| UFO - 26.08.2011 | |
|
+41mixa Jones XE (brat EXa) forex filip Takitam MoralnyNiepokój karnak Dave SzFagier Damian MaxMartini Generał adepcik2 jj gąsior dead_eye barany Diablo Windziarz Małolat thorgall PINGWIN (Z MADAGASKARU) kaczor petgry fastenter Pan Nikt Reser tarzan delphia początkujący po raz 7 Aligator W stronę słońca :) nomad zibi MICHU EX kLeszcz janek SYLWESTER inwestor 45 posters |
|
WOU | =L | | 25% | [ 3 ] | =0 | | 25% | [ 3 ] | =S | | 50% | [ 6 ] |
| Wszystkich Głosów : 12 | | Poll closed |
|
Autor | Wiadomość |
---|
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
| |
| |
specjalista
Liczba postów : 1606 Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 Pią 26 Sie 2011, 22:58 | |
| | |
|
| |
dead_eye
Liczba postów : 5365 Age : 45 Location : Z.G. Registration date : 13/02/2008
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 Pią 26 Sie 2011, 23:12 | |
| mi sierpień jakieś 25% w ucho na portfelu akcyjnym - tyle, że on się nie zmienił od jakiegoś roku, pasywny jest, co jakiś czas coś dokupię, jak PZU teraz ale 'śmieszne' lokaty elegancko do przodu dla niektórych śmieszne, dla pasywnych dobra rzecz - lepiej zostać na depo często gęsto i to dobra rada, niż jak niektórzy ładują wszystko w fut, i zarabiają jak weekend, bo nie tracą wtedy każdy musi sobie wybrać co woli i tyle w temacie nomad, 50% kapitału w futy na indeksy? grubo | |
|
| |
dead_eye
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 Pią 26 Sie 2011, 23:16 | |
| - osły napisał:
- Generał napisał:
- mixa napisał:
- Wróciłem do gry na koniach po 2 letniej przerwie ( byłem na akcjach ) i zostalem od razu wydupczony na maxa . Hiob mi radził żeby sie wstrzymać 3 dni , ale ja uznałem że jak Berni nic nie powiedział to walimy w dól i po 2265 s . po 2299 sl . Moze sie jeszcze doczekam spadków
jak na akcjach kasę przerżnąłeś to dobrej przyszłości na koniach ci nie wróżę, lepiej naucz zarabiać się na akcjach eeee.. jeszcze sie odegra na koniach tylko musi grubiej obstawić to szybciej to bedzie i jeszcze zarobi luz, jak nie wyjdzie na koniach to forex jeszcze zostanie | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 Pią 26 Sie 2011, 23:18 | |
| - dead_eye napisał:
- mi sierpień jakieś 25% w ucho na portfelu akcyjnym - tyle, że on się nie zmienił od jakiegoś roku, pasywny jest, co jakiś czas coś dokupię, jak PZU teraz
ale 'śmieszne' lokaty elegancko do przodu
dla niektórych śmieszne, dla pasywnych dobra rzecz - lepiej zostać na depo często gęsto i to dobra rada, niż jak niektórzy ładują wszystko w fut, i zarabiają jak weekend, bo nie tracą wtedy
każdy musi sobie wybrać co woli i tyle w temacie
nomad, 50% kapitału w futy na indeksy? grubo trzeba bylo wypierdalac akcje jak przebili 2700,nie ma co sie bawic w dlugoterminowego | |
|
| |
dead_eye
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 Pią 26 Sie 2011, 23:20 | |
| trzeba było, wuj tam trudno | |
|
| |
Laik
Liczba postów : 1762 Location : Małopolska Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 Pią 26 Sie 2011, 23:44 | |
| Czolem all Siedze na wakacjach i dobrze sie bawie. Jednak nie omieszkalem wybrac pokoju z dostepem do netu wiec widze co sie dzieje. Dla mnie ciekawa byla wczorajsza sesja i fixing. Wiem, ze zabrzmi to banalnie ale wlasnie czegos takiego sie spodziewalem. Duza kasa i kupno pkc za duza kwote wywindowalo indeks up. Wiekszosc tutaj siedzi caly dzien wiec dobrze wie, ze nawet DAX i kolejne spadki we Frankfurcie na naszych inwestorach z GPW nie robily wrazenia. Spadek 30 pkt pomijam bo DT slabo mi wychodzi ale widze co sie dzieje wiec moge delikatnie spekulowac otwierajac i zamykajac 10-20% dodatkowo pozycji. Teraz o dzisiejszej sesji: Jezeli przez 5-6 godzin spadkow obrot mniejszy niz sam fixing wczorajszy to srednio inteligentny spekulant moze przewidziec ruch. Co do DAX-a to kazdy wie, ze GPW idzie w korelacji tylko pytanie dlaczego teraz nie idzie - odpowiedz jest banalna. Zarabiamy na tych co patrza w ciemno na Niemcow, ktorzy notabene nie zakazali sprzedazy krotkich wiec byla i jest okazja do wykorzystania faktu. Jesli chodzi o USA. Tyle juz wymodzili pseudo-ANALITYCY, ze wstydem dla mnie byloby uprawiac PRopagande i bujac naiwniakow stugajac pseudo-inteligenta. Zreszta mi za to nie placa a inwetuje tylko swoje pieniadze. A jesli o mnie idzie ?? Mam L tyle ze w tylek dostalem w ubiegly czwartek tracac niemal 25% tegorocznego zysku. Czekam na huragan, pierdniecie Donka-kondonka,cuda ministra finansow bez tytulu naukowego, bakructwo X i takie pierdoly dla anali ......... Mysle, ze forum przeglada znacznie wiecej osob niz sie ujawnia i pisze. Zauwazylem, ze popularne staja sie dyskusje na temat polityczne, obyczajowe, spoleczne, religijne ect........wiec tym bardziej nie ma sensu pisac. Forum nikomu nie pomaga. Jedyny cel to zalatwic drugiego bo liczy sie kasa chyba, ze gramy wirtualnie. Ja mam realna kase wiec doswiadczeniem, ktore posiadam nie zamierzam sie nia dzielic. Sorry ale kazdy sobie rzepke skrobie. Kazdy ma inne strategie, horyzonty czasowe i wielkosc portwela wiec po co kogos naciagac skoro moze nie przetrwac pierwszej z brzegu korekty lub strzalu sluzacego do wyczyszczenia pozycji ?? Pozdrawiam i zycze dobrych pozycji ale glownie swietnych zamkniec tych pozycji !!!! | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 Pią 26 Sie 2011, 23:50 | |
| - Generał napisał:
- człowiek zmęczony nie zarobi na giełdzie
ważna jest psychika, trzeba być zrelaksowanym by zarobić - to podstawa madrze gadasz,moze zle zrobilem ze Cie nazwalem pizda;) | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 Pią 26 Sie 2011, 23:53 | |
| dziś odbyła się "debata" w Polsacie. Uczestniczył Chyży Rój i Waldemar P.. Reszta uczestników nie dotarła lub nie została do niej dopuszczona:
http://www.tvn24.pl/0,1715350,0,1,znow-nie-wpuscili-palikota,wiadomosc.html
| |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 Sob 27 Sie 2011, 00:07 | |
| - delphia napisał:
dziś odbyła się "debata" w Polsacie. Uczestniczył Chyży Rój i Waldemar P.. Reszta uczestników nie dotarła lub nie została do niej dopuszczona:
http://www.tvn24.pl/0,1715350,0,1,znow-nie-wpuscili-palikota,wiadomosc.html Nieladnie,ale telewizji bym nie obwinial skoro pawlak i tusk odmowili to co mial polsat zrobic.Wbrew pozorom w tvn i polsacie akurat po mneij wiecej rowno pokazuja wszystkich za to w publicznej zalezy kto rzadzi:D Powinni juz dawno t ozamknac w pizdu | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 Sob 27 Sie 2011, 00:17 | |
| - kaczor napisał:
- delphia napisał:
dziś odbyła się "debata" w Polsacie. Uczestniczył Chyży Rój i Waldemar P.. Reszta uczestników nie dotarła lub nie została do niej dopuszczona:
http://www.tvn24.pl/0,1715350,0,1,znow-nie-wpuscili-palikota,wiadomosc.html Nieladnie,ale telewizji bym nie obwinial skoro pawlak i tusk odmowili to co mial polsat zrobic.Wbrew pozorom w tvn i polsacie akurat po mneij wiecej rowno pokazuja wszystkich za to w publicznej zalezy kto rzadzi:D Powinni juz dawno t ozamknac w pizdu ale co to znaczy odmówili? Przecież to Polsat jest organizatorem debaty a nie wspomniana dwójka. Skoro przybył tez inny szef startującego w wyborach ugrupowania to powinni go dopuścić. Wyobrażasz sobie co by jutro było gdyby Tusk z Pawlakiem wyszli ze studia i trzeba było odwołać program? A tak Polsat ośmieszył się tą "debatą" robiąc z niej bezpłatną audycję wyborczą PO i PSL. Prawdziwy problem jest taki że Polsat zorganizował debatę z "dnia na dzień" i najprawdopodobniej zaprosił tylko 4 uczestników z wiadomych partii (oceniam po liczbie krzeseł w studio). A skoro przybył ktoś spoza systemu to zamknięto Mu drzwi przed nosem.... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 26.08.2011 | |
| |
|
| |
| UFO - 26.08.2011 | |
|