| UFO - 12.01.2011 | |
|
+48XE (brat EXa) safranek drEvil kiwi Prezes Pan Nikt barura Aligator jj leszczyzna kamikaze Damian zibi Cris dead_eye 13Homer IronFX przemak Awa robi Rmir filip MedKit* RJ barany delphia dixi Dave north-south karnak kydo mobar EX dex Małolat sinuee tarzan inwestor SYLWESTER janek Diablo busia Salomon Fiszman kLeszcz nomad Reser fabularasa Jastrząb 52 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:40 | |
| no byczki zamykac pozycje i chronic zyski bo wam wyparują jak mnie s fkgh |
|
| |
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:40 | |
| zaraz edek znowu się spierdoli | |
|
| |
north-south
Liczba postów : 4986 Registration date : 04/02/2009
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:41 | |
| - leszczyzna napisał:
- north-south napisał:
- leszczyzna napisał:
- north-south napisał:
- leszczyzna napisał:
- north-south napisał:
- Ruda małpa mnie ostro wku.. ale jednak to jest mały pikus w porównaniu z tym co kaczor chrzani Niech w koncu odestawia mu te zioła czy inne prochy bo wstyd na cały swiat Mamy jeszcze jeden tu 154 niech on i jego eunuchy zrobia rekonstrukcję zdarzeń i mamy spokój
tylko kompletny bałwan uwierzy w raport MAK-u i całkowitej winie polskich pilotów, no ale przecież takich matołów w Polandzie jak nasrał... Tylko widzisz bałwanie ja ani słowem nie wspomniałem o raporcie mak-u Moja wypowiedz dotyczyła twego debilnego pryncypała Widze że jeden z jego eunuchów ( tak i nazwał 3 brat) sie odezwał Ale widzę też że takich tu jest więcej widzę że u kolegi to nie tylko problemy z głową ale i potencją Co do eunuchów to kolega powinien wiedziec że tego określenia uzył trzeci bliźniak ( L. Dorn) odnośnie "dworu" kaczora więc wszystkie pretensje prosze kierowac do niego A tak na poważnie to słuchałes tego co gada kaczor i podpisałbys się pod tym? Dla mnie to szczyt obciachu nie tylko mu przyklaskiwać ale nawet przyznac się do symatyzowania z nim słuchałeś tego?... słuchałeś tamtego?... juz po pierwszych dniach po katastrofie wszystko zamieciono pod dywan. Historia uczy, że to dla ruska oczywista oczywistośc Gowno mnie obchodzi że oni tam zgineli Bardziej mnie obchodzi że polscy żołnierze zgineli w Iraku ,Afganistanie i innych miejscach gdzie ich wysłała ojczyzna i żadnego z nich nie pochowano na Wawelu a nawet na Powązkach nie wspominając o pomnikach Podczas gdy banda polityków robi sobie bizantyjska wycieczkę nachlana , skacowana wymusza lądowanie Że giną to ich sprawa ale dlaczego tyle szumu ? Chcieli się zabawić na koszt państwa ( bo chyba za to nie płacili ) i nie wyszło to ich ból Ciągle w TV widzę tą gnidę kaczora który tak sie użala nad stratą brata a w tym czasie mnóstwo ludzi straciło w róZnych okolicznościach bliskich ( chociażby w tym czasie zgineło kilku górników) i przechodzi to bez echa Co ci są lepsi a tamci gorsi. Po ostatnich wypadkach na A4 ( we mgle) policja dała kilku kierowcom mandat za nieostrożną jazdę i tak sprawe załatwiono A tu tworzy się różne teorie spiskowe Jeżli chcesz wiedzieć to ja tam stałem i strzelałem z procy , trafiłem w oko Błasika ten się wkó... i kazał pilotom pikowac na mnie by mnie ukarać i wyszło jak wyszło | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:42 | |
| - OpTiOn TrAdEr napisał:
- barany napisał:
- Sztukmistrz z Lublina napisał:
- mozecie zerkanac na porownanie 3 netbookow
http://www.euro.com.pl/porownanie.bhtml?p1=539867382&p2=511994936&p3=552574514
co wybrac
nie wiem czy miedzy atom 450 a 455 jest jaks roznica i widze ze Ram na roznej szybkosci pracuje wifi w jednym na tez wersje N
moze jakas alternatywa, ktos cos zna?
(chodzi o lekki zapasony komp do 1000 pln ) pamięc 1 G to gówno, nie warto wogóle tego brać. Lepiej dołożyć kilka stówek i kupić coś co będzie lepiej chodziło. Ja kupiłem sobie Della. A jak tam twoja bessa i bezstresowe zarabianie na shortach? pisałem, że zamykam mocno zarobione S-ki rano, ale jak widzę jak udają, że kupuja to otworzę je znowu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:43 | |
| go wodzirej go
nasi tez juz dlugo nie utrzymja tych poziomow albo fixem byka załatwią
Ostatnio zmieniony przez KaKa 2011 dnia Sro 12 Sty 2011, 15:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
jj
Liczba postów : 1573 Registration date : 15/05/2008
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:44 | |
| sprywatyzować politykę i politycy odejdą ,zrobili sobie zabawkę dla dorosłych ludzi za naszą kaksę. Dotacje dla partii ,to jak dotacje do zabawek. | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:44 | |
| Małpę gwałcą aż nieprzyzwoicie | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:45 | |
| no to mamy teraz opinie na świecie "Pijany dowódca Sił Powietrznych kazał pilotom lądować" - pisze w nagłówku niemiecki tabloid "Bild" na swojej stronie internetowej.http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pijany-dowodca-Sil-Powietrznych-kazal-pilotom-ladowac,wid,13028534,wiadomosc.html | |
|
| |
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:48 | |
| - Dave napisał:
- no to mamy teraz opinie na świecie
"Pijany dowódca Sił Powietrznych kazał pilotom lądować" - pisze w nagłówku niemiecki tabloid "Bild" na swojej stronie internetowej.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pijany-dowodca-Sil-Powietrznych-kazal-pilotom-ladowac,wid,13028534,wiadomosc.html
a co to dowódca inny niż obywatele?! U nas jest ciche przyzwolenie na siadanie po pijaku za kierownicę | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:50 | |
| - north-south napisał:
słuchałeś tego?... słuchałeś tamtego?... juz po pierwszych dniach po katastrofie wszystko zamieciono pod dywan. Historia uczy, że to dla ruska oczywista oczywistośc Gowno mnie obchodzi że oni tam zgineli Bardziej mnie obchodzi że polscy żołnierze zgineli w Iraku ,Afganistanie i innych miejscach gdzie ich wysłała ojczyzna i żadnego z nich nie pochowano na Wawelu a nawet na Powązkach nie wspominając o pomnikach Podczas gdy banda polityków robi sobie bizantyjska wycieczkę nachlana , skacowana wymusza lądowanie Że giną to ich sprawa ale dlaczego tyle szumu ? Chcieli się zabawić na koszt państwa ( bo chyba za to nie płacili ) i nie wyszło to ich ból Ciągle w TV widzę tą gnidę kaczora który tak sie użala nad stratą brata a w tym czasie mnóstwo ludzi straciło w róZnych okolicznościach bliskich ( chociażby w tym czasie zgineło kilku górników) i przechodzi to bez echa Co ci są lepsi a tamci gorsi. Po ostatnich wypadkach na A4 ( we mgle) policja dała kilku kierowcom mandat za nieostrożną jazdę i tak sprawe załatwiono A tu tworzy się różne teorie spiskowe Jeżli chcesz wiedzieć to ja tam stałem i strzelałem z procy , trafiłem w oko Błasika ten się wkó... i kazał pilotom pikowac na mnie by mnie ukarać i wyszło jak wyszło [/quote] no to mamy w końcu winnego , to bedzie na reke i naszym i ruskim
tez za mocno nie rozpaczam ,szczególnie po politykach, troche szkoda .... ze tak mało ich tam weszło a nasi zolnierze giną w iraku i afganistanie po to aby ich zony mialy za co umeblowac kuchnie ,urzedzic lazienke i takie tam
Ostatnio zmieniony przez KaKa 2011 dnia Sro 12 Sty 2011, 15:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:52 | |
|
Ostatnio zmieniony przez Aligator dnia Sro 12 Sty 2011, 15:53, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| |
| |
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
| Małpa jest nieSAMOWITA | |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| - KRT napisał:
- juz tym smoleńskiem, qrwa polecieli za nasza kase , spadli i koniec kropka , ilez mozna walkowac to dziadostwo?? na poczatku rzeczywiscie i mnie to dotkneło ale teraz mam to głeboko w dupie i zamiast szacunku do zmarlych jest nabijanie sie z Kaczora pochowanego na Wawelu, za katastrofe odpowiadają potroche wszyscy zaczynając od Lecha K. ktory w Gruzji pokazał że on sie katastrof nie boi, po umieszczenie najważniejszych osób w jednym samolocie, oraz zastraszanie pilotów bo jestem pewny że jakby oni byli calkowicie niezależni to inaczej ta sprawa mogłaby wyglądac, ale przeciez dowódcy sił powietrznych sie nie odmawia. pieprze całą ta katastrofe ludzie giną codziennie na drogach i wladzy mało co to obchodzi więc dlaczego mnie ma obchodzic smoleńsk, niech sie wreszcie wezma za gospodarke a nie za bzdury
nie zginęli, tylko polegli, reszta się zgadza | |
|
| |
inwestor
| Jankes popitala na 1290-1300 na SABINIE i my też na 2900 | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:54 | |
| Małpa 177PLN po raz pierwszy | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:57 | |
| - kamikaze napisał:
- KRT napisał:
- juz tym smoleńskiem, qrwa polecieli za nasza kase , spadli i koniec kropka , ilez mozna walkowac to dziadostwo?? na poczatku rzeczywiscie i mnie to dotkneło ale teraz mam to głeboko w dupie i zamiast szacunku do zmarlych jest nabijanie sie z Kaczora pochowanego na Wawelu, za katastrofe odpowiadają potroche wszyscy zaczynając od Lecha K. ktory w Gruzji pokazał że on sie katastrof nie boi, po umieszczenie najważniejszych osób w jednym samolocie, oraz zastraszanie pilotów bo jestem pewny że jakby oni byli calkowicie niezależni to inaczej ta sprawa mogłaby wyglądac, ale przeciez dowódcy sił powietrznych sie nie odmawia. pieprze całą ta katastrofe ludzie giną codziennie na drogach i wladzy mało co to obchodzi więc dlaczego mnie ma obchodzic smoleńsk, niech sie wreszcie wezma za gospodarke a nie za bzdury
nie zginęli, tylko polegli, reszta się zgadza polegli na polu chwały w wojnie Tusk -Kaczyński ps ciekawe czy nieboszczykowi sprawia to różnicę , poległ czy zginął? |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:57 | |
| - KGB napisał:
- poz 21 4L po 2710
No wspaniale. Graty. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 15:58 | |
| oglądaliśmy ostatni dzisiaj wybryk byka |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 16:00 | |
| - karnak napisał:
- KGB napisał:
- poz 21 4L po 2710
No wspaniale. Graty.
to juz brawo bijecie przy otwieraniu pozycji ? nie lepiej poczekać do zamknięcia ??? |
|
| |
dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009
| |
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 16:06 | |
| zredukowałem longi na edka o 80% liczę na cofkę i odnowienie pozycji po lepszej cenie | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 16:07 | |
| - kamikaze napisał:
- KRT napisał:
nie zginęli, tylko polegli, reszta się zgadza oo tego to tez nie rozumiem jak polegli? polegli bo byli na wojnie ?? śmiechu warte , robią szopke ztej katastrofy skrot PIS Polecieli I Spadli | |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 16:07 | |
| - KaKa 2011 napisał:
- karnak napisał:
- KGB napisał:
- poz 21 4L po 2710
No wspaniale. Graty.
to juz brawo bijecie przy otwieraniu pozycji ? nie lepiej poczekać do zamknięcia ??? Widzę, że nie śledzisz jak zarabia KGB. Uzupełnij edukację. To jeden ze skuteczniejszych inwestorów, co tu piszą. | |
|
| |
dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 16:10 | |
| | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| ruda ..... 178 | |
|
| |
Gość Gość
| - KRT napisał:
- kamikaze napisał:
- KRT napisał:
nie zginęli, tylko polegli, reszta się zgadza oo tego to tez nie rozumiem jak polegli? polegli bo byli na wojnie ?? śmiechu warte , robią szopke ztej katastrofy
skrot PIS Polecieli I Spadli polegli na polu chwały w wojnie Tusk -Kaczyński |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 16:11 | |
| - KaKa 2011 napisał:
- KRT napisał:
- kamikaze napisał:
- KRT napisał:
nie zginęli, tylko polegli, reszta się zgadza oo tego to tez nie rozumiem jak polegli? polegli bo byli na wojnie ?? śmiechu warte , robią szopke ztej katastrofy
skrot PIS Polecieli I Spadli polegli na polu chwały w wojnie Tusk -Kaczyński eee tam poszli by na panienki i byłoby coool ups sorry Kaczynski zawsze miał z tym problem on woli koty a Tusk psy | |
|
| |
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 Sro 12 Sty 2011, 16:12 | |
| - KaKa 2011 napisał:
- KRT napisał:
- kamikaze napisał:
- KRT napisał:
skrot PIS Polecieli I Spadli polegli na polu chwały w wojnie Tusk -Kaczyński lepiej ratuj Małpe bo Ci tam bez wazeliny Animy jadą | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 12.01.2011 | |
| |
|
| |
| UFO - 12.01.2011 | |
|