|
| UFO - 11.01.2010 | |
|
+52Jones misiek 6 forex gumbas przemak wredniaha Władzió BORowik justa kiwi 1bawara inicniewiem kaczor myśliwyl barura Laik Cris karnak tarzan Franz Alicja_B Kozoyeb delphia jj Małolat busia zibi Reser EX Akwila mikrob Dave fabularasa Pan Nikt kLeszcz eclipse Ezet specjalista north-south sinuee IronFX Nadaje ze Stronia barany dead_eye kamikaze Zahary SYLWESTER Rmir adepcik2 www Diablo inwestor 56 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| | | | zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 18:27 | |
| - MICHU napisał:
- zibi napisał:
- olaf napisał:
- jak myślicie ile owsiak zarabia na miecha z tej fundacji ???
1.933.192,75 tyle fundacja w 2008 roku wydała na Woodstok a to chyba niema związku z leczeniem i sporo tego bo to 5% przychodów
a to skądś znam i też sporo no ale żeby fundacja na giełdzie grała
Pozostałe koszty finansowe- strata na wykupionych jednostkach uczestnictwa w funduszach inwestycyjnych – 1.612.259,89 rok temu wybuchła afera ze nie wszyscy artysci chcą grać za darmo teraz rozumiem kilka lat temu owsik naganiał na kupno płyt zespołów grających na Orkiestrze oczywiście wydawca to goldMelonik - I TULIMY KASIORE i zamknąć ryj pomyłka bo to Wodstook za 2007 skoro bilans za 2008 , ale jest i lepszy kwiatek bo koszt przewidywany Woddstook w 2008 to 3.500.000zł jak sie zapewne większosć orientuje takie kwiatki poduja to że przy okazji jest sie czym podzielic bo tam nieda się tego normalnie rozliczyć i kreatywnie mozna z tego wyciągnąc bajeczne pieniadze | |
| | | kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 18:28 | |
| po namyśle dochodzę do wniosku, że dzisiejszy spadek powinien być znaczącym ostrzeżeniem dla byczków coś przestaje trybić u szwagra-korbacza... może się zmęczył? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 18:29 | |
| - zibi napisał:
- MICHU napisał:
- zibi napisał:
- olaf napisał:
1.933.192,75 tyle fundacja w 2008 roku wydała na Woodstok a to chyba niema związku z leczeniem i sporo tego bo to 5% przychodów
Pozostałe koszty finansowe- strata na wykupionych jednostkach uczestnictwa w funduszach inwestycyjnych – 1.612.259,89 rok temu wybuchła afera ze nie wszyscy artysci chcą grać za darmo teraz rozumiem kilka lat temu owsik naganiał na kupno płyt zespołów grających na Orkiestrze oczywiście wydawca to goldMelonik - I TULIMY KASIORE i zamknąć ryj pomyłka bo to Wodstook za 2007 skoro bilans za 2008 , ale jest i lepszy kwiatek bo koszt przewidywany Woddstook w 2008 to 3.500.000zł
jak sie zapewne większosć orientuje takie kwiatki poduja to że przy okazji jest sie czym podzielic bo tam nieda się tego normalnie rozliczyć i kreatywnie mozna z tego wyciągnąc bajeczne pieniadze rozyebał idee i tyle |
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 18:34 | |
| Izrael odgrodzi się murem od kolejnego państwaIzrael wybuduje mur na swej długiej pustynnej granicy z Egiptem w celu zahamowania fali nielegalnych imigrantów z Afryki – informuje serwis foxnews.com. | |
| | | zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 18:39 | |
| - MICHU napisał:
- zibi napisał:
- MICHU napisał:
- zibi napisał:
- olaf napisał:
Pozostałe koszty finansowe- strata na wykupionych jednostkach uczestnictwa w funduszach inwestycyjnych – 1.612.259,89 rok temu wybuchła afera ze nie wszyscy artysci chcą grać za darmo teraz rozumiem kilka lat temu owsik naganiał na kupno płyt zespołów grających na Orkiestrze oczywiście wydawca to goldMelonik - I TULIMY KASIORE i zamknąć ryj pomyłka bo to Wodstook za 2007 skoro bilans za 2008 , ale jest i lepszy kwiatek bo koszt przewidywany Woddstook w 2008 to 3.500.000zł
jak sie zapewne większosć orientuje takie kwiatki poduja to że przy okazji jest sie czym podzielic bo tam nieda się tego normalnie rozliczyć i kreatywnie mozna z tego wyciągnąc bajeczne pieniadze rozyebał idee i tyle wiesz co ja nigdy niedociekałem tego co i jak ale dzis po przeczytaniu rozliczenia powiem Ci że jestem w szoku zrozumiałbym pensje dla zarządu , oczywiscie te normalne bo jesli nic się niedziała to trzeba z czegoć żyć przeciez nikt by nie uwieżył że on robi to za miskę strawy i to jest normalne jak dla mnie no ale np:działalność inwestycyjana to ktoś tu przegioł | |
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 18:40 | |
| Desygnowany na komisarza UE ds. budżetu Janusz Lewandowski sprawnie i bez kontrowersji przeszedł przesłuchanie w Parlamencie Europejskim (PE). Podkreślał, że jest pragmatykiem i nie lubi obietnic bez pokrycia, stąd oczekuje, że nowy wieloletni budżet UE nie będzie większy niż obecny. Za kompetentne odpowiedzi europosłowie nagrodzili go dużymi brawami. | |
| | | | kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| | | | zibi MOD
| | | | inicniewiem
Liczba postów : 796 Registration date : 19/05/2008
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 18:52 | |
| - olaf napisał:
- MICHU napisał:
- Podobno się owsik rzuca do mediów że na 8 stronie i nie wszyscy
pokazali, a to za małą czcionką pisane...
A ja się owsika pytam
KIEDY ROZLICZAMY MELONIKA???
za połowe kupi sprzętu i jeszcze się k.wa rzuca szmaciarz hehe, coś w tym jest no ale musi córce kupić wille to trza zarabiać zróbcie coś z takim tłumem na"+" i dopiero jak wam wyjdzie możecie krytykować | |
| | | zibi MOD
| | | | Zahary
Liczba postów : 1201 Registration date : 17/01/2008
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 18:59 | |
| - MICHU napisał:
- Myslałem ze przekazują 95%
a tu koszty finansowe 30%
Takie wyniki, a nawet lepsze (koszty 2%) ma tylko Caritas.. Bo to najskuteczniejsza organizacja w Polsce i zapewne na świecie, poza tym, przez cały rok zbierają dużo więcej kasy niż WOŚP, ale nikt o tym nie mówi.. Pozdrawiam PS Polecam przekazanie 1% na Caritas, bo będą to najefektywniej wydane pieniądze.. | |
| | | 1bawara
Liczba postów : 2251 Registration date : 06/06/2008
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:05 | |
| - MICHU napisał:
- olaf napisał:
- MICHU napisał:
A ja się owsika pytam
za połowe kupi sprzętu i jeszcze się k.wa rzuca szmaciarz hehe, coś w tym jest no ale musi córce kupić wille to trza zarabiać niech stuli pysk i dalej tuli kasiore jak mu dobrze ALE JESTEŚCIE OBŁYMI KUTASAMI ZRÓBCIE TO CO ON DLA DZIECI ,A POTEM MOŻECIE SIĘ WYPOWIADAĆ GŁUPIE KUTASY NIECH WAS CHUJ STRZELI , A RODZINĘ WASZĄ SZLAG TRAFI I WSZELKIE EGIPSKIE PLAGI WASZE DZIECI DOPADNĄ -GNOJKI RYDZYKA | |
| | | inicniewiem
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:10 | |
| - Zahary napisał:
- MICHU napisał:
- Myslałem ze przekazują 95%
a tu koszty finansowe 30%
Takie wyniki, a nawet lepsze (koszty 2%) ma tylko Caritas..
Bo to najskuteczniejsza organizacja w Polsce i zapewne na świecie, poza tym, przez cały rok zbierają dużo więcej kasy niż WOŚP, ale nikt o tym nie mówi..
Pozdrawiam
PS Polecam przekazanie 1% na Caritas, bo będą to najefektywniej wydane pieniądze.. Porozmawiaj z ludźmi, którzy pracują od wewnątrz i wyłamali się i powiedzą prawdę, Każda działalność charytatywna spięta organizacyjnie to biznes. Ludzie wraźliwi społecznie, nie obrazając bawią mnie a ci którzy dają 1% to juz wogóle. Takim zawsze mówię, chcesz pomóć, pokażę ci kilka rodzin tylko że bieda boli i śmierdzi i nie miesci się w 1% dobroci. Żeby zapobiec ataką, od razu mówię wali mnie Owsiak i Caritas, jestem aspołeczny i zwolenikiem przezywa silniejszy a system socjalny psuje pule genową | |
| | | kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:17 | |
| - MICHU napisał:
- olaf napisał:
- MICHU napisał:
A ja się owsika pytam
za połowe kupi sprzętu i jeszcze się k.wa rzuca szmaciarz hehe, coś w tym jest no ale musi córce kupić wille to trza zarabiać
niech stuli pysk i dalej tuli kasiore jak mu dobrze jakbyście mieli dzieciaka podłączonego do maszyny która jest kupiona przez Orkiestre to inaczej byście śpiewali | |
| | | Zahary
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:26 | |
| - inicniewiem napisał:
Porozmawiaj z ludźmi, którzy pracują od wewnątrz i wyłamali się i powiedzą prawdę,
Każda działalność charytatywna spięta organizacyjnie to biznes. Ludzie wraźliwi społecznie, nie obrazając bawią mnie a ci którzy dają 1% to juz wogóle. Takim zawsze mówię, chcesz pomóć, pokażę ci kilka rodzin tylko że bieda boli i śmierdzi i nie miesci się w 1% dobroci.
Żeby zapobiec ataką, od razu mówię wali mnie Owsiak i Caritas, jestem aspołeczny i zwolenikiem przezywa silniejszy a system socjalny psuje pule genową ??? "wyłamali się i powiedzą prawdę" - tzn. że kasa z Caritasu idzie na broń dla muzułmańskich Talibów ? A skąd wiesz, że nie pomagam jakimś rodzinom ? Można przekazać na Caritas, WOŚP i np. rodzinom, żaden z tych celów nie wyklucza drugiego:) "jestem aspołeczny i zwolenikiem przezywa silniejszy .." - zostawię to bez komentarza i też nie napiszę co myślę o takich poglądach. | |
| | | Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5910 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:26 | |
| - MICHU napisał:
- zibi napisał:
- olaf napisał:
Pozostałe koszty finansowe- strata na wykupionych jednostkach uczestnictwa w funduszach inwestycyjnych – 1.612.259,89 rok temu wybuchła afera ze nie wszyscy artysci chcą grać za darmo teraz rozumiem kilka lat temu owsik naganiał na kupno płyt zespołów grających na Orkiestrze oczywiście wydawca to goldMelonik - I TULIMY KASIORE i zamknąć ryj
tylko owsiku jak artyści grają za darmo to sprzedaż płyt niech zasila fundację Jeśli mogę wtrącić trzy grosze - nie wdając się w szczegóły, z racji mojego zajęcia i kontaktów po prostu wiem, że od wielu lat znane zespoły grały na WOŚP nie za darmo, tylko za normalne stawki. I nie widzę w tym nic złego - trzeba włożyć pewne pieniądze żeby wyjąć większe i wynik przeznaczyć na cele dobroczynne. A Owsiak jest zawodowym showmanem i w taki sposób to robi. Natomiast mierzi mnie budowanie wizerunku jego i jego fundacji jako świeckiego Zakonu św. Franciszka z Asyżu. Tymczasem to nie jest zakon bosonogich wolontariuszy - ta fundacja daje niektórym również dobrze zarobić. Ale dopóki większość środków będzie przeznaczana na cele statutowe - nie mam nic przeciwko jej działalności. Zresztą - nie podarowałbym sobie, jako wolnościowiec, następującej, podstawowej uwagi: Owsiakowi czy Rydzykowi (do którego też nic nie mam, bo poszerza zakres wolności w mediach - dzięki niemu nie wszystkie radiostacje i TV mówią o tym samym) pieniądze dać mogę, jeśli będę chciał - państwu, czyli III Rzeczypospolitej - dać muszę, bo inaczej trafię do więzienia... A czy państwo wydaje moje podatki sensownie? Pozdrawiam | |
| | | justa
Liczba postów : 861 Age : 44 Location : mazowsze Registration date : 19/10/2009
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:30 | |
| - 1bawara napisał:
- MICHU napisał:
- olaf napisał:
- MICHU napisał:
A ja się owsika pytam
za połowe kupi sprzętu i jeszcze się k.wa rzuca szmaciarz hehe, coś w tym jest no ale musi córce kupić wille to trza zarabiać niech stuli pysk i dalej tuli kasiore jak mu dobrze ALE JESTEŚCIE OBŁYMI KUTASAMI ZRÓBCIE TO CO ON DLA DZIECI ,A POTEM MOŻECIE SIĘ WYPOWIADAĆ GŁUPIE KUTASY NIECH WAS CHUJ STRZELI , A RODZINĘ WASZĄ SZLAG TRAFI I WSZELKIE EGIPSKIE PLAGI WASZE DZIECI DOPADNĄ -GNOJKI RYDZYKA Pierwsza część wypowiedzi popieram w całej rozciągłości druga trochę za ostra, ale rozumiem, co autor miał na myśli... | |
| | | karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:37 | |
| - 1bawara napisał:
- MICHU napisał:
- olaf napisał:
- MICHU napisał:
A ja się owsika pytam
za połowe kupi sprzętu i jeszcze się k.wa rzuca szmaciarz hehe, coś w tym jest no ale musi córce kupić wille to trza zarabiać niech stuli pysk i dalej tuli kasiore jak mu dobrze ALE JESTEŚCIE OBŁYMI KUTASAMI ZRÓBCIE TO CO ON DLA DZIECI ,A POTEM MOŻECIE SIĘ WYPOWIADAĆ GŁUPIE KUTASY NIECH WAS CHUJ STRZELI , A RODZINĘ WASZĄ SZLAG TRAFI I WSZELKIE EGIPSKIE PLAGI WASZE DZIECI DOPADNĄ -GNOJKI RYDZYKA Aleś bracie poprzeklinał. Czy to Twój najjaśniejszy oręż? | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:41 | |
| ech ludzie jak chcecie pieprzyc trzy po trzy to powklejajcie jakies kawały - najlepiej o księzach i pingwinach a nie pier.. o Owsiaku czy caritasie bo itak nikt nikogo nie przekona.
a najlepiej wysilcie sie troche i po prognozujcie wkońcu forum gieldowe,
Ostatnio zmieniony przez KRT dnia Pon 11 Sty 2010, 19:43, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| | | | inicniewiem
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:46 | |
| - Zahary napisał:
- inicniewiem napisał:
Porozmawiaj z ludźmi, którzy pracują od wewnątrz i wyłamali się i powiedzą prawdę,
Każda działalność charytatywna spięta organizacyjnie to biznes. Ludzie wraźliwi społecznie, nie obrazając bawią mnie a ci którzy dają 1% to juz wogóle. Takim zawsze mówię, chcesz pomóć, pokażę ci kilka rodzin tylko że bieda boli i śmierdzi i nie miesci się w 1% dobroci.
Żeby zapobiec ataką, od razu mówię wali mnie Owsiak i Caritas, jestem aspołeczny i zwolenikiem przezywa silniejszy a system socjalny psuje pule genową ??? "wyłamali się i powiedzą prawdę" - tzn. że kasa z Caritasu idzie na broń dla muzułmańskich Talibów ?
A skąd wiesz, że nie pomagam jakimś rodzinom ? Można przekazać na Caritas, WOŚP i np. rodzinom, żaden z tych celów nie wyklucza drugiego:)
"jestem aspołeczny i zwolenikiem przezywa silniejszy .." - zostawię to bez komentarza i też nie napiszę co myślę o takich poglądach. a z nudów Ci odpowiem czekam aż edek i złoto odpali dary z Caritasu idzie na dobre życie ludzi, którzy tam pracują tak więc tych talibów sobie daruj. W caritasie pracują ludzie a nie święci, tak więc podarujmy sobie problem rozważania kto lepiej pomaga. Swoją drogą widział ktoś rozliczenie Caritasu z darowanych pieniędzy i darów? Owsiak to robi czy pomagasz, czy nie pomagasz to mnie nie intersuje ale wiekszość ludzi tylko atakuje i opluwa a nigdy w życiu nic nie zrobiły na "+" co do moich poglądów są moje i tak jestem skonstruowany. Diagnoza po teście psychologicznym aplikacyjnym do pracy - aspołeczny psychopata i nie przyjeli mnie Tak wiec odpuść sobie ocene, ja nie oceniam i nie lubie jak się krytykuje ludzi, którzy coś potrafią zrobić na "+" | |
| | | BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:51 | |
| _________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić Quidquid agis, prudenter agas et respice finem | |
| | | BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:53 | |
| O, właśnie doczytałem Inicniewiem Tylko ja jestem prospołeczny.... _________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
Ostatnio zmieniony przez BORowik dnia Pon 11 Sty 2010, 19:54, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:54 | |
| - Pan Nikt napisał:
- MICHU napisał:
- zibi napisał:
- olaf napisał:
Pozostałe koszty finansowe- strata na wykupionych jednostkach uczestnictwa w funduszach inwestycyjnych – 1.612.259,89 rok temu wybuchła afera ze nie wszyscy artysci chcą grać za darmo teraz rozumiem kilka lat temu owsik naganiał na kupno płyt zespołów grających na Orkiestrze oczywiście wydawca to goldMelonik - I TULIMY KASIORE i zamknąć ryj
tylko owsiku jak artyści grają za darmo to sprzedaż płyt niech zasila fundację Jeśli mogę wtrącić trzy grosze - nie wdając się w szczegóły, z racji mojego zajęcia i kontaktów po prostu wiem, że od wielu lat znane zespoły grały na WOŚP nie za darmo, tylko za normalne stawki. I nie widzę w tym nic złego - trzeba włożyć pewne pieniądze żeby wyjąć większe i wynik przeznaczyć na cele dobroczynne. A Owsiak jest zawodowym showmanem i w taki sposób to robi. Natomiast mierzi mnie budowanie wizerunku jego i jego fundacji jako świeckiego Zakonu św. Franciszka z Asyżu. Tymczasem to nie jest zakon bosonogich wolontariuszy - ta fundacja daje niektórym również dobrze zarobić. Ale dopóki większość środków będzie przeznaczana na cele statutowe - nie mam nic przeciwko jej działalności. Zresztą - nie podarowałbym sobie, jako wolnościowiec, następującej, podstawowej uwagi: Owsiakowi czy Rydzykowi (do którego też nic nie mam, bo poszerza zakres wolności w mediach - dzięki niemu nie wszystkie radiostacje i TV mówią o tym samym) pieniądze dać mogę, jeśli będę chciał - państwu, czyli III Rzeczypospolitej - dać muszę, bo inaczej trafię do więzienia... A czy państwo wydaje moje podatki sensownie? Pozdrawiam Rozumiem, że to pytanie retoryczne
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Pon 11 Sty 2010, 19:55, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:54 | |
| - inicniewiem napisał:
- Zahary napisał:
- inicniewiem napisał:
Żeby zapobiec ataką, od razu mówię wali mnie Owsiak i Caritas, jestem aspołeczny i zwolenikiem przezywa silniejszy a system socjalny psuje pule genową ??? "wyłamali się i powiedzą prawdę" - tzn. że kasa z Caritasu idzie na broń dla muzułmańskich Talibów ?
A skąd wiesz, że nie pomagam jakimś rodzinom ? Można przekazać na Caritas, WOŚP i np. rodzinom, żaden z tych celów nie wyklucza drugiego:)
"jestem aspołeczny i zwolenikiem przezywa silniejszy .." - zostawię to bez komentarza i też nie napiszę co myślę o takich poglądach. a z nudów Ci odpowiem czekam aż edek i złoto odpali
dary z Caritasu idzie na dobre życie ludzi, którzy tam pracują tak więc tych talibów sobie daruj. W caritasie pracują ludzie a nie święci, tak więc podarujmy sobie problem rozważania kto lepiej pomaga. Swoją drogą widział ktoś rozliczenie Caritasu z darowanych pieniędzy i darów? Owsiak to robi
czy pomagasz, czy nie pomagasz to mnie nie intersuje ale wiekszość ludzi tylko atakuje i opluwa a nigdy w życiu nic nie zrobiły na "+"
co do moich poglądów są moje i tak jestem skonstruowany. Diagnoza po teście psychologicznym aplikacyjnym do pracy - aspołeczny psychopata i nie przyjeli mnie Tak wiec odpuść sobie ocene, ja nie oceniam i nie lubie jak się krytykuje ludzi, którzy coś potrafią zrobić na "+" no i Owsiak organizuje przystanek Woodstock na którym jak sily i czas pozwala bywam ze znajomymi, fundacja pomaga i to widac i dobrze że to robi, choc osobiście ciągle uwazam że to wyreczanie z zasranego obowiazku państwa - skoro państwo stac na wojenke w afganistanie i Iraku, skoro stac go na utrzymywanie armi urzędasów ( 3 kurwy do jednej roboty ?????) zktórymi ostatnimi czasu mam sporo doczynienia to powinno stac na zakup sprzetu - w koncu panstwu zalezy zeby Polacy sie romnazali | |
| | | Zahary
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 19:59 | |
| - inicniewiem napisał:
- Zahary napisał:
- inicniewiem napisał:
"jestem aspołeczny i zwolenikiem przezywa silniejszy .." - zostawię to bez komentarza i też nie napiszę co myślę o takich poglądach. a z nudów Ci odpowiem czekam aż edek i złoto odpali
dary z Caritasu idzie na dobre życie ludzi, którzy tam pracują tak więc tych talibów sobie daruj. W caritasie pracują ludzie a nie święci, tak więc podarujmy sobie problem rozważania kto lepiej pomaga. Swoją drogą widział ktoś rozliczenie Caritasu z darowanych pieniędzy i darów? Owsiak to robi
czy pomagasz, czy nie pomagasz to mnie nie intersuje ale wiekszość ludzi tylko atakuje i opluwa a nigdy w życiu nic nie zrobiły na "+"
co do moich poglądów są moje i tak jestem skonstruowany. Diagnoza po teście psychologicznym aplikacyjnym do pracy - aspołeczny psychopata i nie przyjeli mnie Tak wiec odpuść sobie ocene, ja nie oceniam i nie lubie jak się krytykuje ludzi, którzy coś potrafią zrobić na "+" Ale masz jakieś źródła tych "rewelacji" ? Oczywiście, że tam pracują ludzie i nieprawidłowości mogą wystąpić, ale ja do tej pory o takich nie słyszałem/nie czytałem.. Sprawozdania Caritasu można pewno znaleźć w sieci, w zeszłorocznym numerze tygodnika Wprost, Caritas w zestawieniu z innymi organizacjami okazał się bezkonkurencyjny - najniższe koszty i najwyższa efektywność. Nie próbowałem oceniać Ciebie, tylko napisałem, ze powstrzymuję się od oceny Twoich poglądów. | |
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 20:09 | |
| Saudyjski książę, miliarder Al-Walid bin Talal ogłosił w poniedziałek, że należący do niego Kingdom Holding chce zainwestować w budowę drapacza chmur o rekordowej wysokości 1000 metrów.Chyba turbaniarz za dużo po pustyni chodził bez ręcznika na głowie Co za idiota, ja nie mogę... Powinni mu łepek obciąć maczetą może by nieco zmądrzał Głąby powinny inwestować w energię słoneczną i sprzedawać ją Europie, a nie kolejne wieże do nieba budować. Ropa im się na mózg rzuciła | |
| | | inicniewiem
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 Pon 11 Sty 2010, 20:11 | |
| - Zahary napisał:
- inicniewiem napisał:
- Zahary napisał:
- inicniewiem napisał:
co do moich poglądów są moje i tak jestem skonstruowany. Diagnoza po teście psychologicznym aplikacyjnym do pracy - aspołeczny psychopata i nie przyjeli mnie Tak wiec odpuść sobie ocene, ja nie oceniam i nie lubie jak się krytykuje ludzi, którzy coś potrafią zrobić na "+" Ale masz jakieś źródła tych "rewelacji" ? Oczywiście, że tam pracują ludzie i nieprawidłowości mogą wystąpić, ale ja do tej pory o takich nie słyszałem/nie czytałem..
Sprawozdania Caritasu można pewno znaleźć w sieci, w zeszłorocznym numerze tygodnika Wprost, Caritas w zestawieniu z innymi organizacjami okazał się bezkonkurencyjny - najniższe koszty i najwyższa efektywność.
Nie próbowałem oceniać Ciebie, tylko napisałem, ze powstrzymuję się od oceny Twoich poglądów. co do rewelacji obserwuje taką rodzinkę, zaangażowaną w pomoc co chcesz z darów caritasu możesz od nich uzyskać za drobną kwotę i dobrze z tego żyją. Jak mają taką kontrolę nad tym jak w tej parafii to wątpię w ich sprawozdania finansowe. Jest takie powiedzenie: Dobrego i karczma nie zepsuje, a złego i kościół nie naprawi Kościół nie ma monopolu na dobroczynność, jezeli mówimy o jakiś zasadach to transparentoność i sprawozdania finansowe przez zewnętrzne firmy | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 11.01.2010 | |
| |
| | | | UFO - 11.01.2010 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |