| UFO - 13.10.2007 | |
|
+20p0teflon REALISTA karnak crus forex loko EURO betonowe_buty przemak barany Bankrut Ezet kamikaze Kozoyeb Pan Nikt Cris Laik Akwila wolny login SzFagier 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: andre Pią 12 Paź 2007, 17:52 | |
| OSLY puscim wszystko na bankierze z systemem 100% zysku w tydzien pozabijaja sie a termin promocji ustalimy po jakims &% nawigu down rozejdzie sie w jeden dzien w garazu to bedzie nasze yachu |
|
| |
wolny login
Liczba postów : 1382 Location : nearby stolyca Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 17:53 | |
| miedziawka dziś kończy znowu na minusie. a co na to nasza ruda? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 17:54 | |
| - andre napisał:
- OSLY puscim wszystko na bankierze z systemem 100% zysku w tydzien pozabijaja sie a termin promocji ustalimy po jakims &% nawigu down rozejdzie sie w jeden dzien w garazu to bedzie nasze yachu
taa bedzie sie czym dzielic i jeszcze na napiwek dla Rejczaka zostanie edit a prawdopodobienstwo zysku na systemie rowna sie szansom naszego duetu na zlotego słowika w Sopocie
Ostatnio zmieniony przez dnia Pią 12 Paź 2007, 17:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
SzFagier Admin
Liczba postów : 5190 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 17:55 | |
| widzę, że temat integracyjny zrobił się przewodnim w wątku weekendowym... troszkę poczytałem też o zlocie na faq... wiecie co widzę, że pomysłów masa... generalnie widzę skłonności alkoholowe... spotkamy się przy pifku... flaszce nie mówię nie czasem też luknę w doła... ale qnkretnie mało włóczę się po swiecie i niewiele widziałem ale... miałem przyjemność spędzić weekend w Gołębiewskim w Wiśle... każdy może oblukać w internecie jak to wygląda... i ile kosztuje... czemu za czymś takim optuję... narciarze mogą sobie polatać na stoku a nie zboazerowani pomoczyć dupę w basenie np ja... wieczorkiem można pogibać i skuć twarz i spokojnie oddalić się na spoczynek... ot konkretnie i na temat... z tego co wyczytałem to weekend kwaterki jakieś 700 stówek no i ze drugie tyle na drinki... he he he czyli koszt imprezy 1500 zyla Gołębiewski Wisła ... termin styczeń kto za... lub z kontrofertą... aha może EURO coś podpowie skoro z Karkonoszy może tam być jakiś fajny ośrodek... no nie wiem ... ale walcie konkretami najlepiej z adresem internet wtedy szybko zrobi się głosowanie gdzie... bo termin styczeń chyba jest już przesądzony... ja mogie nawet zająć się organizacją typu rezerwacja i takie tam... można też ekstremalnie w schronisku na Wielkiej Raczy czy gdzieś (6 godzin) zapierdalania pod górę od najbliższej drogi hihihihi ale pewnie cywilizacja bardziej UFOLudkom odpowiada gdzie aukiem /ferrari/ zajedzie pod samo łóżeczko
Ostatnio zmieniony przez dnia Pią 12 Paź 2007, 18:02, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: andre Pią 12 Paź 2007, 17:58 | |
| przemak chlopie najpierw badanie rynku na banki potem system tylko publicity potem cenzura autor SzFagier no i barany se zerknie bo on moze byc hitem z przekrecaniem w nocy to zart tylko autoryzacja przemak a studio ma barek to bardzo wazne bo na trzezwego nie zaspiewam glos ni ten |
|
| |
Amator Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 17:59 | |
| Nio super dzięki za numer gg taki_jeden a mieszkam w tak zwanym ,,Pacanowie"" w małej uroczej wiosce a do Tarnowa mam 40 kilosków. Dzięki jeszcze raz na gg na pewno się odezwę i dogadamy szczegóły .
Myślę że to będzie pierwsze spotkanie UFOLUDKóW Z POłUDNIA .Pozdrawiam i życzę miłej zabawy na tym Wielopolu , jakbyś spotkał Marcinka to spytaj go o kierunek na fut albo dzień odwrotu hihi hi .
Pozdro. lecę na piwko bo dziś na piechotkę po polu chadzam .
A i z góry sorki za byczki |
|
| |
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 61 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:01 | |
| - andre napisał:
- przemak a studio ma barek to bardzo wazne bo na trzezwego nie zaspiewam glos ni ten
No zasadniczo barku nie ma, ale da sie cos zorganizowac. W kazdym razie lodowka jest. Niby trzymamy tam mleko do kawy i filmy do aparatu (chyba lekko przeterminowane), ale zawsze cos jeszcze tam jest, dla rozluznienia | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:02 | |
| - SzFagier napisał:
- l
ot konkretnie i na temat... z tego co wyczytałem to weekend kwaterki jakieś 700 stówek no i ze drugie tyle na drinki... he he he czyli koszt imprezy 1500 zyla Gołębiewski Wisła ... termin styczeń kto za... lub z kontrofertą... moja propozycja: dorzućmy drugie tyle i za 3000zł, to może od razu polećmy razem do Egiptu???? ludzie, ciężko sie umówić w ZWYKŁEJ knajpie, na ZWYKŁE piwko, a tu znowu teksty typu: Ok, ale taniej niż 100 za drinka nie może być, ja pierdzielę, to chyba nie moje klimaty jednak.... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:03 | |
| - andre napisał:
- przemak chlopie najpierw badanie rynku na banki potem system tylko publicity potem cenzura autor SzFagier no i barany se zerknie bo on moze byc hitem z przekrecaniem w nocy to zart tylko autoryzacja przemak a studio ma barek to bardzo wazne bo na trzezwego nie zaspiewam glos ni ten
ja po wyjsciu z baru to juz tylko tak spiewam "to był Twoj bład ześ mnie tak mocno pokochała ..." a macie jakas swoja piosenke jak juz jestescie przynajmniej na 70% ?? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: andre Pią 12 Paź 2007, 18:05 | |
| SzFAgier rozpatrzym propozycje bo faktycznie roznorodnosc rozrywek np iza malysz no i wisla moze zegramy z skokami to wisla bedzie tez urocza zaglosujem w listopadzie wczesniej sygnal dajem zeby oswajali sie lub planowali no iglosujem termin to szczeguly |
|
| |
Goś? Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:07 | |
| http://www.tvn24.pl/3,debata.html ogladacie ? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:08 | |
| Czy są tu ludzie normalni, to znaczy, piękni, młodzi i pijący tak jak ja piwo Tyskie za 2,2zł, a jeżdzący na wycieczki last minute, pakujący się w 10 minut, zabierający ze sobą dwa kostiumy kąpielowe, a nie wybierający z katalogów wycieczki za 10k? |
|
| |
SzFagier Admin
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:08 | |
| JUsta jak CIę lubię... ale wybacz, podejdźmy zdroworozsądkowo... dobra zajadę do Warszawki na pifko w sumie to tylko 250 km ... ale przenocujesz mnie i jeszcze kilkadziesiąt osób... dobra ja nie mówię, że nie strzeliłem z grubej rury i 1,5 kilo zyla może być wydatek... dobra może być za 100 ten nocleg tylko podaj jakiś namiar... jak już mamy się spotkać to bym sobie pogadał ze Wszystkimi razem i z każdym z osobna ... wypił to pifko i jak mi się w główce zakręci to spokojnie oddalił w kimono nie bacząc na resztę a reszta na mnie... tak niestety widzę zlot UFOLudków... inaczej Justa zaproponuję spotkanie w Katowicach przyjedziesz na pifko a potem co ... rób co chcesz ja spadam w chatę bo mam blisko | |
|
| |
SzFagier Admin
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:13 | |
| aha i jeszcze Ci powiem czemu to zaproponowałem ... bo byłem tam w kwietniu generalnie puściocha basenik z podgrzewaną wodą na świeżym powietrzu dwie osoby w całym basenie... drineczki postawione na krawędzi i tak 4 godzinki wystawianie mordki do Słoneczka... super było... odpoczywałem jak nigdy gawędząc o niczym ... było fajnie tak po prostu... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: andre Pią 12 Paź 2007, 18:14 | |
| JUSTA dopasujemy dla kazdego napewno bede ostatnim ktory poprze cos snobistycznego dlatego najpierw kto pojedzie potem propozycje ile na glowe i glosowanie w sumie chodzi o nas a nie o komu damy zarobic i musi byc dostepne, EGIPT nigdy co ja tam u arabow bede robil nie wiem rasista jestem jesli o nich chodzi cos wymyslimy czyli kilka i glosowanie ale najpierw kto icos wyposrodkujemy i zeby z klimatem oki |
|
| |
SzFagier Admin
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:19 | |
| re Andre nie zrozum mnie źle... ale od pierniczenia tak ogólnie to nic nie ma... podałem konkretną ofertkę, którą każdy może zobaczyć w internecie... ja tam byłem i widziałem, że jest fajnie... a takie tam posuwanie palcem po mapie to Bieszczady Łódź Warszawa Poznań knajpka w Krakowie czy Kazimierzu.. nic nie znaczy... ja się będę upierał i jeszcze raz konkretnie podpowiem... Hotel Gołębiewski Wisła styczeń weekend do wyboru może być 18-20 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:24 | |
| - SzFagier napisał:
- aha i jeszcze Ci powiem czemu to zaproponowałem ... bo byłem tam w kwietniu generalnie puściocha basenik z podgrzewaną wodą na świeżym powietrzu dwie osoby w całym basenie... drineczki postawione na krawędzi i tak 4 godzinki wystawianie mordki do Słoneczka... super było...
odpoczywałem jak nigdy gawędząc o niczym ... było fajnie tak po prostu... mam basen na podwórku i mnie to może tak nie kręci, uważam jednak, że "sadzenie się" to najlepsza metoda na to, żeby nikt nie przyjechał... a z resztą, nie rozbiorę się przy UFO |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:26 | |
| - andre napisał:
- JUSTA dopasujemy dla kazdego napewno bede ostatnim ktory poprze cos snobistycznego dlatego najpierw kto pojedzie potem propozycje ile na glowe i glosowanie w sumie chodzi o nas a nie o komu damy zarobic i musi byc dostepne, EGIPT nigdy co ja tam u arabow bede robil nie wiem rasista jestem jesli o nich chodzi cos wymyslimy czyli kilka i glosowanie ale najpierw kto icos wyposrodkujemy i zeby z klimatem oki
ja też nie lubię Arabów, chociaż rasistką nie jestem.... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: andre Pią 12 Paź 2007, 18:31 | |
| szfagier bedzie glosowanie bo musi zadne latanie ustalilismy gory zima maj bieszczady a latem morze jak pierwsze wyjdzie to bedzie 2,3 dlatego musi byc za zgoda tych co chca jezhac i to wszystko a lokalnie to lokalnie |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:32 | |
| przepraszam adminów, wypłoszyłam chyba dziś ewentualnych forumowiczów, proszę o przyznanie mi rangi anty-forumowiczki miesiąca |
|
| |
Gość Gość
| Temat: andre Pią 12 Paź 2007, 18:33 | |
| JUSTA nie musisz a wyobraznia to co no chyba ze ktos z otwartymi musze przyznac ze ja z zamknietymi uwielbiam |
|
| |
Gość Gość
| Temat: andre Pią 12 Paź 2007, 18:36 | |
| nie wyploszylas tylko goscie jopia iczaja co by tu JA tez skarbie opuszcze forum bo mam spotkanko w szerszym gronie o 21.30 |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:38 | |
| - andre napisał:
- nie wyploszylas tylko goscie jopia iczaja co by tu JA tez skarbie opuszcze forum bo mam spotkanko w szerszym gronie o 21.30
no to miłego spotkanka życzę, trzymaj się |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:40 | |
| ogladamy debate tuska z kaczynskim |
|
| |
Gość Gość
| Temat: andre Pią 12 Paź 2007, 18:40 | |
| a dzieki milo bylo po forumowac z toba JUSTA1812 oj debata no to jest wydarzenie JUSTA czesciej i gesciej zawsze inaczej niz kupil sprzedal
Ostatnio zmieniony przez dnia Pią 12 Paź 2007, 18:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:42 | |
| - andre napisał:
- a dzieki milo bylo po forumowac z toba JUSTA1812
i z tobą andre z klopsików łowickich też... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:47 | |
| - osły napisał:
- ogladamy debate
tuska z kaczynskim L na Tuska S na kaczynskiego |
|
| |
Gość Gość
| Temat: andre Pią 12 Paź 2007, 18:48 | |
| JUSTA lubie klopsiki i golabki jestem tradycjonalista i tylko polska kuchnia dodatek wegierska bo ostra i wloska ale tylko makaron i pizza reszta badziewie dla mnie a klopsiki rozmawiala lyzka z widelcem lece juz a widzisz jak juz sie przywiazalem |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:51 | |
| - andre napisał:
- JUSTA lubie klopsiki i golabki jestem tradycjonalista i tylko polska kuchnia dodatek wegierska bo ostra i wloska ale tylko makaron i pizza reszta badziewie dla mnie a klopsiki rozmawiala lyzka z widelcem lece juz a widzisz jak juz sie przywiazalem
hahaha, ja podobnie i bardzo nie lubię kuchni chińskiej niestety, a już jak widzę ryż, to mi po prostu mowę odbiera no i oczywiście uwielbiam mięsko |
|
| |
loko
Liczba postów : 3137 Location : Warszawa Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 Pią 12 Paź 2007, 18:53 | |
| Czesc wszystkim, dzis poza kasynem bo rano w pracy a potem na kursie analityka gieldowego z parkietu. Moze cos z tego sie przyda a firma stawia wiec trzeba isc. Kupa emocji na forum, inaczej sie to czyta jak sie osobiscie nie bieze udzialu. mimo wszystko nadal faworyzuje eLki i po godzinie dzisiejszej sesji raczej wygladalo ze sa zdeterminowani utrzymac poziomy.Pozycja zero. Jakis wiekszy kapital wszedl na gielde i jeszcze troche posiedzi. Justa - jak bedzie termin i miejsce to wpadne. Andre,Kydo - narty w styczniu jak najbardziej. a ja jutro dalej sie szkole, ale wam wszystkim zycze oddechu, odstresowania sie i wypoczynku. Bij szwagra !! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 13.10.2007 | |
| |
|
| |
| UFO - 13.10.2007 | |
|