Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: Ankieta: uwolnienie konopi. Sob 01 Wrz 2012, 08:28
nie mam jeszcze ani zeszytów, ani tornistra...a ten kujon EX pewnie już ma spakowany tornister na cały tygodniowy plan zajęć; jeszcze na mnie pewnie naskarży u Pani, za to,że mialem S ...ale wtedy na dużej przerwie mu z chłopakami no chyba że przez najbliższy semestr da mi lekcje odpisywać
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: Ankieta: uwolnienie konopi. Sob 01 Wrz 2012, 08:32
ja paliłem 3 lata prawie non stop zioło, lubilem zwłaszcza przed bzykankiem, nie wolno tylko za duzo przyjarac gdy skończyłem technikum przestałem bakać w tym roku po niemal 14 latach zbakałem sie z dziewczyna na plazy, to chyba zalezy od człowieka czy jest podatny na uzaleznienia, bo mnie to jakos nie uzależniło, gorzej było ze zwykłymi fajkami bo to cholerstwo trudno było rzucić , trzeba silnej woli, po prostu po ataku kaszlu powiedziałem sobie po chuj mi to i rzuciłem w cholere. jestem za pełna legalizacja konopi, przykład Holandii pokazuje ze legalizacja przynosi dobre skutki, w tej chwili niszczy sie zycie młodemu człowiekowi, bo miał lufke zioła, policja pokaże w statystykach jaką to oni maja zajebistą skuteczność, witamy w katolandzie , kraju absurdów i pierdolonych bogobojnych debili zapierdalajacych do koscioła modlic sie do faceta na krzyzu
jj
Liczba postów : 1573 Registration date : 15/05/2008
Temat: Re: Ankieta: uwolnienie konopi. Sob 01 Wrz 2012, 09:25
a jak to się głosuje - jestem na nie , bo narkotyk to narkotyk jak w to wejdziesz powrót jest trudny lub niemożliwy.
spiter
Liczba postów : 1078 Age : 39 Location : Pozen Registration date : 28/03/2012
Temat: Re: Ankieta: uwolnienie konopi. Sob 01 Wrz 2012, 10:44
Typowo na tak. Od 7 lat smolę.. Raczej częściej niż rzadziej. W najbliższych czasach mam zamiar zluzowac z tym..
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
Temat: Re: Ankieta: uwolnienie konopi. Sob 01 Wrz 2012, 10:49
ojoj do szkoły z marysiom czas wracać.
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Temat: Re: Ankieta: uwolnienie konopi. Sob 01 Wrz 2012, 16:29
Kto to wygrzebał Jestem za ha ha ha Jestem też za stosowaniem zioła w lecznictwie np.: olej konopny jak pewien koleś w kanadzie (teraz są dostępne tylko jakieś popierdółki bez zawartości THC, a to ono podobno jest lecznicze) Koncerny farmaceutyczne chyba skutecznie z tym walczą, bo nie mogą zrobić patentu (zachłanne świnie) na THC bo to jest produkt naturalny.
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007