sam wczoraj pisales ze jak dzisiaj rosnie to jutro beda korekcic a my z nimi
Ucz sie, ucz Arg-os. Miszcz to Miszcz, nie ma to tamto -On wie co i jak. Świeżak jesteś to nie wiesz- byli tu kiedyś jeszcze Osły i Kaka oni wiedzieli kiedy S zająć , za późno zawitałeś to już się od nich nie nauczysz , ale czytaj <iszcza nie wszystko stracone.
to jest rynek, jak cenę marchewki ustalą na 1,5 to nadal sprzedajesz po 3 zł? Dziś duży kapitał do Warszawy zawitał, a on minimum 5-10% na akcjach chce zarobić.
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11714 Registration date : 16/09/2007
AM cos mi dopisał balance [Bonus Deposit 10] wcale nie trzeba tak się starac na wyrobienie tych transakcji a myślałem że będzie ciężko
Tak, ta premia to dobra rzecz dla systemowcow, systemowiec spi a premia mu rosnie Troche humor psuje fakt, ze ta premia to po prostu pol pipsa, wiec tylko mniejsze prowizje, a nie jakies zyski - no, ale jak daja to trzeba (bylo) brac
eranet
Liczba postów : 405 Age : 48 Registration date : 14/11/2011
czy szanowni koledzy tez widzą podwójne dno na edku? to by dawało ok. 1.2950...
dokładnie 1.2945 hej
Mam edkowe L, nie widze przeciwwskazan
ja dopiero dziś wrocilem z wawy, w hotelu, w którym bylem 1h internetu 25 pln, doba 75 pln , ale i tak nie mialem czasu na oglądanie wykresów i granie, więc dopiero sobie wypatrzyłem, widzę szanse na większy ruch niż to 130-150 pips
płacic w hotelu za internet ?! ale wiocha! jednak polandia z wawą na czele to prowincja
hotel w wawie za 75zl?
może chodzi o jakąś prycze w piwnicy?
INTERNET, i to nie w piwnicy, a na 33 piętrze
eranet
Liczba postów : 405 Age : 48 Registration date : 14/11/2011
AM cos mi dopisał balance [Bonus Deposit 10] wcale nie trzeba tak się starac na wyrobienie tych transakcji a myślałem że będzie ciężko
Tak, ta premia to dobra rzecz dla systemowcow, systemowiec spi a premia mu rosnie Troche humor psuje fakt, ze ta premia to po prostu pol pipsa, wiec tylko mniejsze prowizje, a nie jakies zyski - no, ale jak daja to trzeba (bylo) brac
samo sie dopisało dobre i to hej
fastenter
Liczba postów : 1724 Registration date : 14/11/2007
Czy Polska wesprze Międzynarodowy Fundusz Walutowy?
Wkrótce należy spodziewać się decyzji w sprawie wsparcia przez Polskę Międzynarodowego Funduszu Walutowego. Trwają analizy w tej sprawie - poinformowała w czwartek wiceminister finansów Hanna Majszczyk.
A drukarkę porzundną mamy?
wiesz dobrze o co chodzi - umowa międzyrządowa jak niegdyś słynna ustawa lub obecnie ustawa "zdrowotna" zmieniła kształt na zdecydowanie niekorzystny dla nas - nie będziemy nawet dopuszczani do spotkań grupy EUR. To że "trwają analizy" oznacza tyle że zastanawiamy się czy POgodzić sie z nadstawieniem czy nie. Jak słucham Twego ulubieńca to mam wrażenie że jemu to zwisa i powiewa - rozkłada ręce i mówi co ja mogę?
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
czy szanowni koledzy tez widzą podwójne dno na edku? to by dawało ok. 1.2950...
dokładnie 1.2945 hej
Mam edkowe L, nie widze przeciwwskazan
ja dopiero dziś wrocilem z wawy, w hotelu, w którym bylem 1h internetu 25 pln, doba 75 pln , ale i tak nie mialem czasu na oglądanie wykresów i granie, więc dopiero sobie wypatrzyłem, widzę szanse na większy ruch niż to 130-150 pips
płacic w hotelu za internet ?! ale wiocha! jednak polandia z wawą na czele to prowincja
hotel w wawie za 75zl?
może chodzi o jakąś prycze w piwnicy?
INTERNET, i to nie w piwnicy, a na 33 piętrze
to pewnie Solorz dostarcza bo tam za wysoko kabla ciagnac
pandorka
Liczba postów : 633 Registration date : 16/09/2011
z racji tego że ruch wygląda na trójkowy możliwe jest że zamiast A jest i w klinie który byłby C w 2 a zatem powinniśmy zobaczyć jeszcze zejście do niebieskiej i jakieś abc jako falę kończącą.
Co będzie czas pokaże
dorzucę jeszcze to
http://www.bankfotek.pl/view/1160732
fastenter
Kabel się zaklinował chwilowo między oporem i ważnym fibo / wsparciem, ale nadal nie widzę nic wzrostowego. Jakieś takie ciężkie miejsce. I te dojki na 4h, jak wywali z tej konsoli, to pewnie ostro.
Kurcze, jakies jaja, przerwy w dostepie do sieci na vpsie albo co, zglupial mi automat i na koncie ze stopki nabral elek, w dodatku dziwne tp sobie poustawiwl i poslizgi jakies kosmiczne powinny byc dwie elki tylko... No trudno, albo rybka albo piiiip... zobaczymy, nie tak powinno byc, ale z drugiej strony moglem spac - niech sobie radzi sam
fastenter
to jest rynek, jak cenę marchewki ustalą na 1,5 to nadal sprzedajesz po 3 zł? Dziś duży kapitał do Warszawy zawitał, a on minimum 5-10% na akcjach chce zarobić.
na prawdziwym rynku wystarczy dac po mordzie tym co sprzedają po 1,5 i juz jest nadal cena 3 zl
u ruskich w moskwie jest wszystko 5 razy droższe a jedź tam i spróbuj cos taniej sprzedać
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
pandorka
Liczba postów : 633 Registration date : 16/09/2011
mi nie chodzi o zarabianie tylko nie wiem co masz na mysli w dalszym ruchu wystarczyło by jakąś strzalke domalować poza tym to masz tyle lini na wykresie że nie wiem o co chodzi hej
wyjście ze strefy EUR jest równoznaczne z ogłoszeniem bankructwa. Straty (zapewne dużo więcej niż 50% nominału) zapiszą sobie wierzyciele.
a dla Grecji im to szybciej nastąpi tym lepiej straca tylko ci co maja pieniadze i oni sie martwią
pierwszy wpis na forum
Panie Prezesie, jeżeli wartość drachmy spadnie o 50%, czyli np. za 1 euro z 400 do 600 drachm to dług publiczny wzrośnie o 50 a nie 100%. Podstawy matematyki.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 62 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007