| UFO - 20.03.2012 | |
|
+39zibi qaaaa! crus IronFX BORowik barura wredniaha petgry Damian Cris Windziarz karnak fabularasa specjalista delphia ROGER MedKit* Dave surfer kiwi kaczor przemak REALISTA Takitam mobar fastenter snajper neuron kamikaze barany AgroTrader Slum-Dog Akwila Reser Nadaje ze Stronia zak janek Małolat inwestor 43 posters |
|
WOU | =L | | 60% | [ 6 ] | =0 | | 10% | [ 1 ] | =S | | 30% | [ 3 ] |
| Wszystkich Głosów : 10 | | Poll closed |
|
Autor | Wiadomość |
---|
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 19:33 | |
| - Rmir napisał:
- BORowik napisał:
- http://gielda.onet.pl/goldman-sachs-redukuje-zatrudnienie,18726,5064201,1,news-detal
Jakoś mi ich qrwa nie żal.... niby tak, ale jak zwolnią to będą mieli więcej kasiory na przekręty i koło się zamyka Tak, ale... ci zwolnieni znają mechanizmy, nic innego nie potrafią robić, więc... GS nie będzie miał tak lekko jak te owieczki pozyskają kasiorę i będą chciały robić to samo _________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić Quidquid agis, prudenter agas et respice finem | |
|
| |
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 19:38 | |
| | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 19:38 | |
| u jankesa luzik..jeszcze na koniec sesji wypierdolą w powietrze świeże misie co qrwa ten sobol razem z tuskomatołami zrobili z naszą giełdunią ? ropzierdolili nam nasz warsztat pracy | |
|
| |
filip
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 19:53 | |
| | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 19:54 | |
| - inwestor napisał:
- Akwila napisał:
- Coś nie chcą sforsować luczki. Czyżby szykowało się nam odbicie? Alternatywą jestdynamiczna 3 w dół.
3 w dół będzie jutro po luczce Dziś byk powinien "wyskrobać" 2 To czekamy na tą lukę w dół jutro Mam nadzieję, że będzie duża | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 19:57 | |
| - barany napisał:
- inwestor napisał:
- Akwila napisał:
- Coś nie chcą sforsować luczki. Czyżby szykowało się nam odbicie? Alternatywą jestdynamiczna 3 w dół.
3 w dół będzie jutro po luczce Dziś byk powinien "wyskrobać" 2 To czekamy na tą lukę w dół jutro Mam nadzieję, że będzie duża Byk nie wyskrobał dwójki to nie będzie padaki Brakuje falki c up aby zaistniała falka 2 czyli patrz oznaczenia delphia | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 19:58 | |
| | |
|
| |
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:00 | |
| - wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
A gdzie ja pisałem o jakiś wyborach, ja pisałem o pracy a nie o posłowaniu Zresztą co Ty wiesz o moich poglądach wiem dosyc duzo plasujesz sie troche miedzy pisem a JKM, taka dziwna hybryda niby liberala gospodarczego i konserwatysty ideowego,czasami niepoprawnei uzywa sie okreslenia konserwatywny liberal co oczywiscie jest bzdura bo jest to oksymoron;) Jak zwykle piszesz bzdury, ale czego się można spodziewać od kogoś kto nazywa się liberałem i jednocześnie uważa że można nazwać kogoś pół człowiekiem ze względu na narodowość. Skończ już pierdolić bo żal. To byla oczywista ironia z tym polczlowiekiem,ale moze od tego zmywania talerzy i oparow kuchennych Ci sie w glowie popierdolilo i juz nie wylapujesz takich niuansow jezyka polskiego panie zarobkowy imigrancie. oczywista ironia o kurwa, jak Hiob pisze o paleniu Żydów to pewnie też ironizuje. Żenada. A jak na wielce inteligentnego liberała co to uważa że każdy ma prawo robić ze swoim życiem co chce Twoje debilne teksty o zmywaku są wyjątkowo niepostępowe. Napisz coś jeszcze o wielki liberale No mzoe robic co chce ale to nei znaczy ze ja go przy okazji nie moge za to zjebac, co ma jedno z drugim wspolnego? Czy ja Ci mowie ze masz nie zmywac, a zmywaj do woli mnie to nie interesuje! Moge byc liberalem i chciec po prostu Cie obrazic, co ma jedn oz drugim wspolnego?Czy liberalizm oznacza ze trzeba byc dla kazdego milym?Obudz sie kurwa bo nie wierze ze jestes taki glupi.
A Hiob o paleniu Zydow pisze ciagle i bez przerwy,wiec porownanie wyjatkowo idiotyczne panie liberalny zwolenniku zakazu antykoncepcji i aborcji.
Czy myślisz że pisząc takie debilizmy możesz mnie jakoś obrazić? "Obudz sie kurwa bo nie wierze ze jestes taki glupi."
Hiob to idealne porównanie, ta sama liga. Choć nie - on pewnie jest lepszy w czytaniu - skąd wywnioskowałeś że ja jestem przeciwnikiem antykoncepcji. Dawaj ten karkołomny wywód logiczny. Do dyskusji o aborcji nie chce mi się wracać bo tam się po prostu zamknąłeś jak się argumenty ci skończyły.
Dosyć! On się zawsze zamyka jak mu się kończą argumenty Ćwierćinteligent zafajdany | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:04 | |
| €AUD ładnie wybiło się. Kiszę L od 5 marca i moja cierpliwość została nagrodzona |
|
| |
filip
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:05 | |
| | |
|
| |
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:11 | |
|
Ostatnio zmieniony przez MedKit* dnia Wto 20 Mar 2012, 20:23, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:15 | |
| - kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
Abstrahujac oczywiscie od faktu,ze z pogladami takimi jak Twoje nie mialbys zadnych szans w wyborach:D A gdzie ja pisałem o jakiś wyborach, ja pisałem o pracy a nie o posłowaniu Zresztą co Ty wiesz o moich poglądach wiem dosyc duzo plasujesz sie troche miedzy pisem a JKM, taka dziwna hybryda niby liberala gospodarczego i konserwatysty ideowego,czasami niepoprawnei uzywa sie okreslenia konserwatywny liberal co oczywiscie jest bzdura bo jest to oksymoron;) Jak zwykle piszesz bzdury, ale czego się można spodziewać od kogoś kto nazywa się liberałem i jednocześnie uważa że można nazwać kogoś pół człowiekiem ze względu na narodowość. Skończ już pierdolić bo żal. To byla oczywista ironia z tym polczlowiekiem,ale moze od tego zmywania talerzy i oparow kuchennych Ci sie w glowie popierdolilo i juz nie wylapujesz takich niuansow jezyka polskiego panie zarobkowy imigrancie. oczywista ironia o kurwa, jak Hiob pisze o paleniu Żydów to pewnie też ironizuje. Żenada. A jak na wielce inteligentnego liberała co to uważa że każdy ma prawo robić ze swoim życiem co chce Twoje debilne teksty o zmywaku są wyjątkowo niepostępowe. Napisz coś jeszcze o wielki liberale No mzoe robic co chce ale to nei znaczy ze ja go przy okazji nie moge za to zjebac, co ma jedno z drugim wspolnego? Czy ja Ci mowie ze masz nie zmywac, a zmywaj do woli mnie to nie interesuje! Moge byc liberalem i chciec po prostu Cie obrazic, co ma jedn oz drugim wspolnego?Czy liberalizm oznacza ze trzeba byc dla kazdego milym?Obudz sie kurwa bo nie wierze ze jestes taki glupi.
A Hiob o paleniu Zydow pisze ciagle i bez przerwy,wiec porownanie wyjatkowo idiotyczne panie liberalny zwolenniku zakazu antykoncepcji i aborcji.
wredniacha, przejrzalem swoje posty i nic nie widze o paleniu żydów a że już pisze o tym permanentnie to brednie jakieś mnie to dziwi, że umiesz pisać bo z czytaniem u ciebie i rozumieniem tekstu to luka jak bazuka | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:19 | |
| dzisiaj 17:45 USA Wystąpienie publiczne szefa Fed
jutro
14:30 USA Wystąpienie publiczne szefa Fed
ten juz jak dziwka codziennie publicznie sie udziela ? _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Arg-os dnia Wto 20 Mar 2012, 20:19, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| |
| |
wredniaha
Liczba postów : 762 Registration date : 22/12/2008
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:21 | |
| - HIOB napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
A gdzie ja pisałem o jakiś wyborach, ja pisałem o pracy a nie o posłowaniu Zresztą co Ty wiesz o moich poglądach wiem dosyc duzo plasujesz sie troche miedzy pisem a JKM, taka dziwna hybryda niby liberala gospodarczego i konserwatysty ideowego,czasami niepoprawnei uzywa sie okreslenia konserwatywny liberal co oczywiscie jest bzdura bo jest to oksymoron;) Jak zwykle piszesz bzdury, ale czego się można spodziewać od kogoś kto nazywa się liberałem i jednocześnie uważa że można nazwać kogoś pół człowiekiem ze względu na narodowość. Skończ już pierdolić bo żal. To byla oczywista ironia z tym polczlowiekiem,ale moze od tego zmywania talerzy i oparow kuchennych Ci sie w glowie popierdolilo i juz nie wylapujesz takich niuansow jezyka polskiego panie zarobkowy imigrancie. oczywista ironia o kurwa, jak Hiob pisze o paleniu Żydów to pewnie też ironizuje. Żenada. A jak na wielce inteligentnego liberała co to uważa że każdy ma prawo robić ze swoim życiem co chce Twoje debilne teksty o zmywaku są wyjątkowo niepostępowe. Napisz coś jeszcze o wielki liberale No mzoe robic co chce ale to nei znaczy ze ja go przy okazji nie moge za to zjebac, co ma jedno z drugim wspolnego? Czy ja Ci mowie ze masz nie zmywac, a zmywaj do woli mnie to nie interesuje! Moge byc liberalem i chciec po prostu Cie obrazic, co ma jedn oz drugim wspolnego?Czy liberalizm oznacza ze trzeba byc dla kazdego milym?Obudz sie kurwa bo nie wierze ze jestes taki glupi.
wredniacha, przejrzalem swoje posty i nic nie widze o paleniu żydów a że już pisze o tym permanentnie to brednie jakieś mnie to dziwi, że umiesz pisać bo z czytaniem u ciebie i rozumieniem tekstu to luka jak bazuka OK rzeczywiście się myliłem - Ty piszesz o cyklonie. Przepraszam za pomyłkę. A co do umiejętności czytania to ja nic nie pisałem o tym że permanentnie, to kaczor. Więc przypatrz się dokładniej swojej luce | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:25 | |
| NASDACZYNA nowe szczyty rozpoczyna A u nas hujnia z patatajnią | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:27 | |
| - inwestor napisał:
- NASDACZYNA nowe szczyty rozpoczyna
A u nas hujnia z patatajnią FTSE100 też ledwie wazon trzyma.... a my to już w ogóle go upuściliśmy i się potłukł | |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:28 | |
| - wredniaha napisał:
- HIOB napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
wiem dosyc duzo plasujesz sie troche miedzy pisem a JKM, taka dziwna hybryda niby liberala gospodarczego i konserwatysty ideowego,czasami niepoprawnei uzywa sie okreslenia konserwatywny liberal co oczywiscie jest bzdura bo jest to oksymoron;) Jak zwykle piszesz bzdury, ale czego się można spodziewać od kogoś kto nazywa się liberałem i jednocześnie uważa że można nazwać kogoś pół człowiekiem ze względu na narodowość. Skończ już pierdolić bo żal. To byla oczywista ironia z tym polczlowiekiem,ale moze od tego zmywania talerzy i oparow kuchennych Ci sie w glowie popierdolilo i juz nie wylapujesz takich niuansow jezyka polskiego panie zarobkowy imigrancie. oczywista ironia o kurwa, jak Hiob pisze o paleniu Żydów to pewnie też ironizuje. Żenada. A jak na wielce inteligentnego liberała co to uważa że każdy ma prawo robić ze swoim życiem co chce Twoje debilne teksty o zmywaku są wyjątkowo niepostępowe. Napisz coś jeszcze o wielki liberale No mzoe robic co chce ale to nei znaczy ze ja go przy okazji nie moge za to zjebac, co ma jedno z drugim wspolnego? Czy ja Ci mowie ze masz nie zmywac, a zmywaj do woli mnie to nie interesuje! Moge byc liberalem i chciec po prostu Cie obrazic, co ma jedn oz drugim wspolnego?Czy liberalizm oznacza ze trzeba byc dla kazdego milym?Obudz sie kurwa bo nie wierze ze jestes taki glupi.
wredniacha, przejrzalem swoje posty i nic nie widze o paleniu żydów a że już pisze o tym permanentnie to brednie jakieś mnie to dziwi, że umiesz pisać bo z czytaniem u ciebie i rozumieniem tekstu to luka jak bazuka OK rzeczywiście się myliłem - Ty piszesz o cyklonie. Przepraszam za pomyłkę. A co do umiejętności czytania to ja nic nie pisałem o tym że permanentnie, to kaczor. Więc przypatrz się dokładniej swojej luce użyłeś słowa pisze a nie napisał pewnie tej różnicy nie chwytasz tak jak różnicy między wredniaha a wredniacha | |
|
| |
inwestor
| |
| |
wredniaha
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:40 | |
| - HIOB napisał:
- wredniaha napisał:
- HIOB napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
Jak zwykle piszesz bzdury, ale czego się można spodziewać od kogoś kto nazywa się liberałem i jednocześnie uważa że można nazwać kogoś pół człowiekiem ze względu na narodowość. Skończ już pierdolić bo żal. To byla oczywista ironia z tym polczlowiekiem,ale moze od tego zmywania talerzy i oparow kuchennych Ci sie w glowie popierdolilo i juz nie wylapujesz takich niuansow jezyka polskiego panie zarobkowy imigrancie. oczywista ironia o kurwa, jak Hiob pisze o paleniu Żydów to pewnie też ironizuje. Żenada. A jak na wielce inteligentnego liberała co to uważa że każdy ma prawo robić ze swoim życiem co chce Twoje debilne teksty o zmywaku są wyjątkowo niepostępowe. Napisz coś jeszcze o wielki liberale No mzoe robic co chce ale to nei znaczy ze ja go przy okazji nie moge za to zjebac, co ma jedno z drugim wspolnego? Czy ja Ci mowie ze masz nie zmywac, a zmywaj do woli mnie to nie interesuje! Moge byc liberalem i chciec po prostu Cie obrazic, co ma jedn oz drugim wspolnego?Czy liberalizm oznacza ze trzeba byc dla kazdego milym?Obudz sie kurwa bo nie wierze ze jestes taki glupi.
wredniacha, przejrzalem swoje posty i nic nie widze o paleniu żydów a że już pisze o tym permanentnie to brednie jakieś mnie to dziwi, że umiesz pisać bo z czytaniem u ciebie i rozumieniem tekstu to luka jak bazuka OK rzeczywiście się myliłem - Ty piszesz o cyklonie. Przepraszam za pomyłkę. A co do umiejętności czytania to ja nic nie pisałem o tym że permanentnie, to kaczor. Więc przypatrz się dokładniej swojej luce użyłeś słowa pisze a nie napisał pewnie tej różnicy nie chwytasz
tak jak różnicy między wredniaha a wredniacha
Tak użyłem pisze a nie permanentnie - chwytasz różnice. Obejrzałeś już sobie swoją lukę | |
|
| |
Zbieracz puszek
Liczba postów : 136 Age : 42 Location : Kraków Registration date : 27/01/2012
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:44 | |
| widzę, że wszyscy szczytują razem z misiem na nasdaq | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:49 | |
| jest dziedzina , w której peleton ogląda zawsze plecy lidera http://www.tvn24.pl/-1,1738784,0,1,dmuchnal-i-zabraklo-skali-trzezwial-30-godzin,wiadomosc.html _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 20:56 | |
| | |
|
| |
wredniaha
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 21:04 | |
| | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 21:29 | |
| Zabójczy wirus lubi seks oralny i papierosy
http://www.fakt.pl/Seks-oralny-moze-byc-niebezpieczny-Jak-bezpiecznie-uprawiac-seks,artykuly,148724,1.html _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 21:34 | |
| | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 21:37 | |
| | |
|
| |
Zbieracz puszek
Liczba postów : 136 Age : 42 Location : Kraków Registration date : 27/01/2012
| |
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 21:43 | |
| | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 Wto 20 Mar 2012, 21:44 | |
| - wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- wredniaha napisał:
Czy myślisz że pisząc takie debilizmy możesz mnie jakoś obrazić? "Obudz sie kurwa bo nie wierze ze jestes taki glupi."
Hiob to idealne porównanie, ta sama liga. Choć nie - on pewnie jest lepszy w czytaniu - skąd wywnioskowałeś że ja jestem przeciwnikiem antykoncepcji. Dawaj ten karkołomny wywód logiczny. Do dyskusji o aborcji nie chce mi się wracać bo tam się po prostu zamknąłeś jak się argumenty ci skończyły.
Dosyć! e tam nadymasz sie jak ropucha panie sprzedawco systemow:> | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 20.03.2012 | |
| |
|
| |
| UFO - 20.03.2012 | |
|