|
| UFO - 09.06-10.06.2012 weekend | |
|
+31mariner karnak PINGWIN (Z MADAGASKARU) MedKit* eranet IronFX Krzysztof Jones Garrett BORowik zibi fabularasa SYLWESTER snajper neuron gumbas barura Reser jj adepcik2 qbiq Ezet surfer Dave kiwi janek Diablo REALISTA MICHU AgroTrader inwestor 35 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 14:24 | |
| - KRT napisał:
- jak wzrosty u nas były takie oczywiste to czemu po fakcie piszecie a nie wczoraj, w czwartek lub środe?? po fakcie to kazdy potrafi sie wymądrzać, albo pokazaczyc ze akurat w samym dołku miał pozycje long. Ja dopiero do longa sie przekonałem przy 2120 wcześniej bylo to dla mnie zwykłe łapanie dołka, co innego u jankesa tam odbicie niemal co do punkt przewidziałem ale oni nie złamali linii trendu i tam wiedziałem kiedy brac L, a nasi mają oczywisty trend spadkowy, wiec wytłumaczcie mi prosze jakie były przesłanki za L bo z tego co tu czytam jeden karnak i neuron gadali o wzrostach reszta tylko potrafi sie przechwalać po fakcie, i to pokazywanie skąd ma sie Lki no ja pitole ludzie sobie robią dobrze dzięki temu, mają przy tym erekcje?? Wychodzi na to ze ludzie tu nie dorośli i dlaej jak za gówniarza porównuje co kto ma większego załosne
nie rozdajem sygnałow za darmochiem. | |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 14:25 | |
| - Antoni Pieniądz napisał:
- Interesujący komentarz.
"(...) Prognoza oparta na Moście Marsa zakłada, że WIG20 zrobi jeszcze brakujące + 140 punktów w ciągu najbliższych sześciu sesji i 19 czerwca WIG20 będzie na poziomie 2249 punktów. (...)" zaglundnułes na fejsia? | |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 14:26 | |
| po 5 latach na tym forumie legendarne (oczywista dotyczy to karnaka < pięć lat)
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Sob 09 Cze 2012, 15:03, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 14:27 | |
| - barura napisał:
- KRT napisał:
- jak wzrosty u nas były takie oczywiste to czemu po fakcie piszecie a nie wczoraj, w czwartek lub środe?? po fakcie to kazdy potrafi sie wymądrzać, albo pokazaczyc ze akurat w samym dołku miał pozycje long. Ja dopiero do longa sie przekonałem przy 2120 wcześniej bylo to dla mnie zwykłe łapanie dołka, co innego u jankesa tam odbicie niemal co do punkt przewidziałem ale oni nie złamali linii trendu i tam wiedziałem kiedy brac L, a nasi mają oczywisty trend spadkowy, wiec wytłumaczcie mi prosze jakie były przesłanki za L bo z tego co tu czytam jeden karnak i neuron gadali o wzrostach reszta tylko potrafi sie przechwalać po fakcie, i to pokazywanie skąd ma sie Lki no ja pitole ludzie sobie robią dobrze dzięki temu, mają przy tym erekcje?? Wychodzi na to ze ludzie tu nie dorośli i dlaej jak za gówniarza porównuje co kto ma większego załosne
nie rozdajem sygnałow za darmochiem. to po chuj sie chwalić , dla własnego ego, chwały?? świadomości że jest sie cienkim ale dzięki temu podbuduje własną wątpliwą wartośc?? jaka wartość jest w pisaniu po fakcie, sto razy wolałem starą gwardie jak andre czy myśliwy przynajmniej nieściemniali | |
| | | janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 14:32 | |
| Odsetki od długu państwa wynoszą rocznie... 42 219 862 075 zł
równowartość 42.000 domków jednorodzinnych co rok trzeba oddać bankierom po 10 latach bedzie to 420.000 domków jednorodzinnych
czy nas na to stać?
a to tylko odsetki
| |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 14:35 | |
| - KRT napisał:
- barura napisał:
- KRT napisał:
nie rozdajem sygnałow za darmochiem. to po chuj sie chwalić , dla własnego ego, chwały?? świadomości że jest sie cienkim ale dzięki temu podbuduje własną wątpliwą wartośc?? jaka wartość jest w pisaniu po fakcie, sto razy wolałem starą gwardie jak andre czy myśliwy przynajmniej nieściemniali ryyyyneczki som choooyowe>>>>>> Consumers are also getting squeezed on the investing front. Wary of the volatile financial markets and worried about the continued weakness in the economy, they have been putting more money into ordinary savings accounts, the new data shows. But those accounts are paying an average of 0.1 percent, according to Bankrate.com. myslam nawet czasami, że na takim rachunku zakamuflował się ostatecznie sam EX---------- EX, mimo wszystko pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Sob 09 Cze 2012, 15:03, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 14:37 | |
| Ukłony dla zibiego, który zwrócił uwagę na €$ i rzeczywiście był sygnał. Pozycja zamknięta, zysk niewielki. Trening był. Klatka piersiowa i brzuch skatowane. Czas na luz. |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 14:39 | |
| - HIOB napisał:
- Odsetki od długu państwa wynoszą rocznie...
42 219 862 075 zł
równowartość 42.000 domków jednorodzinnych co rok trzeba oddać bankierom po 10 latach bedzie to 420.000 domków jednorodzinnych
czy nas na to stać?
a to tylko odsetki
transfer mamony do rodziny jest w rzeczywistości potężny.
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Sob 09 Cze 2012, 15:02, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 14:55 | |
| - surfer napisał:
- MICHU napisał:
- piatek to zaskoczka bez dwoch zdan
Antygona tez zgupiala, tak to jest jak gwaltownie zmienia sie percepcja, sentyment dopiero po 2107 zajarzyła makówkę a jedynie stopa dobrze trzymala bo nie odpalił, cofki jus nie było. dobrze czoho uśpił HIOB te słoneczniki na pulpicie tez ladnie leza, kolejny cud natury Koło 2150 na fucie jest dość ważny opor, wskaźniki mocno rozgrzane, opor na bollinger 1d, waluty surowce i szeroki rynek nie potwierdzają wzrostu Ponadsto tps +5% i PZU +4% a to dwie antytrendowe dziwki grubego na razie mamy short squeez pewnie to z racji wieku ale nie widzialem ucieczki krótkich w piątek LOP rośnie a stoplossów zauwazalnych i proporcjonalnych do ruchu nie było mam na mysli np. 1,5 K w minutę więc chyba atrakcje dopiero przed nami _________________ ...... a będzie giciej
| |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:00 | |
| - Donpadre napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- Wiem, że to mało patriotyczne ale:
liczą się dutki ale obstawiłeś że w fazie grupowej puszczą ponad 2,5 gole??? i już masz wygraną?
a tam widze status pending
Pending bo przecież faza grupowa trwa. Jak jeszcze przynajmniej 2 gole wdupimy to juś mi to wchodzi a sądząc po tym co pokazały ruskie wczoraj to jest to niemal pewne Tytoń vs Pavlyuchenko będzie powtórka z Katynia chyba
Ostatnio zmieniony przez MaRkEt TrAdEr dnia Sob 09 Cze 2012, 15:03, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:00 | |
| - KRT napisał:
- barura napisał:
- KRT napisał:
nie rozdajem sygnałow za darmochiem. to po chuj sie chwalić , dla własnego ego, chwały?? świadomości że jest sie cienkim ale dzięki temu podbuduje własną wątpliwą wartośc?? jaka wartość jest w pisaniu po fakcie, sto razy wolałem starą gwardie jak andre czy myśliwy przynajmniej nieściemniali Nie wiem, czy to do mnie też było, czy nie. Na USDJPY łapałem dołek 3 albo 4 razy pod taki sam układ praktycznie, o czym pisałem otwarcie, na WIGu nie gram, nie mam eLi, tylko napisałem, że wzrost nie był "z dupy", bo na Twoim wykresie rzeczywiście mogło się tak wydawać, ale gdzieś tam dalej był poprzedni dołek, tylko trzeba skalę zwiększyć. USDJPY: Ale popatrz na pierwszy wykres i sam powiedz, co to kogo obchodzi, tam są świeczki kwartalne, a kto z nas ma wyższy wykres od h1? A może ktoś jeszcze zauważył, że na tych kwartalnych świeczkach utworzyła się niedawno doji na wsparciu, stąd zajob w lutym i marcu, teraz korekta właściwie już zakończona i prawdopodobnie dalsze wzrosty, jeśli schemat zadziała? Na WIGu oczywiście dołek zadziałał, ale o zmianę trendu będzie ciężko, bo to zupełnie inne miejsce wg mnie. |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:05 | |
| - KRT napisał:
Gówno było oczywiste nie wzrost. Tacy jak neuron czy EX to wiadomo - dla nich zawsze wzrosty są oczywiste ale generalnie to ten zaciąg jest totalnie z dupy. W Europie dużo słabiej to wygląda relatywnie. | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:10 | |
| - Dezerter napisał:
- KRT napisał:
- barura napisał:
- KRT napisał:
nie rozdajem sygnałow za darmochiem. to po chuj sie chwalić , dla własnego ego, chwały?? świadomości że jest sie cienkim ale dzięki temu podbuduje własną wątpliwą wartośc?? jaka wartość jest w pisaniu po fakcie, sto razy wolałem starą gwardie jak andre czy myśliwy przynajmniej nieściemniali Nie wiem, czy to do mnie też było, czy nie. Na USDJPY łapałem dołek 3 albo 4 razy pod taki sam układ praktycznie, o czym pisałem otwarcie, na WIGu nie gram, nie mam eLi, tylko napisałem, że wzrost nie był "z dupy", bo na Twoim wykresie rzeczywiście mogło się tak wydawać, ale gdzieś tam dalej był poprzedni dołek, tylko trzeba skalę zwiększyć.
USDJPY:
Ale popatrz na pierwszy wykres i sam powiedz, co to kogo obchodzi, tam są świeczki kwartalne, a kto z nas ma wyższy wykres od h1? A może ktoś jeszcze zauważył, że na tych kwartalnych świeczkach utworzyła się niedawno doji na wsparciu, stąd zajob w lutym i marcu, teraz korekta właściwie już zakończona i prawdopodobnie dalsze wzrosty, jeśli schemat zadziała?
Na WIGu oczywiście dołek zadziałał, ale o zmianę trendu będzie ciężko, bo to zupełnie inne miejsce wg mnie. nie, nie do ciebie, po prostu nudzą mnie te przechwałki niechce wskazywac palcem jeszcze mnie pobije
Ostatnio zmieniony przez KRT dnia Sob 09 Cze 2012, 15:15, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Diablo
| | | | snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:15 | |
| Sprawa jest prosta, wszyscy widzą L a będzie qpa a nie L. Jest trend spadkowy, zrobiono piękny zaciąg - nie potwierdzony przez resztę rynków - więc należy przypierdolić S na maxa i tyle, zgodnie z zasadami. P.S. nie mam pozycji. | |
| | | Diablo
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:17 | |
| - snajper napisał:
- Sprawa jest prosta, wszyscy widzą L a będzie qpa a nie L.
Jest trend spadkowy, zrobiono piękny zaciąg - nie potwierdzony przez resztę rynków - więc należy przypierdolić S na maxa i tyle, zgodnie z zasadami. P.S. nie mam pozycji. rynek wyprzedany stąd zaciągi ale czy będzie wyzej tego ja nie wiem moim zdaniem 2200 pukną z rozpędu Ps http://www.filmweb.pl/film/Niepokonani-2010-496469 niezły film | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:18 | |
| Taka Rosja nie ma praktycznie żadnych nazwisk znanych w światowych ligach a gra ostro i gole walą a taka np. Portugalia to same gwiazdy z Krystyną na czele a potrafi czasami mocno zawieść oczekiwania. Ruscy jak mają holenderskiego trenera to się nie pierdolą widać. 4 lata temu prowadził i Guus Hiddink i doszli bardzo wysoko na EURO, nawet nie pamiętam czy 3. miejsca czasem nie zdobyli Po prostu jak dadzą to Putin do łagrów ześle na roboty przymusowe i się skończy babci sranie więc mają coś do stracenia? A taka Krystyna musi sie oszczędzać żeby w Realu później sił starczyło i kontuzji nie było. Ale mam nadzieję, że Portugalce dziś pokażą klasę z przebrzydłymi faszystami | |
| | | surfer
Liczba postów : 232 Registration date : 08/03/2012
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:20 | |
| - neuron napisał:
- surfer napisał:
- MICHU napisał:
- piatek to zaskoczka bez dwoch zdan
Antygona tez zgupiala, tak to jest jak gwaltownie zmienia sie percepcja, sentyment dopiero po 2107 zajarzyła makówkę a jedynie stopa dobrze trzymala bo nie odpalił, cofki jus nie było. dobrze czoho uśpił HIOB te słoneczniki na pulpicie tez ladnie leza, kolejny cud natury Koło 2150 na fucie jest dość ważny opor, wskaźniki mocno rozgrzane, opor na bollinger 1d, waluty surowce i szeroki rynek nie potwierdzają wzrostu Ponadsto tps +5% i PZU +4% a to dwie antytrendowe dziwki grubego na razie mamy short squeez pewnie to z racji wieku ale nie widzialem ucieczki krótkich w piątek LOP rośnie a stoplossów zauwazalnych i proporcjonalnych do ruchu nie było mam na mysli np. 1,5 K w minutę więc chyba atrakcje dopiero przed nami w okolicach 2120 bylo widac 'golym okiem' jak ida duze stopy tudziez przekrecaja sie, lopu nie sledzilem | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:22 | |
| - KRT napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- KRT napisał:
Gówno było oczywiste nie wzrost. Tacy jak neuron czy EX to wiadomo - dla nich zawsze wzrosty są oczywiste ale generalnie to ten zaciąg jest totalnie z dupy. W Europie dużo słabiej to wygląda relatywnie. no widzisz ale czytając UFO dochodze do takiego wniosku ze to było oczywiste wiec proste pytanie dołkołapacze dlaczego była morda w kubeł i ani pisneliście ze macie Lki a po fakcie pokazujecie ze macie L z samego dołku, jezeli to taka tajemnica to dlaczego nie byc konsekwetnym i dalej to trzymac w tajemnicy?? kou potrzebna wiedza skąd macie L - mam sie zesrać z tej wiedzy czy co?? No ale ty też podajesz po fakcie W poniedziałek rano "o jak słodko...." a wcześniej ani słowa w stylu "ładuję S na sapinę" Przyganiał kocioł garnkowi.
Ostatnio zmieniony przez MaRkEt TrAdEr dnia Sob 09 Cze 2012, 15:23, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:23 | |
| | |
| | | snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:25 | |
| Mecz otwarcia już był, teraz będzie o wszystko a na końcu honor i trend zostaje zachowany | |
| | | Diablo
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:27 | |
| | |
| | | gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:27 | |
| | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:29 | |
| - KRT napisał:
- snajper napisał:
Jest trend spadkowy, zrobiono piękny zaciąg - nie potwierdzony przez resztę rynków - więc należy przypierdolić S na maxa i tyle, zgodnie z zasadami. P.S. nie mam pozycji. rynek wyprzedany stąd zaciągi ale czy będzie wyzej tego ja nie wiem moim zdaniem 2200 pukną z rozpędu
Ps http://www.filmweb.pl/film/Niepokonani-2010-496469 niezły film Eee tam, wiesz jak to jest z zaciągami z dupy... tam samo z dupy się mogą skończyć w każdej chwili za dosłownie pstryknięciem palca. A to wyprzedanie to nie wiem na jakim intewale widzisz... bo na godzinówkach to raczej juś wyqpienie a na daily jest ok - wyprzedany rynek to BYŁ tydzień temu. | |
| | | Diablo
| | | | Diablo
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:32 | |
| - MaRkEt TrAdEr napisał:
- KRT napisał:
- snajper napisał:
Jest trend spadkowy, zrobiono piękny zaciąg - nie potwierdzony przez resztę rynków - więc należy przypierdolić S na maxa i tyle, zgodnie z zasadami. P.S. nie mam pozycji. rynek wyprzedany stąd zaciągi ale czy będzie wyzej tego ja nie wiem moim zdaniem 2200 pukną z rozpędu
Ps http://www.filmweb.pl/film/Niepokonani-2010-496469 niezły film Eee tam, wiesz jak to jest z zaciągami z dupy... tam samo z dupy się mogą skończyć w każdej chwili za dosłownie pstryknięciem palca.
A to wyprzedanie to nie wiem na jakim intewale widzisz... bo na godzinówkach to raczej juś wyqpienie a na daily jest ok - wyprzedany rynek to BYŁ tydzień temu. no godzinówki, w poniedziałek i wtorek to była meka pańska z grajdołem, w środe sie ruszyło a w piątek no to juz piekny ruch praktycznie bez korekty w locie | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:33 | |
| |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:36 | |
| - KRT napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- Ale mam nadzieję, że Portugalce dziś pokażą klasę z przebrzydłymi faszystami
A ja tam pokibicuje Niemcom, to pracowity naród z wielkimi mozliwosciami, a w odróżnieniu od wiekszosci lubie język Niemiecki moze dlatego ze go znam A idź żesz volksdojczu jeden A fe! Portugalski język jest piękny, dźwięczny taki miły dla ucha choć go nie qmam to mi się podoba a szwabskie szwargolenie mnie przyprawia o qrwicę. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:45 | |
| |
| | | inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend Sob 09 Cze 2012, 15:58 | |
| Znaczy się od poniedziałku luka początkowa HOSSY | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 09.06-10.06.2012 weekend | |
| |
| | | | UFO - 09.06-10.06.2012 weekend | |
|