dave dobrze ? ja mam duzy monitor to mi nie rozwalała i nie wiedzialem
jeszcze ociupinę tak aby szerokość była max taka jak obrazek opcja.
to problem tych z małym ekranem .... smartfony, tablety i netbooki.
ile ma byc pipsów (pkseli)
napszcie wregulaminie albo gdzie na jakie powinny byc max wielkosci awatarów a najlepiej taka info powinna byc na stronie z awatarem
ps no kuźwa jest ale nie czytalem
Wyświetla mały obrazek pod informacjami o Tobie przy każdym poście. Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 320 pikseli, wysokość większa niż 200 pikseli, a rozmiar większy niż 64kB
ja patrzę tak "na oko "
czyli pomiędzy moim obrazkiem a opcjonera. przy czym opcjonera jest max.
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
BRUSSELS (Dow Jones)--The European Union has agreed "unprecedented" sanctions against Iran, U.K. Foreign Secretary William Hague told reporters Monday.
Speaking on his way out of a meeting of EU foreign ministers, Hague said further details of the sanctions will emerge later Monday.
"It shows the resolve of the EU," Hague said.
The U.K. foreign minister said the adoption of sanctions underlines the importance of the EU's dual-track approach to Iran over its nuclear program, which involves ratcheting up pressure on Tehran while also being open to negotiations if the country engages seriously with the international community.
Diplomats said earlier Monday that the EU had agreed an oil embargo on Iran to take effect from July 1, a ban on Iranian petrochemical product exports to the EU from May 1, and sanctions on Iran's central bank and at least one other firm.
specjalista
Liczba postów : 1606 Registration date : 01/06/2008
Ale z tym Gabinetem Inwestora w AM to popelina. Jakby ktos chcial wplacic albo wyplacic albo co, to kaplica - a to przeciez tylko (ale moze az) nowa skora dla bazy danych...
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
jeszcze troche wytrzymam ale wkurwiające to jest na maxa całe szczescie ze to wuj nie wzrosty po pare pktów , ale skubia mendy
juz tak miewałem ze oddawalem na dzienm przed spadkami -przypadek ???
mam nadzieje ze lewar nie za duzy
ciezar za duzy albo osioł za lekki ?
ale nawet tutaj widac ze juz wyzej nie powiozą
ps i dalej ciagnac temat to widac ze leszcze spanikowały i zamiast parę worków przelozyc z tyłu na przod to oni te z przodu zdejmuja i odciążają osla zamiast dociążyć
panika jest złym doradcą
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Arg-os dnia Pon 23 Sty 2012, 12:37, w całości zmieniany 2 razy