"Wystarczy jeden wstrząs i świat znajdzie się w głębokim kryzysie ekonomicznym - ostrzega szef Banku Światowego Robert Zoellick, którego najbardziej niepokoją wysokie ceny żywności."
Jastrząb
Liczba postów : 5236 Age : 61 Location : Waldenburg Registration date : 28/08/2007
"Wystarczy jeden wstrząs i świat znajdzie się w głębokim kryzysie ekonomicznym - ostrzega szef Banku Światowego Robert Zoellick, którego najbardziej niepokoją wysokie ceny żywności."
On gada a ja zakupy robię i symbioza zachowana
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
E/J - zrobilo dzisiaj 38 fibo U/J - zrobilo dzisiaj 38 fibo Kiwi - zrobilo dzisiaj 28 fibo
Jak Japoniec w nocy zobaczy taka promocje to powinien do wora ładowac ile wlezie. Mysle ze 100 pipsow na e/j powinni zrobic (przynajmniej mam taka nadzieje) + edek
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
E/J - zrobilo dzisiaj 38 fibo U/J - zrobilo dzisiaj 38 fibo Kiwi - zrobilo dzisiaj 28 fibo
Jak Japoniec w nocy zobaczy taka promocje to powinien do wora ładowac ile wlezie. Mysle ze 100 pipsow na e/j powinni zrobic (przynajmniej mam taka nadzieje) + edek
jenoty daly ladnie zarobic i pewnie to nie koniec ja mam el na edka po4215 ale zara wypne bo nie ma syg na el
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
no i prosze mamy okolice urodzin Adolfa i grzyb zasiany hosse ktoś zajebał
oj tam ja na L na nasdaqu
A coś tam wypatrzył? Linia jest dopiero tu:
to je tajemnica państwowa, kombinuj a znajdziesz
Jakieś tam hieroglify.
Oj EX.... tego typu linia w takim długim interwale żeby złapać ruch intra? Toż to trzebaby przyjąc filtr ewentualny margines błędu rzędu min te 30-50pkt! Szczególnie dlatego, że została ona dość poważnie dwa razy naruszona w 2008. A skoro tak to potencjalny minimalny zysk z tego powinien być co najmniej te 150pkt up. Na pewno nie jest to coś do łapania ruchu intra 3 godziny "bierz i spierdalaj" tylko na jakiś long-term totalny.
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
jenoty daly ladnie zarobic i pewnie to nie koniec ja mam el na edka po4215 ale zara wypne bo nie ma syg na el
po tej wojence na jewro i dolarze to jen może się względem ich obu umacniać czas jakiś
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
... ale zamknięcie tej gromnicy poniżej doji sprzed tygodnia uważam, że jest na max chujowe dla byka i powinno chociaż te 38.2 zaliczyć.
A na kreskowym taki upośledzony batman się zrobił. Jutro jeśli będzie biała to dam se jaja obciąć, że nie dojdzie close wyżej jak do połowy dzisiejszej. Jeśli w ogóle będzie biała....
loko
Liczba postów : 3137 Location : Warszawa Registration date : 30/08/2007
po tej wojence na jewro i dolarze to jen może się względem ich obu umacniać czas jakiś
Ja ze swoim zestawem zostaje, jeszcze dokupiłem troche. Ewentualnie pomysle tylko nad TraillingStop coby Japoniec krzywdy mi nie zrobił.
https://2img.net/r/ihimizer/i/18iv.jpg/
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007