cala ta gielda to nalog gorszy od chlania, Najebus chociaz czasem wyjdzie z domu czy sie przespi a ufoludek w pampersie od rana napierdala najpierw sesja w europie pozniej stany chwila nerwowego snu i juz kurwa przyczajka na skosnookiego
jak zarabiasz to nalogiem tego nie mozna nazwac,
jak wychodzisz na zero to mozna to nazwac nauką
jak ciagle doplacasz to jest to nalog
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
no przecież nie ma o co kopii kruszyć rusyfikacja - germanizacja - europoizacja
wszystko będzie ok wszyscy będą szczęśliwi
pzpr
tak bo jak amerykanie graja w takich bez znaku i japonczycy i niemcy to oni tez wszyscy sa zrusyfikowani. Ty czasem myslsiz czy tylko powtarzasz za gazeta polska?
Tylko slaby i maly narod czerpie dume z banalnych symboli
nie wiem jak inne reprezentacje (już widzę jak śledzisz stroje poszczególnych reprezentacji ) ale tak kochani przez Ciebie Niemcy zagrają z Czarną Wroną na piersi
a co Ty byś chciał jako symbol naszej reprezentacji? Gwiazdę? Tylko jaką: czerwoną, żółtą czy też może Dawida?
a akurat symbole były od zawsze jednym z najważniejszych elementów Państwowości co wywodzi się jeszcze z czasów plemiennych. Do dziś są ważne bo potwierdzają przynależność do określonej grupy (nie musi to być wcale kwestia narodowa)
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
cala ta gielda to nalog gorszy od chlania, Najebus chociaz czasem wyjdzie z domu czy sie przespi a ufoludek w pampersie od rana napierdala najpierw sesja w europie pozniej stany chwila nerwowego snu i juz kurwa przyczajka na skosnookiego
jak zarabiasz to nalogiem tego nie mozna nazwac,
jak wychodzisz na zero to mozna to nazwac nauką
jak ciagle doplacasz to jest to nalog
Co za róznica - wszystko chuj
Natomiast jazda jest gdy grasz i pijesz
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
rano fjuty jankeski +1%, my odbijamy,l bierzemy S i sssspadamy a na poważnie to chyba mnie wyleszczyli z tych eSek
nie żałuj jak nie dopłaciłeś to już jest git pomyśl o tych co byli na L ????????
jak zamkne pozycję, a to jeszcze leci w moją stronę 20-30 punktów, to wpadam w panikę, że zamknąłem pozycję przed TYM właściwym ruchem na kilkaset punktów. Tez tak macie ? Juz się martwię, że jutro poprawka na 3-4 % u nas bedzie Jedynym pocieszeniem jest to, ze Barany wszedł w S kiedy ja zamykałem
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
dodam że dziś pojawił się apel Prezesa Banku Grecji o jak najszybsze załatwienie spraw politycznych jako wyraz troski "o los Grecji". Teraz wiadomo o co chodzi - ECB za moment przestanie dostarczać kasę i system bankowy w Grecji się zawali bo nie będzie miał kto dostarczać płynności dla banków
Ezet Główny Troll UFO
Zależy jakie kto ma podejście i najważniejsze - czy jest to zyskowne. Jeśli zarabiasz i nawet jest to kosztem zmęczenia czy jakiegoś poświęcenia, to czy w "normalnej" robocie się nie musisz wysilać na wyniki?
JEŚLI ZARABIASZ oczywista bo inaczej to kibel
A skośnooki ostatnio tak nieruchawy, że w zasadzie można na niego nie patrzeć. Od czasu marcowego tsunami praktycznie im zdechły wszelkie ruchy. Wywiało inwestorów z parkietu?
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
w ogóle niby recesja, a zyski spółek są ; może koszty tną i dlatego ? Albo Azja jeszcze chłonie towar i dlatego
apple w koncu sprzedaje iphona 4s w PL , od tygodnia jest przedsprzedaz... z ograniczeniem 2szt na zamówienie ... wiec jaki to jest kryzys? wyrezyserowany
Ezet Główny Troll UFO
w ogóle niby recesja, a zyski spółek są ; może koszty tną i dlatego ? Albo Azja jeszcze chłonie towar i dlatego
apple w koncu sprzedaje iphona 4s w PL , od tygodnia jest przedsprzedaz... z ograniczeniem 2szt na zamówienie ... wiec jaki to jest kryzys? wyrezyserowany
Tak to jest już kiedyś to napisałem ale lemingi nadal swoje 4S- for Steve - wersja kolekcjonerska dla fanatyków pzpr
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
dodam że dziś pojawił się apel Prezesa Banku Grecji o jak najszybsze załatwienie spraw politycznych jako wyraz troski "o los Grecji". Teraz wiadomo o co chodzi - ECB za moment przestanie dostarczać kasę i system bankowy w Grecji się zawali bo nie będzie miał kto dostarczać płynności dla banków
bojom siem ze im przeliczom na nowe Drachmy po jakims ciulowym kursie
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Nie tykam się go od paru ładnych lat. Zawsze jak zająłem pozycję to szedł na odwrót. A jak zająłem na odwrót do tego co pomyślałem to szedł też na odwrót Mam uraz psychiczny do kabla i żadna Roxana mnie nie wyleczy z tego. Za to Eduarda czuję jak 100kg gej Mylogiego
Też próbowałem i mam takie same zdanie Wredna szuja z niego
Ja nie wiem, co wy do niego macie. Taka fajna parka.
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011