| UFO - 01.02.2010 | |
|
+49walent franco fabularasa Laik detergent Pan Nikt kamikaze Franolski karnak jotka marlon busia inwestor ROGER drEvil Awa Władzió gumbas Ezet eclipse ojro psylocyt Diablo msw23 adepcik2 gryzliwy zibi Małolat RJ professor dead_eye Kozoyeb thorgall Prezes Zahary Got mit Uns mobar myśliwyl Nadaje ze Stronia sinuee Akwila Reser kydo nomad IronFX SYLWESTER barany kLeszcz tarzan 53 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| |
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31102 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:17 | |
| robi sie kryska to szukamy oszczędnosci, a tu Rysio będzie niezadowolony http://www.tvn24.pl/-1,1640987,0,1,zus-trzymany-w-szachu,wiadomosc.html | |
|
| |
barany MISZCZ
| Tylko S, przesunąłem stopy na 2399. | |
|
| |
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| - Akwila napisał:
- Jadę do hurtoni. Żeby mi tu było bez niespodzianek. A swoja drogą to mam już niezły zysk/zmniejszenie straty która pomniejszyła mi styczniowe zyski. Jak zrobią podwójny szczyt będzie dobrze. Ale cały czas zgodnie z zasadą eLki ostrożnie z palcem na enterze bo ostatnio mają zwyczaj nie dociągać a eSki powiększanie pozycji.
teraz powiększać S , ja się zastanawiam, kiedy zamknąć | |
|
| |
professor
Liczba postów : 4166 Registration date : 07/01/2009
| "Za poniedziałkowym osłabieniem euro do złotego stoją prawdopodobnie powracający z alpejskich kurortów polscy turyści z województw: kujawsko-pomorskiego, lubuskiego, małopolskiego, świętokrzyskiego i wielkopolskiego, sprzedający zaoszczędzoną na stokach europejską walutę." | |
|
| |
Got mit Uns
Liczba postów : 435 Location : HIOB Registration date : 23/03/2008
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:19 | |
| | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:20 | |
| - zibi napisał:
- robi sie kryska to szukamy oszczędnosci, a tu Rysio będzie niezadowolony
http://www.tvn24.pl/-1,1640987,0,1,zus-trzymany-w-szachu,wiadomosc.html Rysio był cwańszy już to dawno sprzedał , teraz to Góral tam rządzi . | |
|
| |
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:21 | |
| hiob, to najpierw impiczment - a potem foes. | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:23 | |
| Hiobowi należy się medal za wykrycie luki w systemie ja wykryłem w happy aquarium na facebook | |
|
| |
Got mit Uns
Liczba postów : 435 Location : HIOB Registration date : 23/03/2008
| |
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:24 | |
| - mobar napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- mobar napisał:
pewnie lepiej byloby zeby kazdy kupowal zywa swinke i szlachtowal ja w wannie A widzisz i tu jest pewien problem. Skoro uznajemy zabijanie zwierząt na mięso za coś zupełnie naturalnego i moralnego to dlaczegóżby nie? Niech każdy sobie sam szlachtuje świnkę w domu - w końcu to przecież nic strasznego (tylko nie pomylić jej z pieskiem). i kazdy sobie zrobi ubranie i buty, sam cos wyhoduje.... po to sa uslugi zeby wszystkiego nie robic samemu Ty nie widzisz tu zasadniczej różnicy? Są usługi, które się ludziom świadczy tylko by ułatwić życie i które nie budzą moralnych wątpliwości (np. fryzjerstwo, produkcja rowerów i cała masa innych) i każdy z nas nie miałby żadnych oporów by je samemu wykonywać gdyby musiał a są "usługi", co najmniej wątpliwe. Jeśli bestialskie szlachtowanie czujących bezbronnych istot nazywasz "usługą", to jest to co najmniej moralnie wątpliwe. Ciekawi mnie czy masz jakiegoś zwierzaka w domu. | |
|
| |
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:26 | |
| - napisał:
admin nie wnosi nic nowego do tematu i mam życzenie dac go do foes za to Ty wnosisz głównie do tematu filozofię popularną w latach 1933-45 | |
|
| |
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:28 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- mobar napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- mobar napisał:
pewnie lepiej byloby zeby kazdy kupowal zywa swinke i szlachtowal ja w wannie A widzisz i tu jest pewien problem. Skoro uznajemy zabijanie zwierząt na mięso za coś zupełnie naturalnego i moralnego to dlaczegóżby nie? Niech każdy sobie sam szlachtuje świnkę w domu - w końcu to przecież nic strasznego (tylko nie pomylić jej z pieskiem). i kazdy sobie zrobi ubranie i buty, sam cos wyhoduje.... po to sa uslugi zeby wszystkiego nie robic samemu Ty nie widzisz tu zasadniczej różnicy? Są usługi, które się ludziom świadczy tylko by ułatwić życie i które nie budzą moralnych wątpliwości (np. fryzjerstwo, produkcja rowerów i cała masa innych) i każdy z nas nie miałby żadnych oporów by je samemu wykonywać gdyby musiał a są "usługi", co najmniej wątpliwe. Jeśli bestialskie szlachtowanie czujących bezbronnych istot nazywasz "usługą", to jest to co najmniej moralnie wątpliwe. Ciekawi mnie czy masz jakiegoś zwierzaka w domu. nie mam czy ty jestes wegetarianinem? nie nosisz skorzanych butow? kota zapewne tez dokarmiasz karma bezmiesna | |
|
| |
RJ
Liczba postów : 652 Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:31 | |
| - barany napisał:
A Ty nie widzisz? Pewnie tak jak zieloni traktujesz człowieka na równi ze zwierzętami albo jeszcze gorzej. Ludzie od zawsze żywili się zwierzętami, bo takie jedzenie dał im Pan Bóg. Oj barany, barany Kazde stworzenie ma takie samo prawo do zycia jak Ty. Mowisz, ze Bog dal wam takie prawo, to w takim razie rozumiem, ze terrorystow tez nie potepiasz , im tez ponoc Bog dal prawo do zabijania ale niewiernych ludzi. Co innego zabic zwierze zeby przezyc a co innego zeby zarobic albo sie zrelaksowac, ale nie bede wspominal juz o pewnym czlowieku ktory zapewne nie byl wtedy jeszcze papiezem ale zapewne duchownym juz tak ... | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:31 | |
| - mobar napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- mobar napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- mobar napisał:
pewnie lepiej byloby zeby kazdy kupowal zywa swinke i szlachtowal ja w wannie A widzisz i tu jest pewien problem. Skoro uznajemy zabijanie zwierząt na mięso za coś zupełnie naturalnego i moralnego to dlaczegóżby nie? Niech każdy sobie sam szlachtuje świnkę w domu - w końcu to przecież nic strasznego (tylko nie pomylić jej z pieskiem). i kazdy sobie zrobi ubranie i buty, sam cos wyhoduje.... po to sa uslugi zeby wszystkiego nie robic samemu Ty nie widzisz tu zasadniczej różnicy? Są usługi, które się ludziom świadczy tylko by ułatwić życie i które nie budzą moralnych wątpliwości (np. fryzjerstwo, produkcja rowerów i cała masa innych) i każdy z nas nie miałby żadnych oporów by je samemu wykonywać gdyby musiał a są "usługi", co najmniej wątpliwe. Jeśli bestialskie szlachtowanie czujących bezbronnych istot nazywasz "usługą", to jest to co najmniej moralnie wątpliwe. Ciekawi mnie czy masz jakiegoś zwierzaka w domu. nie mam czy ty jestes wegetarianinem? nie nosisz skorzanych butow? kota zapewne tez dokarmiasz karma bezmiesna To pewnie zielony, to gorsza choroba niż wege. | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:34 | |
| - RJ napisał:
- barany napisał:
A Ty nie widzisz? Pewnie tak jak zieloni traktujesz człowieka na równi ze zwierzętami albo jeszcze gorzej. Ludzie od zawsze żywili się zwierzętami, bo takie jedzenie dał im Pan Bóg. Oj barany, barany Kazde stworzenie ma takie samo prawo do zycia jak Ty. Mowisz, ze Bog dal wam takie prawo, to w takim razie rozumiem, ze terrorystow tez nie potepiasz , im tez ponoc Bog dal prawo do zabijania ale niewiernych ludzi. Co innego zabic zwierze zeby przezyc a co innego zeby zarobic albo sie zrelaksowac, ale nie bede wspominal juz o pewnym czlowieku ktory zapewne nie byl wtedy jeszcze papiezem ale zapewne duchownym juz tak ... Człowiek jest istotą rozumną a zwierzaki nie. Jak chcesz chorować na jedzeniu bezmięsnym, to proszę bardzo, Twój wybór. Na głupotę nie ma rady. | |
|
| |
gryzliwy
Liczba postów : 121 Registration date : 08/02/2008
| |
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:35 | |
| - barany napisał:
- Tylko S, przesunąłem stopy na 2399.
Dobrze, że przestawiłem moje stopy, bo już by mnie złapali. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:37 | |
| - mobar napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- mobar napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- mobar napisał:
pewnie lepiej byloby zeby kazdy kupowal zywa swinke i szlachtowal ja w wannie A widzisz i tu jest pewien problem. Skoro uznajemy zabijanie zwierząt na mięso za coś zupełnie naturalnego i moralnego to dlaczegóżby nie? Niech każdy sobie sam szlachtuje świnkę w domu - w końcu to przecież nic strasznego (tylko nie pomylić jej z pieskiem). i kazdy sobie zrobi ubranie i buty, sam cos wyhoduje.... po to sa uslugi zeby wszystkiego nie robic samemu Ty nie widzisz tu zasadniczej różnicy? Są usługi, które się ludziom świadczy tylko by ułatwić życie i które nie budzą moralnych wątpliwości (np. fryzjerstwo, produkcja rowerów i cała masa innych) i każdy z nas nie miałby żadnych oporów by je samemu wykonywać gdyby musiał a są "usługi", co najmniej wątpliwe. Jeśli bestialskie szlachtowanie czujących bezbronnych istot nazywasz "usługą", to jest to co najmniej moralnie wątpliwe. Ciekawi mnie czy masz jakiegoś zwierzaka w domu. nie mam czy ty jestes wegetarianinem? nie nosisz skorzanych butow? kota zapewne tez dokarmiasz karma bezmiesna W sumie to nie wiem. Mięcha jako takiego nie wpierdalam bo się nim brzydzę ale owoce morza czasem się zje więc chyba tak do końca nie jestem. Buty mam i sqrzane i nie, gdyby był dostatecznie duży wybór butów niesqrzanych, to bym tylko takie qpował ale niestety nie ma. Kota dokarmiam karmą przepisaną przez doktorka: ROYAL CANIN URINARY S/O ale co zaraz do mnie nawiązujesz, ja o czym innym pisałem. | |
|
| |
RJ
Liczba postów : 652 Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:40 | |
| - barany napisał:
Człowiek jest istotą rozumną a zwierzaki nie. Jak chcesz chorować na jedzeniu bezmięsnym, to proszę bardzo, Twój wybór. Na głupotę nie ma rady. Ale zwierzeta tez czuja ... Zwierze tak samo bedzie chcialo przezyc w obliczu zagrozenia jak czlowiek. Jak pisalem, co innego zabic zeby przezyc a co innego dla zarobku albo relaksu, w kazdym badz razie nie pisz ze Bog wam dal takie prawo. W imie Boga to i ludzie sie zabijali i zabijaja ... | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:43 | |
| - zgryźliwy tetryk napisał:
- mobar napisał:
- nomad napisał:
- mobar napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- nomad napisał:
- Poznałem kilku właścicieli ubojni i masarni , wszyscy wyglądali jak mordercy.
No ciężko by wyglądali jak poeci Kto idzie do takiej "roboty"? Tylko psychopaci i zwyrodnialcy. hehe ale dowaliles, co najmniej jakby ludzi zabijali A widzisz jakąś różnicę ? widze i to bardzo duza ludzie hoduja zwierzeta zeby jesc no i dobrze ze ktos zajmuje sie przygotowaniem miesa ryby to pewnie w markecie kupujesz? Gdyby przyjrzał się pracy rybaków z bliska, zostałyby tylko korzonki Problem w tym, że gdyby każdy musiał sam zabijać by zjeść, to większość ludzi by przeszła na wegetarianizm a tak dzięki rozwiniętemu przemysłowi w tej dziedzinie, faszeruje się ludzi szynkami, baleronami, befsztykami i innymi gównami nafaszerowanymi tablicą Mendelejewa, wmawiając im, że to zdrowe i - co najważniejsze - oszczędzacjąc "luxusu" patrzenia skąd to się bierze i jak się to robi oczywiście po to by największe koncerny "mięsne" mogły trzepać kasiorę. | |
|
| |
adepcik2
Liczba postów : 1974 Registration date : 08/11/2008
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:43 | |
| | |
|
| |
msw23
Liczba postów : 209 Registration date : 06/07/2008
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:44 | |
| - kydo napisał:
- W sumie u nas niezłą kiszonka sie zrobiła. Dobrze ze są inne instrumenty bo dzien byłby do d...y.
Dzisiaj to chyba odreagowanie robimy jeszcze trochę nam zejdzie ..... ale może po południu da się coś wycisnąć u nas dojście do 2410-20 i jazda | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:45 | |
| Nie jesteśmy w banalnym położeniu | |
|
| |
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
| powrót do S po 88 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Reser
| - barany napisał:
Człowiek jest istotą rozumną a zwierzaki nie. Jak chcesz chorować na jedzeniu bezmięsnym, to proszę bardzo, Twój wybór. Na głupotę nie ma rady. Świetny masz nick, naprawdę dobrze pasuje do ciebie. Czyli jeśli istota niższa od nas ewolucyjnie (co ja gadam, przecież Bozia nas stworzyła - to furtka do ominięcia problemu i usprawiedliwienia się) jest mniej rozumna, to znaczy, że możemy zabijać bezlitośnie ile wlezie... jeśli tak postępuje człowiek ROZUMNY, to ja proszę o ponowne przedefiniowanie pojęcia "rozumny". | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Palant prawie ZERO .weekendowy przerób - 10 pamersów, z tego 6 z powodu szczypiorniaka | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:48 | |
| - RJ napisał:
- barany napisał:
Człowiek jest istotą rozumną a zwierzaki nie. Jak chcesz chorować na jedzeniu bezmięsnym, to proszę bardzo, Twój wybór. Na głupotę nie ma rady. Ale zwierzeta tez czuja ... Zwierze tak samo bedzie chcialo przezyc w obliczu zagrozenia jak czlowiek. Jak pisalem, co innego zabic zeby przezyc a co innego dla zarobku albo relaksu, w kazdym badz razie nie pisz ze Bog wam dal takie prawo. W imie Boga to i ludzie sie zabijali i zabijaja ... A poza tym miarą człowieczeństwa jest stosunek do zwierząt. Jeśli ktoś nie ma skrupułów by zabić ssaka (jakiegokolwiek) to w zasadzie i nie będzie miał skrupułów przed zabiciem człowieka (jedyne co go będzie powstrzymywać to widmo kary). | |
|
| |
gryzliwy
Liczba postów : 121 Registration date : 08/02/2008
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:50 | |
| | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 Pon 01 Lut 2010, 09:53 | |
| - PAMPERS XXL napisał:
- Palant prawie ZERO .weekendowy przerób - 10 pamersów, z tego 6 z powodu szczypiorniaka
Wenta po raz pierwszy dał ciała wyluzował siebie i team po meczu z Hiszpanią a rywale wtedy się spięli. * po wtorkowej balandze biedny Wyszomirski musiał sprzątać butelki * środa luzik chłopaki wyskoczyli na miasto, potem spacerek * Bogdan uskutecznił kilka wywiadów dla różnych telewizji * czwartek rano chłopaki trochę pokopali w piłę , wieczorem Siódniak na widowni WISŁA PŁOCK ! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 01.02.2010 | |
| |
|
| |
| UFO - 01.02.2010 | |
|