Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 18:15
jajks
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 18:19
KRT napisał:
jajks
To są skutki puszczania
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 18:20
ROGER napisał:
poddaje się wyleszczony z 5 L po 300 nabity i wyzerowany na 3 s po 330 nie wiem co dalej zostało 4401,40 pln jadę na basen
mi się jakoś udało i nadal na eL
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 18:32
ROGER napisał:
poddaje się wyleszczony z 5 L po 300 nabity i wyzerowany na 3 s po 330 nie wiem co dalej zostało 4401,40 pln jadę na basen
uważaj taki jeden w firmie tyż nie robił positive balance i poleciał na ryj do zoocorporation :
inwestor napisał:
Ty się Rogal nie nabijaj z kolegi Ty walnij jakąś elipsę albo jakieś karo zapodaj
ok
Ostatnio zmieniony przez MedKit* dnia Pon 03 Sty 2011, 18:49, w całości zmieniany 2 razy
inwestor
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 18:40
MedKit* napisał:
ROGER napisał:
uważaj taki jeden w firmie tyż nie robił positive balance i poleciał na ryj do zoocorporation :
Ty się Rogal nie nabijaj z kolegi Ty walnij jakąś elipsę albo jakieś karo zapodaj
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 18:47
cZeSiÓ zOmBiE napisał:
kydo napisał:
U nas w Polsce rok 2011 powinien pokazac prawdziwy kryzys w gospodarce a szczególnie w budpwnictwie tym na szeroka skale, drogi autostrady . tutaj powinnismy ujrzeć niezłe pole walki o kasę i o przetrwanie. Czy to się przełozy na giełde zobaczymy. W jakimś stopniu napewno , ale w jakiej skali to już pytanie do wrózki. Fakty sa takie , ze kasy będzie mniej a co za tym idzie mniej kontraktów mniej miejsc pracy dla szerokiego rynku itd. a ten segment ostatnio generował niezłe wyniki , wiec jak dostanie po dupie to odczuja to wszyscy.
Kydo, nie psuj ogólnej propagandy! JEST GUCIO i będzie guciej! Widać to po uśmiechach i Ę Ą RUDEGO 102 Nie siej defetyzmu.
defetyzm to sieje niejaki Krzysztof Jackowski
Wróżba na 2011
Fanexa fake profil
Liczba postów : 268 Location : lasy państwowe Registration date : 03/02/2010
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 18:52
delphia napisał:
cZeSiÓ zOmBiE napisał:
kydo napisał:
U nas w Polsce rok 2011 powinien pokazac prawdziwy kryzys w gospodarce a szczególnie w budpwnictwie tym na szeroka skale, drogi autostrady . tutaj powinnismy ujrzeć niezłe pole walki o kasę i o przetrwanie. Czy to się przełozy na giełde zobaczymy. W jakimś stopniu napewno , ale w jakiej skali to już pytanie do wrózki. Fakty sa takie , ze kasy będzie mniej a co za tym idzie mniej kontraktów mniej miejsc pracy dla szerokiego rynku itd. a ten segment ostatnio generował niezłe wyniki , wiec jak dostanie po dupie to odczuja to wszyscy.
Kydo, nie psuj ogólnej propagandy! JEST GUCIO i będzie guciej! Widać to po uśmiechach i Ę Ą RUDEGO 102 Nie siej defetyzmu.
Wróżba na 2011
życzę wszystkim w tym Nowym 2011 Roku aby zawsze było miłe ciepło w stopy
loko
Liczba postów : 3137 Location : Warszawa Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 18:57
te zielone maja ładne paski.
inwestor
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 19:00
Fanexa napisał:
delphia napisał:
cZeSiÓ zOmBiE napisał:
kydo napisał:
Wróżba na 2011
Życzę by BOGINI z Łodzi żaden kleszcz nie uszkodził
A Jackowski gorszy od Prechtera Prechter tylko na falkach defektyzm szerzy a Jackowski wszystko demonizuje
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 19:01
Fanexa napisał:
jeśli nawet jesteś jednym z wcieleń HIOBA to przyznaję że całkiem niezłym
a na stopy najlepszy jest masaż ( z zastrzeżeniem że nie wolno masować stóp żony Marceluss`a W. )
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 19:26
Cholera, mam problem z hydroforem! Po wielu problemach w końcu podłączyli mi hydrofor w piwnicy i na manometrze przy ok 3.8 bara zaczyna załączać się pompa a wyłacza się przy ok 5.4 bar. Ciśnienie na wodzie zimnej mam wyraźnie wyższe niż było ale to jeszcze chyba nie jest TO, podejrzewam że <3 bar realnie mi wypływa z kranu - coś dławi ale to nie wszystko. Cholerne przydławienie mam na wodzie ciepłej! Ciśnienie na zimnej jest wyrażnie większe a na ciepłej siki jakie były bez zmian ale to już chyba nie jest wina hydroforu bo przecież rozgałęzienie mam w mieszkaniu. Podejrzewam, że trzeba będzie przedmuchać ogrzewacz wody bo tam są wąziutkie rureczki pozakręcane wielokrotnie i cały obwód ciepłej przez to przepływa więc tam musi być jakiś kamień albo inne gawno bo jak odkręcę ciepłą to normalnie czuć pęd powietrza a woda ledwo sika, że aż bezpiecznik wyłączyłem w obawie przegrzania grzałki. Co za cholerstwo, rurki są miedziane mają ledwie 15 miesięcy i już by były zapchane?
To takie gawno jest:
hydromasaż se mogę brać ale na razie w zimnej
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 19:30
cZeSiÓ zOmBiE napisał:
Cholera, mam problem z hydroforem! Po wielu problemach w końcu podłączyli mi hydrofor w piwnicy i na manometrze przy ok 3.8 bara zaczyna załączać się pompa a wyłacza się przy ok 5.4 bar. Ciśnienie na wodzie zimnej mam wyraźnie wyższe niż było ale to jeszcze chyba nie jest TO, podejrzewam że <3 bar realnie mi wypływa z kranu - coś dławi ale to nie wszystko. Cholerne przydławienie mam na wodzie ciepłej! Ciśnienie na zimnej jest wyrażnie większe a na ciepłej siki jakie były bez zmian ale to już chyba nie jest wina hydroforu bo przecież rozgałęzienie mam w mieszkaniu. Podejrzewam, że trzeba będzie przedmuchać ogrzewacz wody bo tam są wąziutkie rureczki pozakręcane wielokrotnie i cały obwód ciepłej przez to przepływa więc tam musi być jakiś kamień albo inne gawno bo jak odkręcę ciepłą to normalnie czuć pęd powietrza a woda ledwo sika, że aż bezpiecznik wyłączyłem w obawie przegrzania grzałki. Co za cholerstwo, rurki są miedziane mają ledwie 15 miesięcy i już by były zapchane?
To takie gawno jest:
hydromasaż se mogę brać ale na razie w zimnej
Musisz uważać na złączki (sprawdź podłączenie) i żeby nie było defektu czyli paradoksu hydrodynamicznego
Fanexa fake profil
Liczba postów : 268 Location : lasy państwowe Registration date : 03/02/2010
Temat: Re: UFO-03.01.2011 Pon 03 Sty 2011, 19:33
inwestor napisał:
Fanexa napisał:
delphia napisał:
cZeSiÓ zOmBiE napisał:
kydo napisał:
Wróżba na 2011
Życzę by BOGINI z Łodzi żaden kleszcz nie uszkodził
A Jackowski gorszy od Prechtera Prechter tylko na falkach defektyzm szerzy a Jackowski wszystko demonizuje
oj tam, oj tam mały deadlock chyba jeszcze nikogo nie zabił