internet to jednak potega i sie kury tego boją z Chyżym Rujem na czele
zyd tez by sie pewnie przyłączył i wyłączył takie portale jak ten
Żakowski nic nie załapał po prostu dostał taki rozkaz. To zwykły aparatczyk służb. A jeżeli ta gnida staje w obronie wolnosci słowa tzn. że pewnym wpływowym grupom ACTA nie jest na rękę.
cos w tym jest ? jesli nie mozesz zatrzymac to stan na czele - bedziesz mial wplyw na kierunek
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
jakoś tak ze 2 m-ce temu garett prognozował na podst. Mostu Marsa na dziś 2273 na Wig20 nie pozostaje nic innego jak tylko chociaz ciezko bylo wtedy w to uwierzyć...
ale jakie bylo min po drodze ?bo 2 mce to okolo 40 sesji tutaj jest wykres z 50
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Alicja_B
Liczba postów : 588 Registration date : 06/11/2009
Żakowski nic nie załapał po prostu dostał taki rozkaz. To zwykły aparatczyk służb. A jeżeli ta gnida staje w obronie wolnosci słowa tzn. że pewnym wpływowym grupom ACTA nie jest na rękę.
cos w tym jest ? jesli nie mozesz zatrzymac to stan na czele - bedziesz mial wplyw na kierunek
Zakowski , Parandowska , Pacewicz , Stasiński to jest koteczku elita intelektualna polskiego dzeinnikarstwa a poziom twojej wypowiedzi niezbyt dobrze o tobie swidczy
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25091 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Zakowski , Parandowska , Pacewicz , Stasiński to jest koteczku elita intelektualna polskiego dzeinnikarstwa a poziom twojej wypowiedzi niezbyt dobrze o tobie swidczy
ha ha a Ty masz cipkę w poprzek jak takie coś wypisujesz
oni zawsze sa za demokracją jak demokracja przyznaje im racje - jak im jest "po drodze "
Ostatnio zmieniony przez Arg-os dnia Pon 23 Sty 2012, 14:30, w całości zmieniany 2 razy
fastenter
Liczba postów : 1724 Registration date : 14/11/2007
zapomniałaś dodać wujka Adama a to fo paux
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
jakoś tak ze 2 m-ce temu garett prognozował na podst. Mostu Marsa na dziś 2273 na Wig20 nie pozostaje nic innego jak tylko chociaz ciezko bylo wtedy w to uwierzyć...
to bez znaczenia co było miedzy, napisal, że 23.01 bedziemy w tym samym miejscu, jak mnie pamiec nie myli zaczynało spadać
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
to bez znaczenia co było miedzy, napisal, że 23.01 bedziemy w tym samym miejscu, jak mnie pamiec nie myli zaczynało spadać
no jak bez znaczenia jak ja siedze na s i czekam na 2000 ale jeszcze troche pociagna w góre i poźniej oczywiscie spadnie ale ja sie doczekam na 2000 ale z gołą - pustym depo
i co mi z tego ze bede mial racje jak bede juz goly - no chyba ze rekomendacje mam wydawac komus do gry to tak, sukces odtrabie
akurat 40 sesji do tylu to bylismy na poprzedniej górce
chcialem wkleic wykres ale nie potrafie , a tam widac dokladnie
Ostatnio zmieniony przez Arg-os dnia Pon 23 Sty 2012, 14:41, w całości zmieniany 3 razy
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
Wróciłem do wystawiania opcyjek bo ni chuja nie widzę innej mygliśkajten jak przytulić na qrwidołq dutki. Dziś wystawiłem 2szt O2230 a ponadto mam O2200 i O2210 od poprzedniego tygodnia.
Niezła padaka się porobiła na puciorach.
a tu jeszcze q pamięci poległych z sierpnia ub r:
może to się zesra do tego denka na 12pkt
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Wróciłem do wystawiania opcyjek bo ni chuja nie widzę innej mygliśkajten jak przytulić na qrwidołq dutki. Dziś wystawiłem 2szt O2230 a ponadto mam O2200 i O2210 od poprzedniego tygodnia.
a ja sie tylko zastanawiam ze Ty nigdy nie podałeś na fut czy forexie zajetej pozycji przed zamknieciem tylko zawsze po zamkbnieciu
a tutaj na opcjach podajesz ?
inwestor
a ja sie tylko zastanawiam ze Ty nigdy nie podałeś na fut czy forexie zajetej pozycji przed zamknieciem tylko zawsze po zamkbnieciu
a tutaj na opcjach podajesz ?
Jak nigdy? Mało razy? Kangura cały czas kiszę od 1.045xx
Opcje są w założeniu na dłuższy czas.
Nie podawałem wtedy gdy mi się udawało zrobić szybkiego deala - np w ciągu 15 minet trzepnąć buy-sell
Ostatnio zmieniony przez Dutkoprzytulacz dnia Pon 23 Sty 2012, 14:58, w całości zmieniany 1 raz
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
napisz lepiej ile Ci płacą za wypisywanie tych głupot w internecie. Ja mam ponad 100 pkt zarobku na L-kach a szwager cały czas łyka L, więc ryzyka nie ma żadnego.
stawka ta sama co Twoja za naganianie na L na szczycie
masz 100 pkt ? jak ostatnio z 8 razy pod rzad dawałeś
kilka małych wtopek a ogromny zysk na pozycji trendowej. Na tym polega gra na giełdzie.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
napisz lepiej ile Ci płacą za wypisywanie tych głupot w internecie. Ja mam ponad 100 pkt zarobku na L-kach a szwager cały czas łyka L, więc ryzyka nie ma żadnego.
stawka ta sama co Twoja za naganianie na L na szczycie
masz 100 pkt ? jak ostatnio z 8 razy pod rzad dawałeś
kilka małych wtopek a ogromny zysk na pozycji trendowej. Na tym polega gra na giełdzie.
Czy może być większy geniusz? Pokłony dla barana
inwestor