pani minister nie szorciła,tylko wie co czeka jej naród.......
Montag, 05. Dezember 2011 Schwere Zeiten für ItalienSparpaket sorgt für Tränen Eine Eskalation der Schuldenkrise in Italien gilt als größte Bedrohung für die Eurozone. Verlangen die Märkte weiter so hohe Zinsen wie zuletzt, käme die drittgrößte Volkswirtschaft der Eurozone nicht mehr allein über die Runden. Dementsprechend zieht die Regierung Monti die Reißleine. Sie verschärft den Sparkurs. Arbeitsministerin Fornero bricht in Tränen aus.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
W chorych głowach zrodził się iście diabelski pomysł. Okazuje się bowiem, że Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji przygotowała nowe rozwiązania dotyczące abonamentu radiowo-telewizyjnego. Zapowiedział to w radiowej Trójce jej szef Jan Dworak.
Jak już ma być ten abonament to niech wszyscy płacą, mówił że można będzie zmniejszyć o 1/3 opłatę. Teraz ci co płacą mogą się czuć oszukani, nic się nie stanie jak reszta cwaniaków w końcu coś dołoży. Teraz to jest dno. Jakieś konkursy sms, sami nie wiedzą jaką mają pełnić rolę jako państwowa telewizja. Pseudo gwiazdy z wiadomości biorą gażę za 10 pracowników co zrobiliby by to równie dobrze. Niech czyta wyraźnie i dla mnie nie musi być autorytetem. Przylizany Lis też niech spada, jak można być tak stronniczym w obiektywnym programie gdzie wybór należy do widza. Tak samo konkursy gdzie jak za pomocą lewara pojawiają się ogromne sumy a na końcu nie wygrywa się nic albo śmieszne 10 tysięcy. (Gilotyna, Postaw na milion). Takie nagrody to mogą być na odpuście a nie w tv. Jakość wiadomości idzie w stronę TVNowskich faktów, bardziej przypomina program rozrywkowy a nie dający rzetelne informacje gospodarcze dziennik.
no to tyle
predictive analytics
Liczba postów : 746 Registration date : 29/09/2010
Montag, 05. Dezember 2011 Schwere Zeiten für ItalienSparpaket sorgt für Tränen Eine Eskalation der Schuldenkrise in Italien gilt als größte Bedrohung für die Eurozone. Verlangen die Märkte weiter so hohe Zinsen wie zuletzt, käme die drittgrößte Volkswirtschaft der Eurozone nicht mehr allein über die Runden. Dementsprechend zieht die Regierung Monti die Reißleine. Sie verschärft den Sparkurs. Arbeitsministerin Fornero bricht in Tränen aus.
skąd tak znasz niemiecki?
EURO
Liczba postów : 765 Registration date : 28/08/2007
mieszkałem we Frankfurcie nad Menem ponad 10 lat
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
mam zamiar się zacząć uczyć ale będzie masakra
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
kto jeszcze handluje na tym qurwidole taki obrót to robi baran na rynku te mini giełdy się kończą !!!!!!!
JA handluję i mam się dobrze. Dziś nie przytulam ale ogólnie git. Po co ci obrót? Makrelą jesteś? Ważne by depo puchło a czy stanie się to na małym czy dużym obrocie to tak jak w tym kawale....
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
"(..)Przewodniczący KRRiT wyjaśnił, że nowa koncepcja będzie oparta na założeniu, że każde gospodarstwo, do którego jest doprowadzona elektryczność, ma możliwość odbioru programów radiowych i telewizyjnych. Jak dodał, już nie będzie trzeba rejestrować odbiorników. (...)"
czy mnie pamięć myli iż Chyży Rój nakłaniał do tego by nie płacic abonamentu i obiecywał jego likwidację?
Swoja drogą ciekawa sprawa - domyślne założenie że jesteś płatnikiem - TK powinien sie tym zająć
z forum 18 lat temu po zakupie pierwszego mieszkania postawnoeiłem zostać tym normalnym i wybrałem sie po książeczke abonamentową na pocztę. wyobraźcie sobie moje ździwienie, gdy zarządano ode mnie bym udowodnił aktem notarialnym, że mieszkanie jest moje i mam prawo płacić - przez to zdarzenie nie płacę do dziś
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
frakfurt nam Niemnem... to chyba gdzies na Litwie ?
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Po przeczytaniu załapałem psychicznego doła.Z lektury wyłania się obraz przyszłej hegemonii Chin na wszystkich polach.politycznej, gospodarczej, wojskowej i demograficznej opartej o wielkohański szowinizm.Brrrrrrr!! (tylko chińczyk narodowości Han jest godny miana człowieka reszta to niewolnicy)
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
Na sapinie wciąż obowiązuje BUY SIGNAL od 28.Nov godz 1:00. Mimo pałowania trynd wzrostowy się utrzymuje, średnia rośnie a wskaźniki powoli stygną - nie można wykluczyć dalszej korby.
Jeśliby przeqrwili 1260 to się zacznie dziać dopiero
w usraśiu z pewnością. ale co u nas, jak grać, pan panie?
i tak tydzień w tydzień.
usraś uPuś, uPuś, a u nas ino chęci bez wspomożenia z drukarni. i to widać, zara.
AgroTrader MOD
zbieramy żniwo polityki informacyjnej czonskowatego. kompletnie zdezorientowane rynki, totalnie zaniepokojone, infosy dostarczane w różnych konstelacjach na poczeby chwili.
KTO bedzie inwestował na dłużej niż do wieczora?
wsio w kaszy i tyle.
mata czochy, co chcieliśta.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
zbieramy żniwo polityki informacyjnej czonskowatego. kompletnie zdezorientowane rynki, totalnie zaniepokojone, infosy dostarczane w różnych konstelacjach na poczeby chwili.
KTO bedzie inwestował na dłużej niż do wieczora?
wsio w kaszy i tyle.
mata czochy, co chcieliśta.
Barura juś sama z sobą barurzy.... czy to nie początki schizofrenii?
EURO
Liczba postów : 765 Registration date : 28/08/2007
frakfurt nam Niemnem... to chyba gdzies na Litwie ?
tak Robert....masz racje to gdzieś między Lublinem a następną stacją PKP.
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
poza tym zanotowalme kto mi zlozyl zyczenia a kto nie,zebyscie sie kurwa nei zdziwili...
a miałem rano napisac składać życzenia bo jak nie to w morde .....
No ja też zapomniałem bo o wczorajszych Roxannach myślałem. Moja wina.... Moja wina.... Moja bardzo wielka wina. Poniedziałek się sesja zaczyna a życzeń dla kaczora ni ma. Toteż teraz najsampierw nim compa wyłączę Kaczorowi spóźnione życzenia dołączę Czegóż mam życzyć Kaczorowi z Gdyni? Chyba mokrych cipeczek w bikini Trendów i falek większych niż mini Zostania Miszczem gdyńskich pakerni I rozjebania warszawskiej szulerni