|
| UFO - 20.02.2012 | |
|
+37Bogdan qaaaa! EURO mosa Jones kamikaze Bartek petgry delphia fastenter dead_eye karnak mobar betonowe_buty Cris fabularasa kLeszcz IronFX kaczor Mleczarz specjalista Dave ROGER barany Reser zibi REALISTA MedKit* janek Slum-Dog AgroTrader EX eranet Pan Nikt snajper Diablo inwestor 41 posters | |
WOU | =L | | 44% | [ 4 ] | =0 | | 11% | [ 1 ] | =S | | 44% | [ 4 ] |
| Wszystkich Głosów : 9 | | Poll closed |
| Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 21:50 | |
| - snajper napisał:
Pewnie, gram jak grubas, wytnie mnie przy 1.39 Na tygodniowym to chyba górny knot zrobiony i już może spadać. A jak pokona zdecydowanie dzisiejsze szczyty, to pewnie korba. |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 21:51 | |
| | |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 21:56 | |
| Waluty będą tak się brandzlować do rana - nic się nie dzieje, idę lulu. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 22:06 | |
| |
| | | Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 22:14 | |
| zostala jeszcze godzinka (cos dlugo im to idzie) wklepalem sobie na dwoch rachunkach piramidki (na mikrolotach) - jedna na spadki a druga na wzrosty W cholere hardcorowe wiec jak nie bedzie jebni... na minimum sto pips to wywrotka bedzie. ide jeszcze z psem bo cos od rana mi miałczy admiral nowa stronke sobie walnal a w gabinecie dalej nie wiem gdzie co jest
Ostatnio zmieniony przez Slum-Dog dnia Pon 20 Lut 2012, 22:16, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 22:15 | |
| Muszę z 15pkt wydać na podstawkę chłodzącą pod laptoka bo grzeje się sqrwiel na maxa - nasrane tych aplikacji, FF, excel, word, NOL3, DealBook, XTB, IE, skype, yahoo msg i szlag wie co jeszcze - gdy jest większy ruch na giełdach to zauważyłem, że wentylator przyspiesza co nieco normalnie zamiast kaloryfera może być ale to chyba niezdrowo tak dla compa, będę musiał mu coś podłożyć by sie bidok schłodził trochę jak guspudarka za Balcerka | |
| | | Reser
| | | | Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 22:27 | |
| - Dutkoprzytulacz napisał:
- Muszę z 15pkt wydać na podstawkę chłodzącą pod laptoka bo grzeje się sqrwiel na maxa - nasrane tych aplikacji, FF, excel, word, NOL3, DealBook, XTB, IE, skype, yahoo msg i szlag wie co jeszcze - gdy jest większy ruch na giełdach to zauważyłem, że wentylator przyspiesza co nieco normalnie zamiast kaloryfera może być ale to chyba niezdrowo tak dla compa, będę musiał mu coś podłożyć by sie bidok schłodził trochę jak guspudarka za Balcerka
dysk Ci sie grzeje to norma dla laptopów no może nie dla wszystkich a podstawka to i wowszem fajna sprawa wystarczy zwykła np. 4world bez dodatkowych wiatraków dla mnie lepiej się pisze jak mam troszkę pod katem lapka hej | |
| | | MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 22:28 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 22:33 | |
| - Jones napisał:
- Dutkoprzytulacz napisał:
- Muszę z 15pkt wydać na podstawkę chłodzącą pod laptoka bo grzeje się sqrwiel na maxa - nasrane tych aplikacji, FF, excel, word, NOL3, DealBook, XTB, IE, skype, yahoo msg i szlag wie co jeszcze - gdy jest większy ruch na giełdach to zauważyłem, że wentylator przyspiesza co nieco normalnie zamiast kaloryfera może być ale to chyba niezdrowo tak dla compa, będę musiał mu coś podłożyć by sie bidok schłodził trochę jak guspudarka za Balcerka
dysk Ci sie grzeje to norma dla laptopów no może nie dla wszystkich a podstawka to i wowszem fajna sprawa wystarczy zwykła np. 4world bez dodatkowych wiatraków dla mnie lepiej się pisze jak mam troszkę pod katem lapka hej Dokładnie. Też miałem problem z wiatrakiem, to kupiłem zwykłą podstawkę na ałegro za 10 zł i jest w porządku.
Ostatnio zmieniony przez Antoni Pieniądz dnia Pon 20 Lut 2012, 22:43, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 22:39 | |
| - Antoni Pieniądz napisał:
- Jones napisał:
dysk Ci sie grzeje to norma dla laptopów no może nie dla wszystkich a podstawka to i wowszem fajna sprawa wystarczy zwykła np. 4world bez dodatkowych wiatraków dla mnie lepiej się pisze jak mam troszkę pod katem lapka hej Dokładnie. Też miałem problem z wiatrakiem, to kupiłem zwykła podstawką na ałegro za 10 zł i jest w porządku. kiedyś taką kupiłem w sklepie groszowa sprawa i widze że lepsza nie jest potrzebna http://www.ceneo.pl/3337643?se=NAAKxMrv6kkv6sr2NRwtuD_H4ZjbMHZt&gclid=CL3RxK3Bra4CFcJG3god8j-1QA hej | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 22:41 | |
| - Jones napisał:
- Antoni Pieniądz napisał:
- Jones napisał:
dysk Ci sie grzeje to norma dla laptopów no może nie dla wszystkich a podstawka to i wowszem fajna sprawa wystarczy zwykła np. 4world bez dodatkowych wiatraków dla mnie lepiej się pisze jak mam troszkę pod katem lapka hej Dokładnie. Też miałem problem z wiatrakiem, to kupiłem zwykła podstawką na ałegro za 10 zł i jest w porządku. kiedyś taką kupiłem w sklepie groszowa sprawa i widze że lepsza nie jest potrzebna http://www.ceneo.pl/3337643?se=NAAKxMrv6kkv6sr2NRwtuD_H4ZjbMHZt&gclid=CL3RxK3Bra4CFcJG3god8j-1QA hej Mam taki sam model, ino kolor szary |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 23:17 | |
- Jones napisał:
- Jones napisał:
dysk Ci sie grzeje to norma dla laptopów no może nie dla wszystkich a podstawka to i wowszem fajna sprawa wystarczy zwykła np. 4world bez dodatkowych wiatraków dla mnie lepiej się pisze jak mam troszkę pod katem lapka hej Dokładnie. Też miałem problem z wiatrakiem, to kupiłem zwykła podstawką na ałegro za 10 zł i jest w porządku. kiedyś taką kupiłem w sklepie groszowa sprawa i widze że lepsza nie jest potrzebna http://www.ceneo.pl/3337643?se=NAAKxMrv6kkv6sr2NRwtuD_H4ZjbMHZt&gclid=CL3RxK3Bra4CFcJG3god8j-1QA hej Mam taki sam model, ino kolor szary Ale to jest tylko zwykła podstawka aby sobie podłożyć i kąt zmienić czy podstawka chłodząca? Chodzi o dodatkowe chłodzenie od spodu. | |
| | | AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 23:19 | |
| http://www.farmer.pl/finanse/dotacje-i-doplaty/bocianie-gniazda-oznakowana-inwestycja-unijna,34508.html _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
| | | AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 23:44 | |
| CJW [2012-02-20 00:53:06]
Jest jeszcze taki parametr wody, o którym mało kto wie i mało się mówi: strukturyzacja. Woda tzw. "strukturyzowana" podobna jest najbardziej do wody komórkowej (tej w organizmie). Chodzi głównie o odległość kątową pomiędzy atomami wodoru. Od tej odległości zależy wielkość klastrów, w jakie cząsteczki się "zlepiają". Zbyt duże klastry nie są w stanie wniknąć bowiem do wnętrza komórek przez kanaliki w błonie komórkowej. Z kolei mniejsze klastry uzyskuje się przez przechowywanie wody w naczyniu krzemionkowym lub szklanym z wsadzonym kryształem górskim. Woda ma bowiem taką cechę, iż po pewnym czasie "kopiuje" parametry fizyko-elektryczne przedmiotu, z którym ma styczność. Woda o małych klastrach jest bardzo dobrze wchłaniana. Natomiast taka o dużych klastrach niestety przepływa tylko przez przewód pokarmowy i jest wydalana. Można to sprawdzić będąc potrzebującym wody po np.pracy fizycznej. Woda niestrukturyzowana zostanie szybko wydalona w ilości moczu niewiele mniejszej, niż ilość wypitej wody. Wypicie wody strukturyzowanej skutkuje mniejszą ilością moczu i po nieco dłuższym czasie.
Opakowanie tworzywowe niestety implikuje w przechowywanej wodzie powstawanie dość dużych klastrów. Wodę z butelek tworzywowych należałoby dla polepszenia jej wchłaniania przez organizm wcześniej na ok. 2 godziny przelać do naczynia ceramicznego z włożonym doń kryształem górskim. Oczywiście temat przybliżyłem z należytym uproszczeniem. Zainteresowanych zachęcam do własnych poszukiwań.
Woda to niby tak oczywisty temat, ale jednak ma swoje ciekawostki i tajemnice warte poznania. _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
| | | ROGER
Liczba postów : 2199 Age : 46 Location : Zachodnio - Pomorskie Registration date : 26/06/2009
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 23:45 | |
| | |
| | | ROGER
Liczba postów : 2199 Age : 46 Location : Zachodnio - Pomorskie Registration date : 26/06/2009
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 23:47 | |
- Jones napisał:
- Jones napisał:
dysk Ci sie grzeje to norma dla laptopów no może nie dla wszystkich a podstawka to i wowszem fajna sprawa wystarczy zwykła np. 4world bez dodatkowych wiatraków dla mnie lepiej się pisze jak mam troszkę pod katem lapka hej Dokładnie. Też miałem problem z wiatrakiem, to kupiłem zwykła podstawką na ałegro za 10 zł i jest w porządku. kiedyś taką kupiłem w sklepie groszowa sprawa i widze że lepsza nie jest potrzebna http://www.ceneo.pl/3337643?se=NAAKxMrv6kkv6sr2NRwtuD_H4ZjbMHZt&gclid=CL3RxK3Bra4CFcJG3god8j-1QA hej Mam taki sam model, ino kolor szary kurwa kupuje, może to sposób na forex | |
| | | barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 Pon 20 Lut 2012, 23:52 | |
| - zibi napisał:
- a mówili , że skarb dużo zapłaci za nielegalne zamykanie sklepów na podstawie jakiegoś świstka z sanepidu ,no i już można na ten poczet w budżecie zawiązywać rezerwę
http://www.tvn24.pl/-1,1735542,0,1,sad-trzeba-wykazac--ze-dopalacze-sa-szkodliwe,wiadomosc.html czy ten płemier potrafi coś zrobić dobrze czyt tylko grać w gałe i to jako tako bo jakby był dobry to w jakiejś lidze może kiedyś miejsce dla siebie by znalazł wooya a. się nie podoba wielu, bo odpierdzielił kilka fuszerek. kaczor (narodowy) przegrał po raz 6. partia millera słania się na pograniczu (5%). palikot wielu nie zadawala. dlaczego nie? pokolenie 35+ wie doskonale. schetyna dal się podejść i nagrać. JKM po raz 30. ściera się z poziomem 2 %. o którym ideale zapomnialam? czesław od 2 lat nie może zgnoić oja-goya. sztuczek było bez liku. grek nie może do końca kiwnąć jurop. jurop nie może wpierdzielić kobzę na zbity pysk, chociaż daaaawno na to zasłużył. świat się juś b. dawno skomplikowal. są sądy, osądy, instancje, media, manipulacje, dezinformacje. nie ma tylko czerni i bieli. juś dawno. od czasów WWII. pora to pojąć. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 20.02.2012 | |
| |
| | | | UFO - 20.02.2012 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |