| UFO - 20.11.2009 | |
|
+52MedKit* kamikaze safranek justa myśliwyl IronFX Lennon Diablo eclipse sinuee PoPo szakal petgry przemak Salomon Fiszman kaczor Jones BORowik melex259 kydo Reser walent Damian EX Pan Nikt chudy mis psylocyt mobar zibi goldmar SYS TRADER Cris fabularasa tarzan thorgall konik_polny nomad north-south malec barany jj Jastrząb Władzió dead_eye Małolat busia Prezes Akwila Nadaje ze Stronia 1bawara kLeszcz SYLWESTER inwestor 56 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:29 | |
| - przemak napisał:
- KRT napisał:
- cięzko dostac sie na podleśniczego...
To NA lesniczego czy POD lesniczego - zdecyduj sie. Osobiscie pod lesniczym to bym sie nie chcial znalezc A NA leśniczym byś chciał? BTW Dziadek miał chody w tamtych czasach... ech... |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:32 | |
| - przemak napisał:
- KRT napisał:
To NA lesniczego czy POD lesniczego - zdecyduj sie. Osobiscie pod lesniczym to bym sie nie chcial znalezc znasz bajke o nalesniku | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:36 | |
| - KRT napisał:
- Jaronero napisał:
- KRT napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Nie mam kompletnie pomysła, utkłem na mieliźnie inwestycyjnej.
moze choc pójdziemy na ksiedza?? kase ludzie w zebach przynosza - popierdolimy sobie na ambonie jakies głupoty, puści sie muze z tasmy - sam pomysl co niedziela wyplata plus premie z ślubów i pogrzebów - wtedy trejderka to bedzie piekna sprawa. Kurde, a jak miałem 15 lat i myślałem co robić dalej, to dziadek mówił: " Na księdza idź, albo na leśniczego. Oni zawsze mają dobrze..." ...Ale po co się słuchać starego mądrali... Kurde, a teraz żałuje... chociaż chyba wolałbym na leśniczego, spokuj, cisza, sarenki.. za pogrzeby może też by się niektórych skasowało... cięzko dostac sie na podleśniczego a co dopiero na lesniczego - jak nie masz plecow to cięzka sprawa, to hermetyczne środowisko choc oczywiscie niektórym sie udaje ale wiekszosc chetnych trafia do geodezji leśnej a tam różowo juz tak nie jest. na księdza najlepiej - jedyny problem że nie moga miec oficjalne żonki. E tam nie mogą mieć żonki Ksiądz który uczył mojego syna religii w gimnazjum "przeniósł się" do kościoła ewangelicko-augsburskiego i .....ma żonkę i dzieci Nie musi chodzić w sutannie A jaką wypasioną parafie sobie zorganizował na bazie wyremontowanego kościoła.....miodzio
Ostatnio zmieniony przez inwestor dnia Pią 20 Lis 2009, 17:38, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 22/05/2008
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:37 | |
| | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:39 | |
| - przemak napisał:
- KRT napisał:
To NA lesniczego czy POD lesniczego - zdecyduj sie. Osobiscie pod lesniczym to bym sie nie chcial znalezc zaczyna sie od podleśniczego to dla leszczy póxniej jest leśniczy a na końcu fucha dla jednego i najczesciej z nadania politycznego jest nadleśniczy | |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:40 | |
| najlepsza robota to być unijną parlamentarną biurwą niezła kasa, przywileje, prestiż, kupa darmowych rzeczy a pogrywać można na lapku w czasie posiedzeń do tego od czasu do czasu wpadnie do kieszonki jakaś okrągła sumka od koncernu chcącego opchnąć trochę chińskiej trucizny jako zdrową żywność i potrzebującego zgody unijnych biurw lepsza fucha niż uganiać się po lesie za złodziejami drzewa
Ostatnio zmieniony przez kamikaze dnia Pią 20 Lis 2009, 17:41, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:41 | |
| - inwestor napisał:
- KRT napisał:
- Jaronero napisał:
- KRT napisał:
- OpCjOnEr napisał:
moze choc pójdziemy na ksiedza?? kase ludzie w zebach przynosza - popierdolimy sobie na ambonie jakies głupoty, puści sie muze z tasmy - sam pomysl co niedziela wyplata plus premie z ślubów i pogrzebów - wtedy trejderka to bedzie piekna sprawa. Kurde, a jak miałem 15 lat i myślałem co robić dalej, to dziadek mówił: " Na księdza idź, albo na leśniczego. Oni zawsze mają dobrze..." ...Ale po co się słuchać starego mądrali... Kurde, a teraz żałuje... chociaż chyba wolałbym na leśniczego, spokuj, cisza, sarenki.. za pogrzeby może też by się niektórych skasowało... cięzko dostac sie na podleśniczego a co dopiero na lesniczego - jak nie masz plecow to cięzka sprawa, to hermetyczne środowisko choc oczywiscie niektórym sie udaje ale wiekszosc chetnych trafia do geodezji leśnej a tam różowo juz tak nie jest. na księdza najlepiej - jedyny problem że nie moga miec oficjalne żonki.
E tam nie mogą mieć żonki Ksiądz który uczył mojego syna religii w gimnazjum "przeniósł się" do kościoła ewangelicko-augsburskiego i .....ma żonkę i dzieci Nie musi chodzić w sutannie A jaką wypasioną parafie sobie zorganizował na bazie wyremontowanego kościoła.....miodzio tak tez mozna , ale najwieksza kasa jest od katolików. | |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:43 | |
| - KRT napisał:
tak tez mozna , ale najwieksza kasa jest od katolików. prawdziwa kasa jest w scjentologii | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:45 | |
| |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:45 | |
| - KRT napisał:
- inwestor napisał:
- KRT napisał:
- Jaronero napisał:
- KRT napisał:
- OpCjOnEr napisał:
moze choc pójdziemy na ksiedza?? kase ludzie w zebach przynosza - popierdolimy sobie na ambonie jakies głupoty, puści sie muze z tasmy - sam pomysl co niedziela wyplata plus premie z ślubów i pogrzebów - wtedy trejderka to bedzie piekna sprawa. Kurde, a jak miałem 15 lat i myślałem co robić dalej, to dziadek mówił: " Na księdza idź, albo na leśniczego. Oni zawsze mają dobrze..." ...Ale po co się słuchać starego mądrali... Kurde, a teraz żałuje... chociaż chyba wolałbym na leśniczego, spokuj, cisza, sarenki.. za pogrzeby może też by się niektórych skasowało... cięzko dostac sie na podleśniczego a co dopiero na lesniczego - jak nie masz plecow to cięzka sprawa, to hermetyczne środowisko choc oczywiscie niektórym sie udaje ale wiekszosc chetnych trafia do geodezji leśnej a tam różowo juz tak nie jest. na księdza najlepiej - jedyny problem że nie moga miec oficjalne żonki.
E tam nie mogą mieć żonki Ksiądz który uczył mojego syna religii w gimnazjum "przeniósł się" do kościoła ewangelicko-augsburskiego i .....ma żonkę i dzieci Nie musi chodzić w sutannie A jaką wypasioną parafie sobie zorganizował na bazie wyremontowanego kościoła.....miodzio tak tez mozna , ale najwieksza kasa jest od katolików. A myślisz, że dlaczego on się przeniósł i zorganizował parafie augsbursko-ewangelicką Bo w chuj kasy dostał na to Już ma szkoły: podstawową, gimnazjum, średnią i teraz będzie uniwersytet tworzył i to wszystko przez ostatnie 5-6 lat Na terenie łódzkim odradza się kościół ewangelicko-augsburski to ze świata darowizn .............multum | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 17:59 | |
| - inwestor napisał:
- KRT napisał:
- inwestor napisał:
- KRT napisał:
- Jaronero napisał:
- KRT napisał:
- OpCjOnEr napisał:
E tam nie mogą mieć żonki Ksiądz który uczył mojego syna religii w gimnazjum "przeniósł się" do kościoła ewangelicko-augsburskiego i .....ma żonkę i dzieci Nie musi chodzić w sutannie A jaką wypasioną parafie sobie zorganizował na bazie wyremontowanego kościoła.....miodzio tak tez mozna , ale najwieksza kasa jest od katolików. A myślisz, że dlaczego on się przeniósł i zorganizował parafie augsbursko-ewangelicką Bo w chuj kasy dostał na to Już ma szkoły: podstawową, gimnazjum, średnią i teraz będzie uniwersytet tworzył i to wszystko przez ostatnie 5-6 lat Na terenie łódzkim odradza się kościół ewangelicko-augsburski to ze świata darowizn .............multum no widzisz a wszystko to w imie Boga - chwalmy Pana | |
|
| |
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 18:04 | |
| na bankierze strasznie sie bulwersuja ze grubasy mieszaja na futach a ja mysle ze bardzo dobrze, przynajmniej jakies jazdy sa no i mozna na grubym tez pojezdzic | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 18:12 | |
| - mobar napisał:
- na bankierze strasznie sie bulwersuja ze grubasy mieszaja na futach a ja mysle ze bardzo dobrze, przynajmniej jakies jazdy sa no i mozna na grubym tez pojezdzic
chłoppcy z bankiera nie wiedzą jeszcze tego co my już wiemy. |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 18:20 | |
| - HIOB napisał:
- mobar napisał:
- na bankierze strasznie sie bulwersuja ze grubasy mieszaja na futach a ja mysle ze bardzo dobrze, przynajmniej jakies jazdy sa no i mozna na grubym tez pojezdzic
chłoppcy z bankiera nie wiedzą jeszcze tego co my już wiemy. Po to powstało UFO | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
mobar
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 18:30 | |
| ciekawe kiedy barani wskaznik nam sie spierdoli | |
|
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 18:35 | |
| dobrze jest ale tylko na eurusd isp dla miskow dzis eurusd nawet mocniej spadal niz indeks. | |
|
| |
dead_eye
Liczba postów : 5365 Age : 45 Location : Z.G. Registration date : 13/02/2008
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 18:42 | |
| japonia chyba najgorszym rynkiem swiata http://stooq.pl/q/?s=nikkei&d=20091120&c=5m&t=c&a=ln&r=es.f+wig20 na poziomie z maja, ostatni szczyt w sierpniu no i wspolczucia, jezeli po 20-30 latach pracy ktos idzie na emeryture - jesli oszczedzał w ichniejszym OFE http://stooq.pl/q/?s=nikkei&d=20091120&c=30y&t=c&a=ln&b=0 jak ma byc teraz 2 japonia na swiecie to tylko emertyalne eSki | |
|
| |
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 19:02 | |
| w wiadomosciach mowili o maszynce Z w niemieckiej pilce - zarabiali na ustawionych meczach, zyski byly kasowane w Azji. | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 19:14 | |
| - Sprajt napisał:
- w wiadomosciach mowili o maszynce Z w niemieckiej pilce - zarabiali na ustawionych meczach, zyski byly kasowane w Azji.
no a Rysiek w Klanie mówil że idzie ożywienie w budownictwie i będzia mial więcej roboty na wykończeniach i renowacji | |
|
| |
dead_eye
Liczba postów : 5365 Age : 45 Location : Z.G. Registration date : 13/02/2008
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 19:17 | |
| - Sprajt napisał:
- w wiadomosciach mowili o maszynce Z w niemieckiej pilce - zarabiali na ustawionych meczach, zyski byly kasowane w Azji.
pewnie tutaj chlopaki sie bardziej rozpisza /forum branzowe/ http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3523603#Post3523603 chociaz poprawdzie, w bukmacherce czesto sie slyszy o jakis przypadkach ustawki - na podstawie opowiesci kolegow z branzy to uwazam odsetek ustawionych meczow za bardzo maly /jesli chodzi o buka / - ale ustawic i kupic pomiedzy zespolami to takich duzo wiecej niz zmowa z bukmacherem szwagerem ostatnio byla ciekawa afera : grala wozniacki /polka z pochodzenia/ w tenisie, wygrywala i miala lekka kontuzje, mecz w TV podchodzi ojciec-trener i mowi "poddaj mecz, bo i tak nie ma sensu"...no i polskojezyczni gracze odrazu rozszarpali stawki, a te byly kosmiczne na nia, bo wygrywała wysoko - nagle krecz i latwa kasa jakas miniafera tez byla z tego | |
|
| |
| |
| |
fishemade
Liczba postów : 1278 Age : 45 Registration date : 14/04/2008
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 19:22 | |
| - mobar napisał:
a co tam u Jasia słychać? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 19:25 | |
| - kamikaze napisał:
- najlepsza robota to być unijną parlamentarną biurwą
niezła kasa, przywileje, prestiż, kupa darmowych rzeczy a pogrywać można na lapku w czasie posiedzeń do tego od czasu do czasu wpadnie do kieszonki jakaś okrągła sumka od koncernu chcącego opchnąć trochę chińskiej trucizny jako zdrową żywność i potrzebującego zgody unijnych biurw lepsza fucha niż uganiać się po lesie za złodziejami drzewa emeryturka jeszcze: 2k ojro / gwarantowana już po jednej kadencji / |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 19:26 | |
| - dead_eye napisał:
- Sprajt napisał:
pewnie tutaj chlopaki sie bardziej rozpisza /forum branzowe/
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3523603#Post3523603
chociaz poprawdzie, w bukmacherce czesto sie slyszy o jakis przypadkach ustawki - na podstawie opowiesci kolegow z branzy to uwazam odsetek ustawionych meczow za bardzo maly /jesli chodzi o buka / - ale ustawic i kupic pomiedzy zespolami to takich duzo wiecej niz zmowa z bukmacherem szwagerem
ostatnio byla ciekawa afera : grala wozniacki /polka z pochodzenia/ w tenisie, wygrywala i miala lekka kontuzje, mecz w TV podchodzi ojciec-trener i mowi "poddaj mecz, bo i tak nie ma sensu"...no i polskojezyczni gracze odrazu rozszarpali stawki, a te byly kosmiczne na nia, bo wygrywała wysoko - nagle krecz i latwa kasa jakas miniafera tez byla z tego " Do zatrzymań doszło w Niemczech, a także innych krajach w Europie. Mają one związek z ustawianiem wyników spotkań, głównie współorganizowanych przez UEFA. Tak przynajmniej wynika z oświadczenia prokuratury w Bochum. Śledztwo trwa od początku roku i ma na celu rozbicie gangu zajmującego się korupcją w sporcie. Jego członkowie są podejrzani o przekupywanie zawodników, trenerów, sędziów i działaczy, mające na celu wyłudzanie pieniędzy w zakładach bukmacherskich.
Na razie nie są znane inne szczegóły. Te mają zostać ujawnione podczas piątkowej konferencji prasowej prokuratury w Bochum". HELOU !!!! OBUDZ SIE !!! MASZYNA Z ISTNIEJE !!!! | |
|
| |
eclipse
Liczba postów : 1723 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 19:28 | |
| - busia napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Ja nie mam pomysła na poniedziałek.
Najebałem się dziś jak głupi, prowizji skasowali (dm szczęśliwe) a bilans na lekki minus czyli chuj z tego jest Jeżdżą tymi fiutami jak po starej qrwie dosłownie, weź tu chłopie wyczaj o co kaman.... Ledwie co się podłączę pod jakiś ruch (czy jak wolicie: swing) to zaraz nie tylko, że się kończy ale jeszcze bezczelnie odwraca i muszę zamykać to co pół godziny wcześniej otworzyłem. Nie sądziłem, że jeszcze w końcówce tak gnoje podciągną a tu proszę - masz babo gówno.
Jest tak wredny trend i tak oklepany zakres, że może się wydarzyć każdy wariant od sraki praptaka przez megapałowanie do korby stulecia.
Nie mam kompletnie pomysła, utkłem na mieliźnie inwestycyjnej. Może czas wychylić łeb poza nasz grajdoł? Mało tego, że dzisiejsze jazdy układają się w obraz fali 4 spadku, jako 3kąta i wtedy nas czeka jeszcze jedna fala na dół, to całkiem również możliwe, ze jest to fala B spadku jako 3kąt rozszerzający się (co mi bardziej sie podoba), a nie tam żadna 4. Wtedy z równości fal co najmniej wychodzi test poprzedniego dołka na 2200 Busia. imo juz 5 w dol jest, wez obczaj ze mamy 3=2.618x1, 5=1.618x1, praktycznie co do punkta,trojkat rozszerzajacy jak patrze na futy juz byl w pewlni uksztatowany, dzisiaj rano zrobili E i pozniej do 13 poszla ostatnia 5. pozdr | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 19:31 | |
| Pewnie że tak Maszynka Z istnieje
co to ma być za sport który można obstawiac w zakładach bukmacherskich? wszystko to jedna wielka fikcja sportowa. |
|
| |
mobar
| |
| |
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 19:35 | |
| - HIOB napisał:
- Pewnie że tak
Maszynka Z istnieje
co to ma być za sport który można obstawiac w zakładach bukmacherskich? wszystko to jedna wielka fikcja sportowa. JESZCZE QWA WCZORAJ PEDRINI CO REKA STRZELIL BRAMKE A SEDZOE CHOOJE NIE COFNA ZA NIC ZLEJ DECYZJI. | |
|
| |
busia
Liczba postów : 8625 Age : 47 Location : Gdańsk Registration date : 02/01/2008
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 Pią 20 Lis 2009, 19:38 | |
| - eclipse napisał:
- busia napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Ja nie mam pomysła na poniedziałek.
Najebałem się dziś jak głupi, prowizji skasowali (dm szczęśliwe) a bilans na lekki minus czyli chuj z tego jest Jeżdżą tymi fiutami jak po starej qrwie dosłownie, weź tu chłopie wyczaj o co kaman.... Ledwie co się podłączę pod jakiś ruch (czy jak wolicie: swing) to zaraz nie tylko, że się kończy ale jeszcze bezczelnie odwraca i muszę zamykać to co pół godziny wcześniej otworzyłem. Nie sądziłem, że jeszcze w końcówce tak gnoje podciągną a tu proszę - masz babo gówno.
Jest tak wredny trend i tak oklepany zakres, że może się wydarzyć każdy wariant od sraki praptaka przez megapałowanie do korby stulecia.
Nie mam kompletnie pomysła, utkłem na mieliźnie inwestycyjnej. Może czas wychylić łeb poza nasz grajdoł? Mało tego, że dzisiejsze jazdy układają się w obraz fali 4 spadku, jako 3kąta i wtedy nas czeka jeszcze jedna fala na dół, to całkiem również możliwe, ze jest to fala B spadku jako 3kąt rozszerzający się (co mi bardziej sie podoba), a nie tam żadna 4. Wtedy z równości fal co najmniej wychodzi test poprzedniego dołka na 2200 Busia.
imo juz 5 w dol jest, wez obczaj ze mamy 3=2.618x1, 5=1.618x1, praktycznie co do punkta,trojkat rozszerzajacy jak patrze na futy juz byl w pewlni uksztatowany, dzisiaj rano zrobili E i pozniej do 13 poszla ostatnia 5.
pozdr Możliwe, stopa mam na 2416 narazie | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 20.11.2009 | |
| |
|
| |
| UFO - 20.11.2009 | |
|