Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Temat: UFO - 25.01.2011 Pon 24 Sty 2011, 07:14
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Wersja długoterminowa na Edka - z odwróconymi poziomami fibo :-) - ponad 700 pipsów do końca stycznia
https://2img.net/r/ihimizer/i/edekodwrotfibo.gif/
myślisz ze aż tyle może wzrosnąć ? czy to twój wykres ?
Ja to wam zazdroszczę w głowie mi się nie mieści , że można przewidzieć coś na dłużej niż 2 godziny , no ale może mam ciasny łeb
nie mówię o kydo, bo jego metoda jest dla mnie czytelna i godna uwagi
1/ Kompletnie chłop nie ma pojęcia o rynku 2/ no to chlapnie cokolwiek i czeka na reakcję 3/ ktoś zirytowany odpowiada 4/ i kydo wie jak zagrać
amen
Nomad ostatnio dostałem cynk , ze 24 stycznia nad Narewką o 23:59 przelatuje UFO i porywa facetów z duzymi kutasami. Ty sie nie bój i spij spokojnie, Ja pisze żeby sie pożegnać...
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Kydo nie frustruj się chłopie, ty jesteś żywy skarb. Człowiek siedzi znudzony przed kompem a tu nagle kydo coś niewiarygodnie idiotycznego napisze. Człowiek przeciera oczy zaperzy się, spojrzy trzeźwo na rynek załaduje się po uszy i po kilku godzinach ma miesiąc wolnego a przecież grunt to zarabiać po to tu ślęczymy. Żeby nie być gołosłownym choćby wczoraj
kydo UFO - 24.01.2011 Yesterday at 12:27
Witam, mamy wejscie w trend spadkowy. Na edwardzie powinno zaraz byc przyspieszenie. Przystanek w okolicach 1.3504. Chyba , że bedzie bez przystanku.
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Wto 25 Sty 2011, 00:42, w całości zmieniany 1 raz
kydo Trader na medal
Liczba postów : 11220 Age : 55 Registration date : 28/08/2007
Kydo nie irytuj się chłopie, ty jesteś żywy skarb. Człowiek siedzi znudzony przed kompem a tu nagle kydo coś niewiarygodnie idiotycznego napisze. Człowiek przeciera oczy zaperzy się, spojrzy trzeźwo na rynek załaduje się po uszy i po kilku godzinach ma miesiąc wolnego a przecież grunt to zarabiać po to tu ślęczymy.
Mam nadzieje, ze zaglądnąłeś sobie w gacie. Bo jest szansa, ze Ufo jeszcze moze zawrócić.
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
Wersja długoterminowa na Edka - z odwróconymi poziomami fibo :-) - ponad 700 pipsów do końca stycznia
https://2img.net/r/ihimizer/i/edekodwrotfibo.gif/
myślisz ze aż tyle może wzrosnąć ? czy to twój wykres ?
Ja to wam zazdroszczę w głowie mi się nie mieści , że można przewidzieć coś na dłużej niż 2 godziny , no ale może mam ciasny łeb
nie mówię o kydo, bo jego metoda jest dla mnie czytelna i godna uwagi
1/ Kompletnie chłop nie ma pojęcia o rynku 2/ no to chlapnie cokolwiek i czeka na reakcję 3/ ktoś zirytowany odpowiada 4/ i kydo wie jak zagrać
amen
Nomad ostatnio dostałem cynk , ze 24 stycznia nad Narewką o 23:59 przelatuje UFO i porywa facetów z duzymi kutasami. Ty sie nie bój i spij spokojnie, Ja pisze żeby sie pożegnać...
szkoda kydo , żal nomada
tak się przejęłam aż zasnąć nie mogę ????
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Kydo nie frustruj się chłopie, ty jesteś żywy skarb. Człowiek siedzi znudzony przed kompem a tu nagle kydo coś niewiarygodnie idiotycznego napisze. Człowiek przeciera oczy zaperzy się, spojrzy trzeźwo na rynek załaduje się po uszy i po kilku godzinach ma miesiąc wolnego a przecież grunt to zarabiać po to tu ślęczymy. Żeby nie być gołosłownym choćby wczoraj
kydo UFO - 24.01.2011 Yesterday at 12:27
Witam, mamy wejscie w trend spadkowy. Na edwardzie powinno zaraz byc przyspieszenie. Przystanek w okolicach 1.3504. Chyba , że bedzie bez przystanku.
To KYDO - to nie twój interwał. Gdybyś grał tak dobrze w swoim interwale jak On w swoim - byłbyś bogaty.
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
przestawiam się nocnego marka na rannego ptaszka, miesiąc chorowałem i wszystko wywróciło mi się do góry nogami zamiast kłaść się spać o 5 rano, będę o tej porze wstawał przestawianie się jest mało miłe: wczoraj spałem godzinę, dziś 4 może jutro prześpię przepisowe 7 godzinek, oby
a tymczasem Azja mix: jedni up, drudzy down edzio, kabel DOW przy szczytach, ele na naszą obsraną po kolana wigusię powinny dziś zarobić
DOW = 12 tysiaków? Dzisiaj? Prawie na pewno
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
przestawiam się nocnego marka na rannego ptaszka, miesiąc chorowałem i wszystko wywróciło mi się do góry nogami zamiast kłaść się spać o 5 rano, będę o tej porze wstawał przestawianie się jest mało miłe: wczoraj spałem godzinę, dziś 4 może jutro prześpię przepisowe 7 godzinek, oby
a tymczasem Azja mix: jedni up, drudzy down edzio, kabel DOW przy szczytach, ele na naszą obsraną po kolana wigusię powinny dziś zarobić
DOW = 12 tysiaków? Dzisiaj? Prawie na pewno
ech mam to samo o 22 odlatuje i sie qrwa budze o 3 nie wiadomo po jaki ciul
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Kydo nie irytuj się chłopie, ty jesteś żywy skarb. Człowiek siedzi znudzony przed kompem a tu nagle kydo coś niewiarygodnie idiotycznego napisze. Człowiek przeciera oczy zaperzy się, spojrzy trzeźwo na rynek załaduje się po uszy i po kilku godzinach ma miesiąc wolnego a przecież grunt to zarabiać po to tu ślęczymy.
Mam nadzieje, ze zaglądnąłeś sobie w gacie. Bo jest szansa, ze Ufo jeszcze moze zawrócić.
a skąd wiesz jakiego on ma
Salomon Fiszman
Liczba postów : 1490 Age : 55 Location : Prestwich Registration date : 19/04/2008
..... i szykujta dupcie pod wazelina....zacz old hamerska zasada pada:
Super Bowl theory says, go long
The Super Bowl indicator is giving an unambiguous buy signal.
According to the Super Bowl theory, stocks will rise this year no matter which team wins. This is because both the Green Bay Packers and the Pittsburgh Steelers trace their roots to the original National Football league. And this theory postulates that when a team from the old NFL wins, the stock market tends to go up.
Although Green Bay appears to be the early favorite to win the game, investors might be better off if Pittsburgh wins. The Dow Jones Industrial Average has risen an average of 14% in the three years that the Packers won, while rising an average of 18.4% in the six years that the Steelers were victorious.
........
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
a ten barbarzyńca tutaj jakiegos chorego ,starego dzika dobija tylko kto tutaj jest dzikie zwierze ,świnia ??
To posiadacz Eski- troche zmutował zarośnięty, zmenczony,zestresowany ale się budzi
może może
brawo -druga runda teraz zeby sie szanse wyrównały to dzik powinien dostac bejsbola i akcje przenies do swojego siedliska ,do lasu pewnie bez bejsbola by sobie poradzil
widzisz dzik sie broni i atakuje ze strachu a to drugie zwierze zatakowalo bez przyczyny
ps siła złego na jednego jesli byl chory ,stary to strzał jeszcze mozna zrozumieć
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007