| UFO - 05.08.2010 | |
|
+51gumbas dead_eye STOLZMAN Antek MESJASZ ~:o EX kaczor forex dixi north-south zibi Stavros PINGWIN (Z MADAGASKARU) loko fabularasa Darkh ROGER Lucek Kola IronFX Pan Czesław lam3r3k Reser Akwila barany Ezet delphia przemak Cris wry professor busia Nadaje ze Stronia GROOBY2 thorgall nomad tarzan Rmir kydo Diablo SYLWESTER dino Małolat Psiqta betonowe_buty jj 1bawara Liber GRIZZLI Abaci inwestor Jastrząb 55 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
RJ
Liczba postów : 652 Registration date : 12/12/2007
| |
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:01 | |
| Jadzia edkowi zrobiła dobrze | |
|
| |
Pan Czesław
Liczba postów : 655 Registration date : 04/09/2009
| |
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:03 | |
| 05.08. Dublin/Londyn (PAP) - Liczba bezrobotnych w Irlandii sięgnęła w lipcu br. najwyższego poziomu od lipca 1994 r. Bezrobotnych w ubiegłym miesiącu było ogółem 452,5 tys., co daje stopę bezrobocia 13,7 proc. - ogłosił centralny urząd statystyczny (CSO). | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:04 | |
| UFO nabijało się z obrońców krzyża, a sami często zachowuja sie jak oni w innych sprawach. To jest powód mojego "oburzenia" na stolzmana. Krytyka jest banalna, każdy głupek to potrafi. Ja mam barure w foes i nie musze sie z nia/nim meczć Tak samo wiekszość ma mnie w foes i nie musi sie męczyc ze mną | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:12 | |
| - Hattori Hanzo napisał:
- barura napisał:
- po czym to Hiobe widzisz? po bufetowej z kurewikami w oczętach?
popatrz na Sobolewskiego: czujesz, że to nasz człowiek? bo ja nie
wszyscy ministrowie finansów: najpierw sprzedać to co przynosi zyski - żelazna zasada a to co przynosi straty kisić i dopłacać
wytransferować max pieniędzy z Polski a dobrobyt zrobić za kredyty żeby nikt sie nie kapnął ile kasy wywiezli
to tylko mała zajawka tego co sie dzieje.
A to hiob.Specjalista od zydow,bunkrow orazmuzy dla spigulonych gowniarzy.Od wszystkiego tylko nie od gieldy | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:14 | |
| - RJ napisał:
- STOLZMAN napisał:
- barura jak cie czytam czasem to rzygać się chce, szczególnie jeśli chodzi o politykę.
Masz gówniane pojęcie z tego co wnioskuję albo działaś w PZPR a teraz farbowana lisica z ciebie jak tuskomatołki.i a ja akurat z tym sie zgodze. Mi tez rece opadaja i wstrzymuje sie z komentarzami. Jak ktos nie wie dlaczego nie bylo mowy o IV RP, znaczy, ze nieqmaty ... Az sie prosi o cytat : "wam kury..." ups, 3' przed czasem Tyle, ze PIlsudski byl socjalista i za jego czasowe to Kaczynscy by siedzieli w Berezie Kartuskiej i wynosili nocniki z celi.Coz nie kazdy musi sie znac na historii.Jezeli komus jest daleko do Pilsudskiego to PISowi ktory jest partia postendecka
Ostatnio zmieniony przez kaczor dnia Czw 05 Sie 2010, 22:14, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
loko
Liczba postów : 3137 Location : Warszawa Registration date : 30/08/2007
| |
| |
loko
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:17 | |
| - kaczor napisał:
- RJ napisał:
- STOLZMAN napisał:
- barura jak cie czytam czasem to rzygać się chce, szczególnie jeśli chodzi o politykę.
Masz gówniane pojęcie z tego co wnioskuję albo działaś w PZPR a teraz farbowana lisica z ciebie jak tuskomatołki.i a ja akurat z tym sie zgodze. Mi tez rece opadaja i wstrzymuje sie z komentarzami. Jak ktos nie wie dlaczego nie bylo mowy o IV RP, znaczy, ze nieqmaty ... Az sie prosi o cytat : "wam kury..." ups, 3' przed czasem Tyle, ze PIlsudski byl socjalista i za jego czasowe to Kaczynscy by siedzieli w Berezie Kartuskiej i wynosili nocniki z celi.Coz nie kazdy musi sie znac na historii.Jezeli komus jest daleko do Pilsudskiego to PISowi ktory jest partia postendecka no ten socjalizm to byl specyficzny. jak sie przywitał z władza to mu przeszło. | |
|
| |
GROOBY2
Liczba postów : 528 Location : masovia Registration date : 25/05/2010
| Dziś 4p na konia. Łącznie z uwzględnieniem prowizji (-40)p na konia. Na jutro kontynuacja S PCRO. | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29696 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| | |
|
| |
Pan Czesław
Liczba postów : 655 Registration date : 04/09/2009
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:21 | |
| - kaczor napisał:
- Hattori Hanzo napisał:
- barura napisał:
wszyscy ministrowie finansów: najpierw sprzedać to co przynosi zyski - żelazna zasada a to co przynosi straty kisić i dopłacać
wytransferować max pieniędzy z Polski a dobrobyt zrobić za kredyty żeby nikt sie nie kapnął ile kasy wywiezli
A to hiob.Specjalista od zydow,bunkrow orazmuzy dla spigulonych gowniarzy.Od wszystkiego tylko nie od gieldy a Ty bys wszystko za darmo chciał wiedziec. | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29696 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:22 | |
| | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:25 | |
| | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:34 | |
| do bra kobra noc ka | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:35 | |
| - loko napisał:
- kaczor napisał:
- RJ napisał:
- STOLZMAN napisał:
Masz gówniane pojęcie z tego co wnioskuję albo działaś w PZPR a teraz farbowana lisica z ciebie jak tuskomatołki.i a ja akurat z tym sie zgodze. Mi tez rece opadaja i wstrzymuje sie z komentarzami. Jak ktos nie wie dlaczego nie bylo mowy o IV RP, znaczy, ze nieqmaty ... Az sie prosi o cytat : "wam kury..." ups, 3' przed czasem Tyle, ze PIlsudski byl socjalista i za jego czasowe to Kaczynscy by siedzieli w Berezie Kartuskiej i wynosili nocniki z celi.Coz nie kazdy musi sie znac na historii.Jezeli komus jest daleko do Pilsudskiego to PISowi ktory jest partia postendecka no ten socjalizm to byl specyficzny. jak sie przywitał z władza to mu przeszło. ale endekow do konca zycia nienawidzil | |
|
| |
loko
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:45 | |
| - kaczor napisał:
ale endekow do konca zycia nienawidzil bo sa upierdliwi. | |
|
| |
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:47 | |
| | |
|
| |
Akwila
Liczba postów : 6135 Location : Poznań Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:49 | |
| Ewakuowałem się z kiwi jak na razie. Ale niedługo wrócę. Trochę za długo czekałem i zjadło mi połowę zysku, ale to jest tak jak robi się więcej rzeczy na raz. Kończę dostawę i jestem już zmęczony. Muszę to napisać. Jak mi się nie chce!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
barura
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:52 | |
| - kaczor napisał:
- loko napisał:
- kaczor napisał:
- RJ napisał:
- STOLZMAN napisał:
Masz gówniane pojęcie z tego co wnioskuję albo działaś w PZPR a teraz farbowana lisica z ciebie jak tuskomatołki.i a ja akurat z tym sie zgodze. Mi tez rece opadaja i wstrzymuje sie z komentarzami. Jak ktos nie wie dlaczego nie bylo mowy o IV RP, znaczy, ze nieqmaty ... Az sie prosi o cytat : "wam kury..." ups, 3' przed czasem Tyle, ze PIlsudski byl socjalista i za jego czasowe to Kaczynscy by siedzieli w Berezie Kartuskiej i wynosili nocniki z celi.Coz nie kazdy musi sie znac na historii.Jezeli komus jest daleko do Pilsudskiego to PISowi ktory jest partia postendecka no ten socjalizm to byl specyficzny. jak sie przywitał z władza to mu przeszło. ale endekow do konca zycia nienawidzil a podaj mi, stolzman, gdzie tak cie na rzygi zbiera. moze mi sie rozjasni cuś. w pzpr nie bylam. daleko mi do niej bylo. zadna farbowana. nie uwierzysz, ale mi czesto jest blizej do filozofii biale-czarne, choc rozum mam i wiem ze w zyciu baywa niskonczona ilosc odcieni. i ta do tego jest zmienna, nie konstans na cale zycie. zgodnie z wczorajszym byl sobie czlowiek. i przyszla wojna. jeden z niej wrocil herosem, a inny szmatą..... | |
|
| |
barura
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:56 | |
| - barura napisał:
- kaczor napisał:
- loko napisał:
- kaczor napisał:
- RJ napisał:
- STOLZMAN napisał:
Masz gówniane pojęcie z tego co wnioskuję albo działaś w PZPR a teraz farbowana lisica z ciebie jak tuskomatołki.i a ja akurat z tym sie zgodze. Mi tez rece opadaja i wstrzymuje sie z komentarzami. Jak ktos nie wie dlaczego nie bylo mowy o IV RP, znaczy, ze nieqmaty ... Az sie prosi o cytat : "wam kury..." ups, 3' przed czasem Tyle, ze PIlsudski byl socjalista i za jego czasowe to Kaczynscy by siedzieli w Berezie Kartuskiej i wynosili nocniki z celi.Coz nie kazdy musi sie znac na historii.Jezeli komus jest daleko do Pilsudskiego to PISowi ktory jest partia postendecka no ten socjalizm to byl specyficzny. jak sie przywitał z władza to mu przeszło. ale endekow do konca zycia nienawidzil
a podaj mi, stolzman, gdzie tak cie na rzygi zbiera. moze mi sie rozjasni cuś.
w pzpr nie bylam. daleko mi do niej bylo. zadna farbowana. nie uwierzysz, ale mi czesto jest blizej do filozofii biale-czarne, choc rozum mam i wiem ze w zyciu baywa niskonczona ilosc odcieni.
i ta do tego jest zmienna, nie konstans na cale zycie.
zgodnie z wczorajszym
byl sobie czlowiek. i przyszla wojna.
jeden z niej wrocil herosem, a inny szmatą..... a ty, stolzmann, wiadomo od razu z jakiego rodu jestes. pomówieńców. nie masz argumentów, sięgasz do życiorysu, najlepiej spreparowanego, a jak to trudno podrobic, to do ktoregos pokolenia. zawsze cos sie znajdzie. a jak sie nie znajdzie, to i tak gufnem rzucę, boc to wiadomo, raz sie przyklei i smród zostanie. | |
|
| |
Akwila
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 22:57 | |
| Na kiwi to i tak jak na razie korekta. Jak zaczną właściwą falę impulsu pewnie się podłączę | |
|
| |
barura
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 23:00 | |
| - barura napisał:
- barura napisał:
- kaczor napisał:
- loko napisał:
- kaczor napisał:
- RJ napisał:
- STOLZMAN napisał:
Masz gówniane pojęcie z tego co wnioskuję albo działaś w PZPR a teraz farbowana lisica z ciebie jak tuskomatołki.i a ja akurat z tym sie zgodze. Mi tez rece opadaja i wstrzymuje sie z komentarzami. Jak ktos nie wie dlaczego nie bylo mowy o IV RP, znaczy, ze nieqmaty ... Az sie prosi o cytat : "wam kury..." ups, 3' przed czasem Tyle, ze PIlsudski byl socjalista i za jego czasowe to Kaczynscy by siedzieli w Berezie Kartuskiej i wynosili nocniki z celi.Coz nie kazdy musi sie znac na historii.Jezeli komus jest daleko do Pilsudskiego to PISowi ktory jest partia postendecka no ten socjalizm to byl specyficzny. jak sie przywitał z władza to mu przeszło. ale endekow do konca zycia nienawidzil
a podaj mi, stolzman, gdzie tak cie na rzygi zbiera. moze mi sie rozjasni cuś.
w pzpr nie bylam. daleko mi do niej bylo. zadna farbowana. nie uwierzysz, ale mi czesto jest blizej do filozofii biale-czarne, choc rozum mam i wiem ze w zyciu baywa niskonczona ilosc odcieni.
i ta do tego jest zmienna, nie konstans na cale zycie.
zgodnie z wczorajszym
byl sobie czlowiek. i przyszla wojna.
jeden z niej wrocil herosem, a inny szmatą.....
a ty, stolzmann, wiadomo od razu z jakiego rodu jestes. pomówieńców. nie masz argumentów, sięgasz do życiorysu, najlepiej spreparowanego, a jak to trudno podrobic, to do ktoregos pokolenia. zawsze cos sie znajdzie. a jak sie nie znajdzie, to i tak gufnem rzucę, boc to wiadomo, raz sie przyklei i smród zostanie. no dalej, dlaczego nie bylo najjasniejszej panienki IV RP na logo ostatniej kampanii. dlaczego sie z nią nikt nie chcial utożsamiac.... poprosze o argumenty, a nie, że kto niekumaty lub "......" (wstaw se sama), no albo z pezperera..... | |
|
| |
barura
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 23:03 | |
| - STOLZMAN napisał:
Masz gówniane pojęcie z tego co wnioskuję albo działaś w PZPR a teraz farbowana lisica z ciebie jak tuskomatołki. Proszę cie skoncz z polityuką bo wkurwiasz ludzi dobrze, że lubisz mnie czytac nt. gielduni i geeśia. mamy jaki punkt styku. nie przejmuj sie. | |
|
| |
Garrett
Liczba postów : 928 Location : Łódź Registration date : 07/10/2009
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 23:04 | |
- Pejsacz zdecyduje kiedy będą spadki
Kolega Hattori Hanzo ma uproszczoną wizję świata. Proponuję prosty rebus: | |
|
| |
barura
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 23:06 | |
- barura napisał:
zara zara, sobolewski mowi mi to cus. mam, ludwik. ludwik soboleswki . czy go w teczce nie przyniósł piś. | |
|
| |
RJ
Liczba postów : 652 Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 23:37 | |
| - kaczor napisał:
- RJ napisał:
Az sie prosi o cytat : "wam kury..."
Tyle, ze PIlsudski byl socjalista i za jego czasowe to Kaczynscy by siedzieli w Berezie Kartuskiej i wynosili nocniki z celi.Coz nie kazdy musi sie znac na historii.Jezeli komus jest daleko do Pilsudskiego to PISowi ktory jest partia postendecka Po pierwsze spadkobierca endecji w linii prostej jest LPR (Mlodziez Wszechpolska)
A to wypowiedz SP prezydenta Lech Kaczynskiego : "Pytanie, czy przede wszystkim państwo, czy naród - wyznaczało podstawowy obszar sporu między piłsudczykami a endekami. Ja w tym sporze reprezentuję tradycję piłsudczykowską - nigdy się tego nie wypierałem. W tym samym zresztą stopniu co mój brat."
inne zrodla : "Endecja była niechętna do działań zbrojnych, postulowała raczej działanie w oparciu o przyjaźń z Rosją; sanacja, odwrotnie, dążyła do pełnej niezależności politycznej, propagowała starcia militarne..."
Lech Kaczynski byl za modelem modelem patriotyzmu o tradycji PPS-owskiej i Jozefa Pilsudskiego.
a co mowil prof. Nałęcz (historyk) "Nałęcz z pasją mówi o współczesnych elitach i degrengoladzie kultury politycznej. Według niego sanacja "zbliżała się do metod IV RP", zaś lata 30. "dałoby się porównać z IV RP, gdyby ta zdołała wystartować".
"Lech Kaczyński gdy mówił o swojej prawicowości zawsze podkreślał, że nie jest ona endeckiej proweniencji, dystansując się od dorobku narodowej demokracji w dziedzinie kształtowania jego pojęć politycznych. Ta tradycja była mu obca"
zacytuje nawet GW : "Przykład najświeższy to przedziwny sojusz inspirowanych sanacją braci Kaczyńskich z twórcą odrodzonej Młodzieży Wszechpolskiej Romanem Giertychem. Cóż, jaki czas, tacy piłsudczycy. Jakie zwyczaje, tacy endecy.:"
| |
|
| |
Akwila
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 23:43 | |
| Rano pisałem łapy pod siebie a zacząłem kombinować. Trochę jednak byłem przelewarowany, stąd pewna nerwowość w ruchach. Myślę że jednak i na edku i na kiwi szczyty intra mamy już za sobą. | |
|
| |
dino
Liczba postów : 160 Location : warsiawka Registration date : 14/01/2010
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 23:52 | |
| s wojny barura nie wracają herosi nie wiesz w ogóle o czym mówisz. herosi siedzą w gabinetach. z wojny wracają tylko szmaty wyżęte z uczuć w rozumieniu cywila pierdzącego w stołek przed monitorem i strzelającego do kaczek na banerze i totalne roboty. chyba że robili w zaopatrzeniu, no to herosi tu sie raczej zgodze.
Ostatnio zmieniony przez dino dnia Czw 05 Sie 2010, 23:54, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Akwila
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 Czw 05 Sie 2010, 23:52 | |
| W każdym razie jakbym nie zamknął kiwi z ręki to i tak wywaliłoby mnie na stopie. A tak mam trochę wiekszy zysk w ręce. I odnowione S | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 05.08.2010 | |
| |
|
| |
| UFO - 05.08.2010 | |
|