Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 01.02.2010

Go down 
+49
walent
franco
fabularasa
Laik
detergent
Pan Nikt
kamikaze
Franolski
karnak
jotka
marlon
busia
inwestor
ROGER
drEvil
Awa
Władzió
gumbas
Ezet
eclipse
ojro
psylocyt
Diablo
msw23
adepcik2
gryzliwy
zibi
Małolat
RJ
professor
dead_eye
Kozoyeb
thorgall
Prezes
Zahary
Got mit Uns
mobar
myśliwyl
Nadaje ze Stronia
sinuee
Akwila
Reser
kydo
nomad
IronFX
SYLWESTER
barany
kLeszcz
tarzan
53 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next
AutorWiadomość
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

UFO - 01.02.2010 - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:13

ivy napisał:
KRT napisał:
ivy napisał:
OpCjOnEr napisał:
Wielcy Przeciwnicy Eutanazji - ciekawe czy tak gorliwie będziecie krzyczeć gdy was dotknie ciężka choroba nieuleczalna. Gdy taki jeden z drugim chodzący z transparencikami i drący mordę na ulicy frajer, nagle dowie się, że ma zaawansowane stadium raka i czeka go najwyżek kilka miesięcy życia i to codzień w coraz większych bólach a na koniec będzie wyglądał nie jak człowiek a jak jakaś żalosna karykatura, to ciekawe czy wtedy też tak będzie mordę darł NIE EUTANAZJI Evil or Very Mad Qrwa hipokryci jebani. Póki młodzi i piękni to se moga być anty bo ich to nie dotyczy.

Przeciw aborcji zazwyczaj są słuchaczki Radia M. - stare dewory po 60-tce bo ich to dotyczyć już nie będzie.

Ja tak samo mogę sobie być przeciwny podwyżkom pensji dla górniqw czy innych związq zawodowych bo mnie to nie dotyczy.

Opcjo, do 60tki mi daleko, radia M nie slucham i nie zamierzam Very Happy
wiem ze sama nigdy bym sie przenigdy na to nie zdecydowala, jesli ktos chce usunac ciaze to to zrobi ale nie wierze ze potem z czystym sumieniem moze wieczorem polozyc sie spac.

a do koscioła chodzisz ??? Very Happy

a co to ma do rzeczy?
Smile

dla mnie ma od kiedy obejrzałem to http://video.google.com/videoplay?docid=-816700737989882459# affraid
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:16

coś na ochłodzenie co niektórych

na zdrowie Smile

UFO - 01.02.2010 - Page 8 Denaturat1mez0

Ostatnio zmieniony przez olaf dnia Pon 01 Lut 2010, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Prezes

Prezes

Liczba postów : 16403
Registration date : 01/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:16

KRT napisał:
Prezes napisał:
ivy napisał:
Prezes napisał:
Czy ktoś z Was, forexowców przenosił już rachunek do Admiral Markets AS z Ltd? Interesuje mnie szczególnie fragment umowy, dotyczący informacji finansowych. Czy można je pominąć? A jeżeli należy je podać, to w jakiej walucie? Elektronicznie pokazują się USD, ale podczas drukowania nie ma informacji o rodzaju currency. Jak długo przelewają środki z Ltd do AS? I czy musimy na nowo instalować MT4? Z góry dziękuję za objaśnienia.

Ja przenosilam. Dane finansowe trzeba podac bo inaczej system krzyczy ze brak informacji, ale to tak na odczepnego mozna cos wpisac mniejw iecej wiarygodnego. Kwoty podaje sie w USD. ADMIRAL AS jest obslugiwany przez BZWBK a nie jak to mialo miejsce dotychzas - SEB BANK, wiec wplaty z WBK ida od reki, nie wiem co z przelwawaniem z Admiral Ltd do AS.
MT trzeba zainstalowac na nowo, po zalozeniu rachunku dostsje sie maila z informacjami jak dalej postępować.

Bardzo dziękuję za pomoc. Życzę samych trafnych decyzji. flower

no widzisz a w wątku forex cie olali - affraid

alez tu u nas słodko na głównym

Żebyś wiedział. Aż mi się głupio zrobio, że na tamtym watku pytałem. Dzięki krt. Niech moc będzie z Tobą.
Powrót do góry Go down
barany
MISZCZ
MISZCZ
barany

Liczba postów : 19198
Registration date : 07/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:19

OpCjOnEr napisał:
KRT napisał:
olaf napisał:
OpCjOnEr napisał:
Wielcy Przeciwnicy Eutanazji - ciekawe czy tak gorliwie będziecie krzyczeć gdy was dotknie ciężka choroba nieuleczalna. Gdy taki jeden z drugim chodzący z transparencikami i drący mordę na ulicy frajer, nagle dowie się, że ma zaawansowane stadium raka i czeka go najwyżek kilka miesięcy życia i to codzień w coraz większych bólach a na koniec będzie wyglądał nie jak człowiek a jak jakaś żalosna karykatura, to ciekawe czy wtedy też tak będzie mordę darł NIE EUTANAZJI Evil or Very Mad Qrwa hipokryci jebani. Póki młodzi i piękni to se moga być anty bo ich to nie dotyczy.

Przeciw aborcji zazwyczaj są słuchaczki Radia M. - stare dewory po 60-tce bo ich to dotyczyć już nie będzie.

Ja tak samo mogę sobie być przeciwny podwyżkom pensji dla górniqw czy innych związq zawodowych bo mnie to nie dotyczy.

nic dodać nic ująć - DEBIL

ech Olafie widac że zes nigdy nie był w hospicjum

Dlatego cały czas piszę, że najtałwiej protestować przeciwko sprawom, które osobiście nie dotyczą.

A co to ma do rzeczy? Jak się łamie prawa Boskie, łazi do lekarzy, łyka jakieś tabletki, to umiera się w bólu i chorobie. Tylko Pan Bóg może nas uzdrowić i to On decyduje czy mamy żyć czy umierać.
Powrót do góry Go down
gryzliwy

Liczba postów : 121
Registration date : 08/02/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:22

olaf napisał:
OpCjOnEr napisał:
olaf napisał:
szok jacy tyrani żyją wśród nas...niby się mówi o Hitlerze, Stalinie, Husjanie, Bin ladenie o Bushu.... ale wśród nas, na osiedlach w domach w mieszkaniach też są tacy ludzie tylko że władzy nie mają ale poglądy podobne... Szok i bezradność, przecierz jak musi sie przykro robić matce która ma dzieci, które kocha, czy taka kobieta myśli o aborcji - wątpie by jej przez myśł kiedy kolwiek to przeszło... ale też są potwory które są wstanie to zrobić i to robią... Poprpstu w imię czego? w imię chorej iedeologi ? w imię wygody, a może tak jest modnie teraz?....
nie tak tylko próubują nam narzucić ci którzy mają serca z kamienia, którzy niewiedzą co to miłość bo niepotrafią lub niechcą kochać, niechcą być człowiekiem... więc kim są i dlaczego próbują narzucić ideologię zła, wmaiwając że jesto wszystko ok?

szok normalnie jak to pisze...
ide na fajke szkoda nerwów moich

eot

A czy każda kobieta w ciąży ma zaraz myśleć o aborcji? O czym ty pierdzielisz bęcwale! To dotyczy jakiegoś tam niewielkiego procencika ciąż, które są niechciane. A gdyby ci żonę zgwałcił jakiś bandyta to wychowywałbyś jego bękarta?

dobrze wiesz durniu ze w przypadku gwałtu mozna legalnie dokonać aborcji i niech ta ustawa pozostanie bez zmian bo to już jest wybór kobiety czy chce mieć dziecko poczęte w czasie gwałtu czy nie
wrzucę kamyk;
jaka jest różnica pomiędzy poczęciem z gwałtu a z miłości.
Mam tu na myśli naturalne prawo do życia.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:24

zgryźliwy tetryk napisał:
olaf napisał:
OpCjOnEr napisał:
olaf napisał:
szok jacy tyrani żyją wśród nas...niby się mówi o Hitlerze, Stalinie, Husjanie, Bin ladenie o Bushu.... ale wśród nas, na osiedlach w domach w mieszkaniach też są tacy ludzie tylko że władzy nie mają ale poglądy podobne... Szok i bezradność, przecierz jak musi sie przykro robić matce która ma dzieci, które kocha, czy taka kobieta myśli o aborcji - wątpie by jej przez myśł kiedy kolwiek to przeszło... ale też są potwory które są wstanie to zrobić i to robią... Poprpstu w imię czego? w imię chorej iedeologi ? w imię wygody, a może tak jest modnie teraz?....
nie tak tylko próubują nam narzucić ci którzy mają serca z kamienia, którzy niewiedzą co to miłość bo niepotrafią lub niechcą kochać, niechcą być człowiekiem... więc kim są i dlaczego próbują narzucić ideologię zła, wmaiwając że jesto wszystko ok?

szok normalnie jak to pisze...
ide na fajke szkoda nerwów moich

eot

A czy każda kobieta w ciąży ma zaraz myśleć o aborcji? O czym ty pierdzielisz bęcwale! To dotyczy jakiegoś tam niewielkiego procencika ciąż, które są niechciane. A gdyby ci żonę zgwałcił jakiś bandyta to wychowywałbyś jego bękarta?

dobrze wiesz durniu ze w przypadku gwałtu mozna legalnie dokonać aborcji i niech ta ustawa pozostanie bez zmian bo to już jest wybór kobiety czy chce mieć dziecko poczęte w czasie gwałtu czy nie
wrzucę kamyk;
jaka jest różnica pomiędzy poczęciem z gwałtu a z miłości.
Mam tu na myśli naturalne prawo do życia.

jest różnica tak że to bedzie niechciane dziecko i tak jak napisałęm to tylko i wylącznie wybór kobiety w tym przypadku czy chce mieć to dziecko czy nie
Powrót do góry Go down
gumbas

gumbas

Liczba postów : 5095
Registration date : 19/09/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:25

Ezet napisał:
mobar napisał:
OpCjOnEr napisał:
eclipse napisał:
http://www.wykop.pl/ramka/293207/jedzieeeeeeemyyyy-210-km-h-malina-jedziemy

UFOKI JEEEEEEEDZIEEEEEEMYYYYYY

dobryżart dobryżart

DAWCA NEREK.
takie jelopy jezdza po drogach Evil or Very Mad

Kurwa co za debil mur
Przy 210 "ooo tu mielismy zjechać" mur i zjechał mur
Bo to był miszcz prostej, wiele razy byłem w takiej sytuacji i jako jedyny protestowałem, za fajerą jechać to jeszcze ale jako pasażer to masakra
Powrót do góry Go down
msw23

msw23

Liczba postów : 209
Registration date : 06/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:25

SPIER....... na inne forum !!!! czy musi was czytać cała POLSKA ?[
Powrót do góry Go down
Reser

Liczba postów : 110962

barany napisał:
OpCjOnEr napisał:
KRT napisał:
olaf napisał:
OpCjOnEr napisał:

Dlatego cały czas piszę, że najtałwiej protestować przeciwko sprawom, które osobiście nie dotyczą.

A co to ma do rzeczy? Jak się łamie prawa Boskie, łazi do lekarzy, łyka jakieś tabletki, to umiera się w bólu i chorobie. Tylko Pan Bóg może nas uzdrowić i to On decyduje czy mamy żyć czy umierać.

Baran przestań bo słów brak na twoją głupotę. Aż mi sie odpowiadać juz nie chce. Na forum radia z ryjem myślę że wszscy by ci przklasnęli.

Gdyby była zależność między modleniem się a chorowaniem to już dawno by to medycyna odkryła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:27

barany napisał:
OpCjOnEr napisał:
KRT napisał:
olaf napisał:
OpCjOnEr napisał:

Barany jesteś Pastorem?
Powrót do góry Go down
Reser

Liczba postów : 110962

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:28

olaf napisał:

jest różnica tak że to bedzie niechciane dziecko i tak jak napisałęm to tylko i wylącznie wybór kobiety w tym przypadku czy chce mieć to dziecko czy nie

Ale aborcja dotyczy WYŁĄCZNIE niechcianych ciąż (lub zagrażających życiu)!!! Przecież jeśli chce mieć to nie usuwa - logiczne chyba? Jeśli sie puściła bez gumki i "stało się" to też jest niechciana.
Powrót do góry Go down
gryzliwy

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:30

olaf napisał:
olaf napisał:
a druga sparwa to napewno bym pomścił gwałt na mojej żonie

już nawet mam coś jak bym tego dokonał na gwałcicielu... takiego delikwenta trzeba najpierw porządnie przywiązać , zdjąć mu gacie i rozżażony do czerwoności bolec wpychać mu w dupe przez 20 minut
jak można pouczać o moralności mając takie sadystyczne ciągoty affraid
Powrót do góry Go down
msw23

msw23

Liczba postów : 209
Registration date : 06/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:30

msw23 napisał:
SPIER....... na inne forum !!!! czy musi was czytać cała POLSKA ?[

Podsumowując wasze przemyślenia Smile

Rozmawiają:
- On - dres pełną gębą, a raczej szyją
- Ona - panna dresa, oczywiście tipsy nienaganne, pasek zamiast spódniczki itp.
Ona: Misiu, no ale dlaczego uderzyłeś mnie w twarz
On: Jebłem ci, to ci jebłem. Na chuj drążysz temat

Ostatnio zmieniony przez msw23 dnia Pon 01 Lut 2010, 13:31, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

OpCjOnEr napisał:
olaf napisał:

Ale aborcja dotyczy WYŁĄCZNIE niechcianych ciąż (lub zagrażających życiu)!!! Przecież jeśli chce mieć to nie usuwa - logiczne chyba? Jeśli sie puściła bez gumki i "stało się" to też jest niechciana.

nie możesz zrównać gwałt z nieoodpowiedzialnością... to jest duża róznica, skoro się piwa nawarzyło to trza je wypić a gwałt to przestępstwo, stosunek sexualny przy użyciu siły bez zgody kobiety wiec nie ma o czym gadac
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

Liczba postów : 29650
Registration date : 21/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:33

olaf napisał:
coś na ochłodzenie co niektórych

na zdrowie Smile

UFO - 01.02.2010 - Page 8 Denaturat1mez0

fenks for big idea cheers

...właśnie miałem sięgnąć po jakiś alkohol.... bo kolejny pampers przecieka affraid
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:34

Prezes napisał:
ivy napisał:
Prezes napisał:
Czy ktoś z Was, forexowców przenosił już rachunek do Admiral Markets AS z Ltd? Interesuje mnie szczególnie fragment umowy, dotyczący informacji finansowych. Czy można je pominąć? A jeżeli należy je podać, to w jakiej walucie? Elektronicznie pokazują się USD, ale podczas drukowania nie ma informacji o rodzaju currency. Jak długo przelewają środki z Ltd do AS? I czy musimy na nowo instalować MT4? Z góry dziękuję za objaśnienia.

Ja przenosilam. Dane finansowe trzeba podac bo inaczej system krzyczy ze brak informacji, ale to tak na odczepnego mozna cos wpisac mniejw iecej wiarygodnego. Kwoty podaje sie w USD. ADMIRAL AS jest obslugiwany przez BZWBK a nie jak to mialo miejsce dotychzas - SEB BANK, wiec wplaty z WBK ida od reki, nie wiem co z przelwawaniem z Admiral Ltd do AS.
MT trzeba zainstalowac na nowo, po zalozeniu rachunku dostsje sie maila z informacjami jak dalej postępować.

Bardzo dziękuję za pomoc. Życzę samych trafnych decyzji. flower

Służę pomocą Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:34

olaf napisał:
olaf napisał:

już nawet mam coś jak bym tego dokonał na gwałcicielu... takiego delikwenta trzeba najpierw porządnie przywiązać , zdjąć mu gacie i rozżażony do czerwoności bolec wpychać mu w dupe przez 20 minut

można , wyobraż sobie że można... pewni o tym niemyślałęś ale co byś zrobił człowiekowi który zagwałciłby ci żonę lub córkę brutalnie... niegdy pewnie o tym niemyślałeś bo ciężko sie postawić w sytuacji takiej osoby... a gniew jest wielki - tzw prawo męża, prawo ojca
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:36

chyba szykują podłoże pod wyjazd na 2800 a może i 3 tysie
Powrót do góry Go down
Władzió

Władzió

Liczba postów : 686
Registration date : 29/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:37

olaf napisał:
OpCjOnEr napisał:
olaf napisał:

nie możesz zrównać gwałt z nieoodpowiedzialnością... to jest duża róznica, skoro się piwa nawarzyło to trza je wypić a gwałt to przestępstwo, stosunek sexualny przy użyciu siły bez zgody kobiety wiec nie ma o czym gadac
Jakby twoją żonę ktoś zgwałcił i zaszła by w ciążę, a chciałaby urodzić i wychowywać to dziecko to co byś zrobił?
Powrót do góry Go down
Awa

Awa

Liczba postów : 1341
Registration date : 03/11/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:37

i ja wrzucę swój kamyk do dyskusji o aborcji i eutanazji
- generalnie wkurzyłam sie jak czytam te wasze wypociny, za przeproszeniem g.... wiecie o życiu ale każdy najmądrzejszy,
1) być matką to cudowne uczucie ale żeby być dobrą matka nie wystaraczą same chęci - trzeba mieć też możliwości: psychiczne, fizyczne i materialne żeby dziecko wychować. Jeżeli kobieta nie jest gotowa na macierzyństwo - nie będzie dobra matką. A to co wychowa - też nie będzie dobrym człowiekiem. Nie jestem za "produkowaniem" kalek życiowych (psychicznych) tylko w myśl zasady, że aborcja to grzech
2) macica jest własnością kobiety - i to ona powinna mieć prawo do podejmowania decyzji zgodnie ze swoim sumieniem, więc wkurzam się gdy faceci uważają, że mają prawo decydować w tej kwestii. Czy kobiety wnoszą postulat o minimalnej długości czy grubości ch..... Nie, więc wara wam od naszych narządów płciowych,
3) eutanazja - uważam, że każdy powinien mieć prawo do decyzji czy chce dalej żyć i cierpieć (bo wtedy myśli się o śmierci) czy męczyć się dalej wiedząc, że nastąpi tylko eskalacja cierpienia. Kiedy widzę człowieka nieuleczalnie chorego, który niewyobrażalnie cierpi i jedno o co się modli to o jak najszybszą smierć bo tylko ona jest wybawieniem - jestem za eutanazją
Powrót do góry Go down
drEvil

drEvil

Liczba postów : 190
Registration date : 13/12/2009

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:39

trojkat nam sie robi na FW20, wybicie dolem jeszcze dzis lub jutro
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:39

mzyska napisał:
olaf napisał:
OpCjOnEr napisał:
olaf napisał:

Jakby twoją żonę ktoś zgwałcił i zaszła by w ciążę, a chciałaby urodzić i wychowywać to dziecko to co byś zrobił?

ciężka sprawa i dożo do przemyślenia i trudna rozmowa napewno... ale skoro by była pewna tego co robi to dał bym jej wolną rękę w tym wględzie... natomiast jak ja bym sie odnósł do tego dziecka to niejestem teraz w stanie odpowiedzieć... myślę żę czas goi rany i bym sie przywyczaił... tym bardzie że żona by chciała
Powrót do góry Go down
gryzliwy

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:42

barany napisał:
OpCjOnEr napisał:
KRT napisał:
olaf napisał:
OpCjOnEr napisał:

"prawa boskie" można pęknąć
Powrót do góry Go down
barany
MISZCZ
MISZCZ
barany

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:43

olaf napisał:
barany napisał:
OpCjOnEr napisał:
KRT napisał:
olaf napisał:
OpCjOnEr napisał:

Barany jesteś Pastorem?

nie, a dlaczego takie dziwne pytanie?

Ostatnio zmieniony przez barany dnia Pon 01 Lut 2010, 13:46, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:45

Awa napisał:
i ja wrzucę swój kamyk do dyskusji o aborcji i eutanazji
- generalnie wkurzyłam sie jak czytam te wasze wypociny, za przeproszeniem g.... wiecie o życiu ale każdy najmądrzejszy,
1) być matką to cudowne uczucie ale żeby być dobrą matka nie wystaraczą same chęci - trzeba mieć też możliwości: psychiczne, fizyczne i materialne żeby dziecko wychować. Jeżeli kobieta nie jest gotowa na macierzyństwo - nie będzie dobra matką. A to co wychowa - też nie będzie dobrym człowiekiem. Nie jestem za "produkowaniem" kalek życiowych (psychicznych) tylko w myśl zasady, że aborcja to grzech
2) macica jest własnością kobiety - i to ona powinna mieć prawo do podejmowania decyzji zgodnie ze swoim sumieniem, więc wkurzam się gdy faceci uważają, że mają prawo decydować w tej kwestii. Czy kobiety wnoszą postulat o minimalnej długości czy grubości ch..... Nie, więc wara wam od naszych narządów płciowych,
3) eutanazja - uważam, że każdy powinien mieć prawo do decyzji czy chce dalej żyć i cierpieć (bo wtedy myśli się o śmierci) czy męczyć się dalej wiedząc, że nastąpi tylko eskalacja cierpienia. Kiedy widzę człowieka nieuleczalnie chorego, który niewyobrażalnie cierpi i jedno o co się modli to o jak najszybszą smierć bo tylko ona jest wybawieniem - jestem za eutanazją

AD1 i AD2 przeczytaj książkę Jacka Pulikowskiego "Warto być ojcem"
a potem wyraź swoją opinie. Szlag mnie trafia jak słyszę, że to sprawa kobiety... naiwność nie zna granic widocznie

AD3 a kto ma dokonać zabójstwa (jak to teraz karze się nazwywać "eutanajzją) ???
Powrót do góry Go down
Władzió

Władzió

Liczba postów : 686
Registration date : 29/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:45

Barany Ty nigdy nie byłeś u lekarza Shocked ?
Powrót do góry Go down
barany
MISZCZ
MISZCZ
barany

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:48

mzyska napisał:

Chodziłem dopóki nie przejrzałem na oczy. Od ponad dwóch lat nie byłem. Od tego momentu przestałem chorować cheers
Powrót do góry Go down
barany
MISZCZ
MISZCZ
barany

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:50

Awa napisał:

Jeżeli ktoś chce się zabić, to nie możemy mu tego zabronić, ale NIGDY nie możemy mordować ludzi. Ktoś kto daje przyzwolenie na mordowanie nie różni się niczym od gestapowca.
Powrót do góry Go down
gryzliwy

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:51

olaf napisał:
olaf napisał:
olaf napisał:

można , wyobraż sobie że można... pewni o tym niemyślałęś ale co byś zrobił człowiekowi który zagwałciłby ci żonę lub córkę brutalnie... niegdy pewnie o tym niemyślałeś bo ciężko sie postawić w sytuacji takiej osoby... a gniew jest wielki - tzw prawo męża, prawo ojca
a prawo do błędu i żalu?
biblia coś o tym wspomina Very Happy

Ostatnio zmieniony przez zgryźliwy tetryk dnia Pon 01 Lut 2010, 14:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 EmptyPon 01 Lut 2010, 13:51

barany napisał:
mzyska napisał:

Chodziłem dopóki nie przejrzałem na oczy. Od ponad dwóch lat nie byłem. Od tego momentu przestałem chorować cheers

to cię podziwiam Barany że masz tak wysoki stopień wiary... kto ma silną wiarę może góry przenosić

jak tego dokonałeś?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 01.02.2010   UFO - 01.02.2010 - Page 8 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 01.02.2010
Powrót do góry 
Strona 8 z 19Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next
 Similar topics
-
» UFO - 07.01.2010