut no ale nic sie nie dzieje dalej siedze na S EUR/USD ? |
|
| |
north-south
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:27 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- north-south napisał:
- O widzę że coś się dzeje niedobrego Kaczora nie będę komentował bo po tym co on napisał też bym się wstydził i prosił o zamknięcie konta by wypłynąć pod inną postacią Możemy prawić sobie rózne przyjemności ale wszystko ma swoje granice
Michu przejżyj sobie historię mojej i kaczora postów i nie pisz że on sie tylko broni Bo że to nieprawda to nie tylko ja tak twierdzę
I na konec powtórze to co zawsze pisałem i będe pisał W tej grze nie ma nic pewnego Jeżeli AKA pyta się co robić to najlepsze co można doradzić to " Graj z trędem" i zdobywaj doświadczenie a może troche zarobisz To najlepsza rada I tak naprawde na koniec Przyłanczam się do apelu "by kaczor wrócił i starał się dobrze żyć z innymi Kaczor pamiętaj tu nie ma ciemnego ludu który wszystko kupi To że prosiłeś o wykasowanie tego co było dziś niesławnie pisane przmawia na twój plus Co to jest AKA? i trENdem a nie trĘdem AKA to ktos kto dziś pisałe mże ma problem bo troche przewieźli na S A co do trendu to zawsze będziesz mi przypominał TO moja stopa Achillesowa | |
|
| |
rydzo
Liczba postów : 3027 Age : 39 Registration date : 07/07/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:27 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- rydzo napisał:
- Jesli maja byc tu nadal niezalogowani to zrobcie tak aby:
-mozna bylo ich ignorowac -mogli cytowac bo bez tego to burdel sie robi
No ale ogolnie to takich userow w ogole tu powinno nie byc. Nie znam zadnego innego forum (oprocz smietnika na bankierze) gdzie niezalogowani moga pisac. To bez sensu. Ale jeśli troll się znajdzie to może zawsze utworzyć fikcyjne konto nawet jednorazowe i nasrać komuś na łeb. Na to nie ma rady, można jedynie nieco utrudnić. Tylko takiego trolla wrzucam do ignora i mam spokoj. | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:28 | |
| - WORLD MONEY napisał:
- KRT napisał:
- WORLD MONEY napisał:
- KRT napisał:
- WORLD MONEY napisał:
- WORLD MONEY napisał:
w złym momecie to powiedziałem ale co masz na mysli euro do której waluty? usd, tylko nie chodzi mi o cały dzień tylko ostatnie kilkadziesiąt minut no ale nic sie nie dzieje dalej siedze na S EUR/USD ? tak, mój ulubiony edzio | |
|
| |
Gość Gość
| - OpCjOnEr napisał:
- Lennon napisał:
czy ja wiem, komu się chce tworzyc co chwilę nowy adres pocztowy? Zalogowanego idzie wrzucić do foes... Przecież nie co chwilę, raz na jakiś czas. Zresztą czy nie da rady rejestrować wielu kont na ten sam adres? Poza tym login można sobie zmieniać w ramach jednego konta i mieć np 3: jedno "normalne", drugie "trollowe" trzecie "debilne" a nawet pisać sam do siebie no wałsnie kto wie czy kaczor, opcjoner i busia to ne ta sama osoba?? |
|
| |
specjalista
Liczba postów : 1606 Registration date : 01/06/2008
| - KRT napisał:
- WORLD MONEY napisał:
- KRT napisał:
- WORLD MONEY napisał:
- WORLD MONEY napisał:
w złym momecie to powiedziałem ale co masz na mysli euro do której waluty? usd, tylko nie chodzi mi o cały dzień tylko ostatnie kilkadziesiąt minut no ale nic sie nie dzieje dalej siedze na S imo 914 na S&P to max - później lecimy w dól | |
|
| |
malec
Liczba postów : 2077 Registration date : 14/12/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:29 | |
| Czytam i widze ,że nie ma Kaczora. Może miał niewyparzoną gębę ale wykresy robił piękne i wiedze też miał. ( ja tak pieknie nie maluje ) szkoda że chłop nie bedzie pisał. Ja pisze mało bo akcje mało wielu obchodzą. Kaczor pozdro | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:30 | |
| - north-south napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- north-south napisał:
I na konec powtórze to co zawsze pisałem i będe pisał W tej grze nie ma nic pewnego Jeżeli AKA pyta się co robić to najlepsze co można doradzić to " Graj z trędem" i zdobywaj doświadczenie a może troche zarobisz To najlepsza rada I tak naprawde na koniec Przyłanczam się do apelu "by kaczor wrócił i starał się dobrze żyć z innymi Kaczor pamiętaj tu nie ma ciemnego ludu który wszystko kupi To że prosiłeś o wykasowanie tego co było dziś niesławnie pisane przmawia na twój plus Co to jest AKA? i trENdem a nie trĘdem
AKA to ktos kto dziś pisałe mże ma problem bo troche przewieźli na S A co do trendu to zawsze będziesz mi przypominał TO moja stopa Achillesowa Tak trudno to zapamiętać? Ale to jest czyjś nick AKA czy jakiś skrót? | |
|
| |
Reser
| |
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:31 | |
| - olaf napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Lennon napisał:
czy ja wiem, komu się chce tworzyc co chwilę nowy adres pocztowy? Zalogowanego idzie wrzucić do foes... Przecież nie co chwilę, raz na jakiś czas. Zresztą czy nie da rady rejestrować wielu kont na ten sam adres? Poza tym login można sobie zmieniać w ramach jednego konta i mieć np 3: jedno "normalne", drugie "trollowe" trzecie "debilne" a nawet pisać sam do siebie no wałsnie kto wie czy kaczor, opcjoner i busia to ne ta sama osoba?? olaf,skończ proszę. | |
|
| |
Reser
| |
| |
dead_eye
Liczba postów : 5365 Age : 45 Location : Z.G. Registration date : 13/02/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:33 | |
| ja sie kaczorowi nie dziwie, tez po paru klotniach 'opcyjnych' gdzie dzieci uczyly ojca dzieci robic ochota na edukacje i przydatne pisanie mi odeszla...rozumiem dyskusje i wymiane pogladow. opcjo i kaczor czasem ostro napisza i wymienimy zdaniami, ale ida za tym argumenty i logika - a gdzie tego brak to i Muhamed Fakin Bruce Lee nie pomoze | |
|
| |
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:33 | |
| - chudy mis napisał:
- OpCjOnEr napisał:
Źle zrobiłeś. Czasem człowiek się wqrwi i podejmuje impulsywne decyzje a później to przemyśliwuje na nowo. Co by się stało gdybyś zostawił jego konto? Najwyżej by się nie zalogował. Nawet obrazki, które wklejamy na servimg są po skasowaniu przez 30dni w koszu. Chudy miś - zjebałeś sprawę. kaczor: usun ja: zaczekaj do jutra kaczor: ok kaczor: jednak usun ja: moze jednak zaczekaj bo widze ze korzystasz z konta caly czas kaczor: usun ja: delete
calosc ok 60minut ech chudy. życia nie znasz? ja też chciałem zrezygnować Niech Cię drzwiczki ! | |
|
| |
Diablo
| |
| |
north-south
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:35 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- north-south napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- north-south napisał:
I na konec powtórze to co zawsze pisałem i będe pisał W tej grze nie ma nic pewnego Jeżeli AKA pyta się co robić to najlepsze co można doradzić to " Graj z trędem" i zdobywaj doświadczenie a może troche zarobisz To najlepsza rada I tak naprawde na koniec Przyłanczam się do apelu "by kaczor wrócił i starał się dobrze żyć z innymi Kaczor pamiętaj tu nie ma ciemnego ludu który wszystko kupi To że prosiłeś o wykasowanie tego co było dziś niesławnie pisane przmawia na twój plus Co to jest AKA? i trENdem a nie trĘdem
AKA to ktos kto dziś pisałe mże ma problem bo troche przewieźli na S A co do trendu to zawsze będziesz mi przypominał TO moja stopa Achillesowa Tak trudno to zapamiętać? Ale to jest czyjś nick AKA czy jakiś skrót? Aka Liczba postów: 133 Age: 41 Location: Warszawa Registration date: 09/01/2009 Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Today at 16:38 -------------------------------------------------------------------------------- Chcecie to Wam opowiem jakie to uczucie mieć S po 1686? Ciekawe ile jeszcze jestem w stanie wytrzymać. Sam jej odpisywałeś Sk;leroza? | |
|
| |
Reser
| |
| |
Reser
| |
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:36 | |
| | |
|
| |
dead_eye
Liczba postów : 5365 Age : 45 Location : Z.G. Registration date : 13/02/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:37 | |
| poza tym w wiekszosci przypadkow przy dyskusji, nawet jak jedna strona nie przekonana drugiej - to love and peace - kazdy zostaje przy swoim; podziekowali za dyskusje i wszystko - najbardziej wkurwia potem wyciaganie na wierzch wszystkiego i podczepianie pod jakas pierdolek i szukanie dalszej zaczepki
pare razy mialem z kaczorem czy opcjo, czy kazikiem /innymi tez zapewne/ odmienne zdania - ale w innych sprawach mowilismy jednym glosem. nie rozumiem dopierdalania sie do kogos, bo ktos mial inne zdanie w poprzedniej sprawie
Ostatnio zmieniony przez dead_eye dnia Pon 04 Maj 2009, 21:37, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
| olaboga ptaka wykurzyliście, zostanie w domu sam z kotem. ps. profesorze kaczorze wróć do krnąbrnych studentów. | |
|
| |
Diablo
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 21:38 | |
| i nawet Kozo, zatwardzialy systemowiec kiedys korzystal z latawców Kaczora...
KRT... zmieniaj podpis na znak protestu :-)) |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 | |
| |
|
| |
| UFO - 04.05.2009 | |
|