generalnie jak by sp500 wyszło nad 1370 to by nie było źle co hej
jestem jak najbardziej za; i coś wśród leszczyny się za bardzo armagedonowo zrobiło a jak wiadomo szprotki na S nie mogą zarobić, dlatego jutro u nas plusy mnie nie zaskoczą, a jeszcze mniej mnie zaskoczy jak jutro Miszcz wejdzie w L
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
generalnie jak by sp500 wyszło nad 1370 to by nie było źle co hej
jestem jak najbardziej za; i coś wśród leszczyny się za bardzo armagedonowo zrobiło a jak wiadomo szprotki na S nie mogą zarobić, dlatego jutro u nas plusy mnie nie zaskoczą, a jeszcze mniej mnie zaskoczy jak jutro Miszcz wejdzie w L
ciiiiii
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Częsta jazda na rowerze sprzyja impotencji u mężczyzn. Ale może również powodować zaburzenia u kobiet, np. mniejsze odczuwania bodźców seksualnych w narządach płciowych - sugerują badania opublikowane przez "The Journal of Sexual Medicine".
Częsta jazda na rowerze sprzyja impotencji u mężczyzn. Ale może również powodować zaburzenia u kobiet, np. mniejsze odczuwania bodźców seksualnych w narządach płciowych - sugerują badania opublikowane przez "The Journal of Sexual Medicine".
Ni chuja! Sam już drugą sesję jestem zaskakiwany, że oczekiwanie całodziennego pałowania przeradza się w sumie w coraz lepsze spadki
fw20 spadło od czwartq 31pkt fw40 spadło od czwartq 51pkt
krzywda na S?
Uważam, że zaczynamy przyspieszać właśnie i napierdalanka a la sierpień 2011 dopiero się zacznie!!!!
Rudą małpą w chuja lecieli 100 razy góra dół ale dziś już ewidentnie 140 pożegnała na close więc jak się zjebie na 115 i reszta gawna dołączy to wigunię <2100 migiem zobaczysz. Jak męczyli tym zajebanym pałowaniem tyle czasu to właśnie teraz coraz większy sens ma ładowanie się w SS.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
W YUESEY można znaleźć dowolne wyniki dowolnych "badań" i gdyby tak się sugerować wszystkim co pisza to należałoby wszystkiego unikać, niczego nie robić, niczego nie jeść i najlepiej od razu do trumny się położyć bo wszystko szkodliwe... świat jest szkodliwy.
Ostatnio pisali, że bardzo zdrowa i w ogóle zajebista jest chałwa qrwa sam cukier i tłuszcz od którego dupa rośnie... i pewnie jakieś debile w to uwierzyły.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46695 Registration date : 03/09/2007
Ni chuja! Sam już drugą sesję jestem zaskakiwany, że oczekiwanie całodziennego pałowania przeradza się w sumie w coraz lepsze spadki
krzywda na S?
Uważam, że zaczynamy przyspieszać właśnie i napierdalanka a la sierpień 2011 dopiero się zacznie!!!!
Rudą małpą w chuja lecieli 100 razy góra dół ale dziś już ewidentnie 140 pożegnała na close więc jak się zjebie na 115 i reszta gawna dołączy to wigunię <2100 migiem zobaczysz. Jak męczyli tym zajebanym pałowaniem tyle czasu to właśnie teraz coraz większy sens ma ładowanie się w SS.
masz rację, tylko ja się w tym nie potrafię znależć bo korelacja poszła w pizdu; taki niemiec czy jankes to mają z czego spadać u nas to fucktycznie wisi na kghm, ale np. bańki u nas nie są drogie, orzeł to huj wie; pzu ciekawie, jak się zwali poniżej 300 to wezmę; spólki energetyczne fundamentalnie ok ale nie są grane i muły straszne Alcoa after hours +4,5% misie jutro mają kręcenie wora a byczki ratują depo ( a ja odbieram wyżej S ) Wallace Witkowski pisze że gicio przychody,,,to tak na szybko
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Wto 10 Kwi 2012, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Edek mentalnie już jest na 1.27 tylko jeszcze tego nie widać na wykresie
Waluty się coś od wczoraj nieźle spałowały - w ogóle kaszana się zrobiła.
Najczyściej jak dla mnie o dziwo wygląda w tej chwili LOONIE. Wybił się i nie wraca... a edki, kable i reszta mejdżorów się pałuje na maxa. Jeżdżą jak po łysej kobyle... na tym debilozaciągu dziś w dzień do 1.3138 to co to qrwa w ogóle miało być??? stałem z oczeqjącym sellem 2 pejsy wyżej mendy mi nie wzięły.
Daily edek może robić formację chorągiewki przed wyjebem do tego twojego 1.27 to by się zgadzało 3 figury ruch, wejście górą --> wyjście dołem ale niech zacznie na poważnie spadać jak indexy a nie żarty sobie strugać.
Reser
To by nawet fajnie pasowało, część leszcza gra już na to, że wsparcie obronione niby... sratatata... a tu BOMBA pójdzie i 1.3 mignie tylko jak ruski mig nad Syberią i tyle je widzieli. Wydaje mi się, że jak wskoczy na licznik 1.29xxx to automaty zaczną sprzedawać bo to dość czytelne wsparcie i psychologiczne też.
I symetrycznie by się zgadzało: wejście do chorągiewki ~4figury ruch i od ~1.31 kolejne 4f to jak w pysk 1.27
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
SAN FRANCISCO (MarketWatch) -- Aluminum maker Alcoa (AA: news, chart, profile) late Tuesday topped analyst views for its first quarter, posting a profit of $94 million, or 9 cents a share. Analysts polled by FactSet had forecast a loss of 3 cents a share. For the quarter ended March 31, Alcoa reported sales of $6 billion, up slightly from the same 2011 period. The company continues to project global aluminum demand will grow 7% this year. Alcoa shares rallied 5% to $9.79 in late trades, erasing a 3% drop in the regular session.
to byczek chyba głowę uratował, zamknąłem na wszelki wypadek 1/3 esek u jankesa
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
krzywda na S?
otóż to - trend spadkowy przyspiesza i ruch powinien być mocny bo wskaźnik siły trendu nisko zarówno na dziennym jak i tygodniowym. Jutro decydujące starcie: miśkom do pełni szczęścia brakuje złamania zielonej i sygnału S na tygodniowych.
Edek powinien spadać dalej, chociaż nie wiadomo, czy jeszcze się jakiś zaciąg nie trafi. Złotko dziś przyszalało, ale na razie podchodzi pod opór. Loonie pięknie rośnie, może tym razem się nie cofnie.
eranet
Liczba postów : 405 Age : 48 Registration date : 14/11/2011
zobaczymy na ile Alcoa podziała, jesli to cos powazniejszego (spadki) to tylko na chwilkę taka informacja bedzie działać, potem powrot w objecia misia, taki fut Dax to zlazł ponizej ostatniego dołka, wiec jest szansa na wiecej... wyniki spólek w USA beda raczej dobre, tyle, ze to juz historia i po to sie juz narosło wczesniej...
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
Temat: Cris Wto 10 Kwi 2012, 23:04
REALISTA napisał:
Dutkoprzytulacz napisał:
Dave napisał:
jankes na ryja .... edek z kangurem się pałują
co za cyrki
krzywda na S?
masz rację, tylko ja się w tym nie potrafię znależć bo korelacja poszła w pizdu; taki niemiec czy jankes to mają z czego spadać u nas to fucktycznie wisi na kghm, ale np. bańki u nas nie są drogie, orzeł to huj wie; pzu ciekawie, jak się zwali poniżej 300 to wezmę; spólki energetyczne fundamentalnie ok ale nie są grane i muły straszne Alcoa after hours +4,5% misie jutro mają kręcenie wora a byczki ratują depo ( a ja odbieram wyżej S ) Wallace Witkowski pisze że gicio przychody,,,to tak na szybko
muszę zaprotestować/ nie wsadzaj niemca i jankesa do tego samego kotła. Niemiec spadł 20% a jankes nawet 10 nie zaliczył.
Reser