Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Temat: UFO - 06.02.2012 Nie 05 Lut 2012, 21:57
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
szorty na obligi zamknięte, longi na djia również w piąteczek miałem na tych pozycjach przyzwoite zyski, dziś zostało na waciki, ale lepsze to niż wtopa jeszcze tylko przymknę longi na wig20 i będę całkowicie po krótkiej stronie mocy pewnie niestety ze stratą bo luka w dół wydaje się pewna mam szorty na russellka i sapinę i od longów zamierzam w najbliższym czasie trzymać się z daleka
bójta się byczki! dzień sądu nadchodzi!
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
antywskaźnik oscar jest tak nabuzowany na wzrosty że zaleca pogrywać tylko na elach, hłe hłe no zobaczymy czy urwanie denka pod BDI nic nie znaczy z mojej analizy też wynika, że czas L się skończył albo dobiega końca z drugiej strony głupio byłoby przegapić ładne wzrosty i jeszcze na nich stracić ech, łatwo nie ma w tym biznesie
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
antywskaźnik oscar jest tak nabuzowany na wzrosty że zaleca pogrywać tylko na elach, hłe hłe no zobaczymy czy urwanie denka pod BDI nic nie znaczy z mojej analizy też wynika, że czas L się skończył albo dobiega końca z drugiej strony głupio byłoby przegapić ładne wzrosty i jeszcze na nich stracić ech, łatwo nie ma w tym biznesie
dzis widzialem dwa programy w TV o Elvisie Presleyu. Chyba dzis rocznica. Oscar tez moglby sie dzis przebrac za niego i dac jakas prognoze.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Pierdole Warszawe i pierdole PKP Intercity gdzie odlac mozna sie bylo tylko w jednym wagonie. Milego poniedzialku!
KRT i Kaczor w Warszawie, Opcjoner gdzies na poludniu. Albo jestescie naiwnymi pasazerami PKP albo kanarami.
to nawet nie bylo komu w mordę dać ???
ps mnie nie dziwia te podróże pociagami jesli sie gra na gieldzie lub udziela kredytow to przychodzi w koncu taki czas ze trzeba opuscic miejsce zamieszkania
w wypadku kredytow sprawa jasna - szczęśliwi klienci staja sie groźni dla graczy gieldowych grajacych na swoj rachunek jest potrzeba unikniecia spatkania z komornikiem a dla grajacych powierzonymi srodkami ta sama przyczyna jak w kredytach
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Arg-os dnia Pon 06 Lut 2012, 08:01, w całości zmieniany 2 razy
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Pierdole Warszawe i pierdole PKP Intercity gdzie odlac mozna sie bylo tylko w jednym wagonie. Milego poniedzialku!
KRT i Kaczor w Warszawie, Opcjoner gdzies na poludniu. Albo jestescie naiwnymi pasazerami PKP albo kanarami.
to nawet nie bylo komu w mordę dać ???
Konduktor wchodzi do pociągu. Na jego widok dwóch młodych ludzi zaczyna uciekać na koniec pociągu. Konduktor za nimi. Dobiegają do ostatniego wagonu. Kontroler dogania ich i mówi: - Dzień dobry, bileciki do kontroli. Pasażerowie podają bilety.Konduktor sprawdza i ze zdumieniem stwierdza, że są w porządku. Pyta pasażerów: - Dlaczego uciekaliście? - A dlaczego pan nas gonił?
3.62
Jedzie trędowaty pociągiem. Wchodzi kanar, podchodzi do niego: - Bilet proszę. Ten spanikowany zaczyna przetrząsać kieszenie. Odpada mu ręka. Przeprasza, podnosi ją i wyrzuca przez okno. Zdenerwowany, jeszcze gwałtowniej przeszukuje kieszenie. Odpada mu noga. Przeprasza, podnosi i wyrzuca. Już w kompletnej panice traci drugą nogę. Za okno. Kanar przygląda mu się i mówi spokojnie: - My tu gadu gadu, a ja widzę, że pan mi powoli spierdala
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Spotyka się dwóch kumpli i jeden mówi: - Patrz na mój tatuaż . - Ja mam Hitlera na dupie! Ściąga spodnie i pokazuje. - Gdzie on jest? - A to gnój, chyba wlazł do bunkra!
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
w USA drobnica ubiera sie na kontraktach w L, a duzi systematycznie w S... http://www.technikaichimoku.pl/2012/02/koncentracja-pozycji-na-sp500-ciekawe-zmiany/
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
to jak do tego dodamy ze może jeszcze zalała go woda bo mamy w Grecji powodź to mamy perspektywy na niekończącą sie korbe i na rychłe oddanie dlugów z % = 100
no tak, za komuny to byla kulturka, w kazdym wagonie na koncu byl WC ale kapitalista nie ma zamiaru placic za czyszenie takiej ilosci kibli nie ma lekuchno
eranet
Liczba postów : 405 Age : 48 Registration date : 14/11/2011