Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: 07.05.2009a Czw 07 Maj 2009, 12:54 | |
| - Zahary napisał:
- Kaczor, jak masz takie pierdoły wypisywać, to moze lepiej wracaj na urlop...
Ksiądz to człowek i tylko człowiek - dlatego też i w tym środowisku zdarzają się osoby, dopuszczające się niebywałych niegodziwości..
Wierzymy w Boga - nie w księdza.. Szkoda, że dla równowagi nie napiszesz o tych dobrych księżach - ja osobiście znam wielu.
Pozdrawiam a ja żadnego - choc słysze że niby są dobrzy - ale jedną mądrą rzecz powiedziałes - wiara w Boga a nie księdza - dobrze że dostrzegasz ta drobną róznice | |
|
Gość Gość
| Temat: Re: 07.05.2009a Czw 07 Maj 2009, 12:54 | |
| - Zahary napisał:
Ksiądz to człowek i tylko człowiek - dlatego też i w tym środowisku zdarzają się osoby, dopuszczające się niebywałych niegodziwości..
Wierzymy w Boga - nie w księdza.. Szkoda, że dla równowagi nie napiszesz o tych dobrych księżach - ja osobiście znam wielu.
Pozdrawiam nie pisz na kaczora nic złego bo admin zaraz usunie, a wielmożny kaczorek sie obrazi i niebedzie go znów dwa dni na forum |
|
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: 07.05.2009a Czw 07 Maj 2009, 12:56 | |
| | |
|
antykatofob
Liczba postów : 971 Registration date : 01/07/2008
| Temat: Re: 07.05.2009a Czw 07 Maj 2009, 12:56 | |
| - KRT napisał:
- Zahary napisał:
Ksiądz to człowek i tylko człowiek - dlatego też i w tym środowisku zdarzają się osoby, dopuszczające się niebywałych niegodziwości.. Wierzymy w Boga - nie w księdza.. Szkoda, że dla równowagi nie napiszesz o tych dobrych księżach - ja osobiście znam wielu. Pozdrawiam a ja żadnego - choc słysze że niby są dobrzy - ale jedną mądrą rzecz powiedziałes - wiara w Boga a nie księdza - dobrze że dostrzegasz ta drobną róznice Leczę się, mimo, że niektórzy lekarze zaszywają nożyczki w brzuchu pacjentom... | |
|