| UFO - 01.03.2012 | |
|
+38Grześ forex REALISTA gumbas fastenter dead_eye delphia IronFX Cris Reser lam3r3k Windziarz MedKit* Diablo Slum-Dog Jaro Dave Takitam filip myśliwyl neuron petgry Pan Nikt Małolat eranet goldmar SYS TRADER barany ROGER karnak zibi EURO EX snajper kamikaze betonowe_buty AgroTrader Zbieracz puszek inwestor 42 posters |
|
WOU | =L | | 50% | [ 5 ] | =0 | | 30% | [ 3 ] | =S | | 20% | [ 2 ] |
| Wszystkich Głosów : 10 | | Poll closed |
|
Autor | Wiadomość |
---|
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:32 | |
| - Pan Nikt napisał:
- inwestor napisał:
- Czy to dziś zaczyna się ten
ARMIAGEDON System wczoraj wsadził mnie na L, więc chyba to dziś! Pozdrawiam To by u nas było za proste Prawdopodobnie po tym zejściu od szczytu ABC i potraktowaniu tego jako fala W teraz robimy falę X w boczniaku (być może trójkąt) Później nadejdzie fala Y która sprowadzi W20 do okolic 2200 A póki co pałowanie w zakresie 2300-2350 Pozdrawiam | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:33 | |
| Zaczynam martwić się o Opcja. Poszedł na imprezę i nie ma porannej relacji z wypadu Porwali go czy co |
|
| |
ROGER
Liczba postów : 2199 Age : 46 Location : Zachodnio - Pomorskie Registration date : 26/06/2009
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:34 | |
| - ROGER napisał:
- ROGER napisał:
- edek - wpadlo w nocy L 322 sl 300
nic z tego nie będzie edek mordo ty moja więcej już mnie nie strasz ! | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:35 | |
| | |
|
| |
ROGER
Liczba postów : 2199 Age : 46 Location : Zachodnio - Pomorskie Registration date : 26/06/2009
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:36 | |
| | |
|
| |
Takitam
Liczba postów : 785 Location : Szfagiernia Mała Registration date : 07/09/2010
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:36 | |
| - barany napisał:
- Kto nie ma L ten baran
I trzeba dodać, że przegrał życie | |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:38 | |
| | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:39 | |
| spokojnie to tylko atak ..... chciwości : tak samo chciwi będą na 2250 | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:39 | |
| - Małolat napisał:
- Arg-os napisał:
- Daredevil Trejder napisał:
- Juz mamy powazne skutki reformy emerytalnej, prorodzinnej Kojota Tuska. Polacy rozmnazaja sie w United Kingdom jak kroliki. Najlepszy wynik w skali kraju od 20 lat. A to nie jest dziwne jesli tam sa realne zachety w ulgach i pieniadzach dla matek i rodzin. U nas to wyglada tak, ze Tusk wychodzi i mowi "ludzie, wezcie sie do roboty tylko takiej innej" (tzn parzcie się bezrozumnie). Smieszny jest ten Kojot. Coraz wiecej podwyzek, zadnej polityki, a podwyzki nazywa reformami. I coraz wiecej bedzie mial staruszkow w Polsce (bezrobocie tez mu wyemigruje).
to jeszcze Wam opisze jak mnie leczy (i chyba wszystkich potrzebujacych ) służba medyczna Tuska Mam troche problemow z kregoslupem i po okresie, nie za dlugim, oczekiwania na wizyte u neurologa dostalem od niego skierowanie na tomografie i na rehabilitacje -to bylo w listopadzie tamtego roku na rehabilitacje zapisali mnie "bez problemu " na lipiec tego roku ale juz na tomograf nie zapisywali nigdzie w okolicy do konca roku , bo limity sie skonczyły i kazali zadzwonic po nowym roku
po nowym roku zadzwonilem i nawet udalo mi sie znaleźc krotki termin -na luty ,inni zapisywali marzec -kwiecien pojechalem w wyznaczonym terminie a tam powiedzieli ze nie zrobia bo moje skierowanie gdy sie zapisywałem bylo juz nieważne - przeterminowane nikt wczesniej z kilu osrodków do ktorych dzwoniłem nie poinformowal mnie o tym lekarz wypisujacy tez oczywiscie ma to w dupie chociaz na pewno zna sytuacje (pewnie chetnie mnie przyjmie prywatnie ,za skromną oplatą i wszystko dokladnie wyjasni ) Teraz musze znów zapisac sie do neurologa po nowe skierowanie i odczekac w kolejce ALE jest kolejny problem bo nie wiem gdzie - przychodnia w której on przyjmował nie podpisała kontraktu i juz nie istnieje a jak pójdę do innego to potrzebuje nowego skierowanie od lekarza rodzinnego Na koniec dodam ze w tej samej (rozwiazanej )przychodni bylem szczęśliwie zapisany na lipcową rehabilitacje -a wiec chyba przepadla kolejka i trzeba od nowa -lekarz , skierowanie , zapis ,czekanie droga oficjalna jest tylko dla twardzieli dobrze ze moge leczyc sie prywatnie -co robie wkurwiony i jednoczesnie rozbawiony -bo to kabaret a nie sluzba zdrowia
ale co maja powiedziec ludzie ciezko chorzy nie majacy duzych pieniedzy na leczenie kurwa tylko bombe podlozyc i rozpierdolic ten burdel
darmowa sluzba zdrowia to fikcja i powinni jak najszybciej to skonczyc tak pewnie bedzie tez z panstwowymi emeryturami - panstwo jest dobre ale tylko w zbieraniu skladek i to tyle z rana na tematy inne ale musialem to napisac tym ktorzy , tak jak ja wczesnie nie korzystali z tego i nie wiedzieli Ale qrwa narzekasz, a na Kopacz kto głosował 5 lat temu ja hłe le dobrze że teraz dla " śmiechu"daliście głos Grodzkiemu żeby nie było....
ja tylko w kwestii formalnej .... o ile dobrze pamiętam to NFZ wymyśliło SLD a następnie "udoskonalił" PIS. a teraz już piąty rok onanizują się z tym cudeńkiem PO wspólnie z PSL - em. ..... dlatego jak ktoś będzie zbierał podpisy pod referendum żeby rozjebać ten burdel na wiejskiej. ma mój głos.
Ostatnio zmieniony przez Dave dnia Czw 01 Mar 2012, 09:41, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5910 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:41 | |
| | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:44 | |
| - Dave napisał:
- Małolat napisał:
- Arg-os napisał:
- Daredevil Trejder napisał:
- Juz mamy powazne skutki reformy emerytalnej, prorodzinnej Kojota Tuska. Polacy rozmnazaja sie w United Kingdom jak kroliki. Najlepszy wynik w skali kraju od 20 lat. A to nie jest dziwne jesli tam sa realne zachety w ulgach i pieniadzach dla matek i rodzin. U nas to wyglada tak, ze Tusk wychodzi i mowi "ludzie, wezcie sie do roboty tylko takiej innej" (tzn parzcie się bezrozumnie). Smieszny jest ten Kojot. Coraz wiecej podwyzek, zadnej polityki, a podwyzki nazywa reformami. I coraz wiecej bedzie mial staruszkow w Polsce (bezrobocie tez mu wyemigruje).
to jeszcze Wam opisze jak mnie leczy (i chyba wszystkich potrzebujacych ) służba medyczna Tuska Mam troche problemow z kregoslupem i po okresie, nie za dlugim, oczekiwania na wizyte u neurologa dostalem od niego skierowanie na tomografie i na rehabilitacje -to bylo w listopadzie tamtego roku na rehabilitacje zapisali mnie "bez problemu " na lipiec tego roku ale juz na tomograf nie zapisywali nigdzie w okolicy do konca roku , bo limity sie skonczyły i kazali zadzwonic po nowym roku
po nowym roku zadzwonilem i nawet udalo mi sie znaleźc krotki termin -na luty ,inni zapisywali marzec -kwiecien pojechalem w wyznaczonym terminie a tam powiedzieli ze nie zrobia bo moje skierowanie gdy sie zapisywałem bylo juz nieważne - przeterminowane nikt wczesniej z kilu osrodków do ktorych dzwoniłem nie poinformowal mnie o tym lekarz wypisujacy tez oczywiscie ma to w dupie chociaz na pewno zna sytuacje (pewnie chetnie mnie przyjmie prywatnie ,za skromną oplatą i wszystko dokladnie wyjasni ) Teraz musze znów zapisac sie do neurologa po nowe skierowanie i odczekac w kolejce ALE jest kolejny problem bo nie wiem gdzie - przychodnia w której on przyjmował nie podpisała kontraktu i juz nie istnieje a jak pójdę do innego to potrzebuje nowego skierowanie od lekarza rodzinnego Na koniec dodam ze w tej samej (rozwiazanej )przychodni bylem szczęśliwie zapisany na lipcową rehabilitacje -a wiec chyba przepadla kolejka i trzeba od nowa -lekarz , skierowanie , zapis ,czekanie droga oficjalna jest tylko dla twardzieli dobrze ze moge leczyc sie prywatnie -co robie wkurwiony i jednoczesnie rozbawiony -bo to kabaret a nie sluzba zdrowia
ale co maja powiedziec ludzie ciezko chorzy nie majacy duzych pieniedzy na leczenie kurwa tylko bombe podlozyc i rozpierdolic ten burdel
darmowa sluzba zdrowia to fikcja i powinni jak najszybciej to skonczyc tak pewnie bedzie tez z panstwowymi emeryturami - panstwo jest dobre ale tylko w zbieraniu skladek i to tyle z rana na tematy inne ale musialem to napisac tym ktorzy , tak jak ja wczesnie nie korzystali z tego i nie wiedzieli Ale qrwa narzekasz, a na Kopacz kto głosował 5 lat temu ja hłe le dobrze że teraz dla " śmiechu"daliście głos Grodzkiemu żeby nie było....
ja tylko w kwestii formalnej ....
o ile dobrze pamiętam to NFZ wymyśliło SLD a następnie "udoskonalił" PIS. a teraz już piąty rok onanizują się z tym cudeńkiem PO wspólnie z PSL - em.
..... dlatego jak ktoś będzie zbierał podpisy pod referendum żeby rozjebać ten burdel na wiejskiej. ma mój głos. korwin chciał ich pod sąd wszystkich postawić, ale nie zebrał głosów | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:46 | |
| - barany napisał:
- Kto nie ma L ten baran
no to jestem baran ale mam uraz do L _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:50 | |
| Zrobione W czerwone i robimy X (wspomniany trójkąt) lub Zrobione 1,2,i,ii........i robimy iii zielone Na EDKU być może rozpoczęliśmy falę C w Y | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:51 | |
| - barany napisał:
- Dave napisał:
o ile dobrze pamiętam to NFZ wymyśliło SLD a następnie "udoskonalił" PIS. a teraz już piąty rok onanizują się z tym cudeńkiem PO wspólnie z PSL - em.
..... dlatego jak ktoś będzie zbierał podpisy pod referendum żeby rozjebać ten burdel na wiejskiej. ma mój głos. korwin chciał ich pod sąd wszystkich postawić, ale nie zebrał głosów tu bardziej chodzi o balagan i zlodzeijskie zasady niz o sam system czy inny system bylby lepszy jeswli odgórnie zaklada sie ze koszty maja ponosci pacjenci i wszystko sie robi zeby im utrudnic dostep a nie ulatwic to tak jak ofe mailo nam zapewnic emerytury "pod palmami " a w rzeczywistosci chodzilo o to zeby zajebac kase od ludzi tutaj zloedziejskie nastawienie rzadzacych jest najwazniejsze _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:54 | |
| _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:56 | |
| http://www.rotwl.pl/skansen_w_nagawkachlaureatem_konkursuturystyczne_odkrycia_2012,1893,0,0.html?stat=newsletter
10 km od Strykowa _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 09:57 | |
| |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 10:00 | |
| | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 10:01 | |
| _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 10:03 | |
| |
|
| |
karnak
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 10:05 | |
| | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 10:06 | |
| | |
|
| |
inwestor
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 10:11 | |
| |
|
| |
Jaro
Liczba postów : 417 Location : HIOB Registration date : 17/04/2011
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 10:11 | |
| - inwestor napisał:
- karnak napisał:
Zgadzam się ze stwierdzeniem "być może". Ależ Karnaczku Ty się nie musisz ze mną zgadzać wystarczy że wklejasz swoje kontrargumenty i to jest cenne Czsonek zdecyduje a do tego dorobi sie rzeczywistość i kreski | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 10:12 | |
| helmut juz nie wydala u siebie kupować bo cieńko to wyciąga fiuta usiakowego ile wlezie bo to zawsze tańsze jeszcze nie wszystko sprzedali chłopaki z GS ??? _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 10:12 | |
| 12:00 Strefa Euro Decyzja ISDA ws. Grecji 14:00 Strefa Euro Szczyt ministrów finansów Strefy Euro 14:30 USA Wnioski o zasiłek dla bezrobotnych teraz powinna byc korekta w dól pod "12;00 i 14 00" a później korba "po 14;30 _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Dave Admin
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 Czw 01 Mar 2012, 10:19 | |
| - Arg-os napisał:
- Dave napisał:
- Arg-os napisał:
- barany napisał:
- Dave napisał:
..... dlatego jak ktoś będzie zbierał podpisy pod referendum żeby rozjebać ten burdel na wiejskiej. ma mój głos. korwin chciał ich pod sąd wszystkich postawić, ale nie zebrał głosów tu bardziej chodzi o balagan i zlodzeijskie zasady niz o sam system czy inny system bylby lepszy jeswli odgórnie zaklada sie ze koszty maja ponosci pacjenci i wszystko sie robi zeby im utrudnic dostep a nie ulatwic
to tak jak ofe mailo nam zapewnic emerytury "pod palmami " a w rzeczywistosci chodzilo o to zeby zajebac kase od ludzi
tutaj zloedziejskie nastawienie rzadzacych jest najwazniejsze
kasy chorych działały i to nieżle. ale trzeba było to wszystko zmonopolizować w jednym urzędzie .... no bo przetargi można teraz organizować dla całego kraju. w katowicach Sośnierz wprowzil krte pacjenta (ktorej teraz zabraklo ) to go chcieli zjesc bo koszty byly i o przekrety trudniej - media zawsze do uslug , jak dziwki czekaja na sponsorow mam pytanie bo baranów i innych mocno wierzących. od dawna mnie nurtuje taki problem. jak to widzi religia, przykazania itp ... jak ktoś kogoś zaciuka w bramie .... to jest morderca. nikt z tym nie dyskutuje. przykazanie nie zabijaj itp... ale jak np. jak ktoś dla swoich korzyści wprowadza i utrzymuje burdel w służbie zdrowia, w wyniku którego umierają ludzie ... to jak to interpretować .... albo taki beny i bańki zrobili kryzys .... a teraz drukują kasę, robią korbę na surowcach ..... żywność drożeje ..... wśród najbiedniejszych zdarzają sie zgony z głodu ..... hmmmm na chłopski rozum to ludobójstwo ...... ale prawo ma to w dooopie i takich przypadków "nie widzi" ..... a jak to wygląda w religii ?
Ostatnio zmieniony przez Dave dnia Czw 01 Mar 2012, 10:21, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
karnak
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 01.03.2012 | |
| |
|
| |
| UFO - 01.03.2012 | |