| UFO - 06.04.2010 | |
|
+43malec loko franco barura www Dave Frantic karnak Garrett filip Salomon Fiszman Nadaje ze Stronia Damian barany Pan Nikt czarny petgry wry Mleczarz Akwila rabe Ezet dead_eye psylocyt nephros professor Huntero Kola sinuee kydo busia fabularasa EX k1976 turbobream Małolat Reser adepcik2 Diablo SYLWESTER kLeszcz kamikaze Jastrząb 47 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 19:07 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=yl-H-edNGN4&feature=related
zajebisty dokument , polecam | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 19:09 | |
| - KRT napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Ludzie co się z wami dzieje?
Hossa stulecia, wszystko na maxach a tu ledwo 4 strony zapisane???
Gdzie jest w ogóle Prezes ze swoim pojebem? niczego nie ma i nie bedzie Kononowicz to przewidzial
Ufoki zbankrutowali http://video.google.pl/videoplay?docid=6547706761526512767# Ale pierdoli... słuchać tego nie idzie do końca taka breja on serio kandydował czy to ściema? | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 19:11 | |
| | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 19:22 | |
| - KRT napisał:
- karnak napisał:
- KRT napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Ludzie co się z wami dzieje?
Hossa stulecia, wszystko na maxach a tu ledwo 4 strony zapisane???
Gdzie jest w ogóle Prezes ze swoim pojebem? niczego nie ma i nie bedzie Kononowicz to przewidzial
Ufoki zbankrutowali http://video.google.pl/videoplay?docid=6547706761526512767# Z perspektywy można ocenić, że UFO jest siłą destruktywną dla portfeli. Czas zweryfikował, że szorciarze, których na forum jest zdecydowana przewaga nie mieli racji. Zabiorą głos gdy zacznie spadać i wtedy pojawią się znowu poziomy poniżej 1000. Czemu nie mogło tu być inaczej niż wszędzie, jak przystało na UFO? A tak to na pohybel takiemu poziomowi i merytoryce. Mnie też to dosięgło i zniżyłem loty. Musi chyba coś pieprznąc, aby się polepszyło. Ufo najlepiej sie czyta wieczorem , po całym dniu kiedy masz okreslony pogląd na rynek i nie boisz sie ze opinie innych moga sprawic że zwątpisz i w konsekwencji stracisz, obwiniajac wszystkich dookoła tylko nie siebie
bardzo polubilem psychologie inwestowania i doszedłem do wniosku że stosuje pewne techniki które ktos juz dawno wyłozył w ksiązkach - np kupując pralke zastanawiasz sie nad marka , energooszczędnością warunkami gwarancji i to że wydasz powiedzmy 1500zł ale te same pieniądze jezeli stracisz na gieldzie to splywa po tobie i nie wazne ile masz doświadczenia bo jezeli niepotrafimy uporac sie zwłasna psychiką to nigdy do niczego nie dojdziesz. Pare lat temu przegladalem rózne fora zagraniczne nieraz ludzie pokazywali warsztat , techniki itp na pytania dlaczego sie dzielą ta wiedza odpowiedź była prosta co ztego że wam pokaże jak i tak zrobicie po swojemu.
Ludzki umysl jest ograniczony przyzwyczajamy sie do schematów stałych poziomów i czesto wybicia bardzo wielu inwestorow paraliżuje ba ja sam sie na to lapalem kończylo sie to strata lub wynikiem bliskim zeru a patrzac na ilosc transakcji to jedynym wygranym byl DM wtedy powiedziałem dosc trzeba cos zmienic. Przeanalizowałem swoje bledy i to mi pozwala zarabiac - od roku praktycznie nie zaliczyłem zadnej powaznej wtopy i jak tera patrze na swoje dokonania nareszcie jestem zadowolony bo wcześniej roznie z tym bywalo.
Co do samego UFO forum jak każde inne choc uwazam że bardzo luźny jezyk jak i zastepcze tematy sprawiają że Ufo jest wyjątkowe i szkoda to zmarnowac. Czyli się doskonalisz Ubung macht Meister. Moim największym problemem jest brak cierpliwości, nie umiem dłużej wysiedzieć pozycji. Wychodzi mi to nawet dobrze na opcjach bo taka ich specyfika, że nawet i 2 miesiące potrafię siedzieć na wystawionych pozycjach ale fiucina czy waluty to jak utrzymam dłużej niż kilka godzin to już megasukces. Nie mam cierpliwości i to pałowanie jak jest mnie dodatkowo wqrwia - cały czas nad tym pracuję i kiepsko to mi idzie. Np 31.Mar dostałem -7 opcji U0170 po cenie 7.77 jakiś leszcz wziął i od tego czasu nie było transakcji ale tak teoretycznie to premia już gdzieś o połowę spadła i wcale mnie nie parzy by to zamykać, jesli nie będzie krachu w międzyczasie to i do września na tym wysiedzę a gdyby to były fiuty to już dawno bym się zesrał | |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 19:24 | |
| Re. KRT
...Przeanalizowałem swoje bledy i to mi pozwala zarabiac - od roku praktycznie nie zaliczyłem zadnej powaznej wtopy i jak tera patrze na swoje dokonania nareszcie jestem zadowolony bo wcześniej roznie z tym bywalo.
Wnikliwiej analizujesz momenty zajęcia pozycji? Czy ważniejsze są dla Ciebie momenty wyjścia? Skoro unikasz poważniejszych wtop to jest to niebywały sukces. Możesz coś więcej napisać o psychologi forum i jak to wykorzystujesz? Pozdr | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 19:25 | |
|
Ostatnio zmieniony przez Dave dnia Wto 06 Kwi 2010, 19:27, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 19:26 | |
| Teraz ciekawe czy zrobią duże M-ka cafe na kangurze czy w końcu pójdzie wyżej. | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 19:43 | |
| - karnak napisał:
- Re. KRT
...Przeanalizowałem swoje bledy i to mi pozwala zarabiac - od roku praktycznie nie zaliczyłem zadnej powaznej wtopy i jak tera patrze na swoje dokonania nareszcie jestem zadowolony bo wcześniej roznie z tym bywalo.
Wnikliwiej analizujesz momenty zajęcia pozycji? Czy ważniejsze są dla Ciebie momenty wyjścia? Skoro unikasz poważniejszych wtop to jest to niebywały sukces. Możesz coś więcej napisać o psychologi forum i jak to wykorzystujesz? Pozdr od dawna analizuje graczy kiedys gdy nie było internetu i przesiadywało sie w DM to wystarczyło usiąsc ztyłu i patrzec na graczy wybierałem swoich ulubieńców najczesciej byli to frustraci łatwo ich rozpoznac sa bardzo pewni siebie i jak mówią to podnosza głos gestykulując przy tym i sa bardzo pewni siebie. wystarczyło robic odwrotnie i zawsze zarobiłem o dziwo teraz gdy wiekszosc ma dostep do internetu i ludzie siedzą przy kompach dalej mają przemożną ochote pokazania swojego zarąbistego stylu wiec pisza sobie po roznych forach, jestem wstanie wychwycic poszczegolnych graczy ktorzy stają sie moimi ulubiencami i jezeli nie mam pojecia co robic przegladam sobie rozne fora - "nie udzielając sie - bo udzielam sie tylko tu" i wiem co frustraci mają im bardziej język zywy tym lepiej. gdy np masz silny ruch i nagle pojawiają sie lapacze dla mnie to sygnał że mam trzymac rece przy dupie i cierpliwie czekac - czyz to nie jest proste?? Mam nadzieje że nikogo tym nie uraziłem że pisze wten sposób ale zobaczcie na dzisiejszy dzień turbo jakis tam co zrobił ?? lapał S zainkasowal 15pkt i był z siebie bardzo zadowolony - teraz pojawia sie pytanie w końcu zarobił ale czy w średnim terminie jest wstanie utrzymywac staly przyrost depo? - smiem stwierdzic że nie Drugi przyklad Kola łatwo mi bylo wyprowadzic go z rownowagi na privie jechal po mnie jak po burej suce a przeciez to makler czlowiek inteligetny i dal sie tak latwo sprowokowac?? niestety boi sie podac swoich pozycji bo wtedy stracilby swoj blask dlatego karnak nie ryzygnuj z forum nie zniechęcaj sie bo ja pisze o religii to tylko mała przerwa w tym trudnym zawodzie - kreski wklejaj ja tez jak cos ciekawego znajde to wkleje jestes pewny siebie i argumenty przytaczane moga tylko pomoc | |
|
| |
Diablo
| |
| |
karnak
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 19:54 | |
| - KRT napisał:
- karnak napisał:
- Re. KRT
Wnikliwiej analizujesz momenty zajęcia pozycji? Czy ważniejsze są dla Ciebie momenty wyjścia? Skoro unikasz poważniejszych wtop to jest to niebywały sukces. Możesz coś więcej napisać o psychologi forum i jak to wykorzystujesz? Pozdr od dawna analizuje graczy kiedys gdy nie było internetu i przesiadywało sie w DM to wystarczyło usiąsc ztyłu i patrzec na graczy wybierałem swoich ulubieńców najczesciej byli to frustraci łatwo ich rozpoznac sa bardzo pewni siebie i jak mówią to podnosza głos gestykulując przy tym i sa bardzo pewni siebie. wystarczyło robic odwrotnie i zawsze zarobiłem o dziwo teraz gdy wiekszosc ma dostep do internetu i ludzie siedzą przy kompach dalej mają przemożną ochote pokazania swojego zarąbistego stylu wiec pisza sobie po roznych forach, jestem wstanie wychwycic poszczegolnych graczy ktorzy stają sie moimi ulubiencami i jezeli nie mam pojecia co robic przegladam sobie rozne fora - "nie udzielając sie - bo udzielam sie tylko tu" i wiem co frustraci mają im bardziej język zywy tym lepiej. gdy np masz silny ruch i nagle pojawiają sie lapacze dla mnie to sygnał że mam trzymac rece przy dupie i cierpliwie czekac - czyz to nie jest proste??
Mam nadzieje że nikogo tym nie uraziłem że pisze wten sposób ale zobaczcie na dzisiejszy dzień turbo jakis tam co zrobił ?? lapał S zainkasowal 15pkt i był z siebie bardzo zadowolony - teraz pojawia sie pytanie w końcu zarobił ale czy w średnim terminie jest wstanie utrzymywac staly przyrost depo? - smiem stwierdzic że nie Drugi przyklad Kola łatwo mi bylo wyprowadzic go z rownowagi na privie jechal po mnie jak po burej suce a przeciez to makler czlowiek inteligetny i dal sie tak latwo sprowokowac?? niestety boi sie podac swoich pozycji bo wtedy stracilby swoj blask
dlatego karnak nie ryzygnuj z forum nie zniechęcaj sie bo ja pisze o religii to tylko mała przerwa w tym trudnym zawodzie - kreski wklejaj ja tez jak cos ciekawego znajde to wkleje jestes pewny siebie i argumenty przytaczane moga tylko pomoc E z tego co piszesz to lepiej być obsrwatorem, bo sie więcej zyskuje, a na dalszy plan swoje o rynku. Pozdr | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:00 | |
| - karnak napisał:
- E z tego co piszesz to lepiej być obsrwatorem, bo sie więcej zyskuje, a na dalszy plan swoje o rynku.
Pozdr wlasnie że nie, tu tez mam swoich ulubieńcow i lubie im dogryzac, jezeli beda tylko czytający (obserwatorzy) to nikt na tym nie skorzysta - zobacz ilu jest piszacych a ile tylko czytajacych, jezeli ktos poda swą pozycje moge mu wzrocic uwage że moze by spojrzał na wykres , kreski itp. jezeli dam mu do myslenia i to uchroni go od straty to fajnie jak kaze mi sie wypchac to rowniez ok, badac tylko obserwatorem tak naprawde nic sie nie korzysta bo kazdy tylko czeka az np karnak pokaze kreski i to wykorzysta - nie tedy droga bo wrazie wtopy bedzie sie wylewalo pomyje na forum.
Ostatnio zmieniony przez KRT dnia Wto 06 Kwi 2010, 20:08, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:02 | |
| jezeli ktos ma plan, strategie, gra systemem etc. to opinie wyglaszane na forum nie powinny miec wplywu na jego decyzje inwestycyjne - jezeli jednak ma to oznacza tylko tyle że sie do tego nie nadaje. | |
|
| |
Liczba postów : 3187 Registration date : 07/11/2007
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:04 | |
| - KRT napisał:
- Przeanalizowałem swoje bledy i to mi pozwala zarabiac - od roku praktycznie nie zaliczyłem zadnej powaznej wtopy i jak tera patrze na swoje dokonania nareszcie jestem zadowolony bo wcześniej roznie z tym bywalo.
Jak zalicząłeś wtopy to z cze3go żyłeś ? Przecież nie pracujesz | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:05 | |
| | |
|
| |
karnak
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:08 | |
| - KRT napisał:
- karnak napisał:
- E z tego co piszesz to lepiej być obsrwatorem, bo sie więcej zyskuje, a na dalszy plan swoje o rynku.
Pozdr wlasnie że nie, tu tez mam swoich ulubieńcow i lubie im dogryzac, jezeli beda tylko czytający (obserwatorzy) to nikt na tym nie skorzysta - zobacz ilu jest piszacych a ile tylko czytajacych, jezeli ktos poda swą pozycje moge mu wzrocic uwage że moze by spojrzał na wykres , kreski itp. jezeli dam mu do myslenia i to uchroni go od straty to fajnie jak karze mi sie wypchac to rowniez ok, badac tylko obserwatorem tak naprawde nic sie nie korzysta bo kazdy tylko czeka az np karnak pokaze kreski i to wykorzysta - nie tedy droga bo wrazie wtopy bedzie sie wylewalo pomyje na forum. No niby tak. Zobacze jak to bedzie w moim przypadku, gdy wycofam sie z kresek, i wyciagnę wnioski z gry innych piszacych. | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:09 | |
| - www napisał:
- KRT napisał:
- Przeanalizowałem swoje bledy i to mi pozwala zarabiac - od roku praktycznie nie zaliczyłem zadnej powaznej wtopy i jak tera patrze na swoje dokonania nareszcie jestem zadowolony bo wcześniej roznie z tym bywalo.
Jak zalicząłeś wtopy to z cze3go żyłeś ? Przecież nie pracujesz a ty inwestujesz 100% swojego kapitału?? | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:12 | |
| - karnak napisał:
- KRT napisał:
- karnak napisał:
Pozdr wlasnie że nie, tu tez mam swoich ulubieńcow i lubie im dogryzac, jezeli beda tylko czytający (obserwatorzy) to nikt na tym nie skorzysta - zobacz ilu jest piszacych a ile tylko czytajacych, jezeli ktos poda swą pozycje moge mu wzrocic uwage że moze by spojrzał na wykres , kreski itp. jezeli dam mu do myslenia i to uchroni go od straty to fajnie jak karze mi sie wypchac to rowniez ok, badac tylko obserwatorem tak naprawde nic sie nie korzysta bo kazdy tylko czeka az np karnak pokaze kreski i to wykorzysta - nie tedy droga bo wrazie wtopy bedzie sie wylewalo pomyje na forum. No niby tak. Zobacze jak to bedzie w moim przypadku, gdy wycofam sie z kresek, i wyciagnę wnioski z gry innych piszacych. kazdy jest inny karnak ja mam taki styl ty inny, pamietaj że jezeli chcialbys zastosowac to oczym pisałem to by oznaczalo sledzenie nie tylko Ufo ale i innych forow i filtrowanie belkotu od wartościowych rzeczy - jezeli dobrze pamietam forum ci przeszkadza na codzień i wolisz sie udzielac po sesji wiec czy jestes pewny że warto zastosowac mój sposób?? | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:15 | |
| - KRT napisał:
- www napisał:
- KRT napisał:
Jak zalicząłeś wtopy to z cze3go żyłeś ? Przecież nie pracujesz a ty inwestujesz 100% swojego kapitału?? Wstyd się przyznać alke czasami cała kasa przeznaczona na grę była w akcji brak zapasu na "złe ruchy" Ale to NIGDY nie było całym moim kapitałem. I zawsze co mioesiąc coś z pensji wpływa miewielka to pociecha. Mnie gubi zbyt duża pewność siebie gdy idzie dobrze. Lewar staje się duży i ... brak możliwości ruchu krępuje moje działania. To co Mylogi pisał 10 tys na 1 kontrakt to dla mnie stale abstrakcja | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:18 | |
| - KRT napisał:
- karnak napisał:
- Re. KRT
Wnikliwiej analizujesz momenty zajęcia pozycji? Czy ważniejsze są dla Ciebie momenty wyjścia? Skoro unikasz poważniejszych wtop to jest to niebywały sukces. Możesz coś więcej napisać o psychologi forum i jak to wykorzystujesz? Pozdr od dawna analizuje graczy kiedys gdy nie było internetu i przesiadywało sie w DM to wystarczyło usiąsc ztyłu i patrzec na graczy wybierałem swoich ulubieńców najczesciej byli to frustraci łatwo ich rozpoznac sa bardzo pewni siebie i jak mówią to podnosza głos gestykulując przy tym i sa bardzo pewni siebie. wystarczyło robic odwrotnie i zawsze zarobiłem o dziwo teraz gdy wiekszosc ma dostep do internetu i ludzie siedzą przy kompach dalej mają przemożną ochote pokazania swojego zarąbistego stylu wiec pisza sobie po roznych forach, jestem wstanie wychwycic poszczegolnych graczy ktorzy stają sie moimi ulubiencami i jezeli nie mam pojecia co robic przegladam sobie rozne fora - "nie udzielając sie - bo udzielam sie tylko tu" i wiem co frustraci mają im bardziej język zywy tym lepiej. gdy np masz silny ruch i nagle pojawiają sie lapacze dla mnie to sygnał że mam trzymac rece przy dupie i cierpliwie czekac - czyz to nie jest proste??
Mam nadzieje że nikogo tym nie uraziłem że pisze wten sposób ale zobaczcie na dzisiejszy dzień turbo jakis tam co zrobił ?? lapał S zainkasowal 15pkt i był z siebie bardzo zadowolony - teraz pojawia sie pytanie w końcu zarobił ale czy w średnim terminie jest wstanie utrzymywac staly przyrost depo? - smiem stwierdzic że nie Drugi przyklad Kola łatwo mi bylo wyprowadzic go z rownowagi na privie jechal po mnie jak po burej suce a przeciez to makler czlowiek inteligetny i dal sie tak latwo sprowokowac?? niestety boi sie podac swoich pozycji bo wtedy stracilby swoj blask
dlatego karnak nie ryzygnuj z forum nie zniechęcaj sie bo ja pisze o religii to tylko mała przerwa w tym trudnym zawodzie - kreski wklejaj ja tez jak cos ciekawego znajde to wkleje jestes pewny siebie i argumenty przytaczane moga tylko pomoc tiaaaaa, wiedziałem siedzi nad zaśliniona klawiaturą ..... i podgląda aniołki fuj kolego..... fuj ! | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:20 | |
| | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:22 | |
| | |
|
| |
kydo Trader na medal
Liczba postów : 11220 Age : 55 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:22 | |
| Na forum w ostatnim czasie duzo krzykaczy. Jakos mi to nie odpowiada. Poczekam aż sie wykrzycza "zbankrutują".
Pewnym swego warto być i zawsze trzymac sie swojej racji. Ale z rozsądkiem, bo kazdy pomylic sie moze.
W sumie nie jest łatwo. Ale są inne możliwości i nalezy z nich korzystać. Nie warto stać w miejscu. Uczymy sie całe życie. To tak jak z muzykiem, uczy się całe zycie a i tak nieraz sie myli. Próbuje udoskonalac to co juz wczesniej ponoć zagrał perfekcyjnie i własnie o to chodzi tez w futach czy w akcjach. | |
|
| |
Dave Admin
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:37 | |
| | |
|
| |
SYLWESTER
Liczba postów : 10585 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:39 | |
| Jak to jest ? Ostatnio ciągle spada , ale dziwnie bo do góry ! 2600 i 1200 ? | |
|
| |
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:42 | |
| cnbc upada... pytaja koszykarza o rynek nieruchomosci.. to ja jutro zapytam fryzjerke co kupowac | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:46 | |
| | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:54 | |
| Kiwi się też ruszyło ostro. | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:54 | |
| | |
|
| |
karnak
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:58 | |
| KRT Czekasz teraz na sygnał eS czy jesteś na eL i od kiedy ? Mowa o naszych fiutach. | |
|
| |
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 Wto 06 Kwi 2010, 20:59 | |
| pisalam o tym juz wieki temu, tj. na slynna wiosnę 2009. OD SZCZEGOLU DO OGÓŁ. nie czytam ksiazek na temat inwestowania. ale czy tam jest ta - sądzę, że moja (bo jej tu nigdy nie widzialam) mysl.
JAK WYZEJ.
to jest najwazniejsza mysl w trendzie. rozpoznac trend ( to ten OGÓŁ), a później kompletnie olac szczegół (opór, wsparcie, dane o tym o tamtym, lewym i prawym.......... itp i tamtym........... można mnożyc)
na świecie nadal panuje niepodzielnie byk. zwlaszcza teraz (ostatni raz tak mocno 2 lecie ubielego roku) i basta.
reszta jest niepootrzebna, gorzej szkodliwa. szkodliwa dla zdrowia, depot, self confidence.
reszte mam po prostu glęboko w doopie.
sorry ufoki, choc brzmi to dwuznacznie. w doopie szczegoly, ale oczywista.... nie ufoki. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 06.04.2010 | |
| |
|
| |
| UFO - 06.04.2010 | |
|