Gunter Grass, fot. Dominik Sadowski/Agencja Gazeta
Niemiecki noblista Guenter Grass zaszokował Niemcy, publikując w kilku światowych gazetach wiersz "Co musi zostać powiedziane". Twierdzi w nim, że pokojowi na świecie zagraża ze swoją bronią atomową nie Iran, ale Izrael - czytamy w dzisiejszej "Gazecie Wyborczej". - Publicysta "Die Welt" Henryk Broder uznał Grassa za wykształconego antysemitę, który ma "problem z Żydami". http://wiadomosci.onet.pl/swiat/5086719,wiadomosc-drukuj.html
TO PRZEZ NIEGO SPADA ? ( TASE 0.01% + słabe dane z Niemiec , produkcja spada o - 1.3% ) )
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
Temat: Cris Czw 05 Kwi 2012, 12:08
Witam, W okolicach 2220 chyba trzeba szukać okazji do kupna.
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Podsumowanie spedzonego na Ufo miesiaca. 1 tydzien+90 pkt 2 tydzien+50 pkt 3 tydzien+75 pkt 4 tydzien-34pkt łacznie 181 pkt na kuca. Jak wczesniej wspominałem juz nie podaje pozycj w takiej formie. Miłego dnia i Zdrowych Wesołych Swiat-gdybym na głównym juz sie nie pokazał.
jaka szkoda !!!!!!!!!!!!! ps ale przeciez Ty nie podawales pozycji tytlko pisales ze masz L w przededniu załamania na rytnkach
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Chciałem we wtorek dobrać przy szczycie ale córa przeszkadzała w myśleniu i jednak się nie zdecydowałem. Ale i tak ładnie żre. Pytanie tylko jedno: odbije czy przebije? Jak zejdą poniżej 2234 to wyjdą z trójkąta. Wygląda na to że kierunek jest jeden.
Podsumowanie spedzonego na Ufo miesiaca. 1 tydzien+90 pkt 2 tydzien+50 pkt 3 tydzien+75 pkt 4 tydzien-34pkt łacznie 181 pkt na kuca. Jak wczesniej wspominałem juz nie podaje pozycj w takiej formie. Miłego dnia i Zdrowych Wesołych Swiat-gdybym na głównym juz sie nie pokazał.
jaka szkoda !!!!!!!!!!!!! ps ale przeciez Ty nie podawales pozycji tytlko pisales ze masz L w przededniu załamania na rytnkach
Typowa gra w 3 karty ...
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Chciałem we wtorek dobrać przy szczycie ale córa przeszkadzała w myśleniu i jednak się nie zdecydowałem. Ale i tak ładnie żre. Pytanie tylko jedno: odbije czy przebije? Jak zejdą poniżej 2234 to wyjdą z trójkąta. Wygląda na to że kierunek jest jeden.
ja mam dzieci duze to mi nie przeszkadzxają i zamknalem przeciwstawne na samym szczycie - nsq clekko porawil stary szcvzyt i wtedy nie czekalem na wyzej -a mogli pociagnac ale ryzyko niewielkie
zamknalem przeciwstawne tzn.ze na nich nie zarobilem tylko hedzowalem s ki ALE OD SZCZYTU NA S PRZYTULAM ALE CHYBA BEDZIE TRZEBA NA SWIETA ZNOW SIE ZABEZPIECZYC COBY SMAKU JAJKA ZYD NIE ZEPSUŁ
Im dłużej go słucham tym poważniej traktuję Z soborem to święta prawda, może z tym opisem lekka przesada ale Sobór Watykański II nic dobrego nie przyniósł.
co racja to racja musi przejaskrawiac zeby slapy dostrzegl
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
nasze raz zdobytego poziomu bronią z uporem godnym lepszej sprawy a wiadomo, że białkowanie tuż tuż a gdzie na dziennym można wyrysowac piękny młot jak nie tu ??? Giełda: UK: Decyzja ws. stóp procentowych 0,5% (prog 0,5%) to teraz jeszcze - na co rynki liczyły "po cichu"