Ja się nie nabijam, pod 15 min. ze spokojem można łykać takie rzeczy i już jesteś zarobiony. Mój jest pod dzienny wykres, inna bajka. Ale będą się śmiać, że zarobiliśmy 10 zł.
Ja się nie nabijam, pod 15 min. ze spokojem można łykać takie rzeczy i już jesteś zarobiony. Mój jest pod dzienny wykres, inna bajka. Ale będą się śmiać, że zarobiliśmy 10 zł.
To ty też minilotem? Ja pod godzinowy.
Jeżeli zamkniemy się na obecnym poziomie [godzinowy], to kibicuję Dutkoprzytulaczowi
Ostatnio zmieniony przez czarny charakter dnia Wto 24 Kwi 2012, 09:50, w całości zmieniany 2 razy
Chyba jeszcze nie było - odliczanie kosztów w PIT-38 http://www.rp.pl/artykul/793736,864833-Zyski-z-gieldy-z-wyzszym-podatkiem--bez-odliczenie-wszystkich-kosztow.html
goryl
Liczba postów : 298 Location : blisko Odry Registration date : 03/10/2007
białkowanie - postój indeksu (trend boczny) z lekkim osuwaniem po tocoby pan WB nagonił świeżych leszczy, po takim białkowaniu następuje gwałtowna zjebka aż do następnego białkowania
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Od razu śmiać się. Metoda małych kroków również jest dobra.
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
no własnie wracam z DM i makrela mi mówiła, ze łosia przyłapało na długich i od rana zamykają im pozycje !!!!!! i wzrosty maja byc po 12:00 :dobryżart:
_________________ ...... a będzie giciej
Ostatnio zmieniony przez neuron dnia Wto 24 Kwi 2012, 10:22, w całości zmieniany 1 raz
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
stawiam taka teze, że już niedługo zaczniemy budować porządne drogi podstawowym kryterium przetargów będzie termin oddania inwestycji, udzielona gwarancja oraz jakość materiałów
muszą stać nadzorcy robót : SS-mani z wilczurami i mierzyć z karabinu i lepszej gwarancji nie trzeba
surfer
Liczba postów : 232 Registration date : 08/03/2012
Ale to się jebie wszystko...aż mnie skręca normalnie. Jankes juś wczoraj powinien być 1350 a to co on teraz odpierdala to nawet ciężko rośnięciem nazwać
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007