| UFO - 24.04.2012 | |
|
+45malec Władzió mariner kamikaze Prezes Małolat EX kaczor Pan Nikt delphia Ezet barany Garrett tarzan snajper fabularasa MedKit* BORowik surfer neuron mobar wredniaha Krzysztof Sir Nick fastenter Rmir filip janek SYLWESTER Nadaje ze Stronia Reser Aligator Slum-Dog eranet ROGER betonowe_buty goryl zak AgroTrader inwestor Grześ zibi Jones Zygmunt de Bill Dave 49 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:16 | |
| | |
|
| |
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:18 | |
| | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:20 | |
| | |
|
| |
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| |
| |
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:23 | |
| - HIOB napisał:
- BORowik napisał:
- Jak sapina weźmie z marszu tę lukę to będę spokojniejszy o falkę e i wzrosty u jankesów, chyba, że dzisiaj pałowanie pod a lukę luką w drugą stronę np. jutro
Czosnek udaje, że trawi ważne informacje "rynkowe"
Hiob, sorki, że takie pytanie do Ciebie nie na temat ale... masz jakąś pozycję, jakieś oczekiwania nt rynków? ( oprócz wyzerowania ) _________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić Quidquid agis, prudenter agas et respice finem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:25 | |
| - inwestor napisał:
- Antoni Pieniądz napisał:
- inwestor napisał:
- Jones napisał:
najpierw piszesz o pipsach a jak nie możesz błysnąć to wyjeżdżasz z kasą tym samym zniżyłeś się do poziomu dziecka z piaskownicy jedno juz wiem o zarabianiu nie masz bladego pojecia
Oj Jones czepiasz się Mamy drugiego Mylogiego na forum Niech się Antoś pobawi, może kogoś złowi Z całym szacunkiem do osoby Mylogiego - nie udało się Ci porównanie, bo on i ja, to dwa odmienne światy. Jednakże, życzę mu powodzenia i liczę, że w końcu uda się mu wypracować strategię przynoszącą zyski. inwestorku, nie bawię się i nie łowię. Słuchaj Antoś-czarny charakterku chcesz się bawić idź do piaskownicy, a z innymi UFOkami nie zadzieraj bo ten ban który zdjąłem mogę sam Ci dać inwestorku, dziękuję za nieocenioną radę. |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:32 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:32 | |
| Wczoraj zaintrygowała mnie tabela korelacji, więc dzisiaj kiwi [vs. $CAD] wrzuciłem do koszyka. Kilka złotych wpadło. |
|
| |
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:33 | |
| - Antoni Pieniądz napisał:
- inwestor napisał:
- inwestor napisał:
- Jones napisał:
najpierw piszesz o pipsach a jak nie możesz błysnąć to wyjeżdżasz z kasą tym samym zniżyłeś się do poziomu dziecka z piaskownicy jedno juz wiem o zarabianiu nie masz bladego pojecia
Oj Jones czepiasz się Mamy drugiego Mylogiego na forum Niech się Antoś pobawi, może kogoś złowi Z całym szacunkiem do osoby Mylogiego - nie udało się Ci porównanie, bo on i ja, to dwa odmienne światy. Jednakże, życzę mu powodzenia i liczę, że w końcu uda się mu wypracować strategię przynoszącą zyski. inwestorku, nie bawię się i nie łowię. Słuchaj Antoś-czarny charakterku chcesz się bawić idź do piaskownicy, a z innymi UFOkami nie zadzieraj bo ten ban który zdjąłem mogę sam Ci dać inwestorku, dziękuję za nieocenioną radę. Antoni, inwestor to swój chłop (chociaż mnie nie lubi ), pogadaj z nim tak "od serca", może przychylność jego zyskasz... | |
|
| |
inwestor
| |
| |
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:37 | |
| - Krzysztof napisał:
- inwestor napisał:
- inwestor napisał:
- Jones napisał:
Oj Jones czepiasz się Mamy drugiego Mylogiego na forum Niech się Antoś pobawi, może kogoś złowi Z całym szacunkiem do osoby Mylogiego - nie udało się Ci porównanie, bo on i ja, to dwa odmienne światy. Jednakże, życzę mu powodzenia i liczę, że w końcu uda się mu wypracować strategię przynoszącą zyski. inwestorku, nie bawię się i nie łowię. Słuchaj Antoś-czarny charakterku chcesz się bawić idź do piaskownicy, a z innymi UFOkami nie zadzieraj bo ten ban który zdjąłem mogę sam Ci dać inwestorku, dziękuję za nieocenioną radę. Antoni, inwestor to swój chłop (chociaż mnie nie lubi ), pogadaj z nim tak "od serca", może przychylność jego zyskasz... Udokumentowane wyniki z 12 miesięcy zamkną nam wszystkim gęby. W przeciwnym razie nie spodziewaj się Antoniuszu poważnego traktowania | |
|
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:37 | |
| ja pod eurusd wzialem daxa 1L i jest +50 pkt a bylo nawet +80. pomimo zawrotnych pozycji to musze odrabiac do maxa equity sprzed tygodnia.
| |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:39 | |
| - BORowik napisał:
- HIOB napisał:
- BORowik napisał:
- Jak sapina weźmie z marszu tę lukę to będę spokojniejszy o falkę e i wzrosty u jankesów, chyba, że dzisiaj pałowanie pod a lukę luką w drugą stronę np. jutro
Hiob, sorki, że takie pytanie do Ciebie nie na temat ale... masz jakąś pozycję, jakieś oczekiwania nt rynków? ( oprócz wyzerowania ) ależ pytanie na temat na razie bez pozycji nie oczekuje i nie zgaduje czekam na sygnal od swojego ducha to najmniej zawodna ścieżka wykresy możecie sobie analizować, tylko po co? skoro Czosnek je Wam rysuje i zaprasza do gry | |
|
| |
malec
Liczba postów : 2077 Registration date : 14/12/2007
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:41 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:44 | |
| - snajper napisał:
- Krzysztof napisał:
- inwestor napisał:
- inwestor napisał:
- Jones napisał:
Oj Jones czepiasz się Mamy drugiego Mylogiego na forum Niech się Antoś pobawi, może kogoś złowi Z całym szacunkiem do osoby Mylogiego - nie udało się Ci porównanie, bo on i ja, to dwa odmienne światy. Jednakże, życzę mu powodzenia i liczę, że w końcu uda się mu wypracować strategię przynoszącą zyski. inwestorku, nie bawię się i nie łowię. Słuchaj Antoś-czarny charakterku chcesz się bawić idź do piaskownicy, a z innymi UFOkami nie zadzieraj bo ten ban który zdjąłem mogę sam Ci dać inwestorku, dziękuję za nieocenioną radę. Antoni, inwestor to swój chłop (chociaż mnie nie lubi ), pogadaj z nim tak "od serca", może przychylność jego zyskasz... Udokumentowane wyniki z 12 miesięcy zamkną nam wszystkim gęby. W przeciwnym razie nie spodziewaj się Antoniuszu poważnego traktowania Zapomniałem, że tutaj sami poważni i zarobieni Również kiedyś rządziła mną zazdrość. Ciężko, ale jest możliwość "wyplenienia". |
|
| |
snajper
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:47 | |
| Chyba musisz się oprzeć na jakichś wynikach sprzedając ludziom swój towar | |
|
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:47 | |
| jutro benny znowu bedzie dawal nadzieje na QE3.
| |
|
| |
inwestor
| |
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 19:55 | |
| - mariner napisał:
- kaczor napisał:
- http://wyborcza.pl/1,75248,11603442,Naukowcy_z_USA_obalaja_teorie_PiS_ws__sciecia_brzozy.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza
dla marinera i inncyh zaczadzonych Sam jesteś zaczadzony
Nigdy nie wypowiadałem się na temat przyczyny katastrofy smoleńskiej
Niesłusznie komuś coś zarzucić - jakie to proste Przyznać się do błędu - niektórzy nie potrafią wot kultiura | |
|
| |
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 20:01 | |
| - HIOB napisał:
- BORowik napisał:
- HIOB napisał:
- BORowik napisał:
Hiob, sorki, że takie pytanie do Ciebie nie na temat ale... masz jakąś pozycję, jakieś oczekiwania nt rynków? ( oprócz wyzerowania ) ależ pytanie na temat na razie bez pozycji nie oczekuje i nie zgaduje czekam na sygnal od swojego ducha to najmniej zawodna ścieżka
wykresy możecie sobie analizować, tylko po co? skoro Czosnek je Wam rysuje i zaprasza do gry Na wszystkich walutach, surowcach, indeksach? Weź się zastanów, na takim qrwidołku to się zgodzę i też tylko do czasu jak się większy grubas nie zjawi. Ale to prowincja i można nas kasą zasypać. Z resztą handlowania... to już nie tak prosto _________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić Quidquid agis, prudenter agas et respice finem | |
|
| |
Krzysztof
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 20:09 | |
| - snajper napisał:
- Krzysztof napisał:
- inwestor napisał:
- inwestor napisał:
- Jones napisał:
Oj Jones czepiasz się Mamy drugiego Mylogiego na forum Niech się Antoś pobawi, może kogoś złowi Z całym szacunkiem do osoby Mylogiego - nie udało się Ci porównanie, bo on i ja, to dwa odmienne światy. Jednakże, życzę mu powodzenia i liczę, że w końcu uda się mu wypracować strategię przynoszącą zyski. inwestorku, nie bawię się i nie łowię. Słuchaj Antoś-czarny charakterku chcesz się bawić idź do piaskownicy, a z innymi UFOkami nie zadzieraj bo ten ban który zdjąłem mogę sam Ci dać inwestorku, dziękuję za nieocenioną radę. Antoni, inwestor to swój chłop (chociaż mnie nie lubi ), pogadaj z nim tak "od serca", może przychylność jego zyskasz... Udokumentowane wyniki z 12 miesięcy zamkną nam wszystkim gęby. W przeciwnym razie nie spodziewaj się Antoniuszu poważnego traktowania Gombrowicz "przyprawiał" gęby, Urząd Skarbowy na pewno potraktuje nas poważnie... weźmie nas za "gęby"... delikatnie mówiąc. | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 20:11 | |
| no jakie ku.... usiakowe !!! nawet jeżeli skończą na maksach to nasi na tym zejściu oprą chęć sypania !!! rozumiem jakoś, że te wizy nam nie zniosą ale takie jaja ???? _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 20:13 | |
| - Krzysztof napisał:
Gombrowicz "przyprawiał" gęby, Urząd Skarbowy na pewno potraktuje nas poważnie... weźmie nas za "gęby"... delikatnie mówiąc. O!!!! Dzięki Krzysiu za przypomnienie Jutro 25 trza rozliczyć VAT | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 20:15 | |
| - neuron napisał:
- no jakie ku.... usiakowe !!!
nawet jeżeli skończą na maksach to nasi na tym zejściu oprą chęć sypania !!! rozumiem jakoś, że te wizy nam nie zniosą ale takie jaja ???? Spokojnie Obojętnie jak dzisiaj skończą jutro skierują się w stronę 1400 i nas pociągną | |
|
| |
Krzysztof
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 20:16 | |
| | |
|
| |
BORowik
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 20:18 | |
| - inwestor napisał:
- neuron napisał:
- no jakie ku.... usiakowe !!!
nawet jeżeli skończą na maksach to nasi na tym zejściu oprą chęć sypania !!! rozumiem jakoś, że te wizy nam nie zniosą ale takie jaja ???? Spokojnie Obojętnie jak dzisiaj skończą jutro skierują się w stronę 1400 i nas pociągną Piłeś coś? Czy się droczysz? Akurat to mogłoby się sprawdzić... _________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić Quidquid agis, prudenter agas et respice finem | |
|
| |
Jones
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 20:19 | |
| - Daredevil Trejder napisał:
- ja pod eurusd wzialem daxa 1L i jest +50 pkt a bylo nawet +80.
pomimo zawrotnych pozycji to musze odrabiac do maxa equity sprzed tygodnia.
u mnie obowiązuje eS jak bedzie odwrotka to dam znać może cos pobiore tak z ciekawości zobacze jak on chodzi hej | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 20:22 | |
| Zbliża się kolejna rocznica narzucenia Polsce, w warunkach ostrego terroru komunistycznego, 27 kwietnia 1956 roku zbrodniczej ustawy aborcyjnej, która "obowiązywała" aż do 7 stycznia 1993 roku i była jedną z zasadniczych przyczyn zabójstwa 20 milionów polskich nienarodzonych dzieci. | |
|
| |
snajper
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 Wto 24 Kwi 2012, 20:23 | |
| - Krzysztof napisał:
- snajper napisał:
- Krzysztof napisał:
- inwestor napisał:
- inwestor napisał:
Oj Jones czepiasz się Mamy drugiego Mylogiego na forum Niech się Antoś pobawi, może kogoś złowi Z całym szacunkiem do osoby Mylogiego - nie udało się Ci porównanie, bo on i ja, to dwa odmienne światy. Jednakże, życzę mu powodzenia i liczę, że w końcu uda się mu wypracować strategię przynoszącą zyski. inwestorku, nie bawię się i nie łowię. Słuchaj Antoś-czarny charakterku chcesz się bawić idź do piaskownicy, a z innymi UFOkami nie zadzieraj bo ten ban który zdjąłem mogę sam Ci dać inwestorku, dziękuję za nieocenioną radę. Antoni, inwestor to swój chłop (chociaż mnie nie lubi ), pogadaj z nim tak "od serca", może przychylność jego zyskasz... Udokumentowane wyniki z 12 miesięcy zamkną nam wszystkim gęby. W przeciwnym razie nie spodziewaj się Antoniuszu poważnego traktowania Gombrowicz "przyprawiał" gęby, Urząd Skarbowy na pewno potraktuje nas poważnie... weźmie nas za "gęby"... delikatnie mówiąc. Sklep z sygnałami działa zapewne legalnie, więc czego tu się bać A jak się chce być guru'łem to trzeba się jakoś wykazać | |
|
| |
Jones
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 24.04.2012 | |
| |
|
| |
| UFO - 24.04.2012 | |