W listopadzie w Pekinie ceny mieszkań spadły o 35 proc. w porównaniu z poprzednim miesiącem. - Rynek nieruchomości w Chinach znalazł się w punkcie zwrotnym - Większość mieszkań ma właścicieli - spekulantów, którzy kupili je, by zarobić na odsprzedaży. Zabrakło jednak nabywców chętnych zapłacić więcej. Stawki za metr kwadratowy poszybowały gwałtownie w dół - aż o 70 proc. - hm. dziwna ta komuna.
odgrzewane kotlety. ten news był już w połowie grudnia!
ja typuję upadek UniCredit jako kolejny powód zwałki. czytaliście
w usa jest możliwość nowych szczytów , a na sp500 tak ok .1270 jakiś przystanek ,lub zakręt się należy, - europa nisko oni wysoko ,powinni tam za wodą się zastanowić.
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
najdziwniejsze jest to,że na koniec s pobrałem na sp500,może luku do góry nie będzie , może poczekają na europę.
Trzy poziomy ewentualnie docelowe dla S&P wynikające z korekty -1285 -1307 -1329 Wyżej to juś nowe szczyty
przejście ostatniego szczytu z 08.12 burzy scenariusz spadkowy
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
Temat: Cris Pon 26 Gru 2011, 22:12
REALISTA napisał:
barany napisał:
no misiaki mozecie już nastawiać się powoli na poświąteczy łomot. Jutro duze wzrosty. USA wybija się z konsoli w górę. Tylko nie mówcie potem, ze w nocy się obróciłem.
bez kghm bedzie ciężko o wzrosty może wyższe otwarcie, ale wtedy spierdalaj z L
a widziałeś wykres copper'a ? Luka hossy i zniesiona największa świeczka spadkowa. U nas jeszcze nie. Może będą gonić ???
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
no misiaki mozecie już nastawiać się powoli na poświąteczy łomot. Jutro duze wzrosty. USA wybija się z konsoli w górę. Tylko nie mówcie potem, ze w nocy się obróciłem.
a widziałeś wykres copper'a ? Luka hossy i zniesiona największa świeczka spadkowa. U nas jeszcze nie. Może będą gonić ???
zmyły zmyły i jeszcze raz zmyły , nie tak dawno na nasdaku była jakaś gromnica wzrostowa , że najstarsi indianie nie pamiętają no i co no i lipa , nawet pył nie pozostał
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
realista zaszorcony, wiec realne argumenty do niego nie trafiają.
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Podobny układ jak na SABINIE czyli wykończenie fali y w korekcyjnej X Rządzą trójki
eranet
Liczba postów : 405 Age : 48 Registration date : 14/11/2011
W listopadzie w Pekinie ceny mieszkań spadły o 35 proc. w porównaniu z poprzednim miesiącem. - Rynek nieruchomości w Chinach znalazł się w punkcie zwrotnym - Większość mieszkań ma właścicieli - spekulantów, którzy kupili je, by zarobić na odsprzedaży. Zabrakło jednak nabywców chętnych zapłacić więcej. Stawki za metr kwadratowy poszybowały gwałtownie w dół - aż o 70 proc. - hm. dziwna ta komuna.
odgrzewane kotlety. ten news był już w połowie grudnia!
ja typuję upadek UniCredit jako kolejny powód zwałki. czytaliście