Ty lepij napisz UFOkom na ile jedziemy Bo jak znów znikniesz to będziemy na Tobie psy wieszać
Jadymy na ile paliwa starczy, szkoda tylko, że ropa taka droga ale ale chłopaki zatankowali wcześniej zbiorniki Tankowanie z reguły odbywa się w listopadzie po słabych poprzednich dwóch miesiącach, ale nie tym razem dlatego myślę, że listopad wypadnie dość dobrze
Citigroup Economic Surprise Index - Major Economies.
Oj to chyba nie na wiele tego paliwa wystarczy gdzieś tak do 2350 i to z pomocą małpy która 180 przeskoczy i się zatnie
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Ty lepij napisz UFOkom na ile jedziemy Bo jak znów znikniesz to będziemy na Tobie psy wieszać
Jadymy na ile paliwa starczy, szkoda tylko, że ropa taka droga ale ale chłopaki zatankowali wcześniej zbiorniki Tankowanie z reguły odbywa się w listopadzie po słabych poprzednich dwóch miesiącach, ale nie tym razem dlatego myślę, że listopad wypadnie dość dobrze
Oj to chyba nie na wiele tego paliwa wystarczy gdzieś tak do 2350 i to z pomocą małpy która 180 przeskoczy i się zatnie
50 pkt. to przeca zmienność w ciągu dnia jest większa, ja tam mówię o całej drugiej połowie listopada.
inwestor
50 pkt. to przeca zmienność w ciągu dnia jest większa, ja tam mówię o całej drugiej połowie listopada.
Sorry Winetu Myślałem jeno o jutrze
kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
Jeśli ktoś mógłby to objaśnić dla takiego leminga jak ja
czy jednak czeka nas era Corporatocracy lub coś podobnego czy dla jednych to będą złote czasy a dla innych era "kanarka w złotej klatce" czy może coś innego pzpr
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
Ale Edek rozpierd... Szwagry chyba mysla jak tu korbe zrobic na indexach bez edka
Goldman chyba znow po dupie dostal ze swoja prognoza na edziu. Wychodzi na to ze potrafia zarabiac tylko w silnych trendach - ale skoro tak to kto te trendy robi?!?!?!?!
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
czy jednak czeka nas era Corporatocracy lub coś podobnego czy dla jednych to będą złote czasy a dla innych era "kanarka w złotej klatce" czy może coś innego pzpr
Ale Edek rozpierd... Szwagry chyba mysla jak tu korbe zrobic na indexach bez edka
Goldman chyba znow po dupie dostal ze swoja prognoza na edziu. Wychodzi na to ze potrafia zarabiac tylko w silnych trendach - ale skoro tak to kto te trendy robi?!?!?!?!
No właśnie, kto kręci takie lody?
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
No właśnie, kto kręci takie lody?
ale kazio to szczęściarz, pracuje dla najlepszego pracodawcy na świecie, ma młodą dupencje, żyć nie umierać
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
a o co biega z tym lemingiem
Przepraszam ale w zależności od opcji światopoglądowej definicja jest różna najlepiej wygooglować i sobie wybrać
Czosnek jutro da downgrade z rana Francji. Yankes korbi ale coś powinno się wydarzyć żeby sytuacja była klarowniejsza a nie takie po cichu zaciągi, kto pierwszy ten lepszy. Przeryjemy gpw w posadach.
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
Propozycja, nad którą Komisja Europejska pracuje od prawie dwóch lat, pojawia się w kontekście rosnącej krytyki zbyt dużej władzy agencji ratingowych, oceniających m.in. wypłacalność państw. Za rekordowe wzrosty kosztów obsługi długu części państw strefy euro, chaos i niestabilność na giełdach, niektórzy obwiniają właśnie agencje ratingowe, przypominając, że ich analitycy nie umieli na czas przestrzec przed kryzysem finansowym w 2008 roku i nie doszacowali też ryzyka niektórych produktów finansowych. Pozytywną ocenę na miesiąc przed upadkiem otrzymał m.in. amerykański bank Lehman Brothers.
KE od dawna wskazuje na zbyt niską konkurencję na rynku ratingów, który zdominowany jest przez trzy amerykańskie agencje i ich europejskie oddziały (Fitch, Moody's i Standard and Poor's). Oliwy do ognia dolała czwartkowa wpadka agencji Standard and Poor's, która omyłkowo zdecydowała o obniżeniu ratingu Francji.
Diablo
z jednej strony podziwiam tego człowieka, za jego charyzmę, twardość i odwage z drugiej strony wierzył w coś czego nie ma" w praworządność", czyli jest człowiekem głupim, sam nie wiem jak to odbierac, jedno jest pewne ma facet stalowe jaja i podziwiam go za odwagę, a Putin mam nadzieje że kiedys zapłaci co temu cżłowiekowi zrobił, kawał skurwiela i szwaby to samo bo go popierają i liżą dupe Putinowi http://wyborcza.pl/1,75480,10624929,Moj_tata__wiezien_Putina.html?as=1&startsz=x
mariner
W sumie jestem za Niech KGHM skupuje akcje spółka ma bardzo dobre wyniki należy podnieść płace prezesowi i zarządowi także pracownikom i związkowcom i nowy rząd powinien podnieść vat akcyzę i inne podatki pzpr
inwestor
W sumie jestem za Niech KGHM skupuje akcje spółka ma bardzo dobre wyniki należy podnieść płace prezesowi i zarządowi także pracownikom i związkowcom i nowy rząd powinien podnieść vat akcyzę i inne podatki pzpr
Na małpie misia wywieźli w kosmos
mariner
Tak jakieś debile dzisiaj w ramach KS sprzedali ponad 100 tyś akcji
pzdr
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
pzdr
Co to KS?
mariner