| UFO - 19.01.2010 | |
|
+62mosa FranekBalwanek barura detergent narta- EURO adepcik2 MedKit* Laik Garrett petgry justa karnak tarzan delphia PoPo nomad walent TRADER przemak sinuee cameleon zibi dafnia rydzo forex Pan Nikt Liber GRIZZLI Abaci kydo Franolski eclipse thorgall north-south Edith mobar kamikaze inwestor busia piogor Jastrząb Diablo marlon fabularasa Reser myśliwyl specjalista IronFX barany Akwila Prezes professor SYLWESTER Darkh praktyk 1bawara Małolat kLeszcz Dave www Nadaje ze Stronia EX Kozoyeb 66 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:14 | |
| - north-south napisał:
ALe gra na akcjach jest może i bardziej bezpieczna niż na kontraktach jednak jest dużo trudniejsza Bo trafic spółke na której będzie "jazda" to jest sztuka Na kontraktach jazdy sa co drugi dzień Taaa tylko czemu statystycznie na akcjach drobnica wychodzi dużo lepiej niż na kontraktach? | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:17 | |
| - nomad napisał:
- north-south napisał:
- nomad napisał:
- Nie interesowałem się wcześniej aferą hazardową. Dzisiaj trochę posłuchałem, to wszystko kwalifikuje się na dymisję rządu i nowe wybory.
I kogo bys wybrał? Jak wszystkie ostatnie ekipy które rządziły sa w tej aferze umaczane do konca Ja jeszcze bym posłuchał co powie druga strona Tak wybrać kompletnie nie ma kogo, lepsze by było losowanie spośród całej dorosłej, zdrowej psychicznie populacji, potem kilkuletnie przyuczenie zakończone egzaminami, potem objęcie kadencji posła. Dokładnie. Nie ma na kogo zagłosować. Wszyscy to jedna sitwa i jeden chuj. Dlatego na następne wybory już nie pójdę bo i tak wszystko jest centalnie sterowane w Bruxelii i w Washington D.C. a nasz rząd to tylko marionetki. Musimy się słuchać kołchozu unijnego i Wielkiego Brata zza Oceanu chyba nawet bardziej niż się słuchaliśmy Moskwy za komuny. Polska to republika bananowa. | |
|
| |
busia
Liczba postów : 8625 Age : 47 Location : Gdańsk Registration date : 02/01/2008
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:21 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- busia napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Czy ktoś tu ma dziś longa branego po 14:20?
Hehe akurat ja mam o 14:20 - skąd wiesz? Nie wiem, z ciekawości pytam. Skąd wiedziałeś, że właśnie wtedy należy brać? Jakaś linia czy tak na chybił trafił? bo oodrazu po 14 obróciłem sie na S, a jak poszło szybke odbicie natychmiast z przebiciem poziomu odwrotki + filt to z powrotem na L (sygnał PCRO) | |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:22 | |
| - forex napisał:
- Oficjalna wersja glosi, ze znalezli dostawcow plynnosci na tak male wolumeny.
taa... obawiam się, że to początek zmian na gorsze w duca | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:25 | |
| - kydo napisał:
Wiem , że to promil , ale kropla do kropelki a beczka bedzie pełna. troche my , troche elita, troche zagranica i masz pełen worek. No to co mamy robić wg ciebie by się zaczęły jazdy skoro rynek jest sterowany przez szwagra? Choćby się cała ławica leszcza usrała i waliła po 5 koni na minutę to i tak niewiele to drgnie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:25 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- nomad napisał:
- north-south napisał:
- nomad napisał:
- Nie interesowałem się wcześniej aferą hazardową. Dzisiaj trochę posłuchałem, to wszystko kwalifikuje się na dymisję rządu i nowe wybory.
I kogo bys wybrał? Jak wszystkie ostatnie ekipy które rządziły sa w tej aferze umaczane do konca Ja jeszcze bym posłuchał co powie druga strona Tak wybrać kompletnie nie ma kogo, lepsze by było losowanie spośród całej dorosłej, zdrowej psychicznie populacji, potem kilkuletnie przyuczenie zakończone egzaminami, potem objęcie kadencji posła. Dokładnie. Nie ma na kogo zagłosować. Wszyscy to jedna sitwa i jeden chuj. Dlatego na następne wybory już nie pójdę bo i tak wszystko jest centalnie sterowane w Bruxelii i w Washington D.C. a nasz rząd to tylko marionetki.
Musimy się słuchać kołchozu unijnego i Wielkiego Brata zza Oceanu chyba nawet bardziej niż się słuchaliśmy Moskwy za komuny. Polska to republika bananowa. miały być wizy za udział w wojnie Irackiej |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:26 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- nomad napisał:
- north-south napisał:
- nomad napisał:
I kogo bys wybrał? Jak wszystkie ostatnie ekipy które rządziły sa w tej aferze umaczane do konca Ja jeszcze bym posłuchał co powie druga strona Tak wybrać kompletnie nie ma kogo, lepsze by było losowanie spośród całej dorosłej, zdrowej psychicznie populacji, potem kilkuletnie przyuczenie zakończone egzaminami, potem objęcie kadencji posła. Dokładnie. Nie ma na kogo zagłosować. Wszyscy to jedna sitwa i jeden chuj. Dlatego na następne wybory już nie pójdę bo i tak wszystko jest centalnie sterowane w Bruxelii i w Washington D.C. a nasz rząd to tylko marionetki.
Musimy się słuchać kołchozu unijnego i Wielkiego Brata zza Oceanu chyba nawet bardziej niż się słuchaliśmy Moskwy za komuny. Polska to republika bananowa. miały być wizy za udział w wojnie Irackiej |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:27 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- nomad napisał:
- north-south napisał:
- nomad napisał:
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:27 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- kydo napisał:
Wiem , że to promil , ale kropla do kropelki a beczka bedzie pełna. troche my , troche elita, troche zagranica i masz pełen worek. No to co mamy robić wg ciebie by się zaczęły jazdy skoro rynek jest sterowany przez szwagra? Choćby się cała ławica leszcza usrała i waliła po 5 koni na minutę to i tak niewiele to drgnie. szwagry, wielcy, grubasy - a tak naprawde najłatwiej sie zwala wine na wszystkich tylko nie na siebie takie to pierdolenie kotka za pomoca młotka, sa przeciez ludzie którzy zarabiają i sie utrzymują ztego - jakos mi sie to udaje Opcjonerowi tez - widac jednak mozna | |
|
| |
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:29 | |
| index rynku nieruchomości prognoza 17 jest 15 !!!!!!!!!! | |
|
| |
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:32 | |
| - myśliwyl napisał:
- index rynku nieruchomości prognoza 17 jest 15 !!!!!!!!!!
Bez echa , wyniki spółek są njważniejsze. Plska 16:11 Niemce | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:47 | |
| - MICHU napisał:
- kamikaze napisał:
- ducascopy się zeszmaciło...
http://daytraderdaddy.blogspot.com/2010/01/dukascopy-now-offers-mini-lot-sizes.html
ps. Forex, co myślisz o tym ruchu Ducascopy? Zaczynają grać przeciwko swoim klientom? Oczywiście na razie przez podstawioną firmę, by się nikt nie skapował co w tym złego? mini loty to więcej chętnych do gry, skuteczniejsze MM itd itp Słusznie bo gdy czasem trzeba ryzykować aż 1 lot (to jest dużo) to się odechciewa; dobrze że miożna mniej a kamikaze pewnie chodzi o elitarność i prestiż, żeby "menele giełdowi" niegrali przez Dukasa podobnie jak w klubach VIP najtańsze piwo musi kosztować tyle by menele nie przyłazili. ELYTA tak zwana. | |
|
| |
Małolat
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:48 | |
| | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:49 | |
| - KRT napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kydo napisał:
Wiem , że to promil , ale kropla do kropelki a beczka bedzie pełna. troche my , troche elita, troche zagranica i masz pełen worek. No to co mamy robić wg ciebie by się zaczęły jazdy skoro rynek jest sterowany przez szwagra? Choćby się cała ławica leszcza usrała i waliła po 5 koni na minutę to i tak niewiele to drgnie. szwagry, wielcy, grubasy - a tak naprawde najłatwiej sie zwala wine na wszystkich tylko nie na siebie takie to pierdolenie kotka za pomoca młotka, sa przeciez ludzie którzy zarabiają i sie utrzymują ztego - jakos mi sie to udaje Opcjonerowi tez - widac jednak mozna Tylko że ty kosisz kosiarą a ja grzebieniem | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:51 | |
| - MICHU napisał:
miały być wizy za udział w wojnie Irackiej Wiele MIAŁO BYĆ.... a tak się zastanawiam z tymi wizami właściwie po co komu one teraz potrzebne? Przecież tam już chyba nikt do roboty nie jeździ (a raczej stamtąd przyjeżdża za ostatnie dolce). Natomiast turystycznie by obejrzeć kraj to nie ma problemów z wizą. | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:53 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- KRT napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kydo napisał:
Wiem , że to promil , ale kropla do kropelki a beczka bedzie pełna. troche my , troche elita, troche zagranica i masz pełen worek. No to co mamy robić wg ciebie by się zaczęły jazdy skoro rynek jest sterowany przez szwagra? Choćby się cała ławica leszcza usrała i waliła po 5 koni na minutę to i tak niewiele to drgnie. szwagry, wielcy, grubasy - a tak naprawde najłatwiej sie zwala wine na wszystkich tylko nie na siebie takie to pierdolenie kotka za pomoca młotka, sa przeciez ludzie którzy zarabiają i sie utrzymują ztego - jakos mi sie to udaje Opcjonerowi tez - widac jednak mozna Tylko że ty kosisz kosiarą a ja grzebieniem nie pierdziel - jedziemy na jednym wózku jak wszyscy zaliczam straty | |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:54 | |
| - OpCjOnEr napisał:
Słusznie bo gdy czasem trzeba ryzykować aż 1 lot (to jest dużo) to się odechciewa; dobrze że miożna mniej a kamikaze pewnie chodzi o elitarność i prestiż, żeby "menele giełdowi" niegrali przez Dukasa podobnie jak w klubach VIP najtańsze piwo musi kosztować tyle by menele nie przyłazili. ELYTA tak zwana. co ty taki niekumaty? przecież napisałem jasno chodzi o to, że tam gdzie są miniloty, brokerzy grają PRZECIWKO swoim klientom, są market makerami twoja strata jest ich zyskiem a jakie masz szanse wygrać z brokerem który chce cię oskubać, a zna twoje stopy i take profity? to trudna sprawa w duca było inaczej, zarabiali na prowizji, jak to broker ecn a teraz to się chyba zmienia, wyciągają chciwą łapę po pieniądze klientów | |
|
| |
Reser
| |
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 19:59 | |
| Słuchajcie, czy akcje posiadane w KDPW mogą być zabezpieczeniem depa pod kontrakty terminowe? | |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 20:11 | |
| @kamikaze, forex
jak to z Ducascopy ? nadal bedzie ECN ale daje miniloty ?
@opcjo
dobre pytanie z tym czy akcje moga zabezpieczac depozyt ktos wie? | |
|
| |
EURO
Liczba postów : 765 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 20:16 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- Słuchajcie, czy akcje posiadane w KDPW mogą być zabezpieczeniem depa pod kontrakty terminowe?
TAK. W 2002 sam z tego korzystalem, jak mialem troche akcji, teraz nie wiem, ale mysle ,ze nadal jest to aktualne. pozdr. | |
|
| |
Małolat
| |
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 20:18 | |
| Polska - Niemcy 27 - 25 lanie jak za dawnych czasów pod Cedynią, Płowcami czy Grunwaldem Choć muszę przyznać że te 3 szybkie bramki zdobyte w końcówce przy naszej przewadze podniosły mi adrenalinę | |
|
| |
narta-
Liczba postów : 261 Age : 39 Location : wieś radomska Registration date : 19/01/2010
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 20:21 | |
| Robją Was w chuika lepiej być ostrożnym i łapać S bo wzrosty będą na 10-30 pkt można ładnie przy Ssssss-kować | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 20:24 | |
| - EURO napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Słuchajcie, czy akcje posiadane w KDPW mogą być zabezpieczeniem depa pod kontrakty terminowe?
TAK. W 2002 sam z tego korzystalem, jak mialem troche akcji, teraz nie wiem, ale mysle ,ze nadal jest to aktualne. pozdr. Ale czy można otworzyć pozycję mając zamiast gotówki akcje czy to dotyczy tylko sytuacji utrzymania depa na już otwarte pozycje? I które akcje? Jest gdzieś jakaś lista? | |
|
| |
specjalista
Liczba postów : 1606 Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 20:29 | |
| | |
|
| |
EURO
Liczba postów : 765 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 20:31 | |
| Ale czy można otworzyć pozycję mając zamiast gotówki akcje czy to dotyczy tylko sytuacji utrzymania depa na już otwarte pozycje?
I które akcje? Jest gdzieś jakaś lista?[/quote] wtedy to sie odbywalo tak,ze pierw musiales podpisac w BM jakas umowe, byla lista ktore akcje i ile procentowo, na konie musiales miec pelna kase a po sesji akcje byly blokowane i czesc kasy wracala do dyspozycji. | |
|
| |
detergent
Liczba postów : 94 Registration date : 01/10/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 20:39 | |
| Za Open Finanse: Nieoczekiwanie uwagę inwestorów przykuły jednak wydarzenia polityczne, a konkretnie spekulacje, że Republikanie zdobędą mandat senacki w Minesocie w przyspieszonych wyborach i tym samym będą w stanie zablokować niekorzystne zmiany prawne dla producentów leków. To spółki farmaceutyczne były gwiazdkami początku notowań w Stanach i doprowadziły do wzrostu indeksów na otwarciu. Nie ukrywam, że jestem miśkiem, ale korba pod Usraelski MANDAT to już chyba przesada. JAk takie bzury powodują wzrost to korekcina już blisko. Ja czekam od 1800 | |
|
| |
specjalista
Liczba postów : 1606 Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 Wto 19 Sty 2010, 20:42 | |
| - kamikaze napisał:
- specjalista napisał:
- nawet usd/cad się rozjechał z giełdunią, o co kaman ??
wyjazd pod jutrzejsze dane: morgan, boa, ebay, bancorp, wells fargo i inne citi ogłasza stratę i co ? korba !! http://www.marketwatch.com/investing/stock/c to co będzie jak będą dobre wyniki | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 19.01.2010 | |
| |
|
| |
| UFO - 19.01.2010 | |
|