W tamtym roku najlepsza inwestycja było złoto jezeli chodzi o instrumenty o mniejszym ryzyku. Wykluczam tu rynek typowo towarowy (żywnośc i inne towary powszechnego uzytku). Na ten rok równiez złoto powinno byc niezłym hitem. Miesiąc luty zakończony powyzej lokalnych szczytów historycznych tylko to potwierdzi. Powodzonka na złocie.
czyli L na złocie niezły hit (kit)
Jasne że eL na złocie. Duzo miejsca jeszcze do 2000$/ozt.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
W tamtym roku najlepsza inwestycja było złoto jezeli chodzi o instrumenty o mniejszym ryzyku. Wykluczam tu rynek typowo towarowy (żywnośc i inne towary powszechnego uzytku). Na ten rok równiez złoto powinno byc niezłym hitem. Miesiąc luty zakończony powyzej lokalnych szczytów historycznych tylko to potwierdzi. Powodzonka na złocie.
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
KRT no i pyknęli Twój zasięg. Trafiłeś z obrotką na eL co do punkcika: Graty.
Również graty dla kaczora.
Jak myślicie do ilu teraz odbiją ( bo chyba dzisiaj niżej nie będzie?, chociaż wszystko się może zdarzyć, ale pod coś trzeba grać)
nie ma co gratulować ja leszcz nad leszcze i własnie oddałem sapine trend trendem, ale korekta musi byc wieksza przy takim układzie świec wracam do S
wydaje mi sie że SP 500 zrobi nowy szczyt bo dołek już był
mówią że nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak czy ja twierdze ze nie będzie nowego szczytu?? ale korekta, musi troche potrwac, a nie że dwa dni spadku i nagle up
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
KRT no i pyknęli Twój zasięg. Trafiłeś z obrotką na eL co do punkcika: Graty.
Również graty dla kaczora.
Jak myślicie do ilu teraz odbiją ( bo chyba dzisiaj niżej nie będzie?, chociaż wszystko się może zdarzyć, ale pod coś trzeba grać)
nie ma co gratulować ja leszcz nad leszcze i własnie oddałem sapine trend trendem, ale korekta musi byc wieksza przy takim układzie świec wracam do S
wydaje mi sie że SP 500 zrobi nowy szczyt bo dołek już był
mówią że nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak czy ja twierdze ze nie będzie nowego szczytu?? ale korekta, musi troche potrwac, a nie że dwa dni spadku i nagle up
mam na mysli dołek był dzisiaj ale juz starczy tych pustych słów z mojej strony nie gram na nim hej poza tym mam słaby dzień dzisiaj nawet edek daje w kość
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Nie żartuję, 2000$/ozt jeszcze w tym roku, a jesli dobrze pójdzie to nawet 5000$/ozt może nie wytrzymać. Oczywiscie nie od razu.
Fanexa fake profil
Liczba postów : 268 Location : lasy państwowe Registration date : 03/02/2010
no i po moim depo - zostało 2613,71 pln edek mnie rozjebał i oczywiście od pocznę od was troszkę graty dla L-kowiczów powodzenia i poważny szacun dla Jonesa powodzenia - ja wysiadam
SYLWESTER
Liczba postów : 10586 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
no i po moim depo - zostało 2613,71 pln edek mnie rozjebał i oczywiście od pocznę od was troszkę graty dla L-kowiczów powodzenia i poważny szacun dla Jonesa powodzenia - ja wysiadam
WIESZ JAKA JEST NAJLEPSZA INWESTYCJA NA ŚWIECIE?? ZAINWESTUJ W SIEBIE,
a nie na giełdzie czy forexie
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
WIESZ JAKA JEST NAJLEPSZA INWESTYCJA NA ŚWIECIE?? ZAINWESTUJ W SIEBIE,
a nie na giełdzie czy forexie
FAJNIE ŻE JESTEŚ
dead_eye
Liczba postów : 5365 Age : 45 Location : Z.G. Registration date : 13/02/2008
i dobrze, nie przejmuj się! lepiej wysiąść niż wsiąknąć i bezsensownie męczyć się dalej tracąc kasę bez weny - ja miałem tak samo, jak nie idzie to nic na siłę, a napewno nie odegranie szybkie
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
dziekuje
nie wiem co tam grałeś ale jezeli wysiadasz po jednej sesji to chyba za duży lewar co ? wszedzie przed tym ostrzegają to jest podstawa a ty swoje za szybko chcesz zarobić
nie mysl ze ja taki jestem fenomen dzisiaj lekko przesadziłem z pozycją i odrazu pozycja na minusie i zaczynam tracić tak własnie to działa ale mam wystawiony STOP i TP coś padnie wtedy przeanalizuje błedy
jeden juz wiem jaki popełniłem wyznaczyłem punkt i chciałem żeby rynek doszedł idealnie co do pipsa nawet co do 0.1 pipsa tak się nie robi a ja wpadłem w pułapkę że niby kurwa guru jestem jak moglem do tego dopuścić
myslę że wrócisz i zaczniesz grać jak zawodowiec
hej
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Tu to widzę jak na fixum-dyrdum: leszcze czekają na ostatnią chwilę by wklepać ofertę
Moja była z limitem 477; cały czas 400 (tko 320) i na koniec podniosłem najpierw na 444 a w ostatnich sek 477 - w końsekwencji wyszło zamknięcie 370 Biere to urządzonko, mam tylko nadzieję, że nie będzie upośledzone.
Ostatnio zmieniony przez OpTiOn TrAdEr dnia Sro 23 Lut 2011, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
fajna sesja, się działo! pograłem na sapinie, i russelku, i dow'ie, i dax'iku, i kabelku, i jenocie... i kurna dziwię się czemu po fakcie wszystko wydaje się takie proste? no nic, najważniejsze że do przodu, choć mogło być dwa razy lepiej
przemas00
Liczba postów : 469 Age : 37 Registration date : 09/12/2010
też dorzucę swoje 2 grosze nie martw się... też przez to przechodziłem jakieś 4 lata temu z 10 k zostało mi mniej więcej tyle co Tobie... kupiłem parę flaszek i pojechałem w góry... tam się dobrze wybawiłem i zapomniałem o całej tej sytuacji tak więc good luck !
jj
Liczba postów : 1573 Registration date : 15/05/2008
Charles Plosser, szef Fed z Filadelfii, rozważa głosowanie za zakończeniem przed terminem programu zakupów obligacji skarbowych przez Fed za kwotę 600 mld USD, znanego pod skrótem QE2. hm. http://www.macronext.pl/art-2364
przemas00
Liczba postów : 469 Age : 37 Registration date : 09/12/2010
Tu to widzę jak na fixum-dyrdum: leszcze czekają na ostatnią chwilę by wklepać ofertę
Moja była z limitem 477; cały czas 400 (tko 320) i na koniec podniosłem najpierw na 444 a w ostatnich sek 477 - w końsekwencji wyszło zamknięcie 370 Biere to urządzonko, mam tylko nadzieję, że nie będzie upośledzone.
a gdzie STOPA miałeś ? dokup jeszcze drugą baterię lub agregacik prądotwórczy
SYLWESTER
Liczba postów : 10586 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
Dalsze podnoszenie stóp procentowych może być zabójcze dla polskiej gospodarki - uważa wicepremier i minister gospodarki Waldemar Pawlak. Zaznaczył, że wzrost cen energii i żywności nie wynika z krajowych czynników. Szef resortu gospodarki powiedział w TVP Info, że "dzisiaj podnoszenie stóp procentowych to barbarzyństwo".
Zapowiedział, że rząd będzie "bardzo mocno" przedstawiał argumenty pokazujące, że wzrost cen na poziomie 4 proc. to nie jest żaden kłopot. "Inflacja do 4 proc. wspiera rozwój gospodarczy" - podkreślał. Dodał, że wzrost cen w Polsce nie jest spowodowany czynnikami krajowymi. (PAP )