Jeżeli do tego dojdzie to będzie największy skandal w ostatnich 20 latach w Polsce http://wiadomosci.wp.pl/title,Ojciec-Rydzyk-bez-koncesji,wid,14140472,wiadomosc.html
w koncu bedzie porzadek:D
powiedzcie mi ja kna ufo mozna pisac na temat jesli ja zajmuej jedna pozycje srednio na tydzien:/
skoro Państwo za to nie płaci to dlaczego miałoby odmawiać koncesji?
Dlatego ze takie jest prawo? Panstwo nie placi za wiele rzeczy,ktorych zabrania Za prywatne aborcje tez panstwo nei placi i nei zezwala,rozumiem, ze zmieniles zdanie?
ale jakie prawo łamie TV Trwam?
Nie udaje nawet bezstronnosci,zajmuej sie dzialnoscia komercyjna,zaprasza tylko politykow z DWOCH partii etc
Jeżeli o jest wg Ciebie powód - łamanie prawa - to dlaczego TV Trwam i Radio Maryja nie traci już posiadanych koncesji?
BTW jak TVN udaje bezstronność albo "bezstronny" Lis czy inny dziennikarz włacza sie do dyskusji po stronie PO to juz jest ok?
Radio Maryja juz kilkakrotnie dostalo ostrzezenie,nie traci koncesji bo robi sie z tego sparwa polityczna.
Co do Lisa to ja tego tez nie pochwalam ale przyznasz ze jest roznica jesli jeden dziennikarz w trakcie dyskusji na ktora zaparsza wiele ugrupowac pozwala sobie na brak profesjonalizmu a systemowa,zaplanowana i zupelnie nieskrespowana agitacja za jedna ,konkretna partia polityczna przejawiajaca sie zapraszaniem TYLKO czlonkow tej partii oraz popieraniem jej pogladow Jest to tym bardziej naganne ze ani TV trwam ani Radio maryja nie sa(z zalozenia) stacjami komercyjnymi i korzystaja ze znacznych udogodnien w przyznawaniu koncesji.
Abstrahujac od tego argument typu dlaczego ja zostalem skazany za kradziez skoro sasiadowi sie udalo jest jzu trzecia glupota,ktora dzisiaj napisales czekam na kolejne;)
czy ktos w końcu przerwie szlaństwa Nomada i zabierze mu uprawnienia do modowania? Kpi sobie z nas wszystkich w żywe oczy.
Idź nomad na jogę albo na to swoje formum
wyluzuj się korporacja każe ci pić za dużo kawy, dlatego taki sztywny jesteś, podobnie jak Kaczor, dlatego tak się za łby wodzicie, stres korporacyjny was zżera, u Kaczora bardziej to widoczne, bo nie może wyżyć się na rodzinie
poczytajcie siebie na luzie to tańsze, niż sesja u psychologa będziecie zarobieni obydwaj
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Czw 05 Sty 2012, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
czy ktos w końcu przerwie szlaństwa Nomada i zabierze mu uprawnienia do modowania? Kpi sobie z nas wszystkich w żywe oczy.
wyluzuj się korporacja każe ci pić za dużo kawy, dlatego taki sztywny jesteś, podobnie jak Kaczor, dlatego tak się za łby wodzicie, stres korporacyjny was zżera, u Kaczora bardziej to widoczne, bo nie może wyżyć się na rodzinie
masz coś na edqu ?
zajrzyj na priva.
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
re nomad ja nie pracuje od dawna w zadnej korporacji,cos Ci sie myli delikatnie. A poza tym przestan mnie kurwa tykac posuwaczu sprzataczek zza wschodneij granicy
Co do modowania nomada to ja widze tutaj idealny przykald tego jak dziala ludzka psychika w warunkach straty. Czesc ludzi podjela jakas decyzje i ta decyzja okazala sie neisluszna,ale niechec do przyznanai sie do bledu i zalozenie ze "moze sie poprawi" sprawia ze administrator nioe chce uciac strat i pozwala zeby nomad dalej szalal:D Piekny przyklad!
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
masz coś na edqu ?
zajrzyj na priva.
zara tylko w garnkach zamieszam
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
re nomad ja nie pracuje od dawna w zadnej korporacji,cos Ci sie myli delikatnie. A poza tym przestan mnie kurwa tykac posuwaczu sprzataczek zza wschodneij granicy
Co do modowania nomada to ja widze tutaj idealny przykald tego jak dziala ludzka psychika w warunkach straty. Czesc ludzi podjela jakas decyzje i ta decyzja okazala sie neisluszna,ale niechec do przyznanai sie do bledu i zalozenie ze "moze sie poprawi" sprawia ze administrator nioe chce uciac strat i pozwala zeby nomad dalej szalal:D Piekny przyklad!
Sir Nick UFOTrader Senior
Liczba postów : 870 Age : 48 Registration date : 01/11/2010
W szkołach publicznych połowa przedmiotów jest zbyteczna jak plastyka, muzyka, historia. Historia mogłaby być ostatecznie ale prawdziwa a nie zafałszowana. I składają się na to ludzie w podatkach a nie żadne państwo.
Juz sie nie dziwie skad sie biora Barany.
W teatrze ostatni raz byles w szkole podstawowej? Opera, filharmonia to slowa nieznane? Balety to tylko w disco przy umpc, umpc, umpc?
Teraz juz wiem skad w kolo tyle chamstwa i prostactwa, a jedyne o czym mozna porozmawiac to g*wno i szmal.
Pozdrawiam Sir Nick
ps. Czy na panstwo ludzie nie skladaja sie w podatkach??
Jak byś się trochę pouczył, to byś wiedział, że jest coś takiego jak hierarchia potrzeb Maslowa. Dopóki nie zostana zaspokojone potrzeby podstawowe, to nie ma sensu zaspakajać innych. A w Polsce ponad 50% ludzi oszczędza na chleb.
"Jak byś się trochę pouczył, to byś wiedział, że" w szkole: - ksztaltuje sie umysl i postrzeganie swiata, - poszerza horyzont myslowy, - pokazuje, ze mozna roznymi metodami dojsc to podobnych wnioskow, - wzbogaca slownictwo i wiedze - rowniez ogolna
a zaspokajanie potrzeb tylko fizjologicznych i to podstawowych potrzebne jest przy hodowli.
Pozdrawiam Sir Nick
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
re nomad ja nie pracuje od dawna w zadnej korporacji,cos Ci sie myli delikatnie. A poza tym przestan mnie kurwa tykac posuwaczu sprzataczek zza wschodneij granicy Co do modowania nomada to ja widze tutaj idealny przykald tego jak dziala ludzka psychika w warunkach straty. Czesc ludzi podjela jakas decyzje i ta decyzja okazala sie neisluszna,ale niechec do przyznanai sie do bledu i zalozenie ze "moze sie poprawi" sprawia ze administrator nioe chce uciac strat i pozwala zeby nomad dalej szalal:D Piekny przyklad!
Hłe hłe i jeszcze "Myloginizm" to nie ja jestem ten zły i odpowiedzialny za stan zaistniałej sytuacji, tylko klijenci/ userzy to ja jestem dla nich, a nie oni dla mnie - niewdzięcznicy
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Nie potwierdzili mi uprawnień do handlu na myfxbook. Zrobiłem, co trzeba, i nic.
To pierwsze (znaczy track record) poszlo od razu, jak podalem haslo inwestora. To drugie (czyli privileges) po godzinei nie poszlo, i zlecenie z komentarzem sie anulowalo, dalem drugie zlecenie z komentarzem, stalo 4h i poszlo. Troche to trwa.
Ostatnio zmieniony przez przemak dnia Czw 05 Sty 2012, 12:29, w całości zmieniany 2 razy
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
kaczor po uszy w L - idziesz krok w krok za miszczem jedna pozycja na tydzien i w pizdu - spoko styczeń sie jeszcze nie konczy ,bedzie efekt trza miec tylko cierpliwosc i duze depo ,miszcz podaje ze sie wlasnie od dna odbili
zarabianie jest latwe ,i przyjemne .. ale niestety nerwowe troszke
trza byc silnej wiary ,jak miszcz
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Arg-os dnia Czw 05 Sty 2012, 12:29, w całości zmieniany 2 razy
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
kaczor po uszy w L - idziesz krok w krok za miszczem raz na tydzień i w pizdu - spoko styczeń sie jeszcze nie konczy ,bedzie efekt trza miec tylko cierpliwosc i duze depo ,miszcz podaje ze sie wlasnie od dna odbili
zarabianie jest latwe ,i przyjemne .. ale niestety nerwowe troszke
trza byc silnej wiary ,jak miszcz
AgroTrader MOD
Snajperrrrku, w % z Tobą nie mam szans, ale drabinkę to sobie pierdolnąłem dziś na mikrolotach, że hej. Część już zamknąłem, bo wsparcie niby jakieś jest. Nie było na full lewar, bo ja nie dzielę rachunków.
Ostatnio zmieniony przez Dezerter dnia Czw 05 Sty 2012, 12:33, w całości zmieniany 1 raz
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Snajperrrrku, w % z Tobą nie mam szans, ale drabinkę to sobie pierdolnąłem dziś na mikrolotach, że hej. Część już zamknąłem, bo wsparcie niby jakieś jest. Nie było na full lewar, bo ja nie dzielę rachunków.
o qurwa
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009