Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: UFO - 03.04.2012 Pon 02 Kwi 2012, 07:58
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Ogromny pożar wybuchł w poniedziałkową noc w centrum Moskwy.
W płomieniach stanął budowany biurowiec Eurasia Tower, który ma być najwyższym budynkiem w Europie i sięgnąć 310 metrów. ... Ogromna wieża ma być sercem moskiewskiego centrum finansowego - wielkiej dzielnicy tworzonej w stolicy Rosji od kilkunastu lat. Około 2/3 całości projektu zostało już ukończone, ale w ostatnich miesiącach na budowie panował zastój, bo deweloper, który ją rozpoczął, zbankrutował. http://www.tvn24.pl/1,1740263,druk.html
WYSOKO ....
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Witam Dzis wypada ostatni tydzien podawania w realu moich wejsc i wyjsc. Pozycja aktualna elki (która dosc długo u mnie zagosciła). Po zamknieciu tej pozycji,podsumuje 4 tygodnie spedzone w Szanownym UFO Oczywiscie na głównym forum starałem sie jak najszybciej podawac moje zagrania-na chacie (który cos jednak nie chce sie przyjac) troszke bardziej opisywałem na co licze i gdzie bede zamykał lub otwierał. Mam nadzieje ze takie podawanie pozycji pare osób doceni,gdyz nie jest to proste.
Miłego dnia
fastenter
Liczba postów : 1724 Registration date : 14/11/2007
Ubrania Adidasa, meble Black Red White czy kosmetyki L’Oreal uchodzą u nas za luksusowe. Nic więc dziwnego, że przez wiele światowych marek Polska nie jest postrzegana jako perspektywiczny rynek, czytamy w „Rzeczpospolitej”. Te najbardziej znane, jak Chanel, Dior czy Louis Vuitton, wciąż nie otworzyły w naszym kraju firmowych butików. Trudno się temu dziwić, biorąc pod uwagę wyniki badania firmy ARC Rynek i Opinia, przeprowadzonego dla „Rzeczpospolitej".
W kategorii odzież, jako marka luksusowa, wygrał Adidas. Tuż po nim – Nike. W meblach i wyposażeniu wnętrz – Black Red White, a w kategorii alkohole – wódka Finlandia.
Który nosi dresy i tak sobie zagłosował.
Przypomina mi się kawał czemu dresiarze kupują BMW ze szklanymi dzwiami? Zeby 3 paski na dresie było dobrze widac.
Bukiety ponad wszystko.
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
Witam Dzis wypada ostatni tydzien podawania w realu moich wejsc i wyjsc. Pozycja aktualna elki (która dosc długo u mnie zagosciła). Po zamknieciu tej pozycji,podsumuje 4 tygodnie spedzone w Szanownym UFO Oczywiscie na głównym forum starałem sie jak najszybciej podawac moje zagrania-na chacie (który cos jednak nie chce sie przyjac) troszke bardziej opisywałem na co licze i gdzie bede zamykał lub otwierał. Mam nadzieje ze takie podawanie pozycji pare osób doceni,gdyz nie jest to proste.
Miłego dnia
o jakim chacie ciagle wspominasz? pzdr
zak
Liczba postów : 124 Registration date : 02/03/2012
Miłego dnia
A ja zaraz wychodzę i zamykam drzwi. A jak wrócę po podam sygnał na wejście przez drzwi. Podawanie takich sygnałów jak Twoje jest równie proste. Nie sądze żeby ktoś docenił mój wysiłek. Zwłaszcza że kupa ludzi czyta z opóżnieniem forumowe newsy. Ja tam sobie wolę browarka zapodac bo bardziej kolorowo widzę swiat. A kolega taki smutny ma awatar.
Jest parę do wyboru mój ulubiony to
A jeśli chcesz zaimponowac komuś że zarabiasz to bracie takich kontrolerów jest na forum dużo i oczekują CRR-ów.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
Miłego dnia
A ja zaraz wychodzę i zamykam drzwi. A jak wrócę po podam sygnał na wejście przez drzwi. Podawanie takich sygnałów jak Twoje jest równie proste. Nie sądze żeby ktoś docenił mój wysiłek. Zwłaszcza że kupa ludzi czyta z opóżnieniem forumowe newsy. Ja tam sobie wolę browarka zapodac bo bardziej kolorowo widzę swiat. A kolega taki smutny ma awatar.
Jest parę do wyboru mój ulubiony to
A jeśli chcesz zaimponowac komuś że zarabiasz to bracie takich kontrolerów jest na forum dużo i oczekują CRR-ów.
ilu myśmy tu juś widzieli nieomylnych, najmądrzejszych i oczywiście zawsze zarabiających
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
Miłego dnia
A po wuj to robisz? Będziesz sprzedawać?
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Miłego dnia
ciekawe gdzie kolega GROOBY tez sie tak bawil a potem dead silent
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Miłego dnia
mylogiemu konkurencja się panoszy
snajper,
stop na kangurze
teraz to może spadać ..... albo róść
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011