wyznaczony zasięg 2250 prawie prawie ale, że w kilka sesji potem miało być odejście 2-2,5% i jazda letnia na 24xx chłopaki od odcinania jednakże są szybsi od rekina białego !!!!!
_________________ ...... a będzie giciej
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
fajny mecz , balem sie ze Rosja da nam łupnia, ale postarali sie choc moim skromnym zdaniem ten mecz byl do wygrania zabrakło troche szcześcia i sam Lewandowski raczej nie zdziała dużo, ale póki co siary nie ma
u nas mamy dosc wazny opor, z marszu tego nie wezmą wiec korekcina sie nalezy, choc z shortem sie wstrzymam bo za cholere tego dobrze nie czuje
Dobre jest wrogiem lepszego. Smuda coś zrobił, ale dla mnie jest zbyt twardogłowy. Jak się zafiksuje to koniec. Zmiany do kitu. Już nie mówię o grecji bo mecz był wygrany, wystarczyłyby tylko odpowiednie zmiany. Z Rosją zamiast zdejmować Dudkę, trzeba było zmienić Polańskiego na Grosickiego. Ruscy byli już mocno zmęczeni a taki szybki zawodnik by ich rozklepał. A wpuszczenie Brożka to wg mnie kpina.
minutowy na złotówie wygenerował berz eL jakieś pytania ?
co ma taki interwal za znaczenie na złotówie? dodając do tego spread to tam chyba od h1 mozna cos sądzić dopiero.... czy mylę się
tzn masz racje, ale u mnie sygnał 1m jest jako całość ze wskazana z H1/H4 a tam zaraz się pokryją p. zwrotne a 1m pokazuje "siłę", której jeszcze nie widzisz
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
co ma taki interwal za znaczenie na złotówie? dodając do tego spread to tam chyba od h1 mozna cos sądzić dopiero.... czy mylę się
tzn masz racje, ale u mnie sygnał 1m jest jako całość ze wskazana z H1/H4 a tam zaraz się pokryją p. zwrotne a 1m pokazuje "siłę", której jeszcze nie widzisz
jebneli kose na m1 ale tym lepiej dla H4
Akwila
Liczba postów : 6135 Location : Poznań Registration date : 28/08/2007
Małe S. W miarę blisko do stopa, zbliżamy się do górnej linii kanału trendowego, doszliśmy w górę do 50% ostatnich spadków, jeśli niedawno wykreśliliśmy falę nr 1 impulsu w dół to blisko do końca dwójki i blisko poziomu który by zanegował ten scenariusz (w miarę krótki stop). A falka nr 3 może być szybka (idługa)
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
hehe, zobaczysz ją przy 3.4900 , bez urazy:)
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
mam kolege ktory gra na zakladach sportowych generalnie jest to jego pasja, zajmuje sie tym doas dlugo i ostatni rok przeszedl do zarabiania zrezygnowal ze stawiania 20 meczy na 1 kuponie za "5 zloty" co 2 lata temu probowalem mu wybic z glowy teraz gra pjedyncze mecze lub stawia na laczonym np 2 - 3 mecze gra nie za 2-10 pln ale za stowke do tysiaka wczoraj gral na czechy i na rosje na czechach zarobil tysiaka i staracil 200 na rosji
ja interesuje sie pilka tylko na mistrzostwach wczoraj gadalismy i mu mowilem ze bym przy rosji dodal ze moze byc tez remis
ze tak powiem amator mial nosa
Mylogi nie przeraza Cię w zakladach stawianie 50/50 na futach mozesz sobie dać 50 prób (2% kapit poj strata)
w meczu nie masz 50/50 bo jest wygrana 1 druzyny, remis, wygrana 2 druzyny ale nawet jak przyjmniemy ze gramy wynik 50/50 czyli wygrana 1 lub remis oraz wygrana 2 lub remis
to to jest pojedyncze zdarzenie czyli masz trafnosc 50% ( losowo) zalozmy ze doswiadczony gracz uzyska trafnosc 55%
jesli kurs bedzie 2.0 czyli wyplata rowna stawce
to o ile bedzie na pojedynczy mecz stawial nie wszystko co ma a np 2% kapitalu
to bedzie do przodu
chyba pomyslis trafnosc w pojedynczym zdarzeniu z wielkoscia stawki w 1 zdarzeniu
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
nie chowam takowej... też jako tamo mógłbym teraz dostrzec L sygnał, ale nie gram na złotówie
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
co ja pacze ? TKO nazdaqa wali na ryj
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
nie chowam takowej... też jako tamo mógłbym teraz dostrzec L sygnał, ale nie gram na złotówie
no to wporzo , a jednak godzinowy caly czas na eS natomiast Twoje pytanie było jak od bardzo profesjonalnego tradera w wieku 25 lat ja nie byłem tak światły więc przed Tobą wielka przyszłość szacun
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Sro 13 Cze 2012, 10:21, w całości zmieniany 1 raz
qbiq
Liczba postów : 581 Registration date : 01/04/2011
a miszcz to juz ostatnio regularnie spółkuje z czeskiem
Spółkowanie jako forma kontaktów seksualnych
Stosunek płciowy jest częścią szerszej kategorii - kontaktów płciowych, które obejmują dwie zasadnicze grupy czynności seksualnych:
czynności przedkopulacyjne, obejmujące zwłaszcza grę wstępną, w tym pieszczoty stref erogennych; czynności kopulacyjne, obejmujące: wprowadzenie penisa do pochwy (immisio penis) oraz kopulację, polegającą na wykonywaniu ruchów frykcyjnych i prowadzącą zwykle do orgazmu i wytrysku nasienia (co u mężczyzny ma zazwyczaj miejsce niemal równocześnie).
Czas trwania
Information icon.svg Osobny artykuł: Czas wewnątrzpochwowego opóźnienia wytrysku.
Stosunek płciowy u ludzi cechuje też duża rozpiętość w zakresie czasu jego trwania. Może on trwać od poniżej minuty do ponad kilku godzin, przy czym nie stwierdzono żadnej istotnej korelacji między czasem trwania stosunku i satysfakcją z niego dla obojga partnerów. Statystyki pokazują jedynie, że w stałych parach heteroseksualnych spada z wiekiem częstotliwość stosunków i jednocześnie wzrasta czas ich trwania[potrzebne źródło].
pytanie do ufoków co jest bardziej miarodajne: rynek waluty ze znacznymi obrotami czy ustawianki ala TKO na nq ?
Ja tam nieraz widziałem zupełny brak korelacji wig20 ze złotówą. Czyli wniosek - robią co chcą i się walutą nie przejmuja
tak więc założyłem istnienie korelacji a cale moje dzisiejsze wymądrzanie pod zbieg na zlotówie p.zwrotnych H1/H4, taki mały konkursik który chyba przejebie :/
praktyk
Liczba postów : 4205 Registration date : 03/10/2007
Koncentracja - jeden powyżej 40%, drugi powyżej 50% Czyli co - jest jeden co ma przeciwstawne i będzie jeździł tam i z powrotem? Najpierw w dupę miśkom, a potem bykom? To już byłby szczy manipulacji
czemu ? u nas można i to legalne, a dla byle leszcza z Lądka bujanie naszym wigiem 4 to no problem; jakiś asystent makreli dostał trochę kasy, żeby se u nas poćwiczył młodzież czeba kształcić
I dlatego nasza giełda to tak naprawdę rzygi. Jeżeli gra sam ze sobą to o jakiej analizie technicznej można mówić? Jakich trendach, formacjach itp. ? Pozostaje obserwacja koncentracji, obrotów i LOPu. I reakcja na zmiany.
Witam, dokładnie to 1 ponad 45% do 50, a drugi ponad 50% - prawie cały lop (ponad 95%) na 2 rachunkach - czekają na resztę - jak zwykle chcą ograć większość, bo to oni mają rację (ich dwóch - siebie na pewno nie ogrywają). http://www.gpw.pl/koncentracja_otwartych_pozycji
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007