|
| UFO - 30.07-31.07.2011 weekend | |
|
+30Diablo loko filip walent kiwi gumbas MICHU Garrett Dave mario kaczor Jones thorgall jj zibi barra EX barura RJ MedKit* SYLWESTER delphia betonowe_buty Reser janek karnak barany REALISTA Małolat inwestor 34 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 01:08 | |
| - kaczor napisał:
- delphia napisał:
Stosując Twoje POdejście trzeba się cieszyć tym co jest i nieważne jak to wygląda - jeśli syf akceptujesz to syf dostajesz. Proponuje pojechac kiedys za nasza wschodnai granice. I o jakim syfie piszesz?Siedzisz caly dzien na ufo i posty jak stary zrzeda napierdalasz posty wiec chyba nie masz tak ciezko w zyciu.Jak kazdy maruda gadasz o jakichs rzeczach a sam pewnie masz w zyciu dobrze i po prostu znudzony jestes. A co do osbistych wycieczek to podobno tak sie nie robi sam mnie pouczales:D ja tam nie narzekam na swój los - ale to chyba wszyscy na UFO tak mają? a z wycieczkami tak jest prowokatorze - organizm puszcza ludzka rzecz a z tym Wschodem to rzeczywiście mamy problem bo zostały nam tamte std a nawet niektóre pogorszyły (np w wojsku właśnie). I tak dobrze że nie kazałeś porównywać się do Bangladeszu albo Somalii. Tylko PO co równać w dół? Czemu nie mamy porównywać się np: do Niemiec? Tam takiego bałaganu w organizacji Państwa nie uświadczysz. | |
| | | delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 01:13 | |
| - Garrett napisał:
- delphia napisał:
plan na 2011 - 15 mld
i tak wszystko nie poszło (np Lotos).
Jak nas przyciśnie jak Greków to nie będzie już co sprzedawać.
Kaczor może i jest prostakiem, ale tu ma rację. No bo co proponujesz, Delphia? Żeby te wszystkie zakłady pozostały państwowe? I ci wszyscy kolesie Tuska, Kaczyńskiego, Pawlaka i Napierniczaka mieliby zasiadać w tamtejszych zarządach i radach nadzorczych? Moim zdaniem Skarb Państwa nie powinien być właścicielem żadnych fabryk, państwo powinno wykonywać swoje obowiązki z pieniędzy z podatków. Żaden urzędas nie będzie gospodarował fabryką lepiej, niż prywatny właściciel. jako zwolennik JKM chciałbym aby było państwowe? ależ skąd! Chodzi o coś zupełnie innego. O to że wydajemy ponad stan bo jednocześnie pozbywamy się aktywów i ogromnie zadłużamy! I to wszystko w sytuacji kiedy jesteśmy "zielona wyspą". Co będzie gdy przyjdą trudniejsze czasy? a tamtych wszystkich wymienionych do wora i na wakacje u Hioba w sezonie cyklonów na drugą literę alfabetu a to muszę wpisać w stopkę: NIE głosujemy na PO, PiS, SLD i PSL bo nie mam już siły powtarzać | |
| | | delphia U F O A N A L I T Y K
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 01:24 | |
| ale się Ryszard z wnioskami o Trybunał rozbujał.
http://www.tvn24.pl/-1,1712411,0,1,kalisz-po-raporcie-klich-i-arabski-przed-trybunal-stanu,wiadomosc.html
| |
| | | MICHU
Liczba postów : 39683 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 07:22 | |
| - delphia napisał:
Stosując Twoje POdejście trzeba się cieszyć tym co jest i nieważne jak to wygląda - jeśli syf akceptujesz to syf dostajesz. I tak dobrze że nie kazałeś porównywać się do Bangladeszu albo Somalii. Tylko PO co równać w dół? Czemu nie mamy porównywać się np: do Niemiec? Tam takiego bałaganu w organizacji Państwa nie uświadczysz. Po starej znajomości kaczor wtrące się do tematu. Ogłaszam koniec państwa Polski jako praworządnego. SYF w wymiarze sprawiedliwości jest NIEPOJĘTY. Ogłaszam tu na tym forum i PRZYRZEKAM WAM że rozpierdolę tą MAFIĘ prokratorsko-sądową. ETPC mam nadzieję pomoże. notabene JUSTA co ty na to ? Czy mogłem wiedziec i choćby tylko nieśmiało myśl dopouszczać jak wielkie jest skorumpowanie, kurwienie się prokuratorów i sędziów ? No kurwa tego nie przypuszczałem. Ma miejsce ukrywanie dowodów, zmowa prokuratur, ustawianie toku i źle prowadzenie postępowania niezgodnie z naczelnymi zasadami procesowymi, wbrew ustawie najwyższej - Konstytucji. mataczenie kwalifikacją prawną aby orzec z art. 17 kpk. jakiś debil z ministerstwa kurwa sprawiedliwości pisze Mi że Seremet nie jest władny wobec przestępczego działania prokuratorów w Mojej sprawie. Ja pierdolę ale SYF. Wypowiadam wojnę MAFII - trzymajcie kciuki. | |
| | | janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 09:16 | |
| - MICHU napisał:
- delphia napisał:
Stosując Twoje POdejście trzeba się cieszyć tym co jest i nieważne jak to wygląda - jeśli syf akceptujesz to syf dostajesz. I tak dobrze że nie kazałeś porównywać się do Bangladeszu albo Somalii. Tylko PO co równać w dół? Czemu nie mamy porównywać się np: do Niemiec? Tam takiego bałaganu w organizacji Państwa nie uświadczysz. Po starej znajomości kaczor wtrące się do tematu.
Ogłaszam koniec państwa Polski jako praworządnego. SYF w wymiarze sprawiedliwości jest NIEPOJĘTY. Ogłaszam tu na tym forum i PRZYRZEKAM WAM że rozpierdolę tą MAFIĘ prokratorsko-sądową. ETPC mam nadzieję pomoże.
notabene JUSTA co ty na to ? Czy mogłem wiedziec i choćby tylko nieśmiało myśl dopouszczać jak wielkie jest skorumpowanie, kurwienie się prokuratorów i sędziów ? No kurwa tego nie przypuszczałem.
Ma miejsce ukrywanie dowodów, zmowa prokuratur, ustawianie toku i źle prowadzenie postępowania niezgodnie z naczelnymi zasadami procesowymi, wbrew ustawie najwyższej - Konstytucji. mataczenie kwalifikacją prawną aby orzec z art. 17 kpk. jakiś debil z ministerstwa kurwa sprawiedliwości pisze Mi że Seremet nie jest władny wobec przestępczego działania prokuratorów w Mojej sprawie. Ja pierdolę ale SYF. Wypowiadam wojnę MAFII - trzymajcie kciuki. ludzie to myślą, że jak są dobrzy i mili to świat też jest taki bulwersowales sie i napastliwie krytykowaleś tezę o Maszynce Z, z moimi niecenzuralnymi slowami z tym zwiazanymi a teraz czytam: "SYF, rozpierdolę, kurwienie się, debil, kurwa, Ja pierdolę" podsumuje to bardzo delikatnie: ludzie nie są warci tego, żeby im coś wyjaśniać a tym bardziej troszczyć sie o ich dobro spoleczne
Ostatnio zmieniony przez HIOB dnia Nie 31 Lip 2011, 09:22, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 09:17 | |
| W telawiwie ichniejszy Ex zaparzył kawusie i korba była na 0,3% teraz trzeba poczekać na realizację reguły Leszka M zbaczyć jak skończą | |
| | | REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46590 Registration date : 03/09/2007
| | | | REALISTA UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 09:23 | |
| - HIOB napisał:
- MICHU napisał:
- delphia napisał:
Stosując Twoje POdejście trzeba się cieszyć tym co jest i nieważne jak to wygląda - jeśli syf akceptujesz to syf dostajesz. I tak dobrze że nie kazałeś porównywać się do Bangladeszu albo Somalii. Tylko PO co równać w dół? Czemu nie mamy porównywać się np: do Niemiec? Tam takiego bałaganu w organizacji Państwa nie uświadczysz. Po starej znajomości kaczor wtrące się do tematu.
Ogłaszam koniec państwa Polski jako praworządnego. SYF w wymiarze sprawiedliwości jest NIEPOJĘTY. Ogłaszam tu na tym forum i PRZYRZEKAM WAM że rozpierdolę tą MAFIĘ prokratorsko-sądową. ETPC mam nadzieję pomoże.
notabene JUSTA co ty na to ? Czy mogłem wiedziec i choćby tylko nieśmiało myśl dopouszczać jak wielkie jest skorumpowanie, kurwienie się prokuratorów i sędziów ? No kurwa tego nie przypuszczałem.
Ma miejsce ukrywanie dowodów, zmowa prokuratur, ustawianie toku i źle prowadzenie postępowania niezgodnie z naczelnymi zasadami procesowymi, wbrew ustawie najwyższej - Konstytucji. mataczenie kwalifikacją prawną aby orzec z art. 17 kpk. jakiś debil z ministerstwa kurwa sprawiedliwości pisze Mi że Seremet nie jest władny wobec przestępczego działania prokuratorów w Mojej sprawie. Ja pierdolę ale SYF. Wypowiadam wojnę MAFII - trzymajcie kciuki. ludzie to myślą, że jak są dobrzy i mili to świat też jest taki bulwersowales sie i napastliwie krytykowaleś tezę o Maszynce Z, z moimi niecenzuralnymi slowami z tym zwiazanymi a teraz czytam: "SYF, rozpierdolę, kurwienie się, debil, kurwa, Ja pierdolę" podsumuje to bardzo delikatnie: ludzie nie są warci tego, żeby im coś wyjaśniać a tym bardziej troszczyć sie o ich dobro spoleczne
Michu juś zrozumiał swój bład . Proszę wybacz Mu naszym zadaniem jest uświadamianie jak największej liczbie ludzi, że istnieje Maszynka Z | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 09:30 | |
| re HIOB
nigdy nie krytykowałem Cię za teorię maszynki Z ani słownictwo do tego, sam pomstowałem na banana gpw
przypominam sobie tylko weto wobec Twojej pochwały dla nazizmu a to różnica
odnosnie słownictwa znajdz mi odpowiednie dla okreslenia emocji po stwierdzeniu ze sedzia i prokurator sa najzwyklejszymi przestępcami a od których oczekiwałes pomocy i stosowania prawa w swietle posiadanych dowodów | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 09:43 | |
| | |
| | | janek
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 10:12 | |
| - MICHU napisał:
- re HIOB
nigdy nie krytykowałem Cię za teorię maszynki Z ani słownictwo do tego, sam pomstowałem na banana gpw
przypominam sobie tylko weto wobec Twojej pochwały dla nazizmu a to różnica
odnosnie słownictwa znajdz mi odpowiednie dla okreslenia emocji po stwierdzeniu ze sedzia i prokurator sa najzwyklejszymi przestępcami a od których oczekiwałes pomocy i stosowania prawa w swietle posiadanych dowodów nazizm sami chwalicie, jesli cos zacytuje i sie z tym zgadzacie np: kwiecień 1933 niemiecka ustawa o dostepie do zawodów - zwolnienie 1400 żydowskich adwokatow - zwolnienie 381 żydowskich sędziów i prokuratorów http://www.dws-xip.pl/reich/Kalendarium/1933.html jeśli wezmiemy pod uwagę fakt, że w 1933 roku bylo w Niemczech 556.000 Żydow to trzeba przyznać, żę udzial procentowy tej spolecznosci w sądownictwie przybral charakter Mafi..y i to tyle a może aż tyle. Jęsli chodzi o obecny stan w naszym kraju to jestem zaskoczony tym co piszesz bo przecież jest i Platforma Obywatelska i Pan Premier Tusk i Pan Prezydent Komorowski..... tak jak chcial naród więc wszystko jest w porządku
Ostatnio zmieniony przez HIOB dnia Nie 31 Lip 2011, 10:45, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 10:17 | |
| - mario napisał:
- OpTiOn TrAdEr napisał:
- mario: fajne te kawały wczoraj zapodałeś, chamskie dosyć.
Ja lubię też kawały o Żydkach Nie lubię bo one nie sa dowcipne jak np ten:
Hans do Żydów podczas kopania rowu: -Mam dla was nowa zabawę. Pobawimy się w chowanego. Każdy, którego nie znajdę, będzie wolny, reszta zostanie rozstrzelana. Liczę do trzech! Raz Dwa Trzy! -Widziałem, widziałem, schowałeś się za łopatą. WYCHODZIĆ! AAAAA, to tu cala piąteczka się chowa.
wolę takie: Siedzi sobie dwóch gości nad jeziorem i spokojnie łowią ryby. Wtem z hukiem przepływa obok motorówka, ciągnąc za sobą gościa na nartach wodnych - i jedna z nart przecina żyłki obu wędek! Na co jeden z wędkarzy patrzy za sportowcem i rzuca ze złością: "obyś się utopił, gałganie!" No i jak na życzenie coś tam u narciarza pęka, wyaltuje w powietrze i znika pod wodą, motorówka odpływa. Obaj wędkarze niepewnie czekają, aż facet się wynurzy, ale tu nic. No i jeden mówi wkońcu: "Kurde, trza by go ratować, nie?" Wiosła w dłoń i płyną! Dopływają na miejsce i po chwili wyciągają sztywnego faceta na pokład łódki. - Kurde, nie oddycha! - Rób mu sztuczne oddychanie, bo wykituje! - Ale stary, jemu tak cuchnie z paszczy, że nie dam rady! - Rób - mówi drugi - ty mu źle życzyłeś, ty go ratuj. No i wędkarz bierze wdech, przykłada usta do ust topielca... i zaczyna się krztusić. - Nie dam rady, człowieku, jedzie mu z mordy nieziemsko! - Rób! Ty mu źle życzyłeś, to go ratuj. I znowu próbujke, i znowu niemal puszcza pawia - Nie dam rady, na Boga, nie dam rady! - Rób! Ty mu źle życzyłeś, to go ratuj. - Ale stary, to chyba nie ten! - A to dlaczego? - dziwi się drugi wędkarz. - No bo ten ma łyżwy!
i cos pod KRT:
Na stacji benzynowej, staje samochód, wychodzi koleś, garniak, czarne BMW, itp. Idzie do kasy, bierze gumki, kilka piw, po chwili wchodzi taka 14-letnia dziewczyna i mówi: -Jeszcze chipsy proszę księdza 1. fajne 2. nie qmam o co chodzi 3. może być | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 10:25 | |
| za chwilę rusza Tour de Pologne!
http://tourdepologne.pl/ | |
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 10:36 | |
| - OpTiOn TrAdEr napisał:
- mario napisał:
- OpTiOn TrAdEr napisał:
Hans do Żydów podczas kopania rowu: -Mam dla was nowa zabawę. Pobawimy się w chowanego. Każdy, którego nie znajdę, będzie wolny, reszta zostanie rozstrzelana. Liczę do trzech! Raz Dwa Trzy! -Widziałem, widziałem, schowałeś się za łopatą. WYCHODZIĆ! AAAAA, to tu cala piąteczka się chowa.
wolę takie: Siedzi sobie dwóch gości nad jeziorem i spokojnie łowią ryby. Wtem z hukiem przepływa obok motorówka, ciągnąc za sobą gościa na nartach wodnych - i jedna z nart przecina żyłki obu wędek! Na co jeden z wędkarzy patrzy za sportowcem i rzuca ze złością: "obyś się utopił, gałganie!" No i jak na życzenie coś tam u narciarza pęka, wyaltuje w powietrze i znika pod wodą, motorówka odpływa. Obaj wędkarze niepewnie czekają, aż facet się wynurzy, ale tu nic. No i jeden mówi wkońcu: "Kurde, trza by go ratować, nie?" Wiosła w dłoń i płyną! Dopływają na miejsce i po chwili wyciągają sztywnego faceta na pokład łódki. - Kurde, nie oddycha! - Rób mu sztuczne oddychanie, bo wykituje! - Ale stary, jemu tak cuchnie z paszczy, że nie dam rady! - Rób - mówi drugi - ty mu źle życzyłeś, ty go ratuj. No i wędkarz bierze wdech, przykłada usta do ust topielca... i zaczyna się krztusić. - Nie dam rady, człowieku, jedzie mu z mordy nieziemsko! - Rób! Ty mu źle życzyłeś, to go ratuj. I znowu próbujke, i znowu niemal puszcza pawia - Nie dam rady, na Boga, nie dam rady! - Rób! Ty mu źle życzyłeś, to go ratuj. - Ale stary, to chyba nie ten! - A to dlaczego? - dziwi się drugi wędkarz. - No bo ten ma łyżwy!
i cos pod KRT:
Na stacji benzynowej, staje samochód, wychodzi koleś, garniak, czarne BMW, itp. Idzie do kasy, bierze gumki, kilka piw, po chwili wchodzi taka 14-letnia dziewczyna i mówi: -Jeszcze chipsy proszę księdza 1. fajne
2. nie qmam o co chodzi
3. może być Ten z łyżwami zatonął zimą, czyli jakies pół roku wcześniej, a więc był w stanie rozkładu stąd mu tak z gęby jechało podczas usta-usta | |
| | | gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 10:38 | |
| Opcjoner ja już po Tour de Pologne! Do Pisza spod Warszawy 220km. Bocznymi drogami żeby nie jechać przy tirach, czasami przez las 6.15 rano wyjazd a dojazd o 22.50. Rowerem górskim. Puenta: nigdy więcej | |
| | | Reser
| | | | thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| | | | Reser
| | | | janek
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 10:44 | |
| - REALISTA napisał:
- OpTiOn TrAdEr napisał:
- mario napisał:
- OpTiOn TrAdEr napisał:
i cos pod KRT:
Na stacji benzynowej, staje samochód, wychodzi koleś, garniak, czarne BMW, itp. Idzie do kasy, bierze gumki, kilka piw, po chwili wchodzi taka 14-letnia dziewczyna i mówi: -Jeszcze chipsy proszę księdza 1. fajne
2. nie qmam o co chodzi
3. może być Ten z łyżwami zatonął zimą, czyli jakies pół roku wcześniej, a więc był w stanie rozkładu stąd mu tak z gęby jechało podczas usta-usta opcjo za dlugo gra na rynku futury więc sytuacja past jest mu obca | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 10:47 | |
| - HIOB napisał:
Jęsli chodzi o obecny stan w naszym kraju to jestem zaskoczony tym co piszesz bo przecież jest i Platforma Obywatelska i Pan Premier Tusk i Pan Prezydent Komorowski..... tak jak chcial naród więc wszystko jest w porządku
Wyjaśniam, że w sprawę zamieszanych jest obecnie 10 prokuratorów i 5 sędziów ( 2 prokuratorów już przeniesli do innych jednostek organizacyjnych, 3 właśnie teraz ucieka - łajza jest na urlopie do wyciszenia ) Obecnie bez żadnych obiekcji i wszędzie będę o tym pisał, w tym do redakcji wszystkich ważniejszych mediów, rzecznik dyscyplinarny i naczelnik wydziału III nadzoru też w tym siedzą z art. 239 kk, wice prezes sądu - w przygotowaniu wniosek o postępowanie dyscyplinarne oraz dla gogusia z mynysterstwa kurwa sprawiedliwości zamieszana jest tez przewodnicząca wydziału spraw cywilnych wydziału skarg i wniosków SPECJALNIE POWOŁANEGO przez Ministra Kwiatkowskiego, i co? i gówno panie Kwiatkowski, jebana MAFIO do zobaczenia w Strasburgu | |
| | | gumbas
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 10:56 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 10:59 | |
| - MICHU napisał:
- delphia napisał:
Ma miejsce ukrywanie dowodów, zmowa prokuratur, ustawianie toku i źle prowadzenie postępowania niezgodnie z naczelnymi zasadami procesowymi, wbrew ustawie najwyższej - Konstytucji. mataczenie kwalifikacją prawną aby orzec z art. 17 kpk. jakiś debil z ministerstwa kurwa sprawiedliwości pisze Mi że Seremet nie jest władny wobec przestępczego działania prokuratorów w Mojej sprawie. Ja pierdolę ale SYF. Wypowiadam wojnę MAFII - trzymajcie kciuki. to sa slowa praktyka co to " dobroć i demokracje Tuskowa "poznał na własnej skorze dzisiaj rzadzi Kurwa i złodziejeje -politycy i dziennikarze z " organami sprawiedliwosci "chyba penisami sprawiedliwosci a ze kaczorowi to sie podoba to rozumiem podpiał sie pod klike i czerpie korzyści -wciska/ał jeleniom gorace kartofle swiadomie czy nie ale ich na franku uszczęśliwiał a tym samym był trybikiem w złodziejskiej maszynce |
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 11:03 | |
| - MICHU napisał:
- HIOB napisał:
Jęsli chodzi o obecny stan w naszym kraju to jestem zaskoczony tym co piszesz bo przecież jest i Platforma Obywatelska i Pan Premier Tusk i Pan Prezydent Komorowski..... tak jak chcial naród więc wszystko jest w porządku
Wyjaśniam, że w sprawę zamieszanych jest obecnie 10 prokuratorów i 5 sędziów ( 2 prokuratorów już przeniesli do innych jednostek organizacyjnych, 3 właśnie teraz ucieka - łajza jest na urlopie do wyciszenia )
Obecnie bez żadnych obiekcji i wszędzie będę o tym pisał, w tym do redakcji wszystkich ważniejszych mediów,
rzecznik dyscyplinarny i naczelnik wydziału III nadzoru też w tym siedzą z art. 239 kk, wice prezes sądu - w przygotowaniu wniosek o postępowanie dyscyplinarne oraz dla gogusia z mynysterstwa kurwa sprawiedliwości
zamieszana jest tez przewodnicząca wydziału spraw cywilnych wydziału skarg i wniosków SPECJALNIE POWOŁANEGO przez Ministra Kwiatkowskiego, i co? i gówno panie Kwiatkowski, jebana MAFIO do zobaczenia w Strasburgu Jestem nie w temacie, ale to Michu jakaś gruba sprawa ? nie musisz odpisywać jak Ci to niewygodne. A że państwo jest słabe i skorumpowane? koła żeś nie odkrył, jedynie na własnej skórze się o tym przekonałeś...co by nie było, życzę powodzenia | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 11:08 | |
| - Donpadre napisał:
- OpTiOn TrAdEr napisał:
- Donpadre napisał:
- Opcjoner ja już po Tour de Pologne! Do Pisza spod Warszawy 220km. Bocznymi drogami żeby nie jechać przy tirach, czasami przez las 6.15 rano wyjazd a dojazd o 22.50. Rowerem górskim. Puenta: nigdy więcej
Bocznymi drogami taka trasa góralem no to rzeczywiście męczące. Nie dałbym pewnie rady. Ja to se szosóweczką bo asfalciq pomykam delikatnie, 100km jak z dupy szczelił nawet nie jestem specjalnie zmęczony. Pierwsze 100 km poszło bardzo lekko i szybko potem zaczęły się jakieś drogi do kitu i przed Ostrołęką otwarty teren, wiaterek i wzniesienia jak w świętokrzyskim. Na końcu zrobiło się ciemno, deszcz zaczynał padać, zimno a jechaliśmy z małym ekwipunkiem, ja miałem plecak a koledzy torby na kierownice, czyli bez ubrań. Masakra, na końcu to jak ucieczka z jakiegoś obozu w tajdze, walka o życie Ale taki survival też czasem dobrze przeżyć, jakaś atrakcja dla całodziennego siedzenia na żopie przed compem. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 11:08 | |
| - HIOB napisał:
- MICHU napisał:
- delphia napisał:
bardzo duzo racji !!!ludzie swiat postrzegaja tylko ze swojego pktu widzenia - a wiec wyjątkowo nieobiektywnie i zlodzieja dostrzegą dopiero wtedy gdy ich okradnie Człowiek ma rozum po to aby byl madry przede szkoda bo po szkodzie to i małpa łape cofa gdy ja boli a madry powinien wczesniej tej łapy tam nie pchać i przewidzieć nastepstwa |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 11:11 | |
| Biały Murzyn:http://tourdepologne.pl/t/froome,sylwetka/ Kiedyś się zastanawiałem czemu nie ma kolarzy z Afryki, jednak są tylko farbowani na jasno | |
| | | gumbas
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 11:13 | |
| - OpTiOn TrAdEr napisał:
- Donpadre napisał:
- OpTiOn TrAdEr napisał:
- Donpadre napisał:
- Opcjoner ja już po Tour de Pologne! Do Pisza spod Warszawy 220km. Bocznymi drogami żeby nie jechać przy tirach, czasami przez las 6.15 rano wyjazd a dojazd o 22.50. Rowerem górskim. Puenta: nigdy więcej
Bocznymi drogami taka trasa góralem no to rzeczywiście męczące. Nie dałbym pewnie rady. Ja to se szosóweczką bo asfalciq pomykam delikatnie, 100km jak z dupy szczelił nawet nie jestem specjalnie zmęczony. Pierwsze 100 km poszło bardzo lekko i szybko potem zaczęły się jakieś drogi do kitu i przed Ostrołęką otwarty teren, wiaterek i wzniesienia jak w świętokrzyskim. Na końcu zrobiło się ciemno, deszcz zaczynał padać, zimno a jechaliśmy z małym ekwipunkiem, ja miałem plecak a koledzy torby na kierownice, czyli bez ubrań. Masakra, na końcu to jak ucieczka z jakiegoś obozu w tajdze, walka o życie Ale taki survival też czasem dobrze przeżyć, jakaś atrakcja dla całodziennego siedzenia na żopie przed compem. W sumie warto, tylko mnie w trakcie kolano bolało więc trzeba się dobrze przygotować, teraz zabrałbym jakieś bandaże uciskowe na kolana i zawsze lepiej założyć cienkie opony na górala jak jeden z kolegów, było mu dużo lżej a w drodze przez las nie zakopywał się za bardzo. Polecam taką wyprawę jak ktoś czuje się na siłach, ciekawe wspomnienia. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 11:14 | |
| - REALISTA napisał:
- MICHU napisał:
- HIOB napisał:
Wyjaśniam, że w sprawę zamieszanych jest obecnie 10 prokuratorów i 5 sędziów ( 2 prokuratorów już przeniesli do innych jednostek organizacyjnych, 3 właśnie teraz ucieka - łajza jest na urlopie do wyciszenia )
Obecnie bez żadnych obiekcji i wszędzie będę o tym pisał, w tym do redakcji wszystkich ważniejszych mediów,
rzecznik dyscyplinarny i naczelnik wydziału III nadzoru też w tym siedzą z art. 239 kk, wice prezes sądu - w przygotowaniu wniosek o postępowanie dyscyplinarne oraz dla gogusia z mynysterstwa kurwa sprawiedliwości
zamieszana jest tez przewodnicząca wydziału spraw cywilnych wydziału skarg i wniosków SPECJALNIE POWOŁANEGO przez Ministra Kwiatkowskiego, i co? i gówno panie Kwiatkowski, jebana MAFIO do zobaczenia w Strasburgu Jestem nie w temacie, ale to Michu jakaś gruba sprawa ? nie musisz odpisywać jak Ci to niewygodne. A że państwo jest słabe i skorumpowane? koła żeś nie odkrył, jedynie na własnej skórze się o tym przekonałeś...co by nie było, życzę powodzenia po pierwsze niech michu wyciszy emocje bo juz styrzela sobie samobója i jeszcze bedzie pociagniety za obraze , pomówienie tylko argumenty i fakty -bez emocji no chyba ze chce robic rewolucje a nie dochodzic praw w sadach
Ostatnio zmieniony przez osły dnia Nie 31 Lip 2011, 11:18, w całości zmieniany 1 raz |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 11:16 | |
| [quote="REALISTA
Jestem nie w temacie, ale to Michu jakaś gruba sprawa ? nie musisz odpisywać jak Ci to niewygodne. A że państwo jest słabe i skorumpowane? koła żeś nie odkrył, jedynie na własnej skórze się o tym przekonałeś...co by nie było, życzę powodzenia[/quote]
sprawa jest docelowo na 1 mln zł i o korupcję 4 prostytuujących się notarialnie "notariuszy".
tych zaczeli bronić "prokuratorzy" a tych z kolei następni "prokuratorzy" i "sędziowie".
doszli też zasiadający w gremiach odwoławczo - skargowych. Ja im że przestępstwo a oni ze mnie debila robią.
no kurwa czarne jest niby białe.
doszły dowody na przestępstwa wszystkich osób jakoś związanych z obrotem majątkiem, murwa jakoś tak z pietnaście osób. Dla wszystkich z art. 299 kk i w zw z 294 kk ( chyba bo nie pamiętam) 8 - 10 lat więzienia.
SZOK kurwa SZOK
| |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend Nie 31 Lip 2011, 11:20 | |
| Jednego nie qmam: tak ci komentatorzy pierdzielą, że TdP to wyścig jeden z najlepiej zorganizowanych na świecie sratatata.... tylko dlaczego żaden bukmacher nie ma nawet tego wyścigu na liście dostepnych zakładów?
Znajdźcie mi buka, który przyjmuje zakłady na Tour de Pologne. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 30.07-31.07.2011 weekend | |
| |
| | | | UFO - 30.07-31.07.2011 weekend | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |