|
| UFO - 02.02.2011 | |
|
+38play fabularasa myśliwyl karnak mariner Vasyl kamikaze Pan Nikt zibi przemas00 RJ Stavros ROGER filip PoPo north-south dead_eye dixi tarzan Małolat SYLWESTER busia Nadaje ze Stronia Diablo nomad barany Salomon Fiszman kLeszcz Reser kaczor birdie dex Awa EX IronFX delphia Dave inwestor 42 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 12:48 | |
| 2 s wczorajsze po 74,60 i 73,50 zamkniete po 73,55 i 73,70
upłynniłam nadwyzki i znów jestem w grze
rosnie -otwieram spada - zamykam sponsor GBN |
| | | Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| | |
| | | dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009
| | | | busia
Liczba postów : 8625 Age : 47 Location : Gdańsk Registration date : 02/01/2008
| - Vasyl napisał:
- busia napisał:
- RJ napisał:
- busia napisał:
RJ a co w tym złego jest, ze Prezydent je kolację z rodziną a nie żyje z kotem? Nie zarzucam tego, ze ktos je kolacje z rodzina. Problem jest gdy ktos przeklada obowiazki prezydenta nad kolacje. A gosciu widac po prostu traktuje ta funkcje jak zwykla robote. O 18 juz, to ja zmykam. Zobaczymy sie jutro o 9ej. A co wojna jest, tsunami, huragan żeby czuwać 24 na dobę? To jest zwykła robota jak są zwykłe okoliczności. W nadzwyczajnej sytuacji Prezydent ma być 24 h na dobę gotowym do podjęcia nadzwyczajnych decyzji.
Busia, nie zgodzę się z Tobą. "Zwykłe" okoliczności są przy kopaniu rowów, urząd prezydenta jest najwyższym urzędem w służbie Państwu Polskiemu, samo to już jest sytuacją, wymagającą podejmowania "nadzwyczajnych" decyzji w prawie każdej sytuacji. Nie wiem, może w tym konkretnym przypadku opisywany "polityk PO", za przeproszeniem, pierdolił kocopały, więc decyzja Bronka mogła być słuszna (z artykułu nic nie wynika). Mimo to nie umniejszaj wagi urzędu prezydenta, na tym stanowisku nie może być chałtury, 'odbębnianie" jest tu wybitnie nie na miejscu. A uważasz, że można tak przyjść do Prezydenta o 20.. bez umówionego i uzgodnionego wcześniej spotkania z kancelarią? Jasne, że on ma wszystko rzucić i zostać na nadgodziny, bo Kowalskiemu zachciało się na gwałt pogadać. Nie jest to kopanie rowów ale też Prezydent jest zwykłym człowiekiem i, jak dla mnie, jeżeli przestrzega rozkładu dnia i szanuje porządek w tym rodzinny, to świadczy o normalnym podejściu do spraw a nie próbowania, jak to robił Kaczyński, z każdego swojego słowa/ruchu utworzyć wielkie BUM. | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 12:52 | |
| | |
| | | ROGER
Liczba postów : 2199 Age : 46 Location : Zachodnio - Pomorskie Registration date : 26/06/2009
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 12:54 | |
| | |
| | | dead_eye
Liczba postów : 5365 Age : 45 Location : Z.G. Registration date : 13/02/2008
| hehe, nie wiem czy ktoś dziś wklejał okładkę Pudelka http://pb.pl/2/a/2011/02/02/30_marca_2010_Petropolacy_poszybowali Petrohipnoza edit: a sorki to chyba przypomnienie okładki z przed roku - co nie zmienia faktu, że jest śmiesznie i podobnie
Ostatnio zmieniony przez dead_eye dnia Sro 02 Lut 2011, 12:55, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| - Mr Tupka napisał:
- KaKa 2011 napisał:
- 1 s po 76,50 zamkniety po 75,50
sponsor goldman BN
Kaka, ......... jak to jest dymać SZWAGRA
..... nie rób tego zbyt nachalnie, bo Pejsacz bedzie musiał przejąć factory of vazelline nie wiem co to za szwagier , murzym czy chinczyk ? ale az mu pejsy podskakują tak mu czadu daje |
| | | Gość Gość
| dobrane 2s po 2754 pozycja 22 znowu 4s |
| | | busia
| | | | ROGER
Liczba postów : 2199 Age : 46 Location : Zachodnio - Pomorskie Registration date : 26/06/2009
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 12:55 | |
| czy dobrze widze edek sygnał s na h1 - h4 ?? | |
| | | delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 12:56 | |
| http://fakty.interia.pl/raport/rewolucja-w-krajach-arabskich/news/armia-zostaliscie-wysluchani-idzcie-do-domow,1591789
| |
| | | myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 12:56 | |
| pamiętajcie że nagroda czeka tylko na prawdziwych twardzieli | |
| | | delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 12:58 | |
| S&P obniża rating Irlandii, perspektywa negatywna PAP - Biznes 2 Lut 2011, 12:56
02.02. Dublin (PAP/int.) - Agencja ratingowa Standard & Poor's Ratings obniżyła w środę rating kredytowy Irlandii w lokalnej i zagranicznej walucie do A-/A-2 z A/A-1 - podała agencja w komunikacie Perspektywa ratingu jest negatywna, co oznacza możliwość dalszego jego cięcia.(PAP)
| |
| | | RJ
Liczba postów : 652 Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 12:59 | |
| - busia napisał:
A uważasz, że można tak przyjść do Prezydenta o 20.. bez umówionego i uzgodnionego wcześniej spotkania z kancelarią? Jasne, że on ma wszystko rzucić i zostać na nadgodziny, bo Kowalskiemu zachciało się na gwałt pogadać. Nie jest to kopanie rowów ale też Prezydent jest zwykłym człowiekiem i, jak dla mnie, jeżeli przestrzega rozkładu dnia i szanuje porządek w tym rodzinny, to świadczy o normalnym podejściu do spraw a nie próbowania, jak to robił Kaczyński, z każdego swojego słowa/ruchu utworzyć wielkie BUM. A prosilem, nie sprowadzac sprawy do absurdu, poniewaz to latwo wysmiac. No ale jak sie nie ma argumentow na obrone na konkretne fakty, a bronic przeciez trzeba hehe, to trzeba posuwac sie do metod kaczora, a wiec sprowadzania spraw do absurdow. Jest prosty przyklad. Jest spotkanie i hrabia je konczy, poniwaz Anka wola na kolacje. Nikt nie pisza, ze hrabia nie przyjal niezapowiedzianego Kowalskiego o 20ej. Komus komu zalezy na sprawach Polski, przesunie kolacje i dokonczy to co zaczal a i przy okazji uszanuje czas innych. Panstwo sie nie zawali jak Komorowski nie zje kolacji o wyznaczonej godzinie. No ale jakie wymagania ludu taki prezydent. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 13:00 | |
| |
| | | nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9041681,Portal_WikiLeaks_nominowany_do_Nagrody_Pokojowej_Nobla.html | |
| | | Vasyl
Liczba postów : 302 Age : 51 Location : WoDne Miasto Gdańsk Registration date : 07/07/2010
| - busia napisał:
- Vasyl napisał:
- busia napisał:
- RJ napisał:
- busia napisał:
RJ a co w tym złego jest, ze Prezydent je kolację z rodziną a nie żyje z kotem? Nie zarzucam tego, ze ktos je kolacje z rodzina. Problem jest gdy ktos przeklada obowiazki prezydenta nad kolacje. A gosciu widac po prostu traktuje ta funkcje jak zwykla robote. O 18 juz, to ja zmykam. Zobaczymy sie jutro o 9ej. A co wojna jest, tsunami, huragan żeby czuwać 24 na dobę? To jest zwykła robota jak są zwykłe okoliczności. W nadzwyczajnej sytuacji Prezydent ma być 24 h na dobę gotowym do podjęcia nadzwyczajnych decyzji.
Busia, nie zgodzę się z Tobą. "Zwykłe" okoliczności są przy kopaniu rowów, urząd prezydenta jest najwyższym urzędem w służbie Państwu Polskiemu, samo to już jest sytuacją, wymagającą podejmowania "nadzwyczajnych" decyzji w prawie każdej sytuacji. Nie wiem, może w tym konkretnym przypadku opisywany "polityk PO", za przeproszeniem, pierdolił kocopały, więc decyzja Bronka mogła być słuszna (z artykułu nic nie wynika). Mimo to nie umniejszaj wagi urzędu prezydenta, na tym stanowisku nie może być chałtury, 'odbębnianie" jest tu wybitnie nie na miejscu. A uważasz, że można tak przyjść do Prezydenta o 20.. bez umówionego i uzgodnionego wcześniej spotkania z kancelarią? Jasne, że on ma wszystko rzucić i zostać na nadgodziny, bo Kowalskiemu zachciało się na gwałt pogadać. Nie jest to kopanie rowów ale też Prezydent jest zwykłym człowiekiem i, jak dla mnie, jeżeli przestrzega rozkładu dnia i szanuje porządek w tym rodzinny, to świadczy o normalnym podejściu do spraw a nie próbowania, jak to robił Kaczyński, z każdego swojego słowa/ruchu utworzyć wielkie BUM. Busia, ok, ale nie rozpatruj decyzji Bronka w kontekście zachowania jego poprzednika, tylko wagi sprawowanego urzędu. Ja się zamykam, wybacz, ale nie chce wszczynać żadnej burdy, i tak nie na temat Mamy różne zdania i tyle. Pozdrawiam | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| - RJ napisał:
- busia napisał:
A uważasz, że można tak przyjść do Prezydenta o 20.. bez umówionego i uzgodnionego wcześniej spotkania z kancelarią? Jasne, że on ma wszystko rzucić i zostać na nadgodziny, bo Kowalskiemu zachciało się na gwałt pogadać. Nie jest to kopanie rowów ale też Prezydent jest zwykłym człowiekiem i, jak dla mnie, jeżeli przestrzega rozkładu dnia i szanuje porządek w tym rodzinny, to świadczy o normalnym podejściu do spraw a nie próbowania, jak to robił Kaczyński, z każdego swojego słowa/ruchu utworzyć wielkie BUM. A prosilem, nie sprowadzac sprawy do absurdu, poniewaz to latwo wysmiac. No ale jak sie nie ma argumentow na obrone na konkretne fakty, a bronic przeciez trzeba hehe, to trzeba posuwac sie do metod kaczora, a wiec sprowadzania spraw do absurdow. Jest prosty przyklad. Jest spotkanie i hrabia je konczy, poniwaz Anka wola na kolacje. Nikt nie pisza, ze hrabia nie przyjal niezapowiedzianego Kowalskiego o 20ej. Komus komu zalezy na sprawach Polski, przesunie kolacje i dokonczy to co zaczal a i przy okazji uszanuje czas innych. Panstwo sie nie zawali jak Komorowski nie zje kolacji o wyznaczonej godzinie. No ale jakie wymagania ludu taki prezydent. weź napij się zimnej wody .... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 13:01 | |
| |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| - RJ napisał:
- KRT napisał:
hehehe pewnie że znam, mam do czynienia z regionalką w dolnośląskim i wiem co sie działo za PIS i tez wiem co dzieje sie teraz za PO - kompletnie nie ma różnicy Moze i tak, na poziomie regionalnym polityka troche inaczje wyglada, ale na krajowym podworku roznice juz sa. jasne a Świstak zawija w sreberka, jestes po prostu negatywnie zapatrzony do jednej partii stąd klapki na oczach, ja byłem na róznych imprezach urzadzanych przez nadleśnictwach i widzialem tych twoich PISiorów z pierwszysch stron gazet tak samo jak i z innych partii i powiem ci jedno nabijają sie z ludzi i tyle | |
| | | myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
| ale zajebał teraz koszem na kupi chyba za całe 200 złotych !!!!!!!!!!!!!1 | |
| | | Awa
Liczba postów : 1341 Location : Wawa Registration date : 03/11/2008
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 13:04 | |
| - Vasyl napisał:
- Awa napisał:
zgadzam się z Busią większość ludzi już po pół roku pracy po 12-14 h dostaje "świra" - czasami nawet nie zdają sobie z tego sprawy, a konsekwencje podejmowania decyzji w stanie "świra" - zawsze są opłakane, dlatego wolę już "zdrowego" Prezydenta, który uczciwie i dobrze będzie wykonywał swoją pracę przez 8 h dziennie - w normalnych okolicznościach to w zupełności wystarczy
Masz rację, dlatego większość ludzi nie nadaje się na prezydenta. Jeszcze raz podkreślę - nie mówię, że nie miał racji, tego nie wiemy i nie będziemy wiedzieli. Ale, w moim subiektywnym odczuciu, urzędnikiem jest się "od 9 do 18", prezydentem jest się właśnie przez 24h. Zastanów się MOCNO i postaw się sama na jego miejscu - czy, jeśli to było ważne spotkanie, zachowałabyś się tak samo? Ja osobiście tak bym się nie zachował, chyba że, tak jak mówiłem wcześniej - rozmowa była by o "dupie marynie". Kolację można przesunąć
Pan Nikt, nie wiem, co chcesz powiedzieć tym cytatem spotkania po 18.00 - mają charakter nieoficjalny, tak mówi protokół dyplomatyczny - z pominięciem oczywiście waznych, uzgodnionych w terminarzu spotkań np. na poziomie szefów kilku rządów, godzina nie ma wtedy znaczenia bo uczestnicy spotkania mogą pochodzić z różnych stref czasowych, natomiast na naszym lokalnym "poziomie" - nie przypuszczam żeby to były "ważne racje stanu", nie wiem o co chodzi - ale skoro wyszło to medialnie to pewnie ktoś się poczuł osobiście urażony, że Prezydent nie widział powodu by spotykac się z nim na rozmowach" o dupie marynii" | |
| | | Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5909 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 13:05 | |
| - tarzan napisał:
- Pan Nikt napisał:
- tarzan napisał:
- Pan Nikt napisał:
- dixi napisał:
- Praktycznie taki post Pana Nikt powinien wygladać mniej wiecej tak :
"obserwując wykres narysowałem sobie żótą kreskę tu a czerwoną tam - jest jakaś tam szansa że rynek odbije sie od żółtej i dojdzie do czerwonej ja jednak zamierzam zająć pozycje długą jeśli rynek zdecyduje się przebić żótą , stopa ustawię poniżej czerwonej.. itd..itd.. " - tu nie ma sie do czego doczepić, czy jest??? Zapraszam do samodzielnego pisania tego typu postów. Sznowny Panie Nikt, bujamy w chmurze, nad, czy pod - bo trzyma okrutnie?! Jak już pisałem, chmura (dzienna) obecnie jest tak wąska, że nie ma praktycznego znaczenia - przeskakujemy z jednej strony na druga bez najmniejszego trudu. Pozdrawiam To znaczy ma, jak kiedyś pisałeś. To zrozumiałe w tym miejscu W tej chwili chmura ma grubość zaledwie ok. 30 pkt. Kiedy grubość jest poniżej miesięcznego ATR, przestaję zwracać uwagę na chmurę, bo staje się zbyt słabym wsparciem lub oporem. W listopadzie miała grubość 100 pkt - wtedy była istotnym wsparciem. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 13:05 | |
| - Dave napisał:
- RJ napisał:
- busia napisał:
A uważasz, że można tak przyjść do Prezydenta o 20.. bez umówionego i uzgodnionego wcześniej spotkania z kancelarią? Jasne, że on ma wszystko rzucić i zostać na nadgodziny, bo Kowalskiemu zachciało się na gwałt pogadać. Nie jest to kopanie rowów ale też Prezydent jest zwykłym człowiekiem i, jak dla mnie, jeżeli przestrzega rozkładu dnia i szanuje porządek w tym rodzinny, to świadczy o normalnym podejściu do spraw a nie próbowania, jak to robił Kaczyński, z każdego swojego słowa/ruchu utworzyć wielkie BUM. A prosilem, nie sprowadzac sprawy do absurdu, poniewaz to latwo wysmiac. No ale jak sie nie ma argumentow na obrone na konkretne fakty, a bronic przeciez trzeba hehe, to trzeba posuwac sie do metod kaczora, a wiec sprowadzania spraw do absurdow. Jest prosty przyklad. Jest spotkanie i hrabia je konczy, poniwaz Anka wola na kolacje. Nikt nie pisza, ze hrabia nie przyjal niezapowiedzianego Kowalskiego o 20ej. Komus komu zalezy na sprawach Polski, przesunie kolacje i dokonczy to co zaczal a i przy okazji uszanuje czas innych. Panstwo sie nie zawali jak Komorowski nie zje kolacji o wyznaczonej godzinie. No ale jakie wymagania ludu taki prezydent.
weź napij się zimnej wody .... RJ ale jests uparty nie musisz udowadniac ze polityczy to klamcy i oszusci jedna mafia polityczna to w 90% kurwy i zlodzieje i nie wazne jakiego koloru bo w podnoszeniu sobie diet sa zadziwiajaco zgodni |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 13:06 | |
| Ale się trzepią na tej rudej małpie | |
| | | nomad
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 13:07 | |
| | |
| | | busia
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 13:07 | |
| | |
| | | nomad
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 13:11 | |
| Kebab Revolution Chyba coś lud nie dogadał się z reżimem , $ rośnie niespodzianie http://english.aljazeera.net/ live stream
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Sro 02 Lut 2011, 13:12, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 Sro 02 Lut 2011, 13:12 | |
| - ROGER napisał:
- kaczor napisał:
- RJ napisał:
- kaczor napisał:
- kurwa az mi sie nei chce wierzyc ze ludzie kupuja takie gowno jak petrol i jeszcze w to wierza.To prawie tak samo pojebane jak wiara RJ w zamach po prostu rece opadaja.
Wierzylem jak bylem maly, teraz sprowadza sie to do "wiem". Popelniasz proste bledy w rozumowaniu, a jednak wciaz jestes pewien swoich racji No ale ego sie musi jakos bronic hehe
A jakie rozumowanie zawarlem w prostym stwierdzeniu faktu?Idz w ogole w pizdu z ta polityka Ciebie powinni jzu dawno zbanowac kapusiu jeden chyba kolega Kaczor przesadza nie on sam pisal ze notuje wszystko co piszemy i ze w odpowiednim czasie ktos sie tym zajmie.Jesli nie kapus tak dziala to kto? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 02.02.2011 | |
| |
| | | | UFO - 02.02.2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |