Na targu: - Przepraszam, czy ta ryba jest świeża? - Oczywiście. - A dlaczego ma zamknięte oczy? - Bo śpi, nie widzisz pan? - To dlaczego tak śmierdzi? - A pan się kontrolujesz, jak śpisz?
Wchodzi Jasiu do kuchni i mówi: - Mamo, mamo zrób mi śniadanie.... - Posłuchaj, to że sypiam z Twoim ojcem nie oznacza że możesz do mnie mówić "mamo" - No to jak mam mówić?? - Normalnie, Andrzej.
spokojnego weekendu !
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Silne odbicie na GPW. Inwestorzy znaleźli kierunek. Możliwa stabilizacja na wyższym poziomie. Za Oceanem również wzrosty.
Opcio, dlaczego wprost nie napiszesz, że zbierasz na azjatyckie burdelowanie się. facet zrozumie i pomoże, kobita i tak wyda na waciki
Eee tam zaraz.... wisi nade mną potężna bela i codziennie coraz niżej aż 30.Apr mnie przygniecie
To te gnoje z rządu powiesili mi ją nad łbem. Zachlastać się idzie.
no to oznacza ze ten kolo co to tutaj naganiał na priw ze pomoze z belką był , jak przepuszczałem, fałszywy.. Opcjoner nie dałby sie tak łatwo nabrać
Ten ktoś to był MYLOGI. Nie wiem czy fałszywy, nie skorzystałem bo jego oferta się opłaca dopiero gdy belka jest >19k (czyli zysk >100k) a aż tyle to ja nie zarobiłem.
zasadniczo to jaką mam pewność, że te piniendze (albo jakaś ich część), które zamierzałem wpłacić nie pójdzie na Twoje uciechy?
Taką, że mogę ci podać bezpośrednio kontu US jeśliś taki nieufny.
Ale chociaż 1 grosza mógłbyś wpłacić tak na fazę
Ostatnio zmieniony przez OpTiOn TrAdEr dnia Pią 18 Lut 2011, 17:00, w całości zmieniany 1 raz
Żadnych cudofixów ani żadnego up Jeszcze by się wypalili i Rejka przestawili a tego to chyba nikt nie chce . Żabę się gotuje powoli to nie wyskoczy Ja ze swoimi końmi zostaję na dłużej tzn do przynajmniej 2850
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
podziwiam dla 10 pkt przeżyć jazde 30sto pktową Udanego Weekendlu ALL
System byłby cały czas dziś na S, czyli przy zamknięciu, załóżmy, na 2670 straciłby 15 pkt od wczorajszego zamknięcia (to jest to, co juz fizycznie rozlicza się na CRR). A z moją premią: 2655 - 2658 = -3 pkt. brutto, -4 pkt netto (obrot na L po 2658, prowizja, załóżmy 1 pkt ). 2670 - 2658 = 12 pkt brutto, 11 pkt netto. Razem zysk 7 pkt. Czyli w porównaniu z trzrymaniem pozycji systemowej dodatkowo 7 - (-15) = 22 pkt. I to jest własciwa wartość premii względem systemu. No, trochę ryzyko (30 pkt) było zbyt duże - to fakt. Pozdrawiam
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
Temat: Cris Pią 18 Lut 2011, 17:22
Nie obawiacie się poniedziałkowego pajacowania pow 2680???
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Żadnych cudofixów ani żadnego up Jeszcze by się wypalili i Rejka przestawili a tego to chyba nikt nie chce . Żabę się gotuje powoli to nie wyskoczy Ja ze swoimi końmi zostaję na dłużej tzn do przynajmniej 2850
A po ile ten Rejek bo ja nie sledze?
north-south
Liczba postów : 4986 Registration date : 04/02/2009
A po ile ten Rejek bo ja nie sledze?
2688. 31 od otwarcia
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Nie obawiacie się poniedziałkowego pajacowania pow 2680???
W poniedziałek sesja bez "przewodnika". Zwykle wtedy jest albo konsolidacja, albo ruch przeciw lokalnemu trendowi. Dlatego ruch w górę jest prawdopodobny. Pozdrawiam
dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009
Silne odbicie na GPW. Inwestorzy znaleźli kierunek. Możliwa stabilizacja na wyższym poziomie. Za Oceanem również wzrosty.
Opcio, dlaczego wprost nie napiszesz, że zbierasz na azjatyckie burdelowanie się. facet zrozumie i pomoże, kobita i tak wyda na waciki
Eee tam zaraz.... wisi nade mną potężna bela i codziennie coraz niżej aż 30.Apr mnie przygniecie
To te gnoje z rządu powiesili mi ją nad łbem. Zachlastać się idzie.
no to oznacza ze ten kolo co to tutaj naganiał na priw ze pomoze z belką był , jak przepuszczałem, fałszywy.. Opcjoner nie dałby sie tak łatwo nabrać
Ten ktoś to był MYLOGI. Nie wiem czy fałszywy, nie skorzystałem bo jego oferta się opłaca dopiero gdy belka jest >19k (czyli zysk >100k) a aż tyle to ja nie zarobiłem.
nick był inny niż mylogi..ten kolo chciał sie ze mną zakładać.. chyba ze mylogi uzył innego nick'a..na pytanie dlaczego nie powie na forum jak to zrobić jesli to legalne odpowiedział ze dla wszystkich nie starczy..
W stronę słońca :)
Liczba postów : 2490 Registration date : 05/07/2008